Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Kαλημερα κοριτσαρες!

Ευχαριστω για τις ευχες την γεωργια, jimdin, Ελιζα, Βικυ74, Τσιπουριτσα... Θα ειμαι διπλα της οπως μπορω!

Ας παμε και στο θεμα μας τωρα. Ανεβηκα στην ζυγαρια σημερα το πρωι, απο περιεργεια και με εδειξε 69,2 (απο 69,7). Υπαρχει περιπτωση να εχασα μισο κιλο σε 4 μερες; Επισης περιμενω να αδιαθετησω σε 2 μερες, μηπως δεν ειναι σωστη η μετρηση;

Ξενια μπραβο σου για το 1,5 κιλο, ετσι να φευγουν πια τα ατιμα σιγα σιγα.

Σουλα33, το προγραμμα σου ειναι πολυ λιτο, και γω θα πεινουσα με ολα αυτα, αλλα ισως ο καθε οργανισμος θελει διαφορετικη μεταχειρηση, γιατι δεν της λες οτι πεινας και να δει τι μπορει να κανει;

Παντως, εχει αρχισει να φαινεται που αδυνατισα, μου το λενε και στη δουλεια, η στολη πλεει πανω μου, και χαιρομαι πολυ!!!

Φιλακια, θα τα πουμε μετα!

wcBmp3.png

Διατροφή

Πρωινό

2 φρυγανιές με μέλι + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ + 2 ξερά δαμάσκηνα ή

2 φρυγανιές και ένα αυγό βραστό + 2 ξερά δαμάσκηνα

Δεκατιανό

1 Knorr vie + 8 αμύγδαλα ωμά

Μεσημεριανό

κοτόπουλο ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

2 μπιφτέκια ψητά + σαλάτα μαρούλι ή

ψάρι ψητό + σαλάτα μαρούλι ή

μπριζόλα ψητή + σαλάτα μαρούλι ή

φακές ή φασολάκια ή αρακάς + 100γρ τυρί κότατζ + 1 φέτα μαύρο ψωμί

Απογευματινό

Μισό γιαούρτι 2% + 2 κσ κορν φλέικς + 1 κγ μέλι + κανέλα ή

κορν φλέικς με γάλα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

Βραδυνό

σαλάτα μαρούλι με σολωμό ή

τονοσαλάτα ή

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ ή

2 καλαμάκια κοτόπουλο + μισή πίτα αλάδωτη (αυτό 1 φορά την εβδομάδα)

Vicky πολύ καλό το πρόγραμμα σου και εύκολο να το τηρήσεις !! Είναι καλύτερο από της Σουλας γιατί έχει και όσπρια εσένα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εγω κοριτσια, δε μπορω να ακολουθησω προγραμμα με τιποτα!!!

πιο παλια το εκανα, αλλα με ενα "λυκο - αντρα" :mrgreen:

στο σπιτι δυσκολα τα ιδιαιτερα!!

εχω εφαρμοσει μια αλλη σειρα κ προς το παρον καλα τα παμε κ εχω αποτελεσματα!!!

στην ουσι δεν προσαρμοστηκα εγω στη διαιτα , αλλα η διαιατα σε μενα!!

τεσπα ελπιζω να καταλάβατε:tongue:

iSaWp3.png

εγω κοριτσια, δε μπορω να ακολουθησω προγραμμα με τιποτα!!!

πιο παλια το εκανα, αλλα με ενα "λυκο - αντρα" :mrgreen:

στο σπιτι δυσκολα τα ιδιαιτερα!!

εχω εφαρμοσει μια αλλη σειρα κ προς το παρον καλα τα παμε κ εχω αποτελεσματα!!!

στην ουσι δεν προσαρμοστηκα εγω στη διαιτα , αλλα η διαιατα σε μενα!!

τεσπα ελπιζω να καταλάβατε:tongue:

sabrina τι εννοάς μπορείς να μας εξηγήσεις καλυτερα ?

