Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κουκλες, τι κανετε? Τρελα κεφια σημερα ε? Εγω παλι εχω ξυπνησει με απιστευτο πονοκεφαλο.....

Ελιζακι ολα να πανε καλα με τον μικρο ευχομαι κ να μας ενημερωνεις. Μακαρι να ειναι συμπτωση...

Κοριτσια για το φουσκωμα που σας εγραψα χτες, γυναικολογικα δεν εχω ( περιδο σε 15 μερες περιμενω) φαρμακα δεν εχω παρει τιποτα. Το παρατηρησα οτι αρχισε απο οταν ξεκινησα να τρωω λαχανο κ ειδικα απο μια μερα που εφαγα κοτοπουλο με πολλες πιπεριεσ επιδεινωθηκε η κατασταση. Τι να πω ισως ειναι ολα αυτα τα μπροκολα/λαχανα/πιπεριεσ. Θα τα κοψω για λιγες μερες θα τρωω σαλατα μαρουλι/κολοκυθια κ ντροματα κ βλεπουμε. Νερο πινω παρα πολυ υπερβολικα πολυ θα ελεγα, αναψυκτικα καθολου κ αλατι βαζω πολυ λιγο...

Διαφημίσεις

Α ξεχασα να σολιασω. Ζωιτσα μπαρο για το μισοκιλο στον αγυριστο να παει. Τρως μονο πρωτεινη κ κρεας? Βραδινο τι? Για πες γιατι με βλεπω να εχω φουσκωσει ! Εχω χαλαρωσει αρκετα τελευταια κ πρπεει να μπω μου φαινεται ξανα σε προγραμμα. Ολη την βδομαδα προσεχω πολυ αλλα τα ΣΚ ολο κ κατι θα κανω στραβο η θα φαω εκτος σπιτιου που ειναι τιγκα σε λαδι αλατι....

Kalimera se oles tis gorgonitses, xipnisa kai exw mia peinaaaaaaaaa.

Ebale se ena megalo mpol gala me cornflakes kai kathome kai serfarw

mexri na peinasei o zouzounos...;)

Καλημέρα βικούλα!:D..

Α ξεχασα να σολιασω. Ζωιτσα μπαρο για το μισοκιλο στον αγυριστο να παει. Τρως μονο πρωτεινη κ κρεας? Βραδινο τι? Για πες γιατι με βλεπω να εχω φουσκωσει ! Εχω χαλαρωσει αρκετα τελευταια κ πρπεει να μπω μου φαινεται ξανα σε προγραμμα. Ολη την βδομαδα προσεχω πολυ αλλα τα ΣΚ ολο κ κατι θα κανω στραβο η θα φαω εκτος σπιτιου που ειναι τιγκα σε λαδι αλατι....

Γειά σου Τζένη!!...Κάνω τη διατροφή της αρχηγού!!;)

το λάχανο φουσκώνει αλλά οκ!το έχω συνηθίσει;)

το θέμα είναι να είσαι τακτική και στην τουαλέτα, παίζει μεγάλο ρόλο..

και σ' αυτό βοηθούν και οι φυτικές ίνες (δημητριακά, μαύρο ψωμί κλπ)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μαλιστα. Εγω σκεφτομαι να κανω για λιγες μερες πρωτεινες + σαλατες να αποφυγω λιγο τα λαχανικα που προκαλουν φουσκωμα κ βραδυ σαλατα η γιαουρτι με μηλο κ ενδιαμεσα φρουτα. Πρωι τρωω γαλα με κουακερ κ 2 ακτινιδια η γαλα με 2 φρυγανιες με μελι + φρουτο. Για να δουμε πως θα παει ....

να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον που δειξατε για τον μικρουλη τον ανηψιο μου...δυστηχως οι ανδειξεις για την ωρα δειχνουν οχι καλα πραγματα...σημερα θα κανουνε στον μικρουλη παρακεντηση , θα παρουν δειγμα μυελου των οστων και αυτη ειναι η εξαιταση που θα δειξει 100% το τι συμβαινει...το κακο ειναι οτι περνει καποιες μερες για να βγουν τα αποτελεσματα και θα πεθανουμε απο την αγωνια μας...το καλο ειναι οτι η θεια του παναγιωτη ειναι μεσα στο δημοκριτο και ισως η γυναικα μπορει λιγο να πιεσει για κατι πιο γρηγορα...

Ελιζάκι ότι κι αν είναι εύχομαι να είναι ιάσιμο! Περαστικά του και καλή δύναμη σ' αυτόν και στους γονείς!

Οντως Μαεστρία μου μπερδέυτηκα δεν γιόρταζε το αντράκι σου.Δεν πειράζει οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Είναι πουλάκι μου καλοδεχούμενες!!! :D:D

Maestroooo!!!!!!!!μας έλειψες!!

καλή ανάρρωση κοριτσι!!

