Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα !!!!!

τι εγινε κοριτσακια ;;;;που εισαστε ολα;;;κρατατε απο την χθεσινη αργια;;

σημερα το πρωι ειμαι φουλ απο κοσμο ...ειναι οι γονεις μου και ο αντρουλης μου εδω οποτε μπηκα μονο για μια καλημερα.....

λιζακι μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να πανε ολα καλα για τον μικρο κωσταντινο!!!!...

κοριτσακια μου να εχετε μια ομορφη μερα και ενα πολυ καλο σκ...

φιλακια πολλα!!!!

καλημερα βικυ μου χερομαι που εισαι καλα !!!

ελιζακι καθε σκεψη μου ειναι στον γλυκο κωνσταντινο μακια .......:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

2283083wejv0qor9a.gif

Kαλημερα κοριτσια.

Ελιζα να ξερεις προσευχομαστε για τον Κωνσταντινο και η σκεψη μας ειναι εκει. Εγω τα εχω ζησει και με μια φιλη μου και ξερω ποσο δυσκολα ειναι και ποση δυναμη χρειαζεται. Το ελπιδοφορο μηνυμα ομως ειναι οτι η φιλη μου εχει αναρρωσει! Απο οξεια λευχαιμια! Εχουν περασει πλεον πολλα χρονια και εχει διαφυγει τον κινδυνο.

Τι συμπτωματα ειχε το παιδι Ελιζα?

age.png age.png

καλημερα γοργονίτσες...ελιζακι περαστικά να είναι.έχω και εγώ ξαδέρφη με λευχαιμία..παιδεύτηκε λίγο αλλά τώρα χαίρει άκρας υγείας.παντρεύτηκε έκανε και παιδάκι και όλα σούπερ...μην απελπίζεστε..ελπίζω όλα να πάνε καλά...και εννοείτε οτι θα πάνε:D

όσο για τις τσάντες το φετιχ μου..έχω αμέτρητες και αχρησιμοποίητες..έτσι για να χαλάμε λεφτά:tongue:

θα σας δω σε λίγο στο καινούριο τόπικ.εεεεεεεε να μην μπω και κει να πω ένα γεια.....:cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

panagia.jpg

παναγιτσα μου προστατεψε την ψυχουλα αυτη ειναι μικρη και θελει την αγαπη σου , θελει τα χαδια σου για να εχει την ελπιδα για ζωη .. κρατας το βρεφος σου γερα κρατα και τον κωνσταντινο μας για να αντεξει την δοκιμασια του .

κανω χιλια παρακαλια σε εσενα που εισαι μανα πολλων παιδιων να προσεξεις και τον κωνσταντινο μας με την μητρικη αγαπη που εχεις εσυ...

μια ευχη για εναν κρινο ολολευκο παναγια μου .... :-(:-(:-(

κοριτσια συγνωμη αλλα σημερα το τρελοκομειο δεν ειναι στα καλα του για εμενα τα παιδια ειναι η ζωη . η χαρα , η ανασα μας αμα ακουω οτι παιδακια δεν ειναι καλα ουτε και εγω .... :(:(

Διαφημίσεις

Οχι ρε γμτ.Δεν ξέρω τι να πώ Ελιζάκι μου.Κουράγιο και υπομονή και δύναμη στους δικούς του.
ελιζακι τι να πω, κουραγιο....
λιζακι μου τι να πω......λυπαμαι πραγματικα!!!

υπομονη...δυναμη και κουραγιο στους δικους του και στους γυρω ανθρωπους του....και μια ευχη .....να αλλαξουν τα πραγματα και να περασει γρηγορα....!!!!

τα λεμε....φιλια!!!

Για το θεμα της Ελιζας, τι να πω...... Δεν υπαρχουν λογια για τετοιες περιπτωσεις. Μονο πραξεις. Πραξεις ανθρωπιας!!! Και προσευχες.

Κουραγιο και δυναμη στους οικειους του και στον ιδιο. Να βγει συντομα ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!! Βλεπω τη φωτογραφια του και ... βουρκωνω. Ειναι ενας γλυκουλης!!!!!!!

