Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εμένα καστανά ανοικτά είναι το φυσικό, από τα 25 τα κάνω ανταύγειες:oops:

και όλο και κάνω περισσότερες (maestria μην ακούς:tongue:), λοιπόν από το Σεπτέμβριο σκεφτόμουν να κάνω τη μεγάλη αλλαγή και να τα βάψω ένα γλυκό καστανό (στο φυσικό μου κοντά), αλλά....δεν!

είναι δύσκολο να πας από το ανοικτό στο σκούρο, σου φαίνεται ότι σε μουνταίνει να το πω;....θα το κάνω κάποια στιγμή, για αλλαγή!εε ...μαλλιά είναι!!!αλλάζουν και ξαναλλάζουν!;)

Έτσι παθαίνουν οι περισσότερες, ξεμυαλίζονται με τα ξανθά! :tongue:

Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό. Αν κάνω ποτέ ανταύγειες, μάλλον κόκκινες θα κάνω, αν και θεωρώ ότι κι αυτές προσθέτουν.

Βασικά σταμάτησα να τα βάφω (τα έβαφα κόκκινα :mrgreen:) όταν ήρθε το καστανό πολύ στη μόδα και συνειδητοποίησα ότι είχα πλησιάσει το φυσικό μου χρώμα στη βαφή.

Οπότε είπα, γιατί να ταλαιπωρώ το μαλλί; Άσε που δεν έχω άσπρες τρίχες καθόλου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Στο βραδινο πειραζει αν δεν θελω το γιαουρτι με δημητριακα αντι για δημητριακα να βαλω φρουτο? Μηπως θυμασαι ποτε την ξαναεδωσες να παω να την βρω να τα δω ολα αναλυτικα να την κανω κοπι να την αρχισω?

χιλα ευχαριστω !!!

Μπιφτεκια με πουρε. Ο μικρος πουρε=λειωμενο δεν το τρωει με τιποτα δεν εφαγε ποτε του αλεσμενα αηδιαζει. Τα μπιφτεκια επισης αντε να φαει 2-3 πιρουνιες. Κιμα θα φαει σουτζουκακια η σε παστιτσιο η με μακαρονια. Αλλα δεν θελω παλι σουτζουκακια την πρηγουμενη βδομαδα 2 μερες τα ετρωγε κ τα θελει μονο με ρυζι με λαχανικα .... Αυτο το παιδι χορτοφαγος θα γινει να το θυμηθειτε. Χτες πηγαμε τζαμπο να του παρουμε ενα παιχνιδακι κ λυσαξε να παμε σπιτι να φαει αρακα. Μολις δε του εβαλα στο πιατο φωναζε γιουπι ζητω αρακας! Λες κ ειχε δεν ξερω κ εγω τι !!! Μπριαμ , αρακας, μπαμιες , κουνουπιδι γιαχνι τα καλυτερα του !!!

Ασχετο σημερα κοριτσια νομιζα θα παθαινα εγκεφαλικο.Ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο κ ζαλαδα σε σημειο να μην μπορω απο το μεσημερι κ μετα να κουνησω ουτε το κεφαλι μου. Ειχα παρει 2 ντεπον κ τιποτα οσο περνουσε η ωρα κ χειροτερα. Δεν μπορουσα να κουνηθω κ αισθανομουνα ενα σφηξιμο στο στομαχι σε σημειο να σκασω. Τελικα με ξεματιασνα κ συνηλθα. Απιστευτο αυτο το πραγμα ..... Τωρα αρχισα κ επικοινωνω με περιβαλλον ...

Έτσι σου λένε, ε; :rolleyes:

Έτσι βλέπω :

old_woman_smoking.jpg

με τοσα ντεκαπαζ αγαπη μου....σαν φυσικη ξανθια λεθιτουργω πλεον :tongue::tongue::tongue:

το ντεκαπάζ το έχω γλυτώσει μέχρι στιγμής... δεν είμαι τόσο τολμηρή!

