Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Angelina, σορι μωρε . Με πηρε η κατω βολτα με τα δικα μου και ξεχασα το σημαντικοτερο για σενα. Μπραβο βρε καλο μου για το ξεκινημα. Αντε και καλη συνεχεια. Ξερεις, εεε!!! Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος!!!!:D:D:D

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τον τελευταιο καιρο, κατι συμβαινει και η ζυγαρια δεν λεει να κατεβει. Ουτε ποντους, ουτε κιλα. Κατι κανω λαθος. Δεν εξηγειται αλλιως.

Μπορεί να 'χει κουραστεί ο οργανισμός σου βρε κορίτσι! Τόσο καιρό προσέχεις, αθλείσαι!

Δεν κάνεις καμιά γουρουνιά να ξεκολλήσεις; (αφορμή ψάχνω εγώ :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

georgiamami, προσπάθησε εαν έχεις μια ζυγαριά κουζίνας, 2-3 φορές να μετρήσεις το φαγητό σου. Για παράδειγμα η μερίδα στα κρεατικά εμένα μου έχει πει ο διαιτολόγος 150 γραμμάρια. Το οποίο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενάμιση μπιφτέκι και μάλιστα μικρό για παράδειγμα. Ζυμαρικά λαδερά όσπρια μου εχει πει 200 γραμμάρια, που πάλι είναι ελάχιστη η ποσότητα. (για εμένα τουλάχιστον που έχω μάθει να τρώω γεμάτα πιάτα). Το μόνο που σώζει την κατάσταση για να μην πεινάω με αυτές τις ποσότητες είναι η σαλάτα.

Για δες και την παράμετρο ποσότητα μήπως εκεί σου ξεφευγει λιγάκι. Εγώ πάντα βάζω τη ζυγαριά όταν κάνω δίαιτα, γιατί για κάποιο μαγικό λόγο το μάτι μου τα βλέπει όλα πιο μικρά και ποτέ δεν πέτυχα την σωστή ποσότητα με το μάτι όσο κι αν προσπάθησα.:mrgreen:

maestria77[/b];653941]Μπορεί να 'χει κουραστεί ο οργανισμός σου βρε κορίτσι! Τόσο καιρό προσέχεις, αθλείσαι!

Δεν κάνεις καμιά γουρουνιά να ξεκολλήσεις; (αφορμή ψάχνω εγώ :mrgreen:)

Κανω και απο δαυτες αλλα οχι υπερβολες. Το στομαχι μου διαμαρτυρεται αν φαω παραπανω. Οπως επισης μολις περασουν 3 ωρες και ξεχαστω, μου φωναζει :ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ. Χωρις υπερβολη ετσι λεει. Ειχα που ειχα αριστη προνοηση της ωρας χωρις να βλεπω ρολοι, τωρα εχω και επιβεβαιωση. :P

Μια φορα την βδομαδα τουλαχιστο θα φαω τα γουρουνοταβερνιασματα και τα κρασακια και τα γλυκακια και τις πιτσομακαροναδες μου. (οχι ολα μαζι, μη τρομαξετε) Εμ, τι νομιζατε??? Τοσο αθωα δεν ειμαι!!!! Αλλα τις υπολοιπες μερες κΙΟΥρια!!!

Μαεστρω, σε ρωτησα και στον αλλο χωρο που τα λεμε αλλα θα το πω κι εδω: Τι ειναι η "τυλιχτρια" στην αγγελια???

georgiamami, προσπάθησε εαν έχεις μια ζυγαριά κουζίνας, 2-3 φορές να μετρήσεις το φαγητό σου. Για παράδειγμα η μερίδα στα κρεατικά εμένα μου έχει πει ο διαιτολόγος 150 γραμμάρια. Το οποίο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενάμιση μπιφτέκι και μάλιστα μικρό για παράδειγμα. Ζυμαρικά λαδερά όσπρια μου εχει πει 200 γραμμάρια, που πάλι είναι ελάχιστη η ποσότητα. (για εμένα τουλάχιστον που έχω μάθει να τρώω γεμάτα πιάτα). Το μόνο που σώζει την κατάσταση για να μην πεινάω με αυτές τις ποσότητες είναι η σαλάτα.

