Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εχω καθιερωσει τα κτινιδια για πρωι η καμια φορα φρεσκο χυμο πορτοκαλι. Ενδιαμεσα τρωω μηλα.Πολυ σπανια λιγο σταφυλι γιατι εχω την αισθηση οτι δεν με χορταινει κ ακομα πιο σπανια μπανανα επειδη ειναι παχυντικη.Βασικα αυτη την εποχη ρι αλλο φρουτο να φας?καλοκαιρι ειχαμε πολλες επιλογες φρουτων!!!

Θ' αρχίσουν τα πορτοκαλάκια σε λίγο! :D

Εγώ ευτυχώς δεν είχα τέτοια προβλήματα ποτέ, ακόμα και στην εγκυμοσύνη πήγαινα κανονικά τουαλέτα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μόλις κρυώσει ο καιρός δεν το θέλω το γιαούρτι.... αλλά θα μάλλον θα πάω να πάρω ένα αν δεν ηρεμήσω με το μήλο

εγώ δεν τρωω πορτοκάλια μαέστο, τα πίνω αλλά δεν τα τρωω!

τρελαίνομαι για μανταρίνια όμως! καφάσια ολόκληρα μπορώ να φάω :oops:

τζένη όντως το καλοκαίρι εχουμε πιο πολλά φρουτα και πιο νόστιμα!

μόλις κρυώσει ο καιρός δεν το θέλω το γιαούρτι.... αλλά θα μάλλον θα πάω να πάρω ένα αν δεν ηρεμήσω με το μήλο

Eμένα πάλι δεν μ' αρέσει καμιά εποχή το γιαούρτι!!! Μόνο αυτά τα Vitaline με τον ανανά ειδικά, κάπως τα τρώω.

Τα πορτοκάλια μιαμ μιααααααμ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ πήγα το σάββατο μετά από πάρα πολύ καιρό....

πάντως κι εμάς που μας πληρώνουν κανονικά δεν ξέρω βρε κορίτσια εχουν ακριβύνει όλα τόσο πολύ και δεν βγαίνουμε; τί να πω; ειλικρινά δεν φτάνουν

καλά ειδικά τώρα με την μετακόμιση δεν έχω λόγια...

ζωή θέλω να φτιάξω ρομαν αναγκαστικά γιατί τα γατιά (2 αλλά τί 2 .....) θα μου τις κάνουν φτέλια τις κανονικές κουρτίνες...

...ήδη οι μισθοί έχουν μειωθεί κατά τουλάχιστον 250 ευρώ (λόγω της αύξησης της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών)!

τσιπούρα θα σε βόλευαν οι περσίδες (όχι σαν και αυτές των γραφείων εννοείται-νομίζω έχει ξύλινες και πάνινες); έχει στο ικεα!:idea:

εχω καθιερωσει τα κτινιδια για πρωι η καμια φορα φρεσκο χυμο πορτοκαλι. Ενδιαμεσα τρωω μηλα.Πολυ σπανια λιγο σταφυλι γιατι εχω την αισθηση οτι δεν με χορταινει κ ακομα πιο σπανια μπανανα επειδη ειναι παχυντικη.Βασικα αυτη την εποχη ρι αλλο φρουτο να φας?καλοκαιρι ειχαμε πολλες επιλογες φρουτων!!!

και αχλαδάκια!!αλλά για την τουαλέτα δαμάσκηνα-και επίσης το ζουμί λένε από τα δαμάσκηνα είναι ό,τι πρέπει!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

...ήδη οι μισθοί έχουν μειωθεί κατά τουλάχιστον 250 ευρώ (λόγω της αύξησης της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών)!

τσιπούρα θα σε βόλευαν οι περσίδες (όχι σαν και αυτές των γραφείων εννοείται-νομίζω έχει ξύλινες και πάνινες); έχει στο ικεα!:idea:

Το κακό με τις περσίδες (γιατί κι εγώ ήθελα) είναι ότι έχει συγκεκριμένη διάσταση κι αν δε σε βολεύει, την πάτησες!