Λοιπόν σήμερα το πρωί ζυγίστηκα!!!!!!...καιιιιιι.....έχω χάσει μισό κιλό!!!!:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι!!! Μπράβο για το κιλό! Μη χάσεις πολλά εσύ, ε; Θα είσαι ανύπαρκτη μετά. :tongue:

maestria καλη αναρρωση

Ευχαριστώ κούκλα!

Κορίτσια μας έχει ΣΑΠΙΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, πάλι βρέχει! Όπως έγραψα κι αλλού, σκέφτομαι τον καημένο τον πατέρα μου, που δεν έχει προλάβει να μαζέψει ΤΙΠΟΤΑ απ' τις παραγωγές του!

Έλεος η φετινή χρονιά, στραβή κι ανάποδη για όλους. :mad:

Ας πω και μια, όσο γίνεται, αισιόδοξη

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαλιστα. Εγω σκεφτομαι να κανω για λιγες μερες πρωτεινες + σαλατες να αποφυγω λιγο τα λαχανικα που προκαλουν φουσκωμα κ βραδυ σαλατα η γιαουρτι με μηλο κ ενδιαμεσα φρουτα. Πρωι τρωω γαλα με κουακερ κ 2 ακτινιδια η γαλα με 2 φρυγανιες με μελι + φρουτο. Για να δουμε πως θα παει ....

μια χαρά μου φαίνεται, θα σου πει και η mpap βεβαια που γνωρίζει καλύτερα.

επίσης για το θέμα της τουαλέτας εκτός από τα ακτινίδια βοηθάνε πάααρα πολύ και τα δαμάσκηνα!

Από φρούτα τί αλλο τρως εκτός από ακτινίδια;

(η μπανάνα π.χ απ' όσο γνωρίζω δεν βοηθάει στην τουαλέτα)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκι!!! Μπράβο για το κιλό! Μη χάσεις πολλά εσύ, ε; Θα είσαι ανύπαρκτη μετά. :tongue:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Maestroooooooooo!!!!!!!!!:D:D:D:D:D...

χαίρομαι πολύ που σε "βλέπω"!!

..δεν θέλω να χάσω πολλά maestro μου, 3-4 για να χωράω στα ρούχα μου τα προ κιλών, γιατί όπως καταλαβαίνεις No money -no ρούχα!:tongue:

Καλημέρες!!!!!

Κεφάτες σας βρίσκω σήμερα :)

τί υγρασία είναι αυτή; κοντεύουμε να μουχλιάσουμε πια! αηδία εχει καταντήσει!

Eφτιαχνα παλια κρεμμυδοπιτα με μπεικον. Δε θυμαμαι ακριβως τις αναλογιες, αλλα τα υλικα ηταν κρεμμυδια, μπεικον, γαλα, αυγα, αλατι, πιπερι. Ειχε γλυκια-πικαντικη γευση, πολυ καλη και ελαφρια.

Κι εμενα μου αρεσει το πλεξιμο, ιδιαιτερα με βελονακι. Οταν ημουν μικρη ειχα φτιαξει μαξιλαρια, κουρτινα και κασκολ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη που ημουν σε ακινησια και δεν ειχα ιντερνετ, ειχα φτιαξει κουβερτουλες και κουρτινα. Στη δευτερη εγκυμοσυνη ειχα ιντερνετ...:tongue:

Θα την φτιάξω αυτή και θα σου πω πως βγήκε (θα την κάνω πιο light από ότι λεει). Να σε ρωτήσω κάτι για το φύλλο Κουρού: την ψήνεις στον αέρα η πάνω κάτω φωτιά; τρυπας λίγο το φύλλο όταν το στρώνεις όπως κάνουμε με τη σφολιάτα; (καλά έχω και χρόνο να φτιάξω πίτα... πάει τα έχω ξεχάσει όλα)

όσο για τα πλεξίματα έχω βρει αυτό το site και εχει πολυ ωραίες ιδεες!

βελονάκι δεν θυμάμαι, έχω από παιδί, βελόνες ναι, κάνω κουβερτάκια κασκολ τέτοια απλά πράγματα χωρίς κοψιματα, είπαμε να χαλαρώνω όχι να τσιτώνομαι κιόλας! με έχει βοηθησει πολύ να μην θέλω να μασουλάω όταν βλέπω τις σειρές μου τώρα που έκοψα και το τσιγάρο, πάρα πολύ!

http://cache.lionbrand.com/

ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εφανιστηκες εεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! χαχαχα καλημερα !!! κοιμηθηκα καλε γιαυτο ειμαι ντουρασελ σημερα χαχαχαχα!!!

τέλεια! το τρελοκομείο που όλοι αγαπήσαμε είναι πάλι κοντά μας!!!!!

Εχθές ήταν τόσο δύσκολη και κουραστική μέρα επίσης συνεχόμενα ξενύχτια με τον μικρό και τα έχω παίξει.Ευτυχώς σήμερα είναι σπίτι και νομίζω ότι δεν θα κάνω τπτ (πάντα έτσι λέω και άλλα κάνω).