Για δες και την παράμετρο ποσότητα μήπως εκεί σου ξεφευγει λιγάκι. Εγώ πάντα βάζω τη ζυγαριά όταν κάνω δίαιτα, γιατί για κάποιο μαγικό λόγο το μάτι μου τα βλέπει όλα πιο μικρά και ποτέ δεν πέτυχα την σωστή ποσότητα με το μάτι όσο κι αν προσπάθησα.:mrgreen:

Κι εγω αυτο σκεφτομουν στην αρχη. Μα ειλικρινα τρωω περισσοτερη σαλατα παρα φαγητο. Τοσο που φοβαμαι μηπως δεν παιρνω τις απαιτουμενες θρεπτικες ουσιες. Απο φαγητα ζουμερα σερβιρω μια κουταλα. Απο στεγνα παλι λιγο. Τρωω πολλη σαλατα.Αφου ο αντρας μου λεει : Γιατι δεν βαζεις μπροστα σου τη σαλατα και στο κεντρο του τραπεζιου το πιατο σου???

Δεν τρωω ψωμι.Εκτος απο αυτο στο πρωινο μου. λετε να φταιει??? Δεν τρωω ουτε τυρι. πχ σημερα που ειχα ψαρι εφαγα μισο κοριγονο ψητο λαδολεμονο (οσες ξερετε απο λιμνισια ψαρια θα το γνωριζετε) και 2 μπακαλιαρακια με ενα μπωλ σαλατα λαχανο-καροτο-πιπερια-μαιντανο.

Πες πες, θα το βρουμε το λαθος.Γιατι ειμαι σιγουρη οτι καπου κανω λαθος. Αλλιως δεν εξηγειται.

Μηπως επειδη το σκεφτομαι , το μπλοκαρω???? Μηπως πρεπει να ξεκολλησεει το μυαλο μου πρωτα και μετα ο μεταβολλισμος.

Να σημειωσω οτι ξεκινησα και παλι βαρη στο γυμναστηριο.

Αχ!! Αχ!!! Αχ!!! Τα φωτα σας γοργονες. Μ'αρεσει που ειχα βαλει στοχο ως τα Χριστουγεννα. Ετσι οπως παω ουτε μεχρι τα Χριστουγεννα του 2011, δε θα τα χασω. ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εγω αυτο σκεφτομουν στην αρχη. Μα ειλικρινα τρωω περισσοτερη σαλατα παρα φαγητο. Τοσο που φοβαμαι μηπως δεν παιρνω τις απαιτουμενες θρεπτικες ουσιες. Απο φαγητα ζουμερα σερβιρω μια κουταλα. Απο στεγνα παλι λιγο. Τρωω πολλη σαλατα.Αφου ο αντρας μου λεει : Γιατι δεν βαζεις μπροστα σου τη σαλατα και στο κεντρο του τραπεζιου το πιατο σου???

Δεν τρωω ψωμι.Εκτος απο αυτο στο πρωινο μου. λετε να φταιει??? Δεν τρωω ουτε τυρι. πχ σημερα που ειχα ψαρι εφαγα μισο κοριγονο ψητο λαδολεμονο (οσες ξερετε απο λιμνισια ψαρια θα το γνωριζετε) και 2 μπακαλιαρακια με ενα μπωλ σαλατα λαχανο-καροτο-πιπερια-μαιντανο.

Πες πες, θα το βρουμε το λαθος.Γιατι ειμαι σιγουρη οτι καπου κανω λαθος. Αλλιως δεν εξηγειται.

Μηπως επειδη το σκεφτομαι , το μπλοκαρω???? Μηπως πρεπει να ξεκολλησεει το μυαλο μου πρωτα και μετα ο μεταβολλισμος.

Να σημειωσω οτι ξεκινησα και παλι βαρη στο γυμναστηριο.

Αχ!! Αχ!!! Αχ!!! Τα φωτα σας γοργονες. Μ'αρεσει που ειχα βαλει στοχο ως τα Χριστουγεννα. Ετσι οπως παω ουτε μεχρι τα Χριστουγεννα του 2011, δε θα τα χασω. ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

γεωργια μου για αρχη σταματα ν'αγχωνεσαι.......εσυ κανε..οτι κανεις,,,,υγιεινη διατροφη και ασκηση...και καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρεις.

μη βαζεις περιορισμους στην ημερομηνια και αγχωνεσαι ....οποτε τα χασεις βρε κοριτσι μου....και ...καλυτερα να μπαινεις και να μας τα λες και τα στασιμα σου....γιατι ειναι καλυτερα ψυχολογικα!!!

ειπαμε πιστη πανω απ'ολα!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς!!!!!

λοιπον παω ικα ...για ψωνια ,,,και επανερχομαι..............

να εχετε μια ομορφη μερα ....!!!!:-D:grin:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα κουκλες...