Εγώ ήθελα 70 εκ. περίπου και είχε 60 και 80! Τζίφος. Ακόμα στην κουζίνα τπτ δεν έχω, αλλά ευτυχώς είναι εσωτερική μπαλκονόπορτα (βγάζει στην αποθήκη) οπότε σκοτίστηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είδες; Τα καλά του γάμου! :tongue:

ΧααααααααΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

...:D:D:D:D....δεν φτάνουν ρε γμτ δεν φτάνουν!!

άσε που τον κρατάω με νύχια και με δόντια μην έρθει εδώ στη δουλειά και τους σκυλοβρίσει!:confused:

εγώ δεν τρωω πορτοκάλια μαέστο, τα πίνω αλλά δεν τα τρωω!

τρελαίνομαι για μανταρίνια όμως! καφάσια ολόκληρα μπορώ να φάω :oops:

τζένη όντως το καλοκαίρι εχουμε πιο πολλά φρουτα και πιο νόστιμα!

..όταν πήγαινα στη διατροφολόγο της έλεγα ότι τρώω το φρούτο και μετά -νομίζω ότι πεινάω περισσότερο, ενώ όταν τρώω το γιαούρτι μετά κάπως μου κόβεται η όρεξη..και μου είχε πει- αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς να το εξηγήσω, ότι κάτι γίνεται με τα σάκχαρα που έχουν τα φρούτα και κατά κάποιο τρόπο ανοίγουν την όρεξη...ενώ με το γιαούρτι (που έχει και αυτή την ξινίλα όσο να πεις) που κόβεται κάπως η όρεξη!

Ωραια τα πορτοκαλια κ τα μανταρινια κοριτσια αλλα οπως ειπα κ πριν , δεν χορταινω με ενεα. Θελω να φαω ενα σωρο για να πω οτι χορτασα, ενω με το μηλο κατι γινετε. Βασικα ιδιεταιρο προβλημα με τοιλετ δεν εχω απλα το κανω για να μην εχω. Ειδικα μερες που τρωω ψητα. Τρωω γενικα κ ολικης αλεσης προιοντα , τρωω κ την βρωμη μου , φρουτα λαχανικα τι αλλο πια. Με το εντερο εχω προβλημα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι κολιτιδα, εχουν κ οι γονεις μου κ οι δυο κ παιζει να ειναι κληρονομικο. Ειδικα με πιπερια ετσι κ φαω φουσκωνω τοσο πολυ κ ποναω απιστευτα. Αλλα μου αρεσουν ...

Κουρτινες εγω λεω να παω να δω στην λαικη το Σαββατο. Εχω καλες κουρτινες στο σαλονι αλλα πρτωον τις εχω 10 χρονια κ τις βαρεθηκα γιατι ειναι σκετο εκρου με εναγλυφα σχεδια και δευτερον λερωνονται πολυ με τον μικρο που παει κ σκουπιζεται κ τις πιανει με τα χερια του κλπ.

Επισης θελω κ χαλι για το παιδικο κ σαλονι αλλα θελω να παρω κατι φθηνο. Επισης εχω καλα χαλια αλλα περσυ που ηρθαμε σε αυτο το σπιτι τα χαλαι αυτα ειναι λιγο μικρα για αυτο το σαλονι. Ειδικα του σαλονιου ειναι απιστευτα μικρο. Τα οποια χαλια επισης τα βαρεθηκα γιατι κ αυτα τα εχω 8 χρονια απο τοτε που παντρευτηκα.... Περσυ αρχες ανοιξης που τα μαζεψα ηταν αγνωριστα απο αυτα που εριχνε πανω ο μικρος δεν ξεχωριζες χρωματα σχεδιο τιποτα .... μιλαμε για βρωμα οχι αστεια ....

Eμένα πάλι δεν μ' αρέσει καμιά εποχή το γιαούρτι!!! Μόνο αυτά τα Vitaline με τον ανανά ειδικά, κάπως τα τρώω.