Μην κάνεις τίποτα κάτσε και ξεκουράσου!!!!! Εγώ σέρνομαι σήμερα, χθες στις 11 το βράδυ τελειώσαμε με δουλειές (σουπερμαρκετ, τακτοποιηση, ρούχα, λίγο κουτιστάν) ΕΛΕΟΣ!

Λοιπόν σήμερα το πρωί ζυγίστηκα!!!!!!...καιιιιιι.....έχω χάσει μισό κιλό!!!!:D

λες να είναι τελικά από τις δουλειές που κάνουμε ;

αχχαχαχαχααααααααα

μπράβο βρε κορίτσι!!!!!!! μπράβο λέμε!

κ.ας ειναι τοοοοσο μεγαλη η συμτωση και να εχει συμβει το ιδιο...

απο διαιτα μη με ρωτησετε...προσεχω ομως δεν τρωω βλακειες απλα δεν ακολουθω το προγραμμα...

Ελιζακιον μέσα από την καρδιά εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό το παιδάκι!

όσο για τη διατροφή σου να προσέχεις να μην πέσεις σε γουρουνιές :)

thankssssss!!!!!!...έχει πέσει πολύυυυ λάχανο λέμε (μ'αρέσει)!!+πρωτείνη;)

Μα πάρα πολύ λάχανο! τώρα που με μυήσατε στο μαντολίνο του δίνω και καταλαβαίνει!

Κοριτσια για το φουσκωμα που σας εγραψα χτες, γυναικολογικα δεν εχω ( περιδο σε 15 μερες περιμενω) φαρμακα δεν εχω παρει τιποτα. Το παρατηρησα οτι αρχισε απο οταν ξεκινησα να τρωω λαχανο κ ειδικα απο μια μερα που εφαγα κοτοπουλο με πολλες πιπεριεσ επιδεινωθηκε η κατασταση. Τι να πω ισως ειναι ολα αυτα τα μπροκολα/λαχανα/πιπεριεσ. Θα τα κοψω για λιγες μερες θα τρωω σαλατα μαρουλι/κολοκυθια κ ντροματα κ βλεπουμε. Νερο πινω παρα πολυ υπερβολικα πολυ θα ελεγα, αναψυκτικα καθολου κ αλατι βαζω πολυ λιγο...

Γειά σου τζενη! λάχανο μπροκολο κουνουπίδι όσπρια και λαδερά φουσκώνουν πολύ το βλέπω από εμένα καθώς και 2 μέρες πριν πάω στην διαιτολόγΑ δεν μου τα βάζει για να μην μπερδεύονται οι μετρήσεις (με μετράει και με μεζούρα δεν μου φτάνει το ζύγι τρομάρα μου..... ) για τις πιπεριές δεν το ξέρω καθόλου, εμένα δεν με πειράζουν. Επίσης το κρεμμύδι στάνταρντ φουσκώνει πολύ. Η πατάτα η βραστή βοηθάει αρκετά, κι αυτά που είπες .

Λέτα σουπα ε; τρελαίνομαι για σούπες!!!!! ειδικά με τέτοιο καιρό!

ΜαεστρΟΥΛΑ μου καλημερΟΥΛΕΣ! Ευχομαι να στρώσει η κατάσταση άμεσα!

Γεωργία το μάτι σου το αετίσσιο όλα τα πιάνει!!!! :)

Μέχρι να ποστάρω αυτό (ταυτόχρονα κάνω και δουλειά η προκομένη κόρη.... ) θα έχετε γράψει άλλο ένα κατεβατό...

φιλιά σας

Maestroooooooooo!!!!!!!!!:D:D:D:D:D...

χαίρομαι πολύ που σε "βλέπω"!!

..δεν θέλω να χάσω πολλά maestro μου, 3-4 για να χωράω στα ρούχα μου τα προ κιλών, γιατί όπως καταλαβαίνεις No money -no ρούχα!:tongue:

Καλά, καλά, δικαιολογίες για να μη σε λέω κοκκαλιάρα. :tongue:

ΜαεστρΟΥΛΑ μου καλημερΟΥΛΕΣ! Ευχομαι να στρώσει η κατάσταση άμεσα!

ΠΑΨΕ σιχαμερούλα! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μια χαρά μου φαίνεται, θα σου πει και η mpap βεβαια που γνωρίζει καλύτερα.

επίσης για το θέμα της τουαλέτας εκτός από τα ακτινίδια βοηθάνε πάααρα πολύ και τα δαμάσκηνα!

Από φρούτα τί αλλο τρως εκτός από ακτινίδια;

(η μπανάνα π.χ απ' όσο γνωρίζω δεν βοηθάει στην τουαλέτα)

οχι !!οχι!!!:shock::shock: ετσι θα κανεις στη τουαλετα αμα φας !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...