Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μμμμμμ...μολις αντισταθηκα σε ενα τριγωνο Θεσσαλονικης....μμμμμμ

παω να πιω μια κανατα νερο....

δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα οσα γραψατε

κατι για γενεθλια...Πολυχρονη σε οποια/οποιον γενεθλιαζει

και γεννητουρια μιας γατουλας...να σας ζησουν!!!

παω να διαβασω και τα υπολοιπα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

eirtap[/b];426009]

Ακολουθείτε συγκεκριμένους κανόνες? Πότε ζυγιζόμαστε ή κάτι τέτοιο?

Καλωστην. Συγκεκριμενους κανονες δεν ακολουθουμε. Αλλα υπαρχει ενα πλανο και ελισσομαστε μεσα σε αυτο. Ζυγισμα ιδια μερα της εβδομαδας, πρωι μετα τι πιπι-room και ανευ βαρεων ρουχων (ενδεικνυται το τσοντε:P:p:p). Διαβασε προηγουμενα ποστ οπου υπαρχουν συμβουλες.

Βικυ, εσυ που κανεις τοσο μα τοσο ωραια μονταζ, δεν μας κανεις κι ενα με τα tips και καθε φορα πουθα εχουμε κατι νεο να το προσθετουμε, οπως κανεις με την φοβερη λιστα?

Μπραβο καλο κοριτσι. (το θεωρω τετελεσμενο γεγονος)

Και σε ευχαριστω που εσπευσες να ανανεωσεις τα κολλημενα μου κιλα.Ειχα βαρεθει να βλεπω εκεινο το 85.

tsipoura[/b];426046] όσο για τον χρόνο ένα τεράστιο μπράβο γεωργία μου γιατι η επιμονή είναι το πιο δύσκολο στη δίαιτα !!!!!!!!!! εγώ συνήθως απογοητεύομαι .... και τα καταστρέφω όλα! αλλά όχι αυτή τη φορά!

Οποια ξεμενει απο υπομονη ας γραφει σε μενα. Θα της δειξω εγω.......

χαχαχαχα

ΒΙΚΥ74[/b];426085]γεια σου eirtap και καλως μας ηρθες!!!!:Dγια παρτο...... αλλιως λοιπον ...σκονταψε στα χαρτια της διαιτολογου..και αναψε πρασινο φως για τηνδιαιτα σου!!! ......η' ακομα καλυτερα για τη πιο σωστη διατροφη σου....γιατι περιπου αυτο κανουμε ...τρωμε σωστα!!!

οσο για κανονες.....000203EB.gif χορο ...μηπως και χασεις κανα γραμμαριο.......

000202DC.gif γυμναστικη αν δε σ'αρεσει ο χορος....

000204AE.gifθετικη σκεψη....

0002019D.gif να πινεις...ΟΧΙ αλκοολ αλλα πολυ νερο....

00020534.gif να μη κανεις ...πολλες παρασπονδιες

000201D6.gif χρονο για ενημερωση στο ...θεμα μας

0002035E.gif να μην αναβαλεις αλλο τη διαιτα γιατι δε θελεις να δεις το μουτρακι σου ετσι......

00020468.gif να γελας πολυ!!!!

00020309.gifοταν εισαι ετσι...εδω ειμαστε εμεις

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

Εσυ βρε Βικουλα, εισαι εξπερ στα κολπακια των emmotion!!!! Μπραβο.Και αν θυμαμαι καλα, ειχες πει οτι εισαι αυτοδιδακτη?? Διπλο Μπραβο. Αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω δει. Αψογο. Συγχαρητηρια.

Υ.Γ. Προτεινω να το κρατησεις αυτο και να προσθετουμε εδω τα tips που σου προτεινα πιο πανω.

twinky[/b];426095]μμμμμμ...μολις αντισταθηκα σε ενα τριγωνο Θεσσαλονικης....μμμμμμ

παω να πιω μια κανατα νερο....

δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα οσα γραψατε

κατι για γενεθλια...Πολυχρονη σε οποια/οποιον γενεθλιαζει

και γεννητουρια μιας γατουλας...να σας ζησουν!!!

παω να διαβασω και τα υπολοιπα

Μπραβο!!!!! Ειδες???? Τα καταφερες. Εκανες πολυ καλη αρχη.