Τι τρώς δηλαδή μια μέρα ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

το πρωι, η κανα τοστ, μονο με τυρι η καμια γαλοπουλα,

η καμια μπαγκετα απο εξω μαυρη, η κανα κουλουρακι στρογγυλο σουσαμι

μεσημερι , μαγειρευω σχεδον τα παντα, οσο πιο ελαφρυα μπορω, ελάχιστο αλατι, πιο πολυ πιπερι

αποφευγω οσο μπορω τα τηγανιτα, σχεδον καθολου δε κανω

τρωω μια νορμαλ μεριδα

δε τρωω ψωμι, καιμια φρυγανια μόνο

κ αν θελω τυρι, που γενικα κανω σα παλαβη τρωω γκουντα

εχω ενα κακο, δε τρωω καθολου φρουτα, δε μου αρεσουν

εχω κ ενα καλο ομως, δε τρωω καθολου γλυκα, δε μου αρεσουν:rolleyes:

επειδη τρωω αργα το μεσημερι , το βραδυ δε τρωω συνηθως τιτποτα, δε πειναω, αντε καμαι φορα, κανα τοστακι, η καμια φρυγανια με τυρακι, η κανα ποτηρι γαλα

αν ειδες προηγουμενο μου ποστ εχω χασει απο τη γεννα 30

iSaWp3.png

Δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις διαιτολογο που να ξερει σωστα τη δουλεια του. Εχω πειρα απο διαφορους, και εχω ακουσει φοβερα περιστατικα απο φιλες μου. Διατροφη κανουμε, δε λιμοκτονουμε.

age.png age.png

το πρωι, η κανα τοστ, μονο με τυρι η καμια γαλοπουλα,

η καμια μπαγκετα απο εξω μαυρη, η κανα κουλουρακι στρογγυλο σουσαμι

μεσημερι , μαγειρευω σχεδον τα παντα, οσο πιο ελαφρυα μπορω, ελάχιστο αλατι, πιο πολυ πιπερι

αποφευγω οσο μπορω τα τηγανιτα, σχεδον καθολου δε κανω

τρωω μια νορμαλ μεριδα

δε τρωω ψωμι, καιμια φρυγανια μόνο

κ αν θελω τυρι, που γενικα κανω σα παλαβη τρωω γκουντα

εχω ενα κακο, δε τρωω καθολου φρουτα, δε μου αρεσουν

εχω κ ενα καλο ομως, δε τρωω καθολου γλυκα, δε μου αρεσουν:rolleyes:

επειδη τρωω αργα το μεσημερι , το βραδυ δε τρωω συνηθως τιτποτα, δε πειναω, αντε καμαι φορα, κανα τοστακι, η καμια φρυγανια με τυρακι, η κανα ποτηρι γαλα

αν ειδες προηγουμενο μου ποστ εχω χασει απο τη γεννα 30

Oχι δεν το έχω προσέξει αλήθεια λες και εγώ το ίδιο :-D Ειχα πάρει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 30 ολόκληρα κιλά και τα έχω χάσει μέσα σε 5 μήνες δεν είχα πάει διαιτολόγο απλά είχα επανέρθει στις παλιές μου συνήθειες. Πολύ λογικό φαίνεται το πρόγραμμα σου Αυτό είναι να αποφεύγουμε όσο μπορούμε γλυκά και τηγανιτά και να τρώμε κανονικες μερίδες και το πετυγχαίνουμε το στόχο μας

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα κι από εμένα, δεν πρόλαβα να διαβάσω ... θα επανέλθω

διάβασα μία διατροφή περίεργη, της Σούλας νομίζω?

και θα συμφωνήσω με την Ταρα!

Δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις διαιτολογο που να ξερει σωστα τη δουλεια του. Εχω πειρα απο διαφορους, και εχω ακουσει φοβερα περιστατικα απο φιλες μου. Διατροφη κανουμε, δε λιμοκτονουμε.

Σούλα αν δεν έχεις 5 γεύματα (το φρούτο δεν είναι μεσημεριανό...... ) θα διαλύσεις τον μεταβολισμό σου, την υπομονή σου και το στομάχι σου. δεν πρέπει να πεινάς!

