Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο???

τα παιδια σας οταν γυρισατε στις δουλειες σας ποιος τα προσεχε??

εμενα η μαμα μου εχει παρει συνταξη και θελω οσο τιποτα να τον προσεχει αυτη!!(εχω σπαστο ωραριο))απο την αλλη και ο πεθερος μου εχει παρει συνταξη(πεθερα δουλευει) και δεν ξερω τι να κανω!!οι γονεις μου ειναι πιο νεοι.τι να κανω φοβαμαι μην παρεξηγηθουν τα πεθερικα μου και η αληθεια ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο την μαμα μου!!!

να φανταστειτε τωρα οταν ερχεται η μαμα μου και προσεχει τον μικρο τα πανε μια χαρα!!οταν ερχονται τα πεθερικα μου ο μικρος πλανταζει στο κλαμα...

καλημερα λετα μου εμενα η καλη μου η μαμα μου τα προσεχει η πεθερα δουλευει αν και δεν θα ηθελε να σταματησει την δουλεια της με τιποτα γιατι θελει τα ενσημα της χαχαχα!! στην συνιφαδα μου βεβαια το προτυνε χιχιχι!! :tongue::tongue::tongue: ... μακια την μαμα σου να προτημησεις αν ειναι και ποιο κοντα σου μακια !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο???

τα παιδια σας οταν γυρισατε στις δουλειες σας ποιος τα προσεχε??

εμενα η μαμα μου εχει παρει συνταξη και θελω οσο τιποτα να τον προσεχει αυτη!!(εχω σπαστο ωραριο))απο την αλλη και ο πεθερος μου εχει παρει συνταξη(πεθερα δουλευει) και δεν ξερω τι να κανω!!οι γονεις μου ειναι πιο νεοι.τι να κανω φοβαμαι μην παρεξηγηθουν τα πεθερικα μου και η αληθεια ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο την μαμα μου!!!

να φανταστειτε τωρα οταν ερχεται η μαμα μου και προσεχει τον μικρο τα πανε μια χαρα!!οταν ερχονται τα πεθερικα μου ο μικρος πλανταζει στο κλαμα...

α!!!αφου το παιδακι καθεται με την μαμα σου ....

γιατι να παρεξηγηθει;;;

να κανεις οτι καλυτερο για το παιδι σου .......

αν αυτο περναει καλυτερα με τους δικους σου .....

τωρα καποιες λιγες φορες που ξερεις οτι δεν θα λειψεις πολλες ωρες ..αφηνετον στον πεθερο σου.......αν ακι παλι δεις οτι δεν γινετε τοτε ..αστο!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Λετα και Βικακι, καλημερα.

Καλυτερη η ψυχολογια σημερα. Οπως ειπα και παραπανω, θα κανω υπομονη και λιγο ριλαξ σκεψης. Αν και εχθες δεν μπορουσα να μπω στο καφε, κανατε οτι μπορουσατε και με στηριξατε αρκετα. Σας ευχαριστω ολες.

Παω να μαγειρεψω. Οσπριο. Φασολαδα τρομερη. Μιαμμ, μιαμ,, μιαμ..!!!!

Να προτεινω κατι ενημερωτικο???

Να καναμε εναν καταλογο με απλα καθημερινα πραγματακια των κακων και καλων συνδυασμων.

Καλα τα λεμε αμυλα με λαχανικα ή πρωτεινες με αμυλα κλπ Ας τα πουμε λιγο πιο απλα για να καταλαβαινουμε κι εμεις που δεν ειμαστε ξανθες αλλα το IQ ραδικιου μας χαρακτηριζει. Εννοω πολυ απλα, να γραψουμε εναν καταλογο με :

Πχ : κακοι συνδυασμοι : κρεας (πρωτεινη) με πατατες (αμυλο).

Καλοι συνδυασμοι : ψαρι (πρωτεινη) με σαλατα (λαχανικο)

Αν συμφωνειτε θα το εχουμε καπως σαν τη γοργονολιστα μας και με quote θα προσθετει η καθεμια απο κατι που γνωριζει και θυμαται ωστε να αποτελεσει εναν καλο οδηγο για ολα τα κοριτσια που δεν πηγιανουν-ουμε σε διατροφολογους.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

H μαρμελαδα εχει πολλες θερμιδες Βικυ!;)

ταρονη μου λογο οτι την σπιτικη μαρμελαδα την φταχνουμε εμεις εγω θα σου πω οτι αν ελατωσει την ζαχαρι οσο θελει εκεινη δεν νομιζω να εχει θεμα μπορει να την χρησημοποιει ως μελι ??? μακια :tongue:

Διαφημίσεις

H μαρμελαδα εχει πολλες θερμιδες Βικυ!;)

το φανταζομαι ταρα μου αλλα δεν ειναι καλυτερη απο του εμποριου;;

χωρις συντυρητικα.....

πιο υγιεινη

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Λετα και Βικακι, καλημερα.

Καλυτερη η ψυχολογια σημερα. Οπως ειπα και παραπανω, θα κανω υπομονη και λιγο ριλαξ σκεψης. Αν και εχθες δεν μπορουσα να μπω στο καφε, κανατε οτι μπορουσατε και με στηριξατε αρκετα. Σας ευχαριστω ολες.