Γενεθλια : γιος μου

Γεννητουρια : γατα μου

Χαχαχαχαχαicon7.gif

Κουκλες, ειστε το ωραιοτερο διαλλειμμα στη δουλεια μου και στο σπιτι μου. Σας ευχαριστω θερμα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας κοριτσακια.

Τελικα δεν ηταν και πολυ καλα τα αποτελεσματα της αδερφης μου...

(γραφω-σβηνω, δεν ξερω πως να εκφραστω)

Θα τα πουμε αυριο. Φιλακια

ΥΓ. Γεωργια μπραβο!!! Και εις κατωτερα. Επιμονη τελικα θελουν τα κιλα.

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια.

λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ .... κατανοώ

εύχομαι δύναμη και ελπίδα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.

Λυπαμαι. Ευχομαι αυτη η αποτυχια της αδερφουλας σου, να στεφθει με πολλες επιτυχιες απο εδω και μπρος. Μετεφερε της σε παρακαλω τις θερμοτερες ευχες απο ολες μας. Κουραγιο. Η ζωη ειναι μπροστα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας κοριτσακια.

μινουλα μου λυπαμαι πολυ!!!!!:(:(:(

ψυχραιμια ......και εχει ο θεος....μη το βαζετε κατω!!!!!στηριξε την οσο μπορεις και ευχομαι γρηγορα παλι ο θεος να σας δωσει οτι σας πηρε!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

να join κ γω????:roll:

γιατι οχι;;να join και εσυ!!!!!:D:D:D:D

γιατι τετοια διστακτικοτητα;;.....δε τρωμε καλε.......προσπαθουμε να το κοψουμε!!!!ελα λοιπον......αναφορα!!!:D:D:D

σε περιμενουμε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κορίτσια καλησπέρα!

Προς το παρόν δεν μπορώ να μπω στην ομάδα σας αλλά σίγουρα θα μπω τον Σεπτέμβριο μετά τη γέννα!!!!Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 65 κιλά και τώρα είμαι 74!!!!!!Μέχρι το Σεπτέμβριο ποιός ξέρει πόσα θα βάλω ακόμα.....Βλέπεται είμαι πολύ γλυκατζού και τώρα με την εγκυμοσύνη μου έχει ανόίξει η όρεξη επικίνδυνα....Να δω πώς θα την κλέισω μετά....Ο άντρας μου με λέει βαρελάκι (για πλάκα) και έχω θυμώσει πολύ!Μόλις γεννηλσω όμως θα του δέιξω εγώ...Καλή συνέχεια, καλό κουράγιο και μην το βάζετε κάτω με τίποτα!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Προς το παρόν δεν μπορώ να μπω στην ομάδα σας αλλά σίγουρα θα μπω τον Σεπτέμβριο μετά τη γέννα!!!!Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 65 κιλά και τώρα είμαι 74!!!!!!Μέχρι το Σεπτέμβριο ποιός ξέρει πόσα θα βάλω ακόμα.....Βλέπεται είμαι πολύ γλυκατζού και τώρα με την εγκυμοσύνη μου έχει ανόίξει η όρεξη επικίνδυνα....Να δω πώς θα την κλέισω μετά....Ο άντρας μου με λέει βαρελάκι (για πλάκα) και έχω θυμώσει πολύ!Μόλις γεννηλσω όμως θα του δέιξω εγώ..Καλή συνέχεια, καλό κουράγιο και μην το βάζετε κάτω με τίποτα!!!!!

και'συ με το καλο να γεννησεις......το δευτερο ετσι;;

οσο για τα κιλακια....μην αγχωνεσαι εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!!!:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

:pthanks για το καλοσόρισμα,

σας γραφω στα γρηγορα τώρα, κ ο πρωί θα σας δώσω αναλυτικη αναφορά

ε και τότε θα καταλάβετε γιατι η διστακτικότητα......σα θερμομετρο τα χω κανει τα κιλα μου, δεκα χρόνια τωρα πανω κάτω

καληνυχτα:-D

iSaWp3.png

λοιπον κοριτσια τελικα καταφερα να αντισταθω στα γιουβαρλακια ...εφαγα σαν καλο κοριτσι τα μπιφτεκακια μου και τωρα το βραδυ ειπια και το γαλατακι μου και ειμαι τζετττττττ.....

