Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα μαεστρο μου !!!!

τσιπουρα καλημερα ηρθα ξου ξου εφυγαν περι χρηματιστηριου και σημερα ειμαι και ποιο κουλ στη δουλεια αν και χθες ο προισταμενος με ειπε αντρακι χιχιχιχι!! σε 4 ημερες τους ξεπεταξα και μου λεει οτι αλλοι θα εκαναν ενα μηνα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μην λέτε για τουαλέτα.έχω απελπιστεί:oops:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερα μαεστρο μου !!!!

τσιπουρα καλημερα ηρθα ξου ξου εφυγαν περι χρηματιστηριου και σημερα ειμαι και ποιο κουλ στη δουλεια αν και χθες ο προισταμενος με ειπε αντρακι χιχιχιχι!! σε 4 ημερες τους ξεπεταξα και μου λεει οτι αλλοι θα εκαναν ενα μηνα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:..

Tι ακριβώς εννοείς "τους ξεπέταξες";;;;; :shock::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρες!!!!!

Κεφάτες σας βρίσκω σήμερα :)

τί υγρασία είναι αυτή; κοντεύουμε να μουχλιάσουμε πια! αηδία εχει καταντήσει!

Καλημέρα!!!!!!τσιπούρα!!!!!!!:D:D:D:D

λες να είναι τελικά από τις δουλειές που κάνουμε ;

αχχαχαχαχααααααααα

:D:D:D:D:D:D:D:D......καλοοοοοο!!!έχουμε σκοτωθεί ....:tongue:

Μα πάρα πολύ λάχανο! τώρα που με μυήσατε στο μαντολίνο του δίνω και καταλαβαίνει!

...κάνω τις ματσακονιές μου όμως το ομολογώ (αλλά μετρημένες), δηλαδή φτιάχνω το λάχανό μου με λίγο λαδάκι και λεμόνι και καροτάκι (μέχρι εδώ καλά) -αλλά μερικές φορές βάζω από πάνω 1 κουταλιά τριμμένο τυράκι (light) :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:...εε για να αλλάξει λίγο η γεύση:oops:....

ή το βράδυ που τρώω το γιαούρτι βάζω μέσα λίγο αγγουράκι (απομίμηση κακή από σατζίκι ) και μία ιδέα αλατάκι (το πράσινο εννοείται..)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

...κάνω τις ματσακονιές μου όμως το ομολογώ (αλλά μετρημένες), δηλαδή φτιάχνω το λάχανό μου με λίγο λαδάκι και λεμόνι και καροτάκι (μέχρι εδώ καλά) -αλλά μερικές φορές βάζω από πάνω 1 κουταλιά τριμμένο τυράκι (light) :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:...εε για να αλλάξει λίγο η γεύση:oops:....

ή το βράδυ που τρώω το γιαούρτι βάζω μέσα λίγο αγγουράκι (απομίμηση κακή από σατζίκι ) και μία ιδέα αλατάκι (το πράσινο εννοείται..)

Πω, πωωωωωωωω :shock:, θα βαρυστομαχιάσεις!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

[quote=maestria77;643756

ΠΑΨΕ σιχαμερούλα! :evil:

<3

ε καλά... φαντάσου και να μην ήσουν άρρωστη σε 3 ώρες θα τους είχες διώξει!

μην λέτε για τουαλέτα.έχω απελπιστεί:oops:

2 ακτινίδια κάθε πρωι νηστική κάντο σε 3 μέρες θα στρώσεις

ζωή κι εγώ όταν κανω ματσακωνιές στο λάχανο τις κάνω... χα χα χα χα

Tι ακριβώς εννοείς "τους ξεπέταξες";;;;; :shock::tongue:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! πονηρο μιαλο χαχαχα!!και εγω εκει θα το πηγενα ... καναμε αυξηση κεφαλαιου το 1999 παρακαλω και ηρθαν να μας ελεξουν 2010 καλο εεεεεε!! βρηκα τα χαρτια που ηθελαν πολυ γρηγορα ετσι τους ξεπεταξα χαχαχαχα!! και πηγαν στο καλο :tongue::tongue::tongue::tongue:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! πονηρο μιαλο χαχαχα!!και εγω εκει θα το πηγενα ... καναμε αυξηση κεφαλαιου το 1999 παρακαλω και ηρθαν να μας ελεξουν 2010 καλο εεεεεε!! βρηκα τα χαρτια που ηθελαν πολυ γρηγορα ετσι τους ξεπεταξα χαχαχαχα!! και πηγαν στο καλο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε νομίζω ότι μπορείς να με κατηγορήσεις που παρανόησα! Ακούς εκεί "τους ξεπέταξες"!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τσιπούρα σχολίασες;;; Γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε νομίζω ότι μπορείς να με κατηγορήσεις που παρανόησα! Ακούς εκεί "τους ξεπέταξες"!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ! οχι !! με τιποτα !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πω, πωωωωωωωω :shock:, θα βαρυστομαχιάσεις!!! :tongue:
<3

Άτιμο δίδυμο!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D:D...:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

<3

ε καλά... φαντάσου και να μην ήσουν άρρωστη σε 3 ώρες θα τους είχες διώξει!

2 ακτινίδια κάθε πρωι νηστική κάντο σε 3 μέρες θα στρώσεις

εχω συστημα στην αρχειοθετηση απιαστο χαχαχα!!! ηρθα σε αυτη την δουλεια αρχες του 2000 ετσι σιγα να μην ξεγναγα που τα εχω βαλει δεν ξεχνω ευκολα συμαντηκα θεματα με τιποτα !!! ατακα του νταντι καλητερα να μη πεις στην ντινα γιατι θα το θυματε για 10 χρονια ......:cool::cool::cool::tongue::tongue::tongue:

<3 = καρδουλλλλλίνα μαρη

Τπτ δεν είναι τυχαίο κορίτσι, είμαστε ΑΔΕΛΦΕΣ όχι αστεία! :D

prom_13_Full.jpg

μαγκωμένες και οι 2 μέσα σήμερις!

εχω συστημα στην αρχειοθετηση απιαστο χαχαχα!!! ηρθα σε αυτη την δουλεια αρχες του 2000 ετσι σιγα να μην ξεγναγα που τα εχω βαλει δεν ξεχνω ευκολα συμαντηκα θεματα με τιποτα !!! ατακα του νταντι καλητερα να μη πεις στην ντινα γιατι θα το θυματε για 10 χρονια ......:cool::cool::cool::tongue::tongue::tongue:

δηλαδή και μετά από 10 χρόνια που θα είμαστε όλες κορμάρες εσύ θα θυμάσαι τα αρχικά μας κιλά;;;; απαπαπαπαπαπαπαααα

Τπτ δεν είναι τυχαίο κορίτσι, είμαστε ΑΔΕΛΦΕΣ όχι αστεία! :D

..κόβει η μία -ράβει η αλλη!!!!Μ' ΑΡΕΣΕΤΕ!!!!:D:D:D:D

στη δουλειά είσαι maestro;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...