δεν εχω διαβασει τιποτα τις τελευταιες μερες οποτε δεν ξερω νεα σας...

καλε μου λειψατε σας το ειπα?????

σας το λεω τωρα...

μακια μακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

0_good_day_mermaid_eccentric.gif

Τι κανω λαθος βρε κοριτσια???

Να σας πω λιγακι ενα ημερησιο μενου μου, μπας και δειτε κατι που εγω δεν βλεπω.

Πχ. 8:00: 1 λεπτη φετουλα μαυρο ψωμακι + λιγο BECEL+ μελι + ενα ποτηρι γαλα 2%

10:30: 1 μηλο ή οτι αλλο φρουτο εχω.

12:30 μεσημεριανο : φαγακι αναλογα με τα οσα εχουμε πει κατα καιρους και ΠΑΝΤΑ σαλατα.

3:00 ενα φραπεδακι με 1,5 κουταλακια κοφτα ζαχαρη και μια μεριδα γαλατακι (Εκοψα το τσιγαρο μην κοψω και τον καφε τελειως!!!!)

6:00 γιαουρτακι με φρουτο

8:00 -9:00 γαλα με κορν φλεικς ή σαλατα με 1 φετουλα ψωμι ή τοστ.

Πολυ σπανια αν τυχει θα πιω μιση ή μια μπυριτσα ήενα κρασακι.

Γλυκα ειναι αφαντα απο το σπιτι για ευνοητους λογους.

Διαβασα κατι και για τις ορμονες που σχετιζονται με τον μεταβολλισμο αλλα οι εξετασεις ειναι ΟΚ.

Τι στο καλο συμβαινει???

Γεωργια εκτος απο το μεσημεριανο, τα υπολοιπα γευματα της ημερας δεν αλλαζουν?

Βγαλε το becel απο το πρωινο, το απογευμα ή γιαουρτι ή φρουτο, και χρησιμοποιησε γλυκαντικα για τον καφε σου καλυτερα και οχι ζαχαρη. Επισης, δε βλεπω να παιρνεις πρωτεινη με το βραδυνο σου, και οσο για το ψωμι, πρεπει να τρως μια φετα μαυρο ψωμι στα γευματα.

Καταλαβα σωστα οτι μια φορα τη βδομαδα τρως ελευθερα?

ΤΑΡΑ έφτιαξα τη συνταγή σου με μπρόκολο, κλπ, δεν ξέρω αν το έκανες σαν μακαρονοσαλάτα εσύ (κρύο), εγώ το 'κανα ζεστό κι έγινε ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.

Μια πηρουνιά δοκίμασα δηλαδή (Κιουρία), αύριο θα φάω το μεσημέρι!

Κρυο το σερβιρω, αλλα και ζεστο πρεπει να ειναι ωραιο!

age.png age.png

Καλημέρα, γοργονίτσες!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι την εβδομάδα που πέρασε έκανα κάποιες ατασθαλίες (:oops::oops::oops:) αλλά, φυσικά, επανήλθα στους σωστούς ρυθμούς μου από προχθές. Απλά έμεινα λίγο πίσω... Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ζυγιστώ να έχω να πω καλύτερα νέα!!!

georgiamami,

νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να "κολλάει" ο μεταβολισμός και να μη χανονται κιλά. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Εάν θυμάμαι καλά, μετά όταν "ξεκολλάει" τα χάνεις μαζεμένα... έτσι, για να πάρεις θάρρος:tongue::tongue:

Πάνω από όλα, μην σε παίρνει από κάτω. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Ούτως ή άλλως, έχεις ήδη καταφέρει πάρα πολλά!!!

ΤΑΡΑ έφτιαξα τη συνταγή σου με μπρόκολο, κλπ, δεν ξέρω αν το έκανες σαν μακαρονοσαλάτα εσύ (κρύο), εγώ το 'κανα ζεστό κι έγινε ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.

Μια πηρουνιά δοκίμασα δηλαδή (Κιουρία), αύριο θα φάω το μεσημέρι!

Ανυπομονώ να φτιάξω και τη συνταγή με το ανθότυρο, εκείνη τη λιγουρεύομαι τρελά!

Που είναι αυτές οι συνταγές;;; Μιας και θα δυσκολευτώ πολύ να τις βρω, ένα λινκ, ένα κάτι;;; Και σήμερα έχω μπρόκολο, να το κάνω δλδ διαφορετικό, για πέστε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα!

Βκουλα καλα ψωνια.

Ελιζα.... και σε μας λειπεις!!!