μπραβο κ σε σενα koullam,

βασικά κ για μενα το θέμα ειναι να μη λιμοκτονουμε γιατι ετσι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τα ξαναπάρουμε τα κιλα!

η ουσία ειναι να γινει κ κάπως σα τροπος ζωής ουτως ώστε όταν καποιες μερες φαμε κατι παραπανω, να μη χαλασει ουτε η "διαιτα" αλλα ουτε αμεσως να παρουμε κιλα!!!

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

ξεκωλησα εχασα 1,5 κιλο παρακαλω βυκη μια αλαγη στο βαρος μου απο 74-1,5=72,5 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

καλημερα γοργονες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::mrgreen:

Kαι σ' εσένα ένα μεγάλο, μεγάαααααααααααααλο b.gifr.gifa.gifv.gifo.gif!!

λοιπόν.....καταρχήν καλημερα!!!!

με μενα γινετε κολαση.....

πηρα 22 κιλα εγκυμοσυνη, κ απο τοτε που γεννησα εχω χάσει 30

βάζω σαν αρχικο βάρος ποσο ξεκινησα εγκυμοσυνη....για να μη σας μπερδευω

w.gife.gifl.gifc.gifo.gifm.gife.gif σ' εσένα και σε όσα άλλα κορίτσια δεν πρόλαβα να καλωσορίσω!

Tι λες κοριτσι μου! Εσυ λιμοκτονεις! Δεν αλλαζεις διαιτολογο καλυτερα?

Όντως, πολύ αυστηρό το πρόγραμμα της SOULAS!!!

Δες και τις διατροφές που γράψαμε οι υπόλοιπες. Είναι διατροφές, με πρώτο στόχο να μην στερείσαι τπτ!

Να μιλήσεις με τον/τη διαιτολόγο σου!

Σουλιτσα δες ενδεικτικα 3-4 δικες μου μερες...

επεισης επειδη καταλαβα οτι δουλευεις αν δεν μπορεις να περνεις φαγητο μαζι σου μπρορεις να κανεις τουμπα το μεσημεριανο με το βραδυνο...

Ελιζάκι μια χαρά πρόγραμμα σου 'βγαλε!!!

Καλή διατροφή και καλές απώλειες κοριτσάκι.

viky75 και το δικό σου πρόγραμμα μακραν καλύτερο.

Καλα ρε κορίτσια η δικια μου γιατι ειναι τοσο αυστηρη?

Εμένα μου εβαλε μια φορα στο βραδυνό τοστ και τελος.

Τι λες παιδάκι μου;;;

Τι μόνο γιαούρτια ή φρούτα για βραδινό; Κάνε εκεί μια γαβάθα σαλάτα, με τόνο, φρυγανιές, κλπ, να χορταίνεις!

Ή τοστ με γιαούρτι. Ή σουβλάκια (καλαμάκια που λένε :tongue:) και σαλάτα.

Μπορεί να σου βάλει πολλά. Να της κάνεις παράπονα λέμε!!! Σιγά σιγά πρέπει να συνηθίσει το σώμα σου στη σωστή και σε λιγότερη ποσότητα διατροφή.

Δεν θα μας πάθεις και τπτ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες! Μία και σήμερα και διατηρώ την ψυχραιμία μου!

(για όσες δεν ξέρουνε, αύριο βάζω τον γιόκα μου στο χειρουργείο :roll:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.

Σήμερα στο ρεντεβού (εχω και ενα αγχος με τοση πεινα εχασα κανενα γραμμαριο???) θα το συζητησω μαζι της γιατι ετσι που τρωω σιγουρα καποια στιγμη θα φρικαρω και θα βαλω τα διπλα κιλα.

maestria77 καλή επιτυχία στο χειρουργείο σας.Τι θα κανετε γλυκεια μου γιατι εγω δυστυχως δεν γνωριζω.

