Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μπραβο !!!! αντε σιδερενιες :D

η διατροφη ειναι 4 εβδομαδων....τα αποτελεσματα της φαινονται στο τελος της 3ης εβδομαδας.....για να εχεις αποτελεσματα ομως ΔΕΝ πρεπει σε καμια περιπτωση να παρασπονδεις....γιατι με αυτη τη διατροφη μπαινει ο οργανισμος στη διαδικασια καψιματος του λιπους....οποτε συ αν κανεις παρασπονδιες τον ''παραπλανεις'' και τον αποσυντονιζεις απο τη διαδικασια που εχει μπει ;)

αυτη η διατροφη εχει τα εξης οχι :

• οχι τυρια , αλλαντικα, αναψυκτικα, ντοματα ,μια φορα την εβδομαδα μια μικρη κουπιτσα ρυζι , το ιδιο ισχυει για μακαρονια και πατατες...μια φορα την εβδομαδα...αυτο ειναι λιγο δυσκολο....θα μου πεις τι θα τρωω???

οκκκκ!!!!! δεν με νοιάζει για τίποτα άλλο παρα μόνο για το τυρί-αλλά θα το προσπαθήσω!!!!!..αυτό μόνο (και είναι και Light)

θα τρως:

• οσπρια
  • λαχανικα
  • μοσχαρι
  • κοτοπουλο
  • ψαρι
  • φρουτα
  • δημητριακα με γαλα με χαμηλα λιπαρα
  • γιαουρτακι 2%
  • για τις λιγουρες οτι εχουμε πει κατα καιρους
  • πολυ νερο
  • ξηρους καρπους αναλατους....ειδικα τα αμυγδαλα ειναι σουπερ!!!!

αυτά τρώω!!Να ...σήμερα έχω την tsipoura μας ψητή με ρίγανη!:tongue:

μετα την 4η εβδομαδα τα λεμε......και ασε τις τεμπελιες και ξεκινα διαδρομο....ΣΠΙΤΙ σου τον εχεις !!! αχ Παναγια μου.....:tongue::tongue::tongue:

εδώ δεν λέω τίποτα γιατί έχεις δίκιο και θα ναι δικαιολογία;)

...που να σου πω ότι έχω και πολυμηχάνημα με βάρη (θα επιβαρύνω τη θέση μου...!!!!!χαχαχα:D)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοριτσια πιο παλια φοιτητρια ακομα ειχα πετυχει κ εγω σε λαικη κουρτινα που διαλεξα κουρτινα εδωσα μετρα κ μου τις εραψε(ειχε παρει πριν καμια 10ετια 1000 δρχ το μετρο). Κ τωρα τοσο νομιζω παει το ραφτικο 3 ευρω το μετρο αν δεν κανω λαθος. Περσυ παντος πηρα τις πεθερας μου ωραιοτατες ετοιμες ραμμενες μονο που χρειαστηκαν λιγο κοντυμα αλλα στο χωριο κοριτσια οι μοδιστρες δουλευουν τσαμπα.3 ευρω εδωσε κ τις φτιαξανε. Κ τις ειχε πληρωσει 2 κουρτινες ετοιμες ραμμενες 4ο ευρω νομιζω..... τσαμπα .. Για να δουμε το Σαββατο θα βρω τιποτα. βασικα θελω για το διπλο παραθυρο της κουζινας κ την πορτα μιας κ ειμαστε ηδη 1 1/2 χρονο χωρις κουρτινα κ αν μου αρεσουν θα παρω κ για σαλονι κ δικος υπνοδωματιο. Εχω 2 μπαλκονοπορτες στο σαλονι οποτε θελω 6 μετρα κ αλλη μια στο δωματιο αλλα 3 μετρα.

Εμενα το μενου σημερα εχει αρακα με λιγο τυρακι κ μια φετουλα ψωμι χωρις πατατα μεσα μονο καροτο γιατι δεν μου αρεσει στον αρακα η πατατα. Αντε σε κανα μισαωρακι να παω να φαω.

Αυριο που θα ειμαι ολη μερα σπιτι κ θελω να κανω ενα καλο φαγακι να φαει κ ο μικρος μου μου λετε τι να μαγειρεψω? Εχω στερεψει απο ιδεες. Βοηθειααααα!!!

κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά στο σαλόνι δεν ταιριάζουν γιατί είναι πολύ μεγάλα τα άνοιγματα και θα κάνει εντελώς γραφείο το στυλ, δεν πάει

στην κουζίνα έχω ένα μικρό (σχεδόν κρυμμένο) παραθυράκι και δεν θα βάλω κάτι

Ζωή το δίδυμο? what do you mean? χασμπαντ?