Τara, να απαντησω στις ερωτησεις.

Γεωργια εκτος απο το μεσημεριανο, τα υπολοιπα γευματα της ημερας δεν αλλαζουν?

Αλλαζουν: στο πρωινο το μονο που δεν αλλαζω ειναι το γαλα. Δεν μπορω χωρις γαλα. Τρωω τοστακι, αυγουλακι (2 φορες την εβδομαδα).

Βγαλε το becel απο το πρωινο, (βαζω ελαχιστο γιανα μην τρεχει το μελι απο τις τρυπες του ψωμιου) το απογευμα ή γιαουρτι ή φρουτο, (αυτα τα τρωω) και χρησιμοποιησε γλυκαντικα για τον καφε σου καλυτερα και οχι ζαχαρη (ελα μωρε, εναν καφε που θα πιω ας τον ευχαριστηθω κιολας. Ζαχαρινες και υποκαταστατα??? καλυτερα να μην πιω καθολου καφε) Επισης, δε βλεπω να παιρνεις πρωτεινη με το βραδυνο σου, (ναι, με αυτο εχω ενα θεμα - ελλειψη) και οσο για το ψωμι, πρεπει να τρως μια φετα μαυρο ψωμι στα γευματα. (αν το φαγητο συνοδευεται με ψωμι, θα φαω. Αν ειναι πατατες ή ρυζι, στεγνο δηλαδη, δεν κατεβαινει και το ψωμι. Ανεκαθεν ειχα θεμα με το ψωμι. Δεν το τιμαω καθολου)

Καταλαβα σωστα οτι μια φορα τη βδομαδα τρως ελευθερα?

Ναι, καπως ετσι. Αλλα δεν θα το ελεγα ελευθερα. Γιατι ετσι οπως τρωω τις υπολοιπες μερες, δεν αισθανομαι οτι ειμαι περιορισμενη ουτε στερουμαι κατι που θα ηθελα πολυ να φαω. Απλα συμβαινει λογω παρεας να βρισκομαστε μια φορα την εβδομαδα και να εχουν την τιμητικη τα μεζεδακια και τα ποτακια.Αυτο!!!!

Κουκλες, ακουω προτασεις για νε εντοπισω τις μλκς μου.

Διαφημίσεις

georgiamami,

νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να "κολλάει" ο μεταβολισμός και να μη χανονται κιλά. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Εάν θυμάμαι καλά, μετά όταν "ξεκολλάει" τα χάνεις μαζεμένα... έτσι, για να πάρεις θάρρος:tongue::tongue:

Πάνω από όλα, μην σε παίρνει από κάτω. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Ούτως ή άλλως, έχεις ήδη καταφέρει πάρα πολλά!!!

Που είναι αυτές οι συνταγές;;; Μιας και θα δυσκολευτώ πολύ να τις βρω, ένα λινκ, ένα κάτι;;; Και σήμερα έχω μπρόκολο, να το κάνω δλδ διαφορετικό, για πέστε!!!

Μαριλινα μου, καλημερα γλυκια μου. Γραφαμε περιπου την ιδια στιγμη.

Καλη μου, ο δικος μου μεταβολλισμος ειναι κολλημενος απο τον Αυγουστο. Για ριξτε καμια σφαλιαρα μπας και ξεκολλησει. Χριστουγεννα ερχονται!!!!!

Τωρα, για τις συνταγες, εγω δεν εχω καταφερει να καλοδιαβασω τι εκαναν τα γοργονακια αυτες τις ημερες. καποιο αλλο γοργονακι θα σε βοηθησει.

Καλη σας μερα.

αντε βρε!!!και στα ιδια χρωματα;;;:D:Dποπω!!!καιμε σενα ταιριαζω δλδ!!!χαχα!!!

Ναιιιι!!!!!!:D:D:D:Dμη σου πω ότι έχουμε και τα ίδια πόμολα!!:D:D

Τωρα να πω και τις δικες μου βλακειες.

Τον τελευταιο καιρο, κατι συμβαινει και η ζυγαρια δεν λεει να κατεβει. Ουτε ποντους, ουτε κιλα. Κατι κανω λαθος. Δεν εξηγειται αλλιως.

