Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

..Αν έπαιρνες αυτές με τα 80 και τις κεντράριζες κάπως δεν θα σε βόλευαν;..5 εκατοστά από τη μία και 5 απ' την άλλη;

60 μικρές, πάνω στο τζάμι, 80 μεγάλες, προεξέχουν. Θέλω ΑΚΡΙΒΩΣ 70 εκ. και δε βρήκα.

το έχω ακούσει κι από αλλου ότι εχει ωραίες κουρτίνες στη λαικη!!!!!

υφάσματα φαντάζομαι να εννοείτε ε; για πειτε λεπτομέρειες τιμές κλπ μήπως πάω την παρασκευή και ρίξω μια ματιά!

Εμένα μου τις ράψανε κιόλας. Τις παρήγγειλα, έχουν μαγαζί αυτοί με τον πάγκο, τις ετοιμάσανε, πήγα την άλλη εβδομάδα και τις πήρα! :D

Πήρα 2 κομμάτια για το σαλόνι (5-6 μέτρα) κι ένα για το παιδικό (3 μετρα αν θυμάμαι καλά) περίπου 120?. :D

όσο για το γούστο μας τα είπαμε δεν θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα καλή μου, για φαί ίσως ναι αλλά για άντρα όχι, άρα έχουμε μία σπάνια γυναικεία φιλία!

Έτσι, έτσι, έχουμε την απαραίτητη προϋπόθεση για να 'μαστε φίλες για μια ζωή, δεν μας αρέσουν οι ίδιοι άντρες! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τσιπούρα δες και εδώ!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51637

ελα βρε σε ευχαριστώ!!!!!! <3

Εμένα μου τις ράψανε κιόλας. Τις παρήγγειλα, έχουν μαγαζί αυτοί με τον πάγκο, τις ετοιμάσανε, πήγα την άλλη εβδομάδα και τις πήρα! :D

Πήρα 2 κομμάτια για το σαλόνι (5-6 μέτρα) κι ένα για το παιδικό (3 μετρα αν θυμάμαι καλά) περίπου 120?. :D

Τέλειο! θα πάω να δω και θα σας πω!

Έτσι, έτσι, έχουμε την απαραίτητη προϋπόθεση για να 'μαστε φίλες για μια ζωή, δεν μας αρέσουν οι ίδιοι άντρες! :tongue::mrgreen:

αλλά τα ίδια φαγητά, οι ίδιες σειρές κι αν έχω δει καλά στο facebook οι ίδιες μάρκες στις τσαντούλες...

δεν ράβω ντίνα μου, δεν ξέρω

θα πάω να δω, αν βρω κάπου συμπαθητική τιμή για ραφτικά αλλά να είναι καλά γιατί είναι από τα χειρότερά μου οι κακοραμένες κουρτίνες (έχω και μια επαγγελματική διαστροφή βλέπετε)

μπορει ομως να πιαξει και αυτο που σου λεει η αδερφη σου χαχαχα!!! να μπορουν να στις ραψουν τωρα για ποσο επαγκελματιες θα ειναι δεν ξερω αλλα κανε και λιγο πισω που λενε για να μην ερθουμε και περνουμε ματι χαχαχαχαχα!! εχεις και ομορφο αντρα αμαν τι ειπα :oops::oops:λες να με δειρεις χαχαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ενταξη μια κουβεντα ειπα εεε!! αλλα τι να κανω αμα βλεπω κατι ομορφο το λεω .... ειπα δεν μπορω να λεω ψεματα ....:oops::oops::oops:

αλλά τα ίδια φαγητά, οι ίδιες σειρές κι αν έχω δει καλά στο facebook οι ίδιες μάρκες στις τσαντούλες...

Aαααααααααααχ, για τις φωτογραφίες απ' τις βιτρίνες της Ρώμης λες;;;

Αχ, εκείνη η Bulgari η λουστρίν! Δεν μπήκα, φυσικά, στον κόπο να κοιτάξω τιμή. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπορει ομως να πιαξει και αυτο που σου λεει η αδερφη σου χαχαχα!!! να μπορουν να στις ραψουν τωρα για ποσο επαγκελματιες θα ειναι δεν ξερω αλλα κανε και λιγο πισω που λενε για να μην ερθουμε και περνουμε ματι χαχαχαχαχα!! εχεις και ομορφο αντρα αμαν τι ειπα :oops::oops:λες να με δειρεις χαχαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ενταξη μια κουβεντα ειπα εεε!! αλλα τι να κανω αμα βλεπω κατι ομορφο το λεω .... ειπα δεν μπορω να λεω ψεματα ....:oops::oops::oops:

γιατί να θυμώσω καλέ; για ωραίο τον πήρα :tongue:

το καλό να λέγεται!

