Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλώς την Ελλη μας την αρχηγό και την τσιπουρίτσα.

Και εγώ σήμερα είχα πηξιμο.Μάλλον ήταν η μέρα.

Ναι, κι εγώ έπηξα σήμερα. Στις 5 παρά τελείωσε το μίτινγκ! Σταδιάλα, έχω και μειωμένο λέμε.

Oι συνταγες ειναι μερικες σελιδες πισω, καλα κρασια δηλαδη, και το TARA ειναι απο εδω...

Τι μερικές σελίδες καλέ; Για να βρω τη συνταγή με το ανθότυρο πήγα καμιά 40ριά σελίδες πίσω!!! :mrgreen:

μαρηηηηηη και δεν σας πληρωνει και σας παχαινει????

να του κανεις καταγγελια :tongue::tongue::tongue:

Εγκληματίας, άστα!

Μαεστρία εννοείτε να μην φύγεις χωρίς να πάρεις την αποζημίωση! αλίμονό τους!!!!!

Δύσκοιλοι καιροί μας περιμένουν και τώρα που θα έρθουν στη μόδα οι χονδρούλες εγώ πάλι θα είμαι ντεμπντέ γμτ! :tongue::tongue::tongue:

φυρί φυρί το πάω να αδυνατίσω αχ!

Καλέεεεεεεε, που το άκουσες ότι θα 'ρθουν οι χονδρές στη μόδα;;; Μην αδυνατίζουμε άδικα! :tongue:

Ταρα μόλις έβαλες μια από τις καλύτερες σκηνές που έχουν υπάρξει!

αν και προτιμώ το frankly my dear I don't give a damn!

ποιο πρωί καλή μου; εγώ εχω πιει την κανατούλα μου κανονικά χιχιχιχιιχι

έκοψα το τσιγάρο, τα φτου κακά φαγητά αλλά όχι τον καφέ!

είμαι καφεαδικτ!!!! δεν μπορώ χωρίς την καφεριέρα μου!

Ήσουν, είσαι και θα είσαι το άλλο μου μισόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Κι εγώ κι εγώ!!!

Δυστυχώς Μαράκι και δεν το αντέχω καθόλου.Βέβαια δεν μεταφέρουμε σπίτι την δουλειά αλλά διαφωνούμε πάρα πολύ...

Ζόρικα ρε κορίτσια, δεν ξέρω πως την παλεύετε να δουλεύετε με χάζμπαντ.

Εμείς προγράμματα κάναμε παλιότερα (για νεολαία και περιβάλλον, σε μια ΜΚΟ που ναι ο χάζμπαντ) και πλακωνόμασταν συνέχεια! :tongue:

Κορίτσια, ταράααααααααααααααααααααμ, ταράααααααααααααααααααααμ πήρα ΕΝΑ μισθόοοοοοοοοο! Φοβερό;;;; :tongue::mrgreen:

fireworks4.jpg

XεΧε!

Πάω να ετοιμάσω τη σαλάτα μου, να βοσκήσω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οπως βλεπετε (θα δειτε το πρωι) ειμαι σουπερ βραδυνη.

Γυρισα σπιτι στις 11:50, μεχρι να συμαζεψω, να πλΥθω, να σας διαβασω.... θα ξημερωσει. Εν ολιγοις :

Ακριβώς έτσι παίρνω εγώ.Αλλά ρε γμτ έτσι δεν τα καταλαβαίνεις.Σου φεύγουν γρήγορα και πάλι άφραγκος είσαι.

Καλλιο να τα παρεις λιγα λιγα λιγα παρα να τα χασεις τελειως.

Πέρασε γλυκιά μου!

Έχω να πληρωθώ απ' τον Ιούλιο. Αύγουστος - Σεπτέμβριος - Οκτώβρης ανεξόφλητοι! :evil:

Καλά αυτοί το έχουν μαμήσει το θεματάκι.

....ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!! Υπαρχουν ομοιοπαθεις!!!!!!!

Σας ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας. Θα προσπαθησω να αλλαξω καποια πραγματακια και κυριως να αποσπασω τη σκεψη μου απο το κολλημα. Time out !!!!

Ντινα, που βρηκες μαρη το απουσιολογιο????

