Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τι θεμα εχουμε σημερα? Εκλογες και Χριστουγεννα? :mrgreen:

Μαρια, καλο κουραγιο για την εφορευτικη! Δεν πιστευω να εισαι στο γυμνασιο της οδου Καλλησπερη?

Εμενα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα. Εχουμε και πολλες μαζωξεις με το σοι του αντρα μου και περναμε παρα πολυ καλα. Ειναι αγαπημενη οικογενεια και ειμαστε πλεον πανω απο 30 ατομα, οτι πρεπει για τζερτζελε! 4 γενιες...η πεθερα μου, τα 5 παιδια της, τα εγγονια και τα δισεγγονα της!

Ο γιος μου ηδη μου ζηταει να βλεπει χριστουγεννιατικα παιδικα. Βλεπει και το τεραστιο δεντρο που εχει στολισει το Pallette στα Γλυκα Νερα, και περιμενει πως και πως να χιονισει...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τι θεμα εχουμε σημερα? Εκλογες και Χριστουγεννα? :mrgreen:

Μαρια, καλο κουραγιο για την εφορευτικη! Δεν πιστευω να εισαι στο γυμνασιο της οδου Καλλησπερη?

Εμενα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα. Εχουμε και πολλες μαζωξεις με το σοι του αντρα μου και περναμε παρα πολυ καλα. Ειναι αγαπημενη οικογενεια και ειμαστε πλεον πανω απο 30 ατομα, οτι πρεπει για τζερτζελε! 4 γενιες...η πεθερα μου, τα 5 παιδια της, τα εγγονια και τα δισεγγονα της!

Ο γιος μου ηδη μου ζηταει να βλεπει χριστουγεννιατικα παιδικα. Βλεπει και το τεραστιο δεντρο που εχει στολισει το Pallette στα Γλυκα Νερα, και περιμενει πως και πως να χιονισει...:rolleyes:

χαχαχαχαχαχχα....:mrgreen:

ουτε που ξερω ποιο ειναι...το χαρτι λεει το 924 Α.Χαλανδριου....πρεπει να βρω ποιο στο διατσο ειναι.....:?

εγω παντως νομιζω φετος πολυ νωρις στολισαν οι δημοι ή ειναι η ιδεα μου?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Η σελιδα του υπουργειου εσωτερικων φαινεται επικινδυνη για ιο! Καλο κι αυτο! Ανω Χαλανδρι, προς Βριλησσια δηλαδη. Και θα πας να ψηφισεις στο ενδιαμεσο καποια στιγμη ε?

age.png age.png

Η σελιδα του υπουργειου εσωτερικων φαινεται επικινδυνη για ιο! Καλο κι αυτο! Ανω Χαλανδρι, προς Βριλησσια δηλαδη. Και θα πας να ψηφισεις στο ενδιαμεσο καποια στιγμη ε?

τι δεν ψηφιζεις εκει που εισαι εφορευτικη???????????/ :confused::confused::confused:

πλακα κανουν???? δλδ θα τρεχω απο εδω κ εκει????? :evil::evil::evil:

φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Megan%20MermaidE4840.jpg

σας χαιρετώ καλό απόγευμα!!!

στο καλοοοοοοοοοοοο

τι ωραια κεντητη γοργονα????....χρυσοχερα μου εσυ :tongue::tongue::tongue:

καλη ξεκουραση μπουμπουκι μου :mrgreen:

Διαφημίσεις

καλά θα μαζευτούμε απ' όξω οι γοργόνες και θα φωνάζουμε:

" εβγα όξω ΑΡΧΗΓΕ" " θα τους τρελάνουμε όλους!

πλάκα πλάκα αν έβαζες υποψιαφιοτητα θα εβγαινες αβλεπει με τετοιο φαν κλαμπ!!!! αλλά τί να σε κάνω που είσαι σοβαρός άνθρωπος και δεν ασχολήσαι με τα χαζά!

ματς

καλά θα μαζευτούμε απ' όξω οι γοργόνες και θα φωνάζουμε:

" εβγα όξω ΑΡΧΗΓΕ" " θα τους τρελάνουμε όλους!

πλάκα πλάκα αν έβαζες υποψιαφιοτητα θα εβγαινες αβλεπει με τετοιο φαν κλαμπ!!!! αλλά τί να σε κάνω που είσαι σοβαρός άνθρωπος και δεν ασχολήσαι με τα χαζά!

