Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

<3 = καρδουλλλλλίνα μαρη

prom_13_Full.jpg

δηλαδή και μετά από 10 χρόνια που θα είμαστε όλες κορμάρες εσύ θα θυμάσαι τα αρχικά μας κιλά;;;; απαπαπαπαπαπαπαααα

ναι ! ναι !! ετσι οχι πολλα πολλα εεεεε!! τι τρελοκομειο θα ημουνα αν δεν θυμωμουνα τετοιες λεπτομεριες χαχαχαχαχαχα!!! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

<3 = καρδουλλλλλίνα μαρη

Φτάνει με τις γλυκατζούρες, θα ΞΕΡΑΣΩ!!!

Έκατσα και είδα και το νησί χθες (τι το 'θελα;;;) κι έχω πάθει ζάχαρο! Έλεος, τι μελό και κακό; Εκβιάζουν το κλάμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

..κόβει η μία -ράβει η αλλη!!!!Μ' ΑΡΕΣΕΤΕ!!!!:D:D:D:D

στη δουλειά είσαι maestro;

Στην κατ' ευφημισμό δουλειά, ναι. Γιατί όταν δεν πληρώνεσαι, δεν είναι δουλειά, είναι εθελοντική εργασία.

Εσύ τι υπόλοιπο έχεις;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

AXXXXXXXXXXXX.....έχω και τις κουρτίνες εκκρεμότητα!.....τα χαλιά τα στρώνω αύριο...

Λέτε να δώσω ένα minimal τόνο στο σπίτι -χωρίς κουρτίνες αυτό το χειμώνα, εεεε;;;;; :P

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

AXXXXXXXXXXXX.....έχω και τις κουρτίνες εκκρεμότητα!.....τα χαλιά τα στρώνω αύριο...

Λέτε να δώσω ένα minimal τόνο στο σπίτι -χωρίς κουρτίνες αυτό το χειμώνα, εεεε;;;;; :P

εεεελλλλλλλλλλλλλααααααααααααααα ερχομαι τι το εχω το υψος για καμαρι χαχαχαχα!! :tongue:

Διαφημίσεις

μαζί σου! εγώ έτσι είμαι και μάλλον έτσι θα παραμείνω φέτος (δεν με βλέπω να ράβω κουρτίνες είμαι πανί με πανι ήδη)

το νησί δεν έχω προλάβει να το δω, το βιβλίο μου άρεσε πολύ πάντως

Στην κατ' ευφημισμό δουλειά, ναι. Γιατί όταν δεν πληρώνεσαι, δεν είναι δουλειά, είναι εθελοντική εργασία.

Εσύ τι υπόλοιπο έχεις;;;

2 μήνες!...θέλω να δω τί θα κάνουν με το δώρο χριστουγεννων!ΑΝΕΚΔΟΤΟ έχουμε γίνει!

καλά, αν γίνουν και εκλογές θα σας γράφω από το σπίτι μου!!:rolleyes:....

2 μήνες!...θέλω να δω τί θα κάνουν με το δώρο χριστουγεννων!ΑΝΕΚΔΟΤΟ έχουμε γίνει!

καλά, αν γίνουν και εκλογές θα σας γράφω από το σπίτι μου!!:rolleyes:....

Εγώ στους τρεις!! Σ' έφαγα! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πωπωπωπωπωπω!!! τοσο πολυ αληθεια νιωθω πολυ τυχερη ουτε ενα ευρω δεν μας χρωστανε κριμα βρε πως τα βγαζεται περα βρε κουκλες αληθεια ειστε πολυ καλες μπραβο σας ....:!::!:

Διαφημίσεις

πωπωπωπωπωπω!!! τοσο πολυ αληθεια νιωθω πολυ τυχερη ουτε ενα ευρω δεν μας χρωστανε κριμα βρε πως τα βγαζεται περα βρε κουκλες αληθεια ειστε πολυ καλες μπραβο σας ....:!::!:

Πως να τα βγάζουμε; Μας ταίζουν οι χάζμπαντ! Πως αλλιώς;

Θέλω να πάω να κάνω μπωτέ (μαλλιά, νύχια, αποτριχώσεις) έτσι ν' ανέβω λίγο ψυχολογικά και δεν έχω ΜΙΑ!!! :mad::mad::mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εεεελλλλλλλλλλλλλααααααααααααααα ερχομαι τι το εχω το υψος για καμαρι χαχαχαχα!! :tongue:

Ελάααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μαζί σου! εγώ έτσι είμαι και μάλλον έτσι θα παραμείνω φέτος (δεν με βλέπω να ράβω κουρτίνες είμαι πανί με πανι ήδη)

έχει καποιες το ΙΚΕΑ τσιπούρα!!

Εγώ στους τρεις!! Σ' έφαγα! :tongue::mrgreen:

θα σε φτάσω!!!!!...σύντομα!:tongue:

Θέλω να πάω να κάνω μπωτέ (μαλλιά, νύχια, αποτριχώσεις) έτσι ν' ανέβω λίγο ψυχολογικά και δεν έχω ΜΙΑ!!! :mad::mad::mad:

εγώ πήγα το σάββατο μετά από πάρα πολύ καιρό....

πάντως κι εμάς που μας πληρώνουν κανονικά δεν ξέρω βρε κορίτσια εχουν ακριβύνει όλα τόσο πολύ και δεν βγαίνουμε; τί να πω; ειλικρινά δεν φτάνουν

καλά ειδικά τώρα με την μετακόμιση δεν έχω λόγια...

ζωή θέλω να φτιάξω ρομαν αναγκαστικά γιατί τα γατιά (2 αλλά τί 2 .....) θα μου τις κάνουν φτέλια τις κανονικές κουρτίνες...

μια χαρά μου φαίνεται, θα σου πει και η mpap βεβαια που γνωρίζει καλύτερα.

επίσης για το θέμα της τουαλέτας εκτός από τα ακτινίδια βοηθάνε πάααρα πολύ και τα δαμάσκηνα!

Από φρούτα τί αλλο τρως εκτός από ακτινίδια;

(η μπανάνα π.χ απ' όσο γνωρίζω δεν βοηθάει στην τουαλέτα)

εχω καθιερωσει τα κτινιδια για πρωι η καμια φορα φρεσκο χυμο πορτοκαλι. Ενδιαμεσα τρωω μηλα.Πολυ σπανια λιγο σταφυλι γιατι εχω την αισθηση οτι δεν με χορταινει κ ακομα πιο σπανια μπανανα επειδη ειναι παχυντικη.Βασικα αυτη την εποχη ρι αλλο φρουτο να φας?καλοκαιρι ειχαμε πολλες επιλογες φρουτων!!!

Αυτό ακριβώς!....:rolleyes:

να πω τον πόνο μου;

ΠΕΙΝΑΩ ΤΡΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

γιαουρτάκι τσιπούρα!!!!!!!κόβει όρεξη;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...