Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ε καλά βρε μαέστρο δεν είναι και σουτζουκάκια, αν δεν το πλακώσεις στα βούτηρα το ριζότο μια χαρά είναι :)

Και το κάνω και πολυ ωραίο, έχω καιρό να φτιάξω. Θα βάλω και πιπεριές, χρωματιστό θα το κάνω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ε καλά βρε μαέστρο δεν είναι και σουτζουκάκια, αν δεν το πλακώσεις στα βούτηρα το ριζότο μια χαρά είναι :)

μην σκας και πολύ με τη διατροφή, μόνο τις γουρουνιές να αποφεύγεις για να μην πάρεις :) σιγά σιγά

ντικάκι εσεις;

αγνωστο σημερα μαμη εχει σειρα χαχαχα!! να φτιαξει φαγητο μεσημεριανο εγω βραδι γιατι το εχουμε και αυτο κουκλες δεν μπορουμε να φαμε το ιδιο φαγητο δυο φορες χαχαχα!!! αλλα το μονο καλο που εχουμε στν οικογεια τρωμε τα παντα και ολα αναλατα χαχα!! προσοχη μαμα -μπαμπας λογο ηλικιας προσχη και η αδερφη μου λογο μωρου χιχιχι!! ετσι παει το σπιτι στην υγεινη διατροφη αντρας δεν παραπονιεται μονο φαγητο να υπαρχει καλος εεε!!

kid_clipart_hungry_boy.gif
κι εγώ!!!!

να κεραστούμε κάτι;

2010414171415_soutzoukakia2.jpg

θα φτιιάξω σήμερα γιατί αύριο έχω μινι τραπέζωμα

Σταματήστε καλέ! Πρέπει να περιμένω μέχρι να πάω σπίτι να ετοιμάσω φαγητό!

Πεστα βρε μαεστρο!!!! :tongue:

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????

τι κανετε ?...πειναει καμια??? :tongue:

κοριτσια πήζωωωωωωωωω......

μπαινω στα κλεφτα βεβαια και ψιλοδιαβαζω....τι να πρωτοπω???

μαεστρο πως εισαι???...το κρυωμα??..ο Γιαννακος?

δε με λετε ειπε το ποιημα του κανενα απο τα παιδακια σας σημερα???

τρελοκομειο????????? πως εισαι παιδι μου?...καλυτερα?

λοιπον καποιο κοριτσακι ειπε οτι νιωθει φουσκωμα.....κοψε - ελλατωσε ζαχαρη , αλατι...πινε πολυ νερο...το βραδινο πρεπει να ειναι ελαφρυ και πολυ νωρις ......απο ασκησουλα κανουμε τιποτα????

ειδα οτι αναφερθηκατε σε φρουτακια που μας βοηθουν για πιπι-ρουμ....συμωνω αλλααααααααααααααααααα....ΠΟΛΥ νερο και στο πρωινο σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να υπαρχει μέλι.....καθως και την υπολοιπη ημερα...ενα γιαουρτακι με μπολικο μελι θα σας βοηθησει ;)

Ζωη ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσαρα μου!!!!

συνεχισε την προσπαθεια!!!

ειδα οτι κανεις τη ''δικη μου'' διατροφη.....για πες ποσο καιρο την κανεις και τι ακριβως τρως....εαν την κανεις πανω απο 4 εβδομαδες πρεπει να κανεις διαλλειμα και να ξαναξεκινησεις....

Ελιζακι μου τι εγινε με το παιδι????????????????????????

Κουρτινες!!!!...το βασσανο μου!!!

στο σαλονι ακομα δεν εχουμε :tongue::tongue::tongue:.....ενα χρονο περιμενω μια φιλη ...που εχει εταιρεια ...φτιαχνουν κουρτινες μπλα μπλα μπλα....εαν δεν ερθει μεσα στην εβδομαδα που μου εχει πει....ψαχνω για αλλου....εννοειται θελω κουρτινες και για τα υπολοιπα δωμματια....στο ενα στο γραφειο εχω ξυλινες περσιδες...ΤΕΛΕΙΟ!!! θα ηθελα να κανω και το υπολοιπο σπιτι ετσι....