ματς

χαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχα

εισαι τρελοκαμπεροοοοοοο χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

πλακα πλακα αν εβαζα δεν προκειται να εβγαινα για ενα και μοναδικο λογο...θα εκλεινα ολα τα σουβλατζιδικα του δημου χαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

φιλακια καλη ξεκουραση κοριτσακι! :mrgreen:

καλο απογευμα κ απο μενα γοργονακια!!!!!

τι δεν ψηφιζεις εκει που εισαι εφορευτικη???????????/ :confused::confused::confused:

πλακα κανουν???? δλδ θα τρεχω απο εδω κ εκει????? :evil::evil::evil:

φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μην αγχωνεσαι, δεν το γνωριζω αυτο! Μαλλον ετσι θα ειναι, θα ψηφιζεις εκει!

age.png age.png

A!!!βίκυ έχουμε την ίδια-ολόιδια κουζίνα!...ίδια ντουλάπια!!:D:tongue: (το είδα από photo που έχεις βάλει στο Parents!;))

:confused:!;)

αντε βρε!!!και στα ιδια χρωματα;;;:D:Dποπω!!!καιμε σενα ταιριαζω δλδ!!!χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

χαχαχαχαχαχα!! αλλη μια εγω στο σπιτι που εχουμε στο σχηματαρι καλο εεε!! διασημη κουζινα χαχαχαχα!!:mrgreen::mrgreen: ααα!!και εχω συνδιασει και ντουλαπες και πορτες ετσι χιχιχιχι!! λολο τελιος .....

καλα με σενα .....δε αμφιβαλλω ....οτι ταιριαζουμε!!!:tongue::tongue:

:D:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα περα για περα. Νιωθω πολυ μονη βρε κοριτσια. Σημερα απο τη δουλεια αρχικα δεν μπορουσα να μπω, μετα μπηκα, εγραψα και κολλησε. Διαβασα τωρα στα πεταχτα τα σημερινα κους κους σας.

Ο,τι θυμαμαι θα σχολιασω.

Βικυ, ειδα το τριωροφο. Χαρα στο κουραγιο σου οχι με τα τετραγωνικα αλλα με τις σκαλες. Να το χαιρεστε και να εχεις "ποδια" να το ανεβοκατεβαινεις.

Μpap, χρησιμο και το δικο σου ποστακι. Ετσι για να μην ξεχναμε και το βασικο λογο υπαρξης μας στο τοπικ. Κανε κατι συγκλονιστικο και ζητα απαλλαγη απο την επιτροπη. Ειναι χαμενος χρονος!!! Εμενα με καλεσαν μια και μοναδικη φορα οταν γεννησα το 1ο παιδι και το θηλαζα. Η καλυτερη μου!!! Απαλλαγη λογω θηλασμου!!!! Εκτοτε με εχουν ξεχασει!!!!

maestria77[/b];652068]ΚΙ ΕΓΩ τις βαριέμαι τις γιορτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!! :twisted:

Οι γιορτες ειναι ευχαριστες για οσους εχουν ευχαριστες αναμνησεις απο τα παιδικα τους χρονια. Μηπως εχουμε κατι ... κοινο????

Δεν λυπαμαι για μενα!!! Λυπαμαι ομως για τα παιδια μου γιατι παντα ελειπε ο φαδερ τους και οσο κι αν προσπαθουσα να καλυψω το κενο, ηταν ακαλυπτο (σαν τις σημερινες επιταγες). Εκτος απο το θεμα που δεν δουλευω εκεινες τις μερες, ειναι πολυ βαριες βρε κοριτσια.

Για τους λογους αυτους θα συμφωνησω μαζι σου Μαεστρω μου και θα φωναξω : ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ σε μενα.

mpap[/b];652136]καλημερα μαεστροοοοοοοοοοοοοοοοο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν ησουν στρουμφακι θα ησουν ο γκρινιαρης....:tongue::tongue::tongue:

μου τη δινουν τα Χριστουγεννααααααααααα χαχααχαχαχχαχα

images?q=tbn:ANd9GcTx956w5f6K3J0dEsnjQLiCESW196_Yqk2qACrRKfebod6xrO8&t=1&usg=__clqnmmpkaPVjsA0oJirQjwWmNjQ=

Κι εγω ειμαι η διδυμη αδερφη της Μαεστρως. :?

maestria77[/b];652193]Τη γάτα, τη γάτα, πως τη λέγανε; Αυτή ήταν η κυνική!

ΨΙΨΙΝΕΛ (αν και ηδη απαντηθηκε η ερωτηση)

Ζωη, χρησιμα και τα δικα σου ποστ.

Εγω εχω κανει αρχειο και καθε φορα που παραθετουμε κατι σχετικο, το ποσταρω εκει και μετα τα εκτυπωνω. Εχω κανει βιβλιο. Τα διαβαζω συχνα πυκνα.