Ολες, μα ολες ανεξαιρετως ..... μου λειψατε καλε!!!!!! Σαν τιμωρημενη αισθανομουν σημερ απου δεν μπορουσα να μπω!!!!! Και ειδικα σημερα που ηθελα τη συμπαρασταση σας!!! Γμτ τη τεχνολογια μου!!!! Ευτυχως η αλλη τεχνολογια ... με εσωσε εν μερη!!!

Φιλακια γλυκα στα μουτρακια σας.

Να εχετε (για αυριο) μια υπεροχη μερα. Και οσες δεν πλΕρωθηκατε..... να πλΕρωθειτε.

Μακια πολλα πολλα πολλα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

maestria,

εσύ που τις βρήκες, δεν τις γράφεις και για μας;;; Γιατί δεν αντέχω να πηγαίνω τόσες σελίδες πίσω!!!

Φιλενάδες, sos!!! :(:(:(

Μου συμβαίνει ότι και στην γεωργία, με τη διαφορά ότι μου συμβαίνει λίγες μέρςε τώρα!!! Όπως είπα, την προηγούμενη εβδομάδα δεν τήρησα καλά τη δίαιτα, έκανα όλο παρασπονδίες, :oops::oops::oops: με αποτέλεσμα, φυσικά, όχι να μη χάσω, αλλά να πάρω κι ένα κιλό. Τις τελευταίες μέρες, όμως, την κάνω κανονικότατα, προσέχω πολύ κλπ, αλλά η ζυγαριά είναι κολλημένη σε εκείνο το +1. Άρχισε να μου τη δίνει, είναι η αλήθεια, ειδικά γιατί πίστευα ότι, όπως και παλιότερα, ότι ειδικά αυτό το κιλό θα το έχανα πανεύκολα όπως το πήρα.

Πείτε καμία ιδέα, γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι... και απέχω πολύ από το στόχο μου. Να ενημερώσω ότι, επειδή θηλάζω, περίοδος άφαντη, για να ξέρω τις μέρες κλπ.

NDPXp3.png eJ01p3.png

0_good_morning_message.gif

Αν και οι ετοιμες σαλατες (ρωσικη κλπ) μπαινουν σπανιοτατα στο σπιτι μου λογω διατροφης, ωστοσο εχω αδυναμια στη Φαρμα (καροτακι, αγγουρακι τουρσι, ρεπανακι). Ανακαλυψα προχθες στο σουπερ μαρκετ οτι ο Υφαντης τη φτιαχνει με γιαουρτι αντι μαγιονεζα, και συνεπως μονο 6% λιπαρα, και πηρα να τη δοκιμασω! Θεϊκη! Και πολυ πιο ελαφρια απο την κλασσικη με μαγιονεζα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

πώς και δεν έσκασε μύτη η απουσιολόγα μας ακόμη;

images?q=tbn:ANd9GcQMAQBoA_7VPKpq0Z1hGVJzLw7NpYO5mcI2qMFgCm_Gn4Jqxh8&t=1&usg=__QSAxc_vApojokIewn_dtKWtnlf0=

Δυστυχώς Μαράκι και δεν το αντέχω καθόλου.Βέβαια δεν μεταφέρουμε σπίτι την δουλειά αλλά διαφωνούμε πάρα πολύ...

Εμείς ΚΑΙ τη μεταφέρουμε ΚΑΙ διαφωνούμε ΚΑΙ το λύνουμε επί τόπου ΚΑΙ κλαίμε τη μοίρα μας παρέα όταν μας παίρνει και μας σηκώνει.....άσ΄τα φιλενάδα......

α ωραια προκοψες κιεσυ ντελακι!join the club!εσυ πως τα πας με τον συζυγο?

Σου μιλάω για ομηρικές μάχες....:twisted:....

ε αμα σου αρεσαν μπαπακι θα ησουνα ετσι?μιληστε καλε και οι υπολοιπες, η μαεστρω και η ψαρουκλα!μονη μου θα τα λεω?στο κοριτσι δεν αρεσουν τα σουβλακια!ελεος

Το σουβλάκι είναι ένα πλήρες γεύμα :mrgreen: διότι έχει τη σαλατούλα του, την πρωτεϊνη του, τον υδατάνθρακά του. Δεν του λείπει τίποτα...:tongue:...μην αρχίσετε να εξηγείτε τώρα τι περισσεύει!