Βικυ , Γιωργια,Ελλη , αχιλεας , Λιτσα και λοιπες δεν εχω διαβασει τπτ απο τα νεα σας...εαν εχετε γραψει...σορρυ κοριτσια ....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Τρέχα τσιπούραααααααααααααααααααααααααααα! Τρέχα να γλιτώσεις!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D......λαχταριστή τσιπουρίτσα!!!!με ριγανίτσα!δεν τη γλιτώνεις!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D......λαχταριστή τσιπουρίτσα!!!!με ριγανίτσα!δεν τη γλιτώνεις!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

με πιάνουν! τρέχω

run forrest run

tumblr_l1gbnhsFHO1qbd674o1_400.jpg

στο top 10 των αγαπημένων μου ταινιών

ντικάκι διαφορετικό φαί μεσημέρι - βράδυ; άρχοντες σας βρίσκω! χαρά στο κουράγιο σας! :rolleyes:

εμεις σκετίδια μεσημέρι (σαλατα τοστ τέτοια πράγματα) και κανονικό μαμ το βράδυ

αρχηγέ εγώ ξέρω για κουρτίνες πολλά και καλά αλλά έλα μου που ότι ξέρω είναι ακριβό.... και δεν μου βγαίνει με τίποτα...

μωρέ θα πάω στη λαική, έτσι όπως τα λέτε με εχετε εντυπωσιάσει!

το πολύ πολύ θα ράψω πρώτα μια κουρτίνα για το δωμάτιο για να τσεκάρω τα ραφτικά τους και βλέπουμε

μαρακι ευτηχος παμε καλητερα να λεγεται και εγω και η κορακλα μου χιχιχι !!!

σημερα του εχω κανει το κλαμπ ανω κατω χαχαχα!! ελα ταρα σημερα διαβαζεις θα διαβαζεις και θα λες χτυπησε ξανα η ματα χαρη χαχαχαχα!!!

Ζωη ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσαρα μου!!!!

συνεχισε την προσπαθεια!!!

ειδα οτι κανεις τη ''δικη μου'' διατροφη.....για πες ποσο καιρο την κανεις και τι ακριβως τρως....εαν την κανεις πανω απο 4 εβδομαδες πρεπει να κανεις διαλλειμα και να ξαναξεκινησεις....

Κουρτινες!!!!...το βασσανο μου!!!

στο σαλονι ακομα δεν εχουμε :tongue::tongue::tongue:.....ενα χρονο περιμενω μια φιλη ...που εχει εταιρεια ...φτιαχνουν κουρτινες μπλα μπλα μπλα....εαν δεν ερθει μεσα στην εβδομαδα που μου εχει πει....ψαχνω για αλλου....εννοειται θελω κουρτινες και για τα υπολοιπα δωμματια....στο ενα στο γραφειο εχω ξυλινες περσιδες...ΤΕΛΕΙΟ!!! θα ηθελα να κανω και το υπολοιπο σπιτι ετσι....

Αρχηγέ που είσαι;;;σε πήζουν στις δουλειές;;Άτιμος αφεντικός!!!:tongue::tongue::tongue::D

την προηγούμενη βδομάδα την ξεκίνησα τη διατροφή (όπως ακριβώς την έχεις καταγράψει, με μικρές παρασπονδίες (για τις οποίες το δίδυμο με δουλεύει χοντρα, χαχααχαχαα σας έδωσα δίδυμο!!) -το Σάββατο μόνο που είχαμε ένα γάμο-τραπέζι και δεν την τήρησα οπότε συνέχισα και αυτή τη βδομάδα..με άσκηση όμως τα χω φορτώσει στον κόκκορα δυστυχώς, λόγω σπιτιού:rolleyes: Αλλά όταν έχεις χρόνο να μου πεις για το διάλειμμα (τί περιλαμβάνει κλπ)

Για κουρτίνες δες και το Link που βάλαμε στην τσιπούρα!!!έχει πολλές ιδέες!!!!

Οι ξύλινες περσίδες μ' αρέσουν και μένα πάαααρα πολύ!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

με πιάνουν! τρέχω

run forrest run

tumblr_l1gbnhsFHO1qbd674o1_400.jpg

στο top 10 των αγαπημένων μου ταινιών

ντικάκι διαφορετικό φαί μεσημέρι - βράδυ; άρχοντες σας βρίσκω! χαρά στο κουράγιο σας! :rolleyes:

εμεις σκετίδια μεσημέρι (σαλατα τοστ τέτοια πράγματα) και κανονικό μαμ το βράδυ

αρχηγέ εγώ ξέρω για κουρτίνες πολλά και καλά αλλά έλα μου που ότι ξέρω είναι ακριβό.... και δεν μου βγαίνει με τίποτα...

μωρέ θα πάω στη λαική, έτσι όπως τα λέτε με εχετε εντυπωσιάσει!