Καλησπέρα και από μένα. Με θέλετε στην παρέα σας??? Μόλις σας ανακάλυψα

Είμαι η Ειρήνη και ίσως με λίγο βοήθεια και υποστήριξη, χάσω και εγώ κανένα κιλό. Είναι που δεν το παίρνω εύκολα απόφαση..:rolleyes:

Έχω κάτι χαρτιά από τη διαιτολόγο. Θα τα ανασύρω και από αύριο ξεκινάω.

Βάλτε με στις λίστες

eirtap

ηλικία 32

ύψος 1.65

αρχικό βάρος 69

σημερινό βάρος 69

επιθυμητό βάρος 60

Ακολουθείτε συγκεκριμένους κανόνες? Πότε ζυγιζόμαστε ή κάτι τέτοιο?

καλως το κοριτσι...φυσικα καλε και θελουμε, γιατι να μη θελουμε εδω ειμαστε οπεν για ολους...καλη προσπαθεια και σε σενα...

γεια σου eirtap και καλως μας ηρθες!!!!:Dγια παρτο...... αλλιως λοιπον ...σκονταψε στα χαρτια της διαιτολογου..και αναψε πρασινο φως για τηνδιαιτα σου!!! ......η' ακομα καλυτερα για τη πιο σωστη διατροφη σου....γιατι περιπου αυτο κανουμε ...τρωμε σωστα!!!

οσο για κανονες.....000203EB.gif χορο ...μηπως και χασεις κανα γραμμαριο.......

000202DC.gif γυμναστικη αν δε σ'αρεσει ο χορος....

000204AE.gifθετικη σκεψη....

0002019D.gif να πινεις...ΟΧΙ αλκοολ αλλα πολυ νερο....

00020534.gif να μη κανεις ...πολλες παρασπονδιες

000201D6.gif χρονο για ενημερωση στο ...θεμα μας

0002035E.gif να μην αναβαλεις αλλο τη διαιτα γιατι δε θελεις να δεις το μουτρακι σου ετσι......

00020468.gif να γελας πολυ!!!!

00020309.gifοταν εισαι ετσι...εδω ειμαστε εμεις

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

καλα βικουλα δεν παιζεσαι εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηη....

Γεια σας κοριτσακια.

αχ μινουλα μου λυπαμαι πολυυυυυυυ για τα ασχημα νεα...δεν εχω λογια και ξερω πως οτι και να σου πω σιγουρα δεν θα σε παρηγορισει...να εισαι διπλα της να της δινεις κουραγιο...

να join κ γω????:roll:
:pthanks για το καλοσόρισμα,

σας γραφω στα γρηγορα τώρα, κ ο πρωί θα σας δώσω αναλυτικη αναφορά

ε και τότε θα καταλάβετε γιατι η διστακτικότητα......σα θερμομετρο τα χω κανει τα κιλα μου, δεκα χρόνια τωρα πανω κάτω

καληνυχτα:-D

να και αλλο καινουριο κοριτσι...μιλαμε οτι ειμαστε πολυ σουπερ ομαδα και εχουμε μαγνητη χιχιχιχιιχ ... καλως ορισες και εσυ σαμπρινα...και δεν θελω διστακτικοτητες ...εδω ειμαστε μια ομαδα με κοινο στοχο ...και σιγουρα πολυ συμπαραστασηηηηηη σε καλα και ασχημα...

καλο βραδυ γοργονουλες μου ...ονειρα γλυκα και απονηρευτα (μην τυχον ονειρευτειτε καμια τουρτα και παγωτα ...σας εφαγα...):rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλησπέρα κούκλες!

Το πήρατε απόφαση να μείνω η μοναδική χοντρή του φόρουμ, ε; Μπράβο σε όσες χάνουν βάρος, είστε τα πρότυπά μου!!!

Εντωμεταξύ τρώω... λες και αύριο δεν θα έχει φαγητό... Είμαι στις κακές μου καμιά βδομάδα τώρα... Anyway, θα δούμε τι θα γίνει και για μας...

Φιλιά σε όλες!

ξεκωλησα εχασα 1,5 κιλο παρακαλω βυκη μια αλαγη στο βαρος μου απο 74-1,5=72,5 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

καλημερα γοργονες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...