Τωρα να πω και τις δικες μου βλακειες.

Τον τελευταιο καιρο, κατι συμβαινει και η ζυγαρια δεν λεει να κατεβει. Ουτε ποντους, ουτε κιλα. Κατι κανω λαθος. Δεν εξηγειται αλλιως.

Βασικα αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι τρωγοντας με το συγκεκριμενο τροπο και ξεφευγοντας μερικες φορες, το μονο που καταφερνω ειναι να διατηρησω το βαρος που εχω χωρις να ανεβει. Οταν κανω ομως γυμναστικη τουλαχιστο 3 φορες μεσα στην εβδομαδα και "λιωσω", τοτε κατεβαινει λιγουλακι. Κανω μαι ατασθαλια και ξανα ματα στα ιδια. Κι ετσι εχω τιμησει ιδιαιτερα τα νουμερα απο 84 ως 81,8. Εκει. Παρακατω δεν μου κανει τη τιμη.

Εχω ψιλοτσατιστει γιατι απο φαγητα δεν τρωω ουτε λιπαρα ουτε γενικα φτου κακα. 5 γευματα κανω. νερο πινω αλλα εκεινη εκει!!!!

Τι κανω λαθος βρε κοριτσια???

Να σας πω λιγακι ενα ημερησιο μενου μου, μπας και δειτε κατι που εγω δεν βλεπω.

Πχ. 8:00: 1 λεπτη φετουλα μαυρο ψωμακι + λιγο BECEL+ μελι + ενα ποτηρι γαλα 2%

10:30: 1 μηλο ή οτι αλλο φρουτο εχω.

12:30 μεσημεριανο : φαγακι αναλογα με τα οσα εχουμε πει κατα καιρους και ΠΑΝΤΑ σαλατα.

3:00 ενα φραπεδακι με 1,5 κουταλακια κοφτα ζαχαρη και μια μεριδα γαλατακι (Εκοψα το τσιγαρο μην κοψω και τον καφε τελειως!!!!)

6:00 γιαουρτακι με φρουτο

8:00 -9:00 γαλα με κορν φλεικς ή σαλατα με 1 φετουλα ψωμι ή τοστ.

Πολυ σπανια αν τυχει θα πιω μιση ή μια μπυριτσα ήενα κρασακι.

Γλυκα ειναι αφαντα απο το σπιτι για ευνοητους λογους.

Διαβασα κατι και για τις ορμονες που σχετιζονται με τον μεταβολλισμο αλλα οι εξετασεις ειναι ΟΚ.

Τι στο καλο συμβαινει???

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Χαιρετώ τις γοργόνες.

Πήγα διαιτολόγο σήμερα. Παρά τις μικρές ατασθαλίες στη δίαιτα λόγω διακοπής καπνίσματος, επιτέλους έπεσα από τα 77. Είμαι 75,7. Για τις επόμενες 14 εβδομάδες μου είπε οτι θα χάνω αν κάνω τη δίαιτα (μετά βλέπουμε)

georgiamami, εφόσον γυμνάζεσαι συστηματικά μην κολάς με τη ζυγαριά πάρα πολύ. Ένα στενό ρούχο όχι ελαστικό σαν μέτρο σύγκρισης θα σε βοηθάει να βλέπεις εαν υπάρχει πρόοδος.

Πάω να φάω το βραδυνό.

καλή όρεξη και ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!

Tελικά "κάλεσαν" τις άλλες, αφού έφυγα, ΚΑΙ ΚΑΛΑ θα δώσουν τους 2 (απ' τους 3) μέχρι τέλος εβδομάδας και τον άλλο ... πακοτίνια!

Δηλαδή τέλη Νοέμβρη θα μας χρωστάνε ΠΑΛΙ δύο!

Τι να πω; Τουλάχιστον να πάρουμε κάνα φράγκο. :rolleyes:

Κι άλλο ένα θα πω τελικά.

Μαεστρία, θυμάσαι με το τσιγάρο που μου΄χες κάνει κάτι σα δεκάλογο και τα 7 στα 10 έλεγαν:

1. δε θα βρωμάς

2. δε θα μυρίζεις

3. δε θα ντρέπεσαι να πλησιάσεις άνθρωπο γιατί δε θα μυρίζεις....

κτλ;;;;

Το θυμάσαι;

Το΄χα πάρει ψιλοκαλαμπουράκι.....

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Σ΄ΕΧΩ ΘΥΜΗΘΕΙ!!!!!!!