Βασικα αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι τρωγοντας με το συγκεκριμενο τροπο και ξεφευγοντας μερικες φορες, το μονο που καταφερνω ειναι να διατηρησω το βαρος που εχω χωρις να ανεβει. Οταν κανω ομως γυμναστικη τουλαχιστο 3 φορες μεσα στην εβδομαδα και "λιωσω", τοτε κατεβαινει λιγουλακι. Κανω μαι ατασθαλια και ξανα ματα στα ιδια. Κι ετσι εχω τιμησει ιδιαιτερα τα νουμερα απο 84 ως 81,8. Εκει. Παρακατω δεν μου κανει τη τιμη.

Εχω ψιλοτσατιστει γιατι απο φαγητα δεν τρωω ουτε λιπαρα ουτε γενικα φτου κακα. 5 γευματα κανω. νερο πινω αλλα εκεινη εκει!!!!

Τι κανω λαθος βρε κοριτσια???

Να σας πω λιγακι ενα ημερησιο μενου μου, μπας και δειτε κατι που εγω δεν βλεπω.

Πχ. 8:00: 1 λεπτη φετουλα μαυρο ψωμακι + λιγο BECEL+ μελι + ενα ποτηρι γαλα 2%

10:30: 1 μηλο ή οτι αλλο φρουτο εχω.

12:30 μεσημεριανο : φαγακι αναλογα με τα οσα εχουμε πει κατα καιρους και ΠΑΝΤΑ σαλατα.

3:00 ενα φραπεδακι με 1,5 κουταλακια κοφτα ζαχαρη και μια μεριδα γαλατακι (Εκοψα το τσιγαρο μην κοψω και τον καφε τελειως!!!!)

6:00 γιαουρτακι με φρουτο

8:00 -9:00 γαλα με κορν φλεικς ή σαλατα με 1 φετουλα ψωμι ή τοστ.

Πολυ σπανια αν τυχει θα πιω μιση ή μια μπυριτσα ήενα κρασακι.

Γλυκα ειναι αφαντα απο το σπιτι για ευνοητους λογους.

Διαβασα κατι και για τις ορμονες που σχετιζονται με τον μεταβολλισμο αλλα οι εξετασεις ειναι ΟΚ.

Τι στο καλο συμβαινει???

Γεια σου Georgia!!!!!!!Λοιπόν νομίζω (θα σου πει και η mpap βέβαια) ότι όταν τρως περίπου τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα σταματάς να χάνεις, γιατί συνηθίζει ο οργανισμός!!!!!Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές, π.χ να αλλάξεις κάπως το πρωινό σου κλπ κλπ..να επιλέξεις διαφορετικά menu...mpap τι λές;;;

Tελικά "κάλεσαν" τις άλλες, αφού έφυγα, ΚΑΙ ΚΑΛΑ θα δώσουν τους 2 (απ' τους 3) μέχρι τέλος εβδομάδας και τον άλλο ... πακοτίνια!

Δηλαδή τέλη Νοέμβρη θα μας χρωστάνε ΠΑΛΙ δύο!

Τι να πω; Τουλάχιστον να πάρουμε κάνα φράγκο. :rolleyes:

!

Χμμμ...κάτι είναι και αυτό από το τίποτα, αλλά και πάλι θα χρωστάνε :rolleyes::rolleyes:

μια από τα ίδια και σε εμάς...η συνήθεια που έγινε λατρεία για εκείνους!!:twisted:

καλημερα κουκλες...

δεν εχω διαβασει τιποτα τις τελευταιες μερες οποτε δεν ξερω νεα σας...

καλε μου λειψατε σας το ειπα?????

σας το λεω τωρα...

μακια μακια

Γεια σου Ελίζααααα!!!!!!τα φιλιά μας και τη θετική μας ενέργεια για τον Κωνσταντίνο!!!!

Καλημέρα, γοργονίτσες!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι την εβδομάδα που πέρασε έκανα κάποιες ατασθαλίες (:oops::oops::oops:) αλλά, φυσικά, επανήλθα στους σωστούς ρυθμούς μου από προχθές. Απλά έμεινα λίγο πίσω... Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ζυγιστώ να έχω να πω καλύτερα νέα!!!

Καλημέρα!!!!!οι ατασθαλείες είναι μέσα στο πρόγραμμα!!:wink:αρκεί να μην μας παίρνει από κάτω!

Σε όλα τα γοργονοκόριτσα καλημέρες!!!!Όμορφη μέρα σήμερα!:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα κορίτσια.

georgiamami, το οτι ξεκίνησες βάρη στο γυμναστήριο μπορεί να επηρεάσει λίγο την απώλεια σου, αλλά μόνο στο θέμα ζυγαριάς η δουλειά γίνεται κι ας μην την βλέπεις. Μετά από λίγο καιρό θα δεις τη διαφορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...