κι εγώ είμαι ανοιχτή καστανή με ανοιχτό δέρμα και ελιές θρούμπες

πριν από 1 χρόνο τα είχα κάνει καστανά αλλά κοκκίνιζαν απο μόνα τους, έχετε δει φωτό στο φατσοβιβλίο

Ασχετο σημερα κοριτσια νομιζα θα παθαινα εγκεφαλικο.Ξυπνησα με απιστευτο πονοκεφαλο κ ζαλαδα σε σημειο να μην μπορω απο το μεσημερι κ μετα να κουνησω ουτε το κεφαλι μου. Ειχα παρει 2 ντεπον κ τιποτα οσο περνουσε η ωρα κ χειροτερα. Δεν μπορουσα να κουνηθω κ αισθανομουνα ενα σφηξιμο στο στομαχι σε σημειο να σκασω. Τελικα με ξεματιασνα κ συνηλθα. Απιστευτο αυτο το πραγμα ..... Τωρα αρχισα κ επικοινωνω με περιβαλλον ...

Άστα κι εγώ έχω ευαισθησία με πονοκεφάλους και ημικρανίες, κληρονομιά απ' τον φάδερ.

Να έχεις και Nurofen στο σπίτι, είναι καλό παυσίπονο.

Κοριτσάκι εσύ Αθήνα μένεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι παθαίνουν οι περισσότερες, ξεμυαλίζονται με τα ξανθά! :tongue:

Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό. Αν κάνω ποτέ ανταύγειες, μάλλον κόκκινες θα κάνω, αν και θεωρώ ότι κι αυτές προσθέτουν.

Βασικά σταμάτησα να τα βάφω (τα έβαφα κόκκινα :mrgreen:) όταν ήρθε το καστανό πολύ στη μόδα και συνειδητοποίησα ότι είχα πλησιάσει το φυσικό μου χρώμα στη βαφή.

Οπότε είπα, γιατί να ταλαιπωρώ το μαλλί; Άσε που δεν έχω άσπρες τρίχες καθόλου.

εχω πολλες σπρες τριχες και εχω κανει ολα τα χρωματα στα μαλλια μου ξανθο-κοκκινο-ανταβες κοκκινες ξανθες -περμανατ-ισιομα- κοντο καρε -νατρικο -με μυτε κπλ μην τα πω ολα χιχιιχ!!

Διαφημίσεις

Εμένα καστανά ανοικτά είναι το φυσικό, από τα 25 τα κάνω ανταύγειες:oops:

και όλο και κάνω περισσότερες (maestria μην ακούς:tongue:), λοιπόν από το Σεπτέμβριο σκεφτόμουν να κάνω τη μεγάλη αλλαγή και να τα βάψω ένα γλυκό καστανό (στο φυσικό μου κοντά), αλλά....δεν!

είναι δύσκολο να πας από το ανοικτό στο σκούρο, σου φαίνεται ότι σε μουνταίνει να το πω;....θα το κάνω κάποια στιγμή, για αλλαγή!εε ...μαλλιά είναι!!!αλλάζουν και ξαναλλάζουν!;)

Αχ μη το κανεις μην σε παρακαλω πολυ! Ετσι ειναι η κουμπαρα μου ακριβως ιδιο μαλι με σενα. Κ πηγε περσυ στην βαφτιση κ τα εβαψε μαυρα. Να μην σας πω πως ηταν δεν της πηγαινε καθολου!

εχω πολλες σπρες τριχες και εχω κανει ολα τα χρωματα στα μαλλια μου ξανθο-κοκκινο-ανταβες κοκκινες ξανθες -περμανατ-ισιομα- κοντο καρε -νατρικο -με μυτε κπλ μην τα πω ολα χιχιιχ!!

Εγώ είμαι τυχερή, κληρονομιά απ' τη μαμά που άσπρισε στα 45!