πηρα ενα μπλουζοφορεματακι ...πολυ σεξυ [ετσι ειπε ο αντρουλης μου]σε χρωμα ....τι αλλο φυσικα μωβββββ.......και μια μπλουζα μαυρο γκρι...καλη σε νουμερο αυτο ειναι το θεμα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ α!!!και το φουστανακι one size...δεν εμπαινα με τπτ σε τετοια!!!!με κολανακι και μποτουλα μια χαρα...τωρα θελω και ενα παντελονακι και ειμαι ετοιμη........

η μαμα μου μου λεει μπραβο κοριτσακι μου αδυνατισες ....τωρα οχι αλλο ...:confused::confused:.....ποτε ηταν που μου ελεγε οτι ειχα γινει πλατεια;;πως αλλαζουν οι καιροι!!!

αυτα!!!!κοριτσακια καλο απογευμα να εχετε και μαλλον θα τα πουμε αυριο το πρωι...βεβαια θα τα εχω και τα τρια σπιτι αλλα θα προσπαθησω να μπω!!!!φιλακια πολλα!!!!!

Με γειες τα ρουχαλάκια :P! να χαίρεσαι το όμορφο, αδυνατισμένο και στυλάτο κορμάκι σου!:-P ακόμη πιο πολύ μου αρέσει η εξαιρετική σου διάθεση! :-P:razz::-P

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζόρικα ρε κορίτσια, δεν ξέρω πως την παλεύετε να δουλεύετε με χάζμπαντ.

Εμείς προγράμματα κάναμε παλιότερα (για νεολαία και περιβάλλον, σε μια ΜΚΟ που ναι ο χάζμπαντ) και πλακωνόμασταν συνέχεια! :tongue:

Κορίτσια, ταράααααααααααααααααααααμ, ταράααααααααααααααααααααμ πήρα ΕΝΑ μισθόοοοοοοοοο! Φοβερό;;;; :tongue::mrgreen:

!

Καλοφάγωτος! άντε τα χοντροκονόμησες :tongue:....

Κοίταξε, ότι πλακωνόμαστε εντάξει, αλλά έχει και τα καλά του...

όπως σήμερα κατάλαβες; τα παιδιά δεν έχουν σχολείο....λες λίγα λόγια και συνεννοείσαι....

Αυτάααααααααααααα..............:-P

Καλημέρα σας είπα;;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:D:razz:

Σουβλακι με τη γευση που θυμομαστε απο παιδια, και φτιαγμενο στο χερι και οχι στη μηχανη, θα βρειτε σε ενα μαγαζι στην Πεντελη. Δε φτιαχνει τιποτε αλλο απο κρεατικα, και ειναι μονιμως γεματο, μεσα εξω!!!

age.png age.png

Σουβλακι με τη γευση που θυμομαστε απο παιδια, και φτιαγμενο στο χερι και οχι στη μηχανη, θα βρειτε σε ενα μαγαζι στην Πεντελη. Δε φτιαχνει τιποτε αλλο απο κρεατικα, και ειναι μονιμως γεματο, μεσα εξω!!!

Ωραία ιδέα και για βολτούλα!

καλημερα γοργονιτσες!!

εκανα παρασπονδια χθες το βραδυ και αισθανομαι τυψεις!!!!εφαγα σοκολατοπιτα:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:δεν μπορουσα να αντισταθω!!!

εν τω μεταξυ τα κιλα εχουν μεινει στασιμα......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Βικουλα καλοφορετα τα ομορφα σεξυ ρουχαλακια σου. Και σου ξαναλεω κι εγω : Μη χασεις αλλο!!!!

Η Ντινα, στιφογυρναει στο φατσοβιβλιο. Απορω κι εγω που δεν εχει μπει εδω ΑΚΟΜΗ!!!

DEL, δε θα θελα με τιποτα να δουλευω μαζι με χαζμπαντ. Αν και εκεινος ειναι ολο καμαρι οταν κανουμε κατι μαζι. Αλλα προτιμω "την ανεξαρτησια μου" για μερικες ωρες της μερας.