Καλημερα και απο μενα. Ενα γλυκο καλοσορισμα στα νεα κοριτσια. Μπραβο για τις απωλειες κιλων που διαβασα. Σορι κοριτσια αλλα επειδη διαβαζω με διακοπες δεν συγκρατω και πολλα.

maestria77 εχω χασει επεισοδια τοσες μερες που δεν εμπαινα στην παρεα (δεν ξερω για το γιο σου τιποτα) αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σας πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Y9MXp3.png

εμένα το πρόγραμμα μου είναι σχετικά απλό:

το πρωί έχω :

1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και

2 φρυγανιές + 1 φέτα τυρί τόστ (μίλνερ, ντιρόλο κλπ)

ή

δημητριακά με γάλα

και 2 ακτινίδια (για τουαλέτα, δεν τα τρωω πάντα....)

δεκατιανό : φρούτο

μεσημέρι :

σαλάτα με τοστ ή τονοσαλάτα ή σαλάτα με 2 αυγά βραστά ή γιαούρτι + 2 φρυγανιές + φρούτο

σαλάτα ντάκο (ντομάτα παξιμάδι ανθότυρο)

απόγευμα : φρούτο ή γιαούρτι μέχρι 2% ή μπάρα δημητριακών

βράδυ:

συνήθως είναι ψητό με σαλάτα (μπριζόλα μοσχαρίσια, μπιφτέκι, σηκώτι) κοτόπουλο βραστό συνήθως, ή ψάρι.

1 φορά στις 15 έχω όσπριο και λαδερό

(συνοδεύονται με τυρί ή 1 φέτα ψωμί, ποτέ ελιές προσοχή παχαίνουν τρελά)

βραστά λαχανικά

1 φορά την εβδομάδα έχω όμως να φάω μεσημέρι και βράδυ ντάκο ή τονοσαλάτα ή βραστά λαχανικά ή 3 τοστ με χυμό και φρούτα

το θέμα είναι το πως συνδιάζονται τα μεσημεριανά με τα βραδυνά .... και για την απώλεια αλλά προτίστως για να μην πεινάω και να μην εξαντλούμε :)

επίσης υπάρχουν και έτοιμες λύσεις ανάγκης π.χ. έτυχε να πρέπει να φάω έξω μπορώ πάντα να φάω ένα ψητό με σαλάτα (το λύσαμε εύκολα αυτό για να μην υπάρχουν ερωτηματικά) καθώς και σε σπίτι ...... 3 καλαμάκια χοιρινά ή κοτόπουλου με σαλάτα

καθόλου αλκοολ είναι πολύ αυστηρή σε αυτό! (θερμίδες + λιπογέννεση)

και 10 ποτήρια νερό !!!

αυτά τα δικά μου

σας ακούω καλά, να χαιρετίσω τις νέες κι ωραίες που μας ήρθαν

αύριο θα ζυγιστώ..... για να δούμε τι θα δούμε

καλή παρασκευή να έχουμε :)

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.

Σήμερα στο ρεντεβού (εχω και ενα αγχος με τοση πεινα εχασα κανενα γραμμαριο???) θα το συζητησω μαζι της γιατι ετσι που τρωω σιγουρα καποια στιγμη θα φρικαρω και θα βαλω τα διπλα κιλα.

maestria77 καλή επιτυχία στο χειρουργείο σας.Τι θα κανετε γλυκεια μου γιατι εγω δυστυχως δεν γνωριζω.

Eυχαριστώ κορίτσι!!!

Θα - προσπαθήσουμε να - επιλύσουμε ένα εκ γενετής πρόβλημα που έχει. Ελπίζω αύριο τέτοια ώρα να είμαι λίγο πιο ήρεμη.

Για ξεκούραστη, θ' αργήσω μάλλον. Αλλά όταν ξεκουραστώ θ' αρχίσω κανονικά - και με το νόμο που λένε - κι εγώ σωστή δίαιτα και διατροφή!

Σου έβαλε ΠΟΛΥ λίγο φαγητό γι' αρχή! Σιγά σιγά συμμαζεύεσαι και μετά, αν χάσεις αρκετά, μειώνεις το φαγητό!

Και να έχασες, δύσκολα θ' αντέξεις πολύ καιρό με τόσο λίγο. Μη ντρέπεσαι, να της την πεις! Θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά, όχι προσωρινές λύσεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...