Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

α σας ρωτησω κατι σαν ειδικες που εισατε. Τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω απιστυτο φουσκωμα στην κοιλια κ γενικα αισθανομαι πολυ πρησμενη. Εχετε να μου προτεινετε κατι να ξεφουσκωσω καμια διατροφη αποτοξινωση κατι τελοσπαντον?

α σας ρωτησω κατι σαν ειδικες που εισατε. Τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω απιστυτο φουσκωμα στην κοιλια κ γενικα αισθανομαι πολυ πρησμενη. Εχετε να μου προτεινετε κατι να ξεφουσκωσω καμια διατροφη αποτοξινωση κατι τελοσπαντον?

Τζενουλα, περισσοτερη ειδικη ειναι η αρχηγος. Αλλα επειδη μαλλον δε θα λαβεις απαντηση μεχρι αυριο που θα ξαναμπουν, εγω λεω μηπως εχεις να κανει με γυναικολογικη αδιαθεσια κλπ? ή θεμα εντερου??? ή φαρμακευτικης αγωγης που ελαβες τον τελευταιο καιρο??

Αν εντοπισεις την αιτια του φουσκωματος, ισως κατι πουμε κι εμεις οι ασχετες για να σε βοηθησουμε.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

τωρα που ήρθα εγώ φυγατε όλες;

μαριλίνα μου εχω μια σακούλα με διάφορα μαλλιά και μισοτελειωμένα πλεχτά κλπ αυτά θα ψάξω να βρω, πλέκω μου αρέσει πολύ! είδατε τί χρυσοχέρα είμαι ε;;;

επίσης με βοηθάει από το να μην σαβουριάζω όταν βλέπω τις σειρές μου ειδικά μετά τη διακοπή του τσιγάρου !!!!!!

τζενάκι κόψε εντελώς το αλάτι για λίγες μέρες και όσπρια, λαδερά καθώς και μπρόκολα λάχανα και κουνουπίδια. 2-3 μέρες και θα ηρεμήσεις, επίσης να πίνεις πολλά μα πάρα πολλά νερά και όχι αναψυκτικά!

αυτά ξέρω αυτά λέω :)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kremmidopita-me-manitaria-kai-tiri.html

αυτή σκέφτομαι να κάνω μεθαύριο και θα φάω ένα μικρό κομματάκι για να την δοκιμάσω μόνο

Eφτιαχνα παλια κρεμμυδοπιτα με μπεικον. Δε θυμαμαι ακριβως τις αναλογιες, αλλα τα υλικα ηταν κρεμμυδια, μπεικον, γαλα, αυγα, αλατι, πιπερι. Ειχε γλυκια-πικαντικη γευση, πολυ καλη και ελαφρια.

μαριλίνα μου εχω μια σακούλα με διάφορα μαλλιά και μισοτελειωμένα πλεχτά κλπ αυτά θα ψάξω να βρω, πλέκω μου αρέσει πολύ! είδατε τί χρυσοχέρα είμαι ε;;;

επίσης με βοηθάει από το να μην σαβουριάζω όταν βλέπω τις σειρές μου ειδικά μετά τη