το πολύ πολύ θα ράψω πρώτα μια κουρτίνα για το δωμάτιο για να τσεκάρω τα ραφτικά τους και βλέπουμε

χαχαχαχαχα!! 2 σπιτια 2 νοικοκυρες μοιραζουμε και το κατι της μας χαχα!! εχω την μανουλα μου που ειναι σουπερ να λεγεται αλλα και τα παλικαρια μας ειναι εκλεκτα ο μπαμπακας μου ποιο πολυ αλλα ειναι (μαεστρο ) ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ....

χαχαχαχαχα!! 2 σπιτια 2 νοικοκυρες μοιραζουμε και το κατι της μας χαχα!! εχω την μανουλα μου που ειναι σουπερ να λεγεται αλλα και τα παλικαρια μας ειναι εκλεκτα ο μπαμπακας μου ποιο πολυ αλλα ειναι (μαεστρο ) ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ....

Δεν μ' εκπλήσει καθόλου! 742480mp87kxcxgu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δεν μ' εκπλήσει καθόλου! 742480mp87kxcxgu.gif

το ηξερα ! το ηξερα !! χαχαχαχαχαχαχα!! :tongue:

και εμενα μου αρεσουν οι ξυλινες περσιδες αλλα δεν με περνει το σπιτι μου ειναι σε μορφη σοφιτας και εχω ξυλο στο ταβανι μου και παει πολυ !!!

μαρακι ευτηχος παμε καλητερα να λεγεται και εγω και η κορακλα μου χιχιχι !!!

σημερα του εχω κανει το κλαμπ ανω κατω χαχαχα!! ελα ταρα σημερα διαβαζεις θα διαβαζεις και θα λες χτυπησε ξανα η ματα χαρη χαχαχαχα!!!

μπραβο !!!! αντε σιδερενιες :D

Αρχηγέ που είσαι;;;σε πήζουν στις δουλειές;;Άτιμος αφεντικός!!!:tongue::tongue::tongue::D

την προηγούμενη βδομάδα την ξεκίνησα τη διατροφή -το Σάββατο μόνο που είχαμε ένα γάμο-τραπέζι και δεν την τήρησα οπότε συνέχισα και αυτή τη βδομάδα..με άσκηση όμως τα χω φορτώσει στον κόκκορα δυστυχώς, λόγω σπιτιού:rolleyes: Αλλά όταν έχεις χρόνο να μου πεις για το διάλειμμα (τί περιλαμβάνει κλπ)

Για κουρτίνες δες και το Link που βάλαμε στην τσιπούρα!!!έχει πολλές ιδέες!!!!

Οι ξύλινες περσίδες μ' αρέσουν και μένα πάαααρα πολύ!!!

η διατροφη ειναι 4 εβδομαδων....τα αποτελεσματα της φαινονται στο τελος της 3ης εβδομαδας.....για να εχεις αποτελεσματα ομως ΔΕΝ πρεπει σε καμια περιπτωση να παρασπονδεις....γιατι με αυτη τη διατροφη μπαινει ο οργανισμος στη διαδικασια καψιματος του λιπους....οποτε συ αν κανεις παρασπονδιες τον ''παραπλανεις'' και τον αποσυντονιζεις απο τη διαδικασια που εχει μπει ;)

αυτη η διατροφη εχει τα εξης οχι :

• οχι τυρια , αλλαντικα, αναψυκτικα, ντοματα ,μια φορα την εβδομαδα μια μικρη κουπιτσα ρυζι , το ιδιο ισχυει για μακαρονια και πατατες...μια φορα την εβδομαδα...αυτο ειναι λιγο δυσκολο....θα μου πεις τι θα τρωω???

θα τρως:

• οσπρια
  • λαχανικα
  • μοσχαρι
  • κοτοπουλο
  • ψαρι
  • φρουτα
  • δημητριακα με γαλα με χαμηλα λιπαρα
  • γιαουρτακι 2%
  • για τις λιγουρες οτι εχουμε πει κατα καιρους
  • πολυ νερο
  • ξηρους καρπους αναλατους....ειδικα τα αμυγδαλα ειναι σουπερ!!!!

μετα την 4η εβδομαδα τα λεμε......και ασε τις τεμπελιες και ξεκινα διαδρομο....ΣΠΙΤΙ σου τον εχεις !!! αχ Παναγια μου.....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά στο σαλόνι δεν ταιριάζουν γιατί είναι πολύ μεγάλα τα άνοιγματα και θα κάνει εντελώς γραφείο το στυλ, δεν πάει

στην κουζίνα έχω ένα μικρό (σχεδόν κρυμμένο) παραθυράκι και δεν θα βάλω κάτι

Ζωή το δίδυμο? what do you mean? χασμπαντ?

έκανα κι ανταύγιες τρομάρα μου το σάββατο κι αρπαξα κι αλλο.... :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...