έκανα κι ανταύγιες τρομάρα μου το σάββατο κι αρπαξα κι αλλο.... :tongue:

χο χο χο !!!....εγω αγαπη μου εχω καψει και το τελευταιο ζωντανο εγκεφαλικο κυτταρο :tongue::tongue::tongue:...μη μασας :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ζωή το δίδυμο? what do you mean? χασμπαντ?

έκανα κι ανταύγιες τρομάρα μου το σάββατο κι αρπαξα κι αλλο.... :tongue:

αχχχ...γι' αυτό θα σε φάω σήμερα ψητή!:D

χο χο χο !!!....εγω αγαπη μου εχω καψει και το τελευταιο ζωντανο εγκεφαλικο κυτταρο :tongue::tongue::tongue:...μη μασας :cool:

Και είστε και γιαλαντζί ξανθές, που να 'σασταν και ορίτζιναλ!

Α, και να σας πω (ΝΑΙ, κακία), να τα σκουρίνετε σιγά σιγά γιατί το ξανθό προσθέτει (χρόνια). :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλα αρχηγε εισαι μεσα στο μυαλο μου. Οτι ελεγα να σε ρωτησω για την διατροφη σου! Δεν την εχω πολυκαταλαβει ειναι η αληθεια παρολο που την εχεις γραψει πολλες φορες. Τα μεσημεριανα οκ τα καταλαβα καποιο απο την λιστα με πρασινη σαλατα κ 1 κσ (?) λαδι φανταζομαι. Βραδινο καταλαβα γιαουρτι η γαλα με δημητριακα ( ποσα οεο) η πρασινη σαλατα με τονο ( λαδι? ψωμι κλπ?).

Τα ενδιαμεσα επισης δεν ξερω αν τα καταλαβα καλα . Αν μπορεσεις κ βρεις λιγο χρονο εξηγησε τα μου αν μπορεις! Χιλια ευχαριστω. Α κ κατι αλλο σε εχω πρηξει αυτη η διατροφη ειναι για καψιμο λιπους οποτε στο τελος του μηνα θα δουμε μεγαλη διαφορα φανταζομαι σε ποντους. Απο κιλα τι να περιμενουμε? Κ σε ποσοτητες του κρεατος τι υπολογιζουμε ποσο πρπεει να ειναι. Το ιδιο κ τα οσπρια ποσα θα τρωμε? Σε επρηξα παλι η γαιδουρα βρηκαμε παπα που λενε να ..... 5-6...

Tι το 'θελες καλέ κι εσύ; :rolleyes:

Ωχχχχ....να μπαίνουμε στη σειρά λοιπον

Αρχηγός-ανταύγειες

τσιπουρα-ανταύγειες

εγώ-ανταύγειες!!!!!

....άλλος;;;

Να σε δώ maestro πώς θα μας φέρεις βόλτα!!!:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυριο που θα ειμαι ολη μερα σπιτι κ θελω να κανω ενα καλο φαγακι να φαει κ ο μικρος μου μου λετε τι να μαγειρεψω? Εχω στερεψει απο ιδεες. Βοηθειααααα!!!

μπιφτεκάκια με πουρέ για τον μικρό και με σαλατούλα για εσένα

ούτε σάλτσες ούτε τίποτα ωστε να ξεπρηστείς. Μην βάλεις κρεμμύδι στα μπιφτέκια.

αμα δεν ταιριάζαμε ....

Α, και να σας πω (ΝΑΙ, κακία), να τα σκουρίνετε σιγά σιγά γιατί το ξανθό προσθέτει (χρόνια). :mrgreen:

βρε αη μαρή , μπουμπούκια είμαστε :tongue:

έλα βρε Ζωή να γίνουμε πολλές!

εγώ είμαι στο καστανόξανθο αλλά σας έχω πρότυπο :) ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!

με τοσα ντεκαπαζ αγαπη μου....σαν φυσικη ξανθια λεθιτουργω πλεον :tongue::tongue::tongue:

εγω καλε και με το ξανθο δειχνω 15 ....αμαν τα σκουρινω θα ξαναπαω νηπειαγωγειο χαχαχαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:....α τς τς τς ...μετριοφροσυνη στο μαξιμουμ:tongue:

Καλα αρχηγε εισαι μεσα στο μυαλο μου. Οτι ελεγα να σε ρωτησω για την διατροφη σου! Δεν την εχω πολυκαταλαβει ειναι η αληθεια παρολο που την εχεις γραψει πολλες φορες. Τα μεσημεριανα οκ τα καταλαβα καποιο απο την λιστα με πρασινη σαλατα κ 1 κσ (?) λαδι φανταζομαι. Βραδινο καταλαβα γιαουρτι η γαλα με δημητριακα ( ποσα οεο) η πρασινη σαλατα με τονο ( λαδι? ψωμι κλπ?).