αχ δεν σας είπα.... αφού έχασε 8 κιλά (έτρεχε 2 χλμ 4 φορές την εβδομάδα) τώρα θα ξεκινησει Kung Fu... τί να πω; θέλει χρόνια να κάνει γιατί σαν φοιτητής στην αγγλία έκανε ταεκβοντο (δεν ξέρω πως γράφετε) και πάντα έψαχνε κάποια καλή σχολή αλλά δεν έβρισκε, τώρα βρήκε κάποιον που είναι γνωστός γνωστού, είχε κλειστεί για ένα διαστημα σε μοναστήρι σαολιν κι εκανε κι εκει μαθήματα (ο δάσκαλος όχι ο δικός μου ευτυχώς αν και πολύ θα το ήθελε λεει) ΕΛΕΟΣ !!!! υπάρχει τέτοιος κόσμος; χιχιχιχιχιχι

εγώ παζαρεύω με την αρχηγό αν θα πηγαίνω 3 ή 4 φορές για 1/2 ώρα στο γυμναστήριο για ποδήλατο.....

μαράκι που είσαι καλό μου κοριτσάκι σήμερις????

Aαααααααααααχ, για τις φωτογραφίες απ' τις βιτρίνες της Ρώμης λες;;;

Αχ, εκείνη η Bulgari η λουστρίν! Δεν μπήκα, φυσικά, στον κόπο να κοιτάξω τιμή. :rolleyes:

εχω μια αντίστοιχη φωτό έξω από τη furla στη ravenna, μόνο τα κλάματα δεν με πήραν ...

Διαφημίσεις

γιατί να θυμώσω καλέ; για ωραίο τον πήρα :tongue:

το καλό να λέγεται!

αχ δεν σας είπα.... αφού έχασε 8 κιλά (έτρεχε 2 χλμ 4 φορές την εβδομάδα) τώρα θα ξεκινησει Kung Fu... τί να πω; θέλει χρόνια να κάνει γιατί σαν φοιτητής στην αγγλία έκανε ταεκβοντο (δεν ξέρω πως γράφετε) και πάντα έψαχνε κάποια καλή σχολή αλλά δεν έβρισκε, τώρα βρήκε κάποιον που είναι γνωστός γνωστού, είχε κλειστεί για ένα διαστημα σε μοναστήρι σαολιν κι εκανε κι εκει μαθήματα (ο δάσκαλος όχι ο δικός μου ευτυχώς αν και πολύ θα το ήθελε λεει) ΕΛΕΟΣ !!!! υπάρχει τέτοιος κόσμος; χιχιχιχιχιχι

εγώ παζαρεύω με την αρχηγό αν θα πηγαίνω 3 ή 4 φορές για 1/2 ώρα στο γυμναστήριο για ποδήλατο.....

μαράκι που είσαι καλό μου κοριτσάκι σήμερις????

εχω μια αντίστοιχη φωτό έξω από τη furla στη ravenna, μόνο τα κλάματα δεν με πήραν ...

ωραια αφου την γλυτωσα χαχαχα!! θα σου πω οτι εγω θα εβαζα τα καλαματα τις εχω δει και εγω αυτες τις φωτο και δεν θελω να σχολιασω τιποτα τωρα εγω κλειω (εεεεεεε!! μην παρεξηγηθουμε παλι σχημα λογου χαχαχαχα)):cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

αχ!! πολυ μου αρεσει μπορω να μου σερβηρεις μια μεριδα παρακαλω !!!

έφτασεεεεεεε!!!!! εγώ θα φάω χωρίς ρύζι (αύριο, σήμερα λαχανο καρότο)

Σταματήστε καλέ! Πρέπει να περιμένω μέχρι να πάω σπίτι να ετοιμάσω φαγητό!

άστα έχω λυσσάξει σήμερα

τί καλό θα φτιάξεις σήμερα;

άστα έχω λυσσάξει σήμερα

'Εχω υπόλοιπο κρέας από Δευτέρα (μοσχάρι) κι από κοτοπουλάκι που παρήγγειλα χθες. Λέω να τα ξεψαχνίσω και να φτιάξω ρυζότο.

Ξέρω ότι είναι λίγο βαρύ, αλλά σιγά - σιγά θα στρώσω τη διατροφή, δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άστα έχω λυσσάξει σήμερα

εμενα δεν με νιαζει οτι εχει θα το φαω γιατι εχω γλεντι στην κοιλια μου χαχαχα!!

ε καλά βρε μαέστρο δεν είναι και σουτζουκάκια, αν δεν το πλακώσεις στα βούτηρα το ριζότο μια χαρά είναι :)

μην σκας και πολύ με τη διατροφή, μόνο τις γουρουνιές να αποφεύγεις για να μην πάρεις :) σιγά σιγά

ντικάκι εσεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...