Ε, δεν είναι;;; :D

Είμαι εγώ αιμοδότρια κορίτσι μου!!! Αυτό το διάστημα όμως, μάλλον δηλαδή λόγω αποβολής, δεν μπορώ να δώσω. Αν θα χρειαστεί και τον άλλο μήνα θα μου πεις, οκ? Πηγαίνω στο Ιπποκράτειο (δίπλα είμαι) και δίνω. :( Το καημένο! Να ξέρεις όμως, ότι πολλές μορφές είναι ιάσιμες!

λιζακι μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να πανε ολα καλα για τον μικρο κωσταντινο!!!!...

καλημερα βικυ μου χερομαι που εισαι καλα !!!

ελιζακι καθε σκεψη μου ειναι στον γλυκο κωνσταντινο μακια .......:(

Kαλημερα κοριτσια.

Ελιζα να ξερεις προσευχομαστε για τον Κωνσταντινο και η σκεψη μας ειναι εκει. Εγω τα εχω ζησει και με μια φιλη μου και ξερω ποσο δυσκολα ειναι και ποση δυναμη χρειαζεται. Το ελπιδοφορο μηνυμα ομως ειναι οτι η φιλη μου εχει αναρρωσει! Απο οξεια λευχαιμια! Εχουν περασει πλεον πολλα χρονια και εχει διαφυγει τον κινδυνο.

Τι συμπτωματα ειχε το παιδι Ελιζα?

καλημερα γοργονίτσες...ελιζακι περαστικά να είναι.έχω και εγώ ξαδέρφη με λευχαιμία..παιδεύτηκε λίγο αλλά τώρα χαίρει άκρας υγείας.παντρεύτηκε έκανε και παιδάκι και όλα σούπερ...μην απελπίζεστε..ελπίζω όλα να πάνε καλά...και εννοείτε οτι θα πάνε:D

καλημερα...σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον που εχετε δειξει για τον μικρο μας κωνσταντινο...

ξερω οτι πολλες περιπτωσεις ειναι ιασιμες...εμεις ακομη δεν ξερουμε σε τι σταδιο ειναι...απο τριτη τεταρτη περιμενουν τις απαντησεις των εξαιτασεων που θα διεχνουν σε τι σταδιο ειναι η λευχαιμια...

ελπιζουμε ολοι να ειναι η ιπια μορφη και να μπορεσει το παιδι να το ξεπερασει...σε αυτη την περιπτωση η θεραπεια μπορει να κρατησει ακομη και 2-2,5 χρονια που σημαινει απιστευτη ταλαιπωρια για τον ιδιο , τους γονεις του και για ολη την οικογενεια...

ας πανε ολα καλα με το παιδι οση και αν ειναι η ταλαιπωρια που θα υποστουν οι μεγαλοι...

ταρα το παιδι τον τελευταιο καιρο δεν ετρωγε καθολου παρα μονο ελαχιστο γαλα, ειχε χασει το χρωμα του, ειχε πολλα νευρα και δεν ηθελε κανενα, ητανε συνεχεια κουρασμενο ωσπου τις τελευταιες μερες δεν τον βασταγανε τα ποδαρακια του και ειχε και ενα εξτρα καρουμπαλακι στους ορχις του...

δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα...

χιλια ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σας...και οσες απο εσας μου εχουν πει για αιμα θα σας πω ολες τις λεπτομερειες μολις εχω νεα απο το νοσοκομειο...το παιδι θα χρειαστει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αιμα απο δω και περα και δυστηχως οι κοντινοι συγγενεις δεν αρκουν...

ευχαριστω και παλι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερααα! Παρασκευη σημερα τι καλα ειδικα αν δεν εχεις δουλεψει την Πεμπτη.

Πολυ κρυο σημερα .....

Εχουμε κανα νεο απο το μικρο Ελιζακι?

ο μικρος ειναι τωρα στο χιερουργειο ... του βαζουνε το χιτμαν...

panagia.jpg

παναγιτσα μου προστατεψε την ψυχουλα αυτη ειναι μικρη και θελει την αγαπη σου , θελει τα χαδια σου για να εχει την ελπιδα για ζωη .. κρατας το βρεφος σου γερα κρατα και τον κωνσταντινο μας για να αντεξει την δοκιμασια του .