Τα ενδιαμεσα επισης δεν ξερω αν τα καταλαβα καλα . Αν μπορεσεις κ βρεις λιγο χρονο εξηγησε τα μου αν μπορεις! Χιλια ευχαριστω. Α κ κατι αλλο σε εχω πρηξει αυτη η διατροφη ειναι για καψιμο λιπους οποτε στο τελος του μηνα θα δουμε μεγαλη διαφορα φανταζομαι σε ποντους. Απο κιλα τι να περιμενουμε? Κ σε ποσοτητες του κρεατος τι υπολογιζουμε ποσο πρπεει να ειναι. Το ιδιο κ τα οσπρια ποσα θα τρωμε? Σε επρηξα παλι η γαιδουρα βρηκαμε παπα που λενε να ..... 5-6...

λοιπον:

1 κουτ. λαδι

παντα μια φετα ψωμι (καλυτερα ολικης) να συνοδευει το μεσημεριανο

δημητριακα και γαλα?....μια κουπα, ενα μετριο μπωλ....οχι υπερβολες :cool:

τα ενδιαμεσα σου στανταρ θα ειναι φρουτα , ξηροι καρποι αναλατοι, κανα γιαουρτακι με λιγα λιπαρα, 2 κρακερς...οτιδηποτε μη λιπαρο ;)

στα κρεατα μπορεις σιγουρα να φας και χοιρινο...αλλα επειδη ειναι πολυ λιπαρο γι αυτο τρωμε πιο συχνα μοσχαρι....μπορεις να κανεις και μπιφτεκια κτλ κτλ....επισης ζητα πο τον κρεοπωλη σου κιμα απο κοτοπουλο....βαζεις αλατι , πιπερι και οτι μυρωδικο θελεις ...στο φουρνο και ετοιμα!!!....ωραιοοτατα!!!

γενικα ολα τα γευματα σου θα ειναι νορμαλ μεριδες....οχι υπερβολες...ουτε πολυ φαγητο...ουτε λιγο ;)

απο λιπος θα δεις τεραστια διαφορα...και θα το καταλαβεις αμεσως στα ρουχα σου....στο θεμα κιλα σιγουρα χανεις...απλα δεν μπορω να σου πω θα χασεις 5 κιλ ή 15 ;) ειναι θεμα οργανισμου....οτι χανεις παντως....χανεις :cool:

ειναι πολυ καλη διατροφη....θα δεις....αλλα οπως ειπα και στη Ζωη ...οι παρασπονδιες τιμωρουνται....δεν χανεις τπτ....θελει πειθαρχια ;)

βεβαια απο οτι βλεπεις εχει τα παντα...ακομα και τα γαλακτοκομικα που απαγορευονται....εχει και το γαλα και γιαουρτι....μια φορα την εβδομαδα εχει ρυζι, μακαρονια, πατατες....οποτε ο οργανισμος σου ΔΕΝ στερειται τιποτα!!!! ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εγω καλε και με το ξανθο δειχνω 15 ....αμαν τα σκουρινω θα ξαναπαω νηπειαγωγειο χαχαχαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:....α τς τς τς ...μετριοφροσυνη στο μαξιμουμ:tongue:

Μη κοιτάς εσύ, εσύ είσαι και μισή μερίδα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμα δεν ταιριάζαμε ....

βρε αη μαρή , μπουμπούκια είμαστε :tongue:

έλα βρε Ζωή να γίνουμε πολλές!

εγώ είμαι στο καστανόξανθο αλλά σας έχω πρότυπο :) ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!

Εμένα καστανά ανοικτά είναι το φυσικό, από τα 25 τα κάνω ανταύγειες:oops:

και όλο και κάνω περισσότερες (maestria μην ακούς:tongue:), λοιπόν από το Σεπτέμβριο σκεφτόμουν να κάνω τη μεγάλη αλλαγή και να τα βάψω ένα γλυκό καστανό (στο φυσικό μου κοντά), αλλά....δεν!

είναι δύσκολο να πας από το ανοικτό στο σκούρο, σου φαίνεται ότι σε μουνταίνει να το πω;....θα το κάνω κάποια στιγμή, για αλλαγή!εε ...μαλλιά είναι!!!αλλάζουν και ξαναλλάζουν!;)

Κι εγώ άσπρη είμαι και δεν κάνει να κάθομαι στον ήλιο καθόλου, γίνομαι Σημίτης! (έχω ελίτσες :tongue:)

εγω ελιες δεν εχω αλλα γινομαι κατακοκκινη στον ηλιο και χρωμα μηδεν .....:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...