Κάνω οικονομία οπότε προς το παρόν και θα τα βάφω αργότερα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μόλις κρυώσει ο καιρός δεν το θέλω το γιαούρτι.... αλλά θα μάλλον θα πάω να πάρω ένα αν δεν ηρεμήσω με το μήλο

εγώ δεν τρωω πορτοκάλια μαέστο, τα πίνω αλλά δεν τα τρωω!

τρελαίνομαι για μανταρίνια όμως! καφάσια ολόκληρα μπορώ να φάω :oops:

τζένη όντως το καλοκαίρι εχουμε πιο πολλά φρουτα και πιο νόστιμα!

καλησπερα!ουτε εμενα μου αρεσει το γιαουρτι οταν κρυωνει ο καιρος

επισης δεν τρωω προτοκαλια μονο τα πινω

τρελαινομαι γι;α μανταρινια!!!!!!!!!!!!!

bgx2ye5lc.png

αν θυμάμαι καλά έχουμε κι αλλα κοινά γούστα εμεις.....

javier_bardem.jpg

Εγώ είμαι τυχερή, κληρονομιά απ' τη μαμά που άσπρισε στα 45!

Κάνω οικονομία οπότε προς το παρόν και θα τα βάφω αργότερα. :mrgreen:

εγω καθολου απο τα 16 χρονια μου εχω λευκες τριχες :(:( η μαμα μου η καλη ;)

Διαφημίσεις

τρίδυμα!!!:D:tongue:

για σου αχιλεας!!!!!πώς πάει το πόδι;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

εγω καθολου απο τα 16 χρονια μου εχω λευκες τριχες :(:( η μαμα μου η καλη ;)

εγώ έχω 1 απο τα 28 μου (πέρσυ δηλαδή ιχιχιχιχιι) και στα 10 χρόνια που έχουν περάσει ευτυχώς τίποτα ακόμα

για να δούμε, από την μαμά μου δεν το πήρα γιατί ασπρισε νωρίς μαλλον από καμιά γιαγιά (ίσως από αυτή που πήρα και τις ημικρανίες.... :tongue: )

Ζωή με κοροιδεύεις;;;; αχαχαχαααα είσαι τρομερή !

αν θυμάμαι καλά έχουμε κι αλλα κοινά γούστα εμεις.....

javier_bardem.jpg

αμαν κιεσυ μεσημεριατικο! δεν μας αφηνεις να αγιασουμε...

απο μαλλι εγω καστανο με ανταυγειεες ανοιχτες καστανες ομως, δερμα καστανο κιτριωπο (λογω στιγματος) που γινεται κατραμι το καλοκαιρι

λευκες τριχες δυο στα φρυδια :!:

bgx2ye5lc.png

Καλησπερουδια!!! Καλε!!!! Μου λειπετε!!!!

Εχω αναμεικτες δουλειες αυτες τις μερες και ετσι σας εχω αφησει λιγο να ηρεμησετε απο την παρουσια μου.

Σας ριχνω πεταχτες ματιες φυσικα, και ο,τι προλαβω.

...που να σου πω ότι έχω και πολυμηχάνημα με βάρη (θα επιβαρύνω τη θέση μου...!!!!!χαχαχα:D)

Δεν το στελνεις κατα πανω μερια??? Εγω πηγα γυμναστηριο μονο και μονο γι αυτο!!!!

Απο το πρωι εχει ξεκ0λWθει να βρεχει. Καταρρακτες του ουρανου!!!

Τωρα κοπασε.

Ευχαριστω και για τις υστατες ευχες για το γιοκα μου. Να ειστε καλα.

Ασχετη ερωτηση: Ξερει καμια που μπορω να βρω τα σιδερα που εχουν στο σκεπαστρα αυτοκινητων στα γνωστα γερμανικα σουπερ L.... ????

Απαντηση σε ΠΜ παρακαλω για τους ευνοητους λογους.

Και .... μη τρεχετε τοσο ..... δεν μπορω να σας .... προλαβω !!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...