κανω χιλια παρακαλια σε εσενα που εισαι μανα πολλων παιδιων να προσεξεις και τον κωνσταντινο μας με την μητρικη αγαπη που εχεις εσυ...

μια ευχη για εναν κρινο ολολευκο παναγια μου .... :-(:-(:-(

κοριτσια συγνωμη αλλα σημερα το τρελοκομειο δεν ειναι στα καλα του για εμενα τα παιδια ειναι η ζωη . η χαρα , η ανασα μας αμα ακουω οτι παιδακια δεν ειναι καλα ουτε και εγω .... :(:(

ντινακι δεν εχω λογια....

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα κοριτσια!!!!

ελιζα θα πανε ολα καλα να το ξερεις!!!να μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!τις τελευταιες ημερες ολο τετοια ακουω και μια συναδελφου το ανιψακι εχει ογκο στον εγκεφαλο!!!να ξερεις οτι πραγματικα ειμαι σιγουρη οτι θα πανε καλα ολα!!!και το παιδι ειναι μικρο θα μεγαλωσει και δεν θα θυμαται τιποτα!!!

καλημερα jenia,ggeny,tara

zoumpoulia ποιο καινουριο τοπικ???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εχθές δεν κατάφερα να μπω και δεν μπορώ να διαβάσω όλα όσα γράψατε!! Έριξα μόνο κλεφτές ματιές!!

Ελίζα,

περαστικά στον μικρό Κωνσταντίνο, :(:(:( εύχομαι να το ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατό. Εγώ, λόγω της πρόσφατης γέννας, αδυνατώ να δώσω αίμα, αν και είμαι αιμοδότρια. Εάν χρειαστείτε και αργότερα θα με έχετε υπόψιν.

Εγώ αυτές τις μέρες δεν ήμουνα καθόλου εγκρατής και καλή μαθήτρια, :oops::oops: ούτως ώστε το πήρα απόφαση και από σήμερα θα προσέχω πάρα πολύ. Όχι τίποτα άλλο, δεν προσέχω, μένω στα ίδια και απογοητεύομαι. Πιστεύω πως τις προσεχείς ημέρες θα έχω να δώσω ανανεωμένα στοιχεία (προς τα κάτω!!!)

Φιλάκια μικρές γοργόνες!!! :-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα jenia,ggeny,tara

zoumpoulia ποιο καινουριο τοπικ???

με την μόδα;)

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

καλησπερα ...

δυστηχως τα νεα μου για τον μικρο κωνσταντινο δεν ειναι καθολου ευχαριστα...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_164544863575434

Εύχομαι όλα να πάνε καλα για τον μικρό μέσα από την καρδιά μου!..:-(

Ε, δεν είναι;;; :D

Αύριο κάθομαι σπιτάκι μου (αρνούμαι να πάω στο γραφείο, ΑΡΝΟΥΜΑΙ) και θα κρατήσω και τον μικρό σπίτι, να ξεκουραστεί κι αυτός, μπας και βγάλουμε καμιά βδομάδα σερί στον παιδικό!

Καλό βραδάκι!

γεια maestro!!!μία από τα ίδια!...:mad::-x

Καλημέρα σε όλα τα γοργονοκόριτσα!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ελιζα ειναι γολγοθας και για το παιδι και για τους γονεις, και θα χρειαστουν ψυχολογικη υποστηριξη. Το Χαμογελο του παιδιου εχει εθελοντες στο νοσοκομειο παιδων, μη διστασουν να ζητησουν βοηθεια.

age.png age.png

Ελιζα ειναι γολγοθας και για το παιδι και για τους γονεις, και θα χρειαστουν ψυχολογικη υποστηριξη. Το Χαμογελο του παιδιου εχει εθελοντες στο νοσοκομειο παιδων, μη διστασουν να ζητησουν βοηθεια.

ΣΥΜΦΩΝΩ ταρα μαζι σου .... φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...