Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Eυχαριστώ κορίτσι!!!

Θα - προσπαθήσουμε να - επιλύσουμε ένα εκ γενετής πρόβλημα που έχει. Ελπίζω αύριο τέτοια ώρα να είμαι λίγο πιο ήρεμη.

maestria μου ευχομαι ολα να πανε καλα με το γιοκα σου...καλη επιτυχια στο χειρουργειο και γρηγορη αναρωση...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Eυχαριστώ κορίτσι!!!

Θα - προσπαθήσουμε να - επιλύσουμε ένα εκ γενετής πρόβλημα που έχει. Ελπίζω αύριο τέτοια ώρα να είμαι λίγο πιο ήρεμη.

Για ξεκούραστη, θ' αργήσω μάλλον. Αλλά όταν ξεκουραστώ θ' αρχίσω κανονικά - και με το νόμο που λένε - κι εγώ σωστή δίαιτα και διατροφή!

Σου έβαλε ΠΟΛΥ λίγο φαγητό γι' αρχή! Σιγά σιγά συμμαζεύεσαι και μετά, αν χάσεις αρκετά, μειώνεις το φαγητό!

Και να έχασες, δύσκολα θ' αντέξεις πολύ καιρό με τόσο λίγο. Μη ντρέπεσαι, να της την πεις! Θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά, όχι προσωρινές λύσεις.

Kαλή επιτυχία Maestria77 ευχομαι όλα να πάνε καλά και να αναρρώσετε γρήγορα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα ανησυχητικό

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Θέλω να περάσει αυτή η μέρα. Να περάσει - σαν όνειρο - το επόμενο 24ωρο και να είναι καλά ο μικρός!!!

Είναι περαστικό, φτιάχνεται, αλλά δεν παύει να είναι 3ωρο χειρουργείο. :(

Τέσπα, μην σας ζαλίζω με το θέμα εδώ.

Αφήστε που, κι εδώ άτυχη, με τη στενοχώρια μου ανοίγει η όρεξη, αντί να μου κλείνει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θέλω να περάσει αυτή η μέρα. Να περάσει - σαν όνειρο - το επόμενο 24ωρο και να είναι καλά ο μικρός!!!

Αφήστε που, κι εδώ άτυχη, με τη στενοχώρια μου ανοίγει η όρεξη, αντί να μου κλείνει!!!

Μην σκέφτεσε τώρα με τα κιλά κοίτα να πάει καλά ο μικρός και όταν περάσει αυτό θα ξεκινήσεις δίαιτα με τα σωστά σου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά και γρήγορα!

θα περάσει γρήγορα γρήγορα η μέρα, θα δεις :)

μια χαρά θα είναι ο μικρούλης σου και να σου προτείνω κάτι;

μείνε απόλυτη ΚιΟΥρια με το φαγητό και νομίζω όλες θα συμφωνήσουν ... φάε ένα μικρό παγωτάκι το απόγευμα.... !!!!!!

θα φάω τρελό ξύλο???? ......

κολησει εδω κ 2 βδομαδες, κ δε μπορω να πεσω με τιποτα!!!

αλλα κ τα εντερικά μου δεν λειτουργουν κ πολυ καλα που δεν ειχα προβλημα, ισως να ναι κ από αυτό

να λιγοστεψω κι αλλο το φαγητό???παει θα πέσω κατω μετα......

iSaWp3.png

κολησει εδω κ 2 βδομαδες, κ δε μπορω να πεσω με τιποτα!!!

αλλα κ τα εντερικά μου δεν λειτουργουν κ πολυ καλα που δεν ειχα προβλημα, ισως να ναι κ από αυτό

να λιγοστεψω κι αλλο το φαγητό???παει θα πέσω κατω μετα......

sabrina αν δεν κάνω λάθος είπες έχασες 30 κιλά και έχασες και πιο πολλά πόσα θεσ να χάσεις ακόμα ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

sabrina αν δεν κάνω λάθος είπες έχασες 30 κιλά και έχασες και πιο πολλά πόσα θεσ να χάσεις ακόμα ?

Έλα ντε;;; :roll:

περαστικά και γρήγορα!

θα περάσει γρήγορα γρήγορα η μέρα, θα δεις :)

μια χαρά θα είναι ο μικρούλης σου και να σου προτείνω κάτι;

μείνε απόλυτη ΚιΟΥρια με το φαγητό και νομίζω όλες θα συμφωνήσουν ... φάε ένα μικρό παγωτάκι το απόγευμα.... !!!!!!

θα φάω τρελό ξύλο???? ......

Καθόλου ξύλο, γιατί ούτως ή άλλως δεν κάνω σωστή διατροφή τελευταία, δεν έχω μυαλό για τέτοια.

Απλά συμπαράσταση κάνω στις υπόλοιπες :mrgreen: και προσπαθώ να μη σαβουρντιάζω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ αχ αχ ειμαι πονεμενη ιστορια!!!

εφηβη ημουν 85!!!

φοιτητρια φτανω 62, καλα αστερι λεμε:tongue:

τσου τσουκου μεσα σε μια 5ετια, τα πηρα παλι κ πηγα 84 οπου μενω εγκυος

παιρνω εγκυμοσυνη 22 φτανω 106

χανω τωρα τα 30 ειμαι 76....

ε έλεγα μιας κ εχω παρει φορα κ εχω συνηθησει μηπως τα καταφερνα να παω 65

οτι να ναι κανω με τα κιλα ε?????:roll:

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

αχ αχ αχ ειμαι πονεμενη ιστορια!!!

εφηβη ημουν 85!!!

φοιτητρια φτανω 62, καλα αστερι λεμε:tongue:

τσου τσουκου μεσα σε μια 5ετια, τα πηρα παλι κ πηγα 84 οπου μενω εγκυος

παιρνω εγκυμοσυνη 22 φτανω 106

χανω τωρα τα 30 ειμαι 76....

ε έλεγα μιας κ εχω παρει φορα κ εχω συνηθησει μηπως τα καταφερνα να παω 65

οτι να ναι κανω με τα κιλα ε?????:roll:

μαλιστα τώρα κατάλαβα. Οκ δίκαιο έχεις μιας και πήρες φόρα προσπάθησε ακόμα λίγο και 70 να πας καλα είναι κάνε μια σταθεροποίηση να πάρεις δύναμη και όταν είσαι σε φόρμα και έτοιμη πάλη ξεκινάς και χάνεις ακόμα 5 απλά για να μην σου είναι πολλά και κουραστείς

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...