Παω να μαγειρεψω. Οσπριο. Φασολαδα τρομερη. Μιαμμ, μιαμ,, μιαμ..!!!!

Να προτεινω κατι ενημερωτικο???

Να καναμε εναν καταλογο με απλα καθημερινα πραγματακια των κακων και καλων συνδυασμων.

Καλα τα λεμε αμυλα με λαχανικα ή πρωτεινες με αμυλα κλπ Ας τα πουμε λιγο πιο απλα για να καταλαβαινουμε κι εμεις που δεν ειμαστε ξανθες αλλα το IQ ραδικιου μας χαρακτηριζει. Εννοω πολυ απλα, να γραψουμε εναν καταλογο με :

Πχ : κακοι συνδυασμοι : κρεας (πρωτεινη) με πατατες (αμυλο).

Καλοι συνδυασμοι : ψαρι (πρωτεινη) με σαλατα (λαχανικο)

Αν συμφωνειτε θα το εχουμε καπως σαν τη γοργονολιστα μας και με quote θα προσθετει η καθεμια απο κατι που γνωριζει και θυμαται ωστε να αποτελεσει εναν καλο οδηγο για ολα τα κοριτσια που δεν πηγιανουν-ουμε σε διατροφολογους.

λοιπον να ρωτησω εγω κατι αλλο......

καλα σημερα ειμαστε μεσα στο θεμα .....φοβερο!!!χαχα!!

στην διατροφη η διαιτολογος με αφηνε να φαω κοτοπουλο με 5 πατατες φουρνου η'''ρυζι ....η'''μακαρονια με κρεας....αυτοι δε θεωρουνται κακοι συνδυασμοι;;

αυτο που ρωταω τελικα ειναι κανονες οι συνδυασμοι;;

η'με προσοχη μπορουμενα τα τρωμε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Πιο υγιεινη σιγουρα, με λιγοτερες θερμιδες ομως? Δε νομιζω!

βρε ενταξη δεν θα βαλει μαι φετα ψωμι με μερμαλαδα εκει θα γινει πυραβλος και στο μελι αμα το κανει το ιδιο ειναι .. αλλα σε μια φριγανια και λιγο νομιζω οτι θα ειναι καλα οχι οτι δεν εχει θερμιδες προς θεου εεε!!!

παν μετρο αριστον !!!!

Βικυ η ποσοτητα που σου εδωσε ο διαιτολογος σου, αντιστοιχει στην ποσοτητα υδατανθρακων που πρεπει να παιρνει ο οργανισμος σου σε καθε γευμα, αντι για ψωμι δηλαδη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

βρε ενταξη δεν θα βαλει μαι φετα ψωμι με μερμαλαδα εκει θα γινει πυραβλος και στο μελι αμα το κανει το ιδιο ειναι .. αλλα σε μια φριγανια και λιγο νομιζω οτι θα ειναι καλα οχι οτι δεν εχει θερμιδες προς θεου εεε!!!

παν μετρο αριστον !!!!

ναι κατι τετοιο.....απλα την λιγουριασα....εβαλα λιγο στην φρυγανια μου....ο.κ σιγουρα απο τα δημητριακα εχει περισσοτερες θερμιδες

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βικυ η ποσοτητα που σου εδωσε ο διαιτολογος σου, αντιστοιχει στην ποσοτητα υδατανθρακων που πρεπει να παιρνει ο οργανισμος σου σε καθε γευμα, αντι για ψωμι δηλαδη.

ετσι....!!!

αρα παρολο που ειναι κακοι συνδυασμοι τους τρωμε

δεν τρωμε βεβαια ψωμι με αυτους τους συνδυασμους αλλα ειναι ο.κ!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ναι κατι τετοιο.....απλα την λιγουριασα....εβαλα λιγο στην φρυγανια μου....ο.κ σιγουρα απο τα δημητριακα εχει περισσοτερες θερμιδες

βασικα βυκι μου οπως λεει και ο αρχηγος καλο ειναι να φας και κατι εκτος οχι ομως να ειναι και η υπερβολη κατα την γνωμη μου δεν θα πω οτι ξεφυγες τρελλα ναι μεν εφαγες κατι εκτος απο αυτο που επρεπε οχι ομως για να πεις ναι ξεφυγα τρελλλα !!!

παν μετρο αριστον !!!!

Σωστα! Αλλα μπορουμε να τηρησουμε ευκολα το μετρο στο φαγητο?;)

Η Βικυ δεν εχει προβλημα, ειναι μια χαρα, μια κοπελα υπερβαρη ομως που κανει συστηματικη διατροφη για να χασει, δε θα βαλει ουτε μισο κουταλακι μαρμελαδα στο στομα της! Για να μην περναμε λοιπον λαθος μηνυματα, λιγο απο δω και λιγο απο κει, τσιμπολογηματα δηλαδη, δε βοηθουν να χαθουν κιλα. Οσες απο μας ειμαστε σταθερες στα κιλα που θελουμε, κι εσυ εισαι μεσα, μπορουμε να τρωμε απ΄ολα χωρις υπερβολες. Μια κοπελα που θελει να χασει ομως πολλα κιλα, πρεπει να ειναι συνεπης στο προγραμμα διατροφης της και να μην ξεφευγει απο αυτο, οσο ειναι δυνατον.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...