Μαριλινα, εσυ να προσεχεις ακομη περισσοτερο και να τρεφεσαι σωστα γιατι διατρεφεις εμεσα και το νινακι σου. Εχεις καιρο. Θα τα χασεις κι εσυ. Μην αγχωνεσαι.

Ουτε υποσυνειδητα να αγχωνεσαι. Αυτο επαθα εγω.

Xθες εφαγα κι εγω σουβλακια. Για την ακριβεια κοτοσουβλακια.3 παρακαλω. Αλλα οσο κι αν σκεφτομουν να παρασπονδισω, εκεινες τις πιτες και τις τηγανιτες πατατες δεν ηθελα ουτε να τις αγγιξω. Ηπια κι ενα ποτηρακι ρετσινουλα. Σας λεω καλε, οτι τρωω απο ολα. Αλλα με τη βοηθεια σας και τη συμπαρασταση σας, δεν χανω το κουραγιο μου και θα κανω υπομονη οπως λεει και η υπογραφη μου. Στοχος : Τα επομενα Χριστουγεννα να ειμαι 68 κιλα και υγιης.

Να ειναι η μερα σας ομορφη

μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλημερα και απο μενα!!!!

το ντινακι δεν ηρθε απο 'δω....τηναφησα στο φβ....

γεωργια μου τι κανεις κοπελα μου κοριτσακια υπολοιπα;;

λετα μου μην νοιωθεις τυψεις....την εφαγες την σοκολατοπιτα...την φχαριστηθηκες....προχωρα!!!!...ποσα τετοια εχω κανει!!!!

να ρωτησω ..λιγη μαρμαλαδα σπιτικη κανει κακο....;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο???

τα παιδια σας οταν γυρισατε στις δουλειες σας ποιος τα προσεχε??

εμενα η μαμα μου εχει παρει συνταξη και θελω οσο τιποτα να τον προσεχει αυτη!!(εχω σπαστο ωραριο))απο την αλλη και ο πεθερος μου εχει παρει συνταξη(πεθερα δουλευει) και δεν ξερω τι να κανω!!οι γονεις μου ειναι πιο νεοι.τι να κανω φοβαμαι μην παρεξηγηθουν τα πεθερικα μου και η αληθεια ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο την μαμα μου!!!

να φανταστειτε τωρα οταν ερχεται η μαμα μου και προσεχει τον μικρο τα πανε μια χαρα!!οταν ερχονται τα πεθερικα μου ο μικρος πλανταζει στο κλαμα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα και απο μενα!!!!

το ντινακι δεν ηρθε απο 'δω....τηναφησα στο φβ....

γεωργια μου τι κανεις κοπελα μου κοριτσακια υπολοιπα;;

λετα μου μην νοιωθεις τυψεις....την εφαγες την σοκολατοπιτα...την φχαριστηθηκες....προχωρα!!!!...ποσα τετοια εχω κανει!!!!

να ρωτησω ..λιγη μαρμαλαδα σπιτικη κανει κακο....;;

εεεεεεεεεεεε!!! ηρθα καλε χαχαχα!! με βρηκε η γιωργιο φβ.......χαχαχαχα!! κινηση κοριτσια σημερα μεχρι να ερθω χαχαχαχα!!

τωρα η μαρμελαδα η σπιτικι αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ καλη γενικα το μον που θα προσεξεις βικυ μου ειναι την ζαχαρη που θα ριξεις μεσα !!!:tongue::tongue:

εεεεεεεεεεεε!!! ηρθα καλε χαχαχα!! με βρηκε η γιωργιο φβ.......χαχαχαχα!! κινηση κοριτσια σημερα μεχρι να ερθω χαχαχαχα!!

τωρα η μαρμελαδα η σπιτικι αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ καλη γενικα το μον που θα προσεξεις βικυ μου ειναι την ζαχαρη που θα ριξεις μεσα !!!:tongue::tongue:

1 κιλο ....σ'ενα κιλο φρουτα νομιζω!!!!!

μια εγω μια η γεωργια ....οντως κινηση σημερα στο φβ...χαχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...