καλά εσένα δεν σου αρέσει και ο vidic .... τί να πω; :tongue:

vidic.jpg

vitaline με ανανά λατρεμένο, κάτι λιγότερo από το vidic...

Ακριβώς όλοι το ίδιο λέμε, ακόμα κι αν δεν εχουμε μειωση στα εισοδήματά μας δεν βγαίνουμε .....

θα το δω αν και δεν νομίζω γιατί είναι πολύ μεγάλο το άνοιγμα και θα κάνει κάπως, σε ευχαριστώ βρε Ζωή μου

Δεν σκάω πάντως και χωρίς κουρτίνες, έχω Θέα και προσφέρω Θεάμα :)

Κουρτινες εγω λεω να παω να δω στην λαικη το Σαββατο. Εχω καλες κουρτινες στο σαλονι αλλα πρτωον τις εχω 10 χρονια κ τις βαρεθηκα γιατι ειναι σκετο εκρου με εναγλυφα σχεδια και δευτερον λερωνονται πολυ με τον μικρο που παει κ σκουπιζεται κ τις πιανει με τα χερια του κλπ.

Πολύ καλά θα κάνεις, εγώ απ' τη λαϊκή πήρα και είναι πανέμορφες!!! :D

καλά εσένα δεν σου αρέσει και ο vidic .... τί να πω; :tongue:

Ότι έχω γούστο ίσως;; :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το κακό με τις περσίδες (γιατί κι εγώ ήθελα) είναι ότι έχει συγκεκριμένη διάσταση κι αν δε σε βολεύει, την πάτησες!

Εγώ ήθελα 70 εκ. περίπου και είχε 60 και 80! Τζίφος. Ακόμα στην κουζίνα τπτ δεν έχω, αλλά ευτυχώς είναι εσωτερική μπαλκονόπορτα (βγάζει στην αποθήκη) οπότε σκοτίστηκα.

..Αν έπαιρνες αυτές με τα 80 και τις κεντράριζες κάπως δεν θα σε βόλευαν;..5 εκατοστά από τη μία και 5 απ' την άλλη;

το έχω ακούσει κι από αλλου ότι εχει ωραίες κουρτίνες στη λαικη!!!!!

υφάσματα φαντάζομαι να εννοείτε ε; για πειτε λεπτομέρειες τιμές κλπ μήπως πάω την παρασκευή και ρίξω μια ματιά!

ξέρω 1-2 καταστήματα με φθηνά υφάσματα που είναι καλά αλλά τα ραφτικά βρε παιδί μου καίνει!

όσο για το γούστο μας τα είπαμε δεν θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα καλή μου, για φαί ίσως ναι αλλά για άντρα όχι, άρα έχουμε μία σπάνια γυναικεία φιλία!

Ζωη μπορεί να είναι σε εσοχή, οπότε να μην χωράει το 80 και το 60 να είναι μικρό...

καλά το έπιασε η διακοσμήτρια;

το έχω ακούσει κι από αλλου ότι εχει ωραίες κουρτίνες στη λαικη!!!!!

υφάσματα φαντάζομαι να εννοείτε ε; για πειτε λεπτομέρειες τιμές κλπ μήπως πάω την παρασκευή και ρίξω μια ματιά!

όσο για το γούστο μας τα είπαμε δεν θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα καλή μου, για φαί ίσως ναι αλλά για άντρα όχι, άρα έχουμε μία σπάνια γυναικεία φιλία!

ναι ειναι ωραιες εσενα που σου πιανουν και τα χερακια μπορεις να τις φτιαξεις και μονη σου δεν ειναι δυσκολο !!!

ναι ειναι ωραιες εσενα που σου πιανουν και τα χερακια μπορεις να τις φτιαξεις και μονη σου δεν ειναι δυσκολο !!!

δεν ράβω ντίνα μου, δεν ξέρω

θα πάω να δω, αν βρω κάπου συμπαθητική τιμή για ραφτικά αλλά να είναι καλά γιατί είναι από τα χειρότερά μου οι κακοραμένες κουρτίνες (έχω και μια επαγγελματική διαστροφή βλέπετε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...