Εεεεεεεεεμ, τα περάσαμε κοριτσάκιιιιιιιιι, η πείρα!

Είδες τι ωραία που είναι;;;

Μην αγχωνεσαι, δεν το γνωριζω αυτο! Μαλλον ετσι θα ειναι, θα ψηφιζεις εκει!

Ναι, μπορείς να ψηφίσεις στο εκλογικό κέντρο που είσαι. Εγώ μάλλον θα βρω ευκαιρία (που δε θα με κράξει ο φάδερ, γιατί δεν θα πάω στο χωριό μου) και δεν θα ψηφίσω καν.

ΤΑΡΑ έφτιαξα τη συνταγή σου με μπρόκολο, κλπ, δεν ξέρω αν το έκανες σαν μακαρονοσαλάτα εσύ (κρύο), εγώ το 'κανα ζεστό κι έγινε ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ.

Μια πηρουνιά δοκίμασα δηλαδή (Κιουρία), αύριο θα φάω το μεσημέρι!

Ανυπομονώ να φτιάξω και τη συνταγή με το ανθότυρο, εκείνη τη λιγουρεύομαι τρελά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εχω ψιλοτσατιστει γιατι απο φαγητα δεν τρωω ουτε λιπαρα ουτε γενικα φτου κακα. 5 γευματα κανω. νερο πινω αλλα εκεινη εκει!!!!

Τι κανω λαθος βρε κοριτσια???

Τι στο καλο συμβαινει???

τι να σου πω βρε γεωργια μου ...το ιδιο ακριβως συμβαινει και με την φιλη που παμε μαζι διαιτολογο.....το μονο που τις κανει ειναι να της αλλαζει λιγο την διαιτα ....και εγω δεν μπορω να καταλαβω...γιατι;;

ισχυει αυτο πουλενε οτι αμα εχεις ταλαιπωρησει τον ευατο σου με πολλες διαιτες ο μεταβολισμος κολλαει....και απο την αλλη τι αλλο να κανεις για να ξεκολλησει;;περπατημα ...γυμναστικη...το κανεις!!!

το μπαπακι πρεπει να συμβουλεψει που τα ξερει αυτα......

και απο την αλλη μη τρελλαινεσαι με τα κιλΑ μπορει να χανεις ποντους.....

Χαιρετώ τις γοργόνες.

Πήγα διαιτολόγο σήμερα. Παρά τις μικρές ατασθαλίες στη δίαιτα λόγω διακοπής καπνίσματος. Επιτέλους έπεσα από τα 77. Είμαι 75,7. Για τις επόμενες 14 εβδομάδες μου είπε οτι θα χάνω αν κάνω τη δίαιτα (μετά θα .

0002049C.gif0002049F.gif000204A1.gif00020490.gif00020491.gif0002049E.gif00020576.gif00020576.gif........angel_mammy

εγινε η αρχη ...ξεκινησε η καθοδος!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Χαιρετώ τις γοργόνες.

Πήγα διαιτολόγο σήμερα. Παρά τις μικρές ατασθαλίες στη δίαιτα λόγω διακοπής καπνίσματος. Επιτέλους έπεσα από τα 77. Είμαι 75,7. Για τις επόμενες 14 εβδομάδες μου είπε οτι θα χάνω αν κάνω τη δίαιτα (μετά θα πάβλέπουμε)

georgiamami, εφόσον γυμνάζεσαι συστηματικά μην κολάς με τη ζυγαριά πάρα πολύ. Ένα στενό ρούχο όχι ελαστικό σαν μέτρο σύγκρισης θα σε βοηθάει να βλέπεις εαν υπάρχει πρόοδος.

Πάω να φάω το βραδύνό.

Angelina, δυστυχως ουτε αυτο μου κανει την τιμη. Μπαινω στο 54 νουμερο παντελονι και το 52 με σφιγγει αφορητα στην κοιλια. (Εχω ιδια μαρκα τζιν για τεσταρισμα).Αποδεικνυεται η στασιμοτητα και με την μεζουρα. Αστα μωρε. Μερικες φορες απελπιζομαι και σκεφτομαι να αποδεχτω το 82 σαν το μονιμο νουμερο αλλα μετα ξερω οτι πρεπει να χασω κι αλλο για να μην πονουν τα ποδια μου. Καμια φορα μαλλιστα σκεφτομαι και να μπω εδω ,να πω τι??? Οτι ειμαι στασιμη??? Μη μου βαλετε τις φωνες. Ετσι αισθανομαι.

Τεσπα. Ισως να φταιει οτιδηποτε και εχω αγνοια!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...