Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ετσι....!!!

αρα παρολο που ειναι κακοι συνδυασμοι τους τρωμε

δεν τρωμε βεβαια ψωμι με αυτους τους συνδυασμους αλλα ειναι ο.κ!!!!

Ειναι κακοι συνδυασμοι σε υπερβολη!;) Ο οργανισμος χρειαζεται τα παντα. Εσυ τωρα εξακολουθεις να κανεις διαιτα? Τι αλλο θες να χασεις?:confused:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καποτε που νοικιαζα ενα σπιτι, οι σπιτονυκοκυραιοι μου ηταν ιδιοκτητες γυμναστηριου. Φυσικα, πολυ υγιεινη διατροφη, καλλιγραμμοι και γυμνασμενοι και οι δυο. Μου ειχαν πει θυμαμαι, οτι τα σκ εκαναν ελευθερη διατροφη, και μαλιστα, χαρακτηριστικα, δεν ετρωγαν γλυκο ολη την εβδομαδα, και την Κυριακη, μπορει να επαιρναν μια τουρτα και να την τσακιζαν!

age.png age.png

Καλημέρες στις όμορφες γοργόνες!!!!

Κορίτσια, ταράααααααααααααααααααααμ, ταράααααααααααααααααααααμ πήρα ΕΝΑ μισθόοοοοοοοοο! Φοβερό;;;; :tongue::mrgreen:

Επιτέλους!!! κάτι είναι κι αυτό!

Στο αφιερώνω αλλο μου μισό

loyalty.jpg

Φιλενάδες, sos!!! :(:(:(

........................................................................................................

Πείτε καμία ιδέα, γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι... και απέχω πολύ από το στόχο μου. Να ενημερώσω ότι, επειδή θηλάζω, περίοδος άφαντη, για να ξέρω τις μέρες κλπ.

Μιας και δεν είναι πολύς ο καιρός που έχεις "κολλήσει" θα σου πρότεινα να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμά σου και να μην ασχοληθείς πολύ με το θέμα για να μην κολλήσει και η ψυχολογία σου! Κάνε τη διαιτούλα σου, πήγαινε και για λίγο περπάτημα παραπάνω και μια χαρά θα είσαι :) Αλλώστε μπορεί να οφείλεται στα ορμονικά σου που λόγω λόγω θηλασμού είναι ιδιαίτερα, σκέψου ότι μπορεί να σου έρθει περίοδος για παράδειγμα, δεν ξέρεις!

Σουβλακι με τη γευση που θυμομαστε απο παιδια, και φτιαγμενο στο χερι και οχι στη μηχανη, θα βρειτε σε ενα μαγαζι στην Πεντελη. Δε φτιαχνει τιποτε αλλο απο κρεατικα, και ειναι μονιμως γεματο, μεσα εξω!!!

Ο Σερίφης μήπως; για πες! (δουλεύω στα μελίσσια και παλιά έμενα προς πεντέλη)

εκανα παρασπονδια χθες το βραδυ και αισθανομαι τυψεις!!!!εφαγα σοκολατοπιτα:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:δεν μπορουσα να αντισταθω!!!

εν τω μεταξυ τα κιλα εχουν μεινει στασιμα......

Ξέχνα το φιλενάδα, αμαρτία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία!

στο προγραμμά σου κανονικά! :)

Καλημερα!!!

Στοχος : Τα επομενα Χριστουγεννα να ειμαι 68 κιλα και υγιης.

Γεωργία μου τον πραγματικό σου στόχο το έχεις ήδη πιάσει!!!!

Εχεις μάθει να τρως σωστά και υγειηνά, έχεις βάλει την άσκηση στη ζωή σου και έχεις μία ψυχολογία που μαμάει κανονικότα!!!!!!!!!

Οσο για το 68 θα το δεις πολύ νωρίτερα :)

φιλί

Να ρωτησω ..λιγη μαρμαλαδα σπιτικη κανει κακο....;;

Καλώς την! λίγη δεν φαντάζομαι να κάνει κακό, λίγη... και μια στο τόσο βέβαια....

Εγώ παίρνω μία μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη που είναι πάρα πολύ νόστιμη!!!! darfur την λένε (ή κάπως έτσι)

Τρωω μόνο τα σκ όμως γιατί τις καθημερινές τρωω φρυγανιές με τυρί ή δημητριακά με γάλα

Χθες έφαγα μπιφτέκια με σαλάτα αλλά δεν χόρτασα :(

ύπια νερό ... έκανα υπομονή.... αλλά κοιμήθηκα πεινασμένη

Σωστα! Αλλα μπορουμε να τηρησουμε ευκολα το μετρο στο φαγητο?;)

Η Βικυ δεν εχει προβλημα, ειναι μια χαρα, μια κοπελα υπερβαρη ομως που κανει συστηματικη διατροφη για να χασει, δε θα βαλει ουτε μισο κουταλακι μαρμελαδα στο στομα της! Για να μην περναμε λοιπον λαθος μηνυματα, λιγο απο δω και λιγο απο κει, τσιμπολογηματα δηλαδη, δε βοηθουν να χαθουν κιλα. Οσες απο μας ειμαστε σταθερες στα κιλα που θελουμε, κι εσυ εισαι μεσα, μπορουμε να τρωμε απ΄ολα χωρις υπερβολες. Μια κοπελα που θελει να χασει ομως πολλα κιλα, πρεπει να ειναι συνεπης στο προγραμμα διατροφης της και να μην ξεφευγει απο αυτο, οσο ειναι δυνατον.

οκ !! συμφωνω σε αυτα που λες οταν θα εχεις ενα στοχο μεγαλο ναι δεν θα πω οχι .... αν και σαν κωνσταντινα δεν λειτουργησα ποτε ετσι βεβαια αυτο το λεω για το ατομο μου και η δικια μου στρατηγικη εεε!! δεν εχω παει ποτε σε διαιτολογο και γενικα ειχα καλη ψυχολογια και αυτο ειναι βασικος παραγον σε ατομα με αυξημενο βαρος οτι αν δεν εχεις καλη ψυχολογια σου χριαζονται ατομα για βοηθεια ... τα κιλα μου τα εχασα λιγο λιγο το εχω πει στο διαστημα αυτο οτι και να λιγουρεβομουνα προσπαθουσα να τρωω οσο γινεται το ποιο λιγο δεν θα πω οτι δεν το ετρωγα εεε!! αλλα καθε φορα που ετρωγα λιγο διαπιστωνα οτι δεν εχει νοημα να το φαω ετσι την επομενη φορα δεν ετρωγα καθολου και ειμαι ανθρωπος του πολυ γλυκου ... 24 κιλα με πολυ χαλαρω τροπο μονη και με υπομονη τα εχασα γιατι ειχα ενα στομαχι που το ειχα κανει να χωραει βαδια μεσα με αυτο τον τροπο εχω μιωσει εσθητα ολα εκεινα που ηταν φτου κακα για μενα ναι γυμναζομαι τρελη βοηθεια για εμενα και καθε φορα που παω να κανω την στραβη βλεπω αν αξιζει ο κοπος ετσι πιστευω να παω καλα !! μακια ταρα μου σε λετρευω πολυ πολυ !!! και εισαι πολυ πολυ σωστη σε αυτα που ειπες ....

Διαφημίσεις

Μέχρι να ποστάρω (με έχουν τρελάνει τα τηλεφωνα σήμερα θα τα ξεριζώσω δεν το συζητώ) είχατε γράψει πολλά

Να σας πω για την δική μου περίπτωση που είμαι όχι απλώς υπερβαρη αλλά παχύσαρκη (BMI 32) δεν μου δίνει υδατάνθρακες με πρωτείνη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (κοτόσουπα με 1 πατάτα, ψάρι με πατάτα, ρύζι με τόνο σπάνια...)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εννοείτε πως τρωω υδατάνθρακες αλλά σε προσεγμένους συνδιασμούς. Πιστεύω ότι παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην απώλεια αλλά και στην ενεργοποίηση των καύσεων (δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλά μου το έχει πει)

Υπάρχουν βέβαια πολλές "σχολές" που υποστηρίζουν αλλα, ακρη δεν βγάζεις εύκολα απλά ακολουθείς αυτό που εμπιστεύεσαι και προχωράς :)

Εγώ αν αφεθώ σε τσιμπολογήματα κλπ πάει το έχασα εντελώς το παιχνίδι, ακριβώς όπως το είπε η Τάρα

Δυστηχώς δεν έχω (είχα) μέτρο.... οπότε προσπαθώ να ακολουθώ το πρόγραμμά από την διαιτολόγΑ που εμπιστεύομαι (και πολλοί άλλοι γιατί πραγματικά είναι αξιόλογη και αναγνωρισμένη στους επιστημονικούς και εκπαιδαυτικους κύκλους και όχι σε τηλεοράσεις .... ) και καμιά φορά αν κάνω κάποια παρασπονδία προσπαθώ να μην ακυρώνω την όλη μου προσπάθεια

Τώρα μία κοπέλα που θέλει να χάσει 1-2 κιλά ή να διατηρηθεί στα κιλά της δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τρελαίνεται με αυτό.

maimougamos0806.gif

χαχαχαχαχαχα!! μου αρεσε πολυ !! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχ!!τρελοκομειο!!!!!!

Ειναι κακοι συνδυασμοι σε υπερβολη!;) Ο οργανισμος χρειαζεται τα παντα. Εσυ τωρα εξακολουθεις να κανεις διαιτα? Τι αλλο θες να χασεις?:confused:

οχι ...ειμαι στη συντηρηση.....δε μ'αφηνει να χασω αλλο...εχω φτασει 64 κιλα απο 77......εγω ηθελα αλλα 4.......αλλα αρχιζω και ακουω οτι χαλαω στο προσωπο....δεν ξερω.....πιστευω οτι αν κανω σωστη συντηρηση μπορει να χασω αλλα 2 κιλα ...ετσι;;

παω να απλωσω και την αλλη λεκανη και ερχομαι ....δουλειες με δοσεις χαχα!!

καλημερα τσιπουριτσα μου!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μέχρι να ποστάρω (με έχουν τρελάνει τα τηλεφωνα σήμερα θα τα ξεριζώσω δεν το συζητώ) είχατε γράψει πολλά

Να σας πω για την δική μου περίπτωση που είμαι όχι απλώς υπερβαρη αλλά παχύσαρκη (BMI 32) δεν μου δίνει υδατάνθρακες με πρωτείνη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (κοτόσουπα με 1 πατάτα, ψάρι με πατάτα, ρύζι με τόνο σπάνια...)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εννοείτε πως τρωω υδατάνθρακες αλλά σε προσεγμένους συνδιασμούς. Πιστεύω ότι παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην απώλεια αλλά και στην ενεργοποίηση των καύσεων (δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλά μου το έχει πει)

Υπάρχουν βέβαια πολλές "σχολές" που υποστηρίζουν αλλα, ακρη δεν βγάζεις εύκολα απλά ακολουθείς αυτό που εμπιστεύεσαι και προχωράς :)

Εγώ αν αφεθώ σε τσιμπολογήματα κλπ πάει το έχασα εντελώς το παιχνίδι, ακριβώς όπως το είπε η Τάρα

Δυστηχώς δεν έχω (είχα) μέτρο.... οπότε προσπαθώ να ακολουθώ το πρόγραμμά από την διαιτολόγΑ που εμπιστεύομαι (και πολλοί άλλοι γιατί πραγματικά είναι αξιόλογη και αναγνωρισμένη στους επιστημονικούς και εκπαιδαυτικους κύκλους και όχι σε τηλεοράσεις .... ) και καμιά φορά αν κάνω κάποια παρασπονδία προσπαθώ να μην ακυρώνω την όλη μου προσπάθεια

Τώρα μία κοπέλα που θέλει να χάσει 1-2 κιλά ή να διατηρηθεί στα κιλά της δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τρελαίνεται με αυτό.

(BMI ) τι ειναι αυτο;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

βικυ με την συντήρηση άνετα θα χάσεις αλλα 2

καλέ εσύ έχεις αποφοιτήσει κανονικά! μονΔελο μας εγινες!!!!

πότε θα κάνουμε το παρτάκι της αποφοίτησης σου; το μεσημέρι βολεύει;

<3 μπράβο

Ταρα δεν το ξέρω αλλά για να το λες θα το μάθω!!!!!

μήπως να κανονίσουμε μια συνάντηση εκει;

σουβλάκι και σαλατούλα; τι λεει η αρχηγός μας;;;;;; εξαφανιζόλ;

Υπολογιστής Δείκτη Σωματικού Βάρους (BMI)

http://www.paxysarkia.net/gomed_bmi_calcuator.htm

Ντινάκι τί κάνεις καλό μου;

ΜΠΟΝΖΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :D

σας διαβαζω στα πεταχτα...πηζωωωωωωωωωωωωωω :evil:

επιστρεφω...ελπιζω συντομα

μουτς!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!!!!!!....πολλές δουλειές -πήζουμε!!

τί κάνετε γοργονοκόριτσα;;

κάποια είπε για την πατάτα, όταν πήγαινα στη διαιτολόγο, μου έβαζε σπάνια πατάτα και όταν μου έβαζε (εννοείται βραστή) μόνο 1 μπορούσα να φάω...

κακιά πατάτα!!!:P

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

<3 μπράβο

καλα μου μωρο μου χιχιχι!! σαλιαριζω δεξια και αριστερα και εχω και τραπεζες σημερα αστα να πανε θα με κινηγησουν στο τελος χθες τους ειχα εδω αχ!! τα χουφταλα μου εκαναν και κοπλιμαν χαχαχαχα!!

<3 μπράβο

ετσι πιστευω αλλα πολυ αργα.....δεν πειραζει .....

δεν εχω αποφοιτησει ακομα!!!!ασε να χασω αλλα 2 με 3 και τοτε βλεπουμε!!!:P

αλλο ειναι ΔΣΜ;;το εγραψα σωστα;;\

καλημερα μπαπακι

καλημερα ζωιτσα

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

maestria,

εσύ που τις βρήκες, δεν τις γράφεις και για μας;;; Γιατί δεν αντέχω να πηγαίνω τόσες σελίδες πίσω!!!

Θα τις αντιγράψω το βράδυ απ' το τετραδιάκι που γράφω τις συνταγές. :tongue:

Καλημέρα σας είπα;;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:D:razz:

Καλημέρα, καλημέρα και σε σένα ΕλλΆΚΙ! :mrgreen:

Μια κοπελα που θελει να χασει ομως πολλα κιλα, πρεπει να ειναι συνεπης στο προγραμμα διατροφης της και να μην ξεφευγει απο αυτο, οσο ειναι δυνατον.

Έτσι είναι, όταν θέλεις ν' αρχίσει ο οργανισμός να καίει λίπος, ΠΟΛΥ λίπος, πρέπει να πεινάσεις και να είσαι αυστηρή στην αρχή, αλλιώς δε γίνεται τπτ!

loyalty.jpg

ΗΜΙΘΕΑ, ΗΜΙΘΕΑ, ρισπέκτ!!! Ευχαριστώωωωωωωωωω! :D

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το εχουν Ποντιοι, αυθεντικοι ομως!;)

Τεμέτερον!

Σαν κι εμένα αυθεντικοί; Εγώ είμαι 100% Ποντία. :D:D:D:tongue:

Καλημέρααααααα!!!!!!!....πολλές δουλειές -πήζουμε!!

Ε, εντάξει, τώρα με τις πολλές δουλειές, θα 'χει και λεφτά η εταιρία και θα πληρώνεστε ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! (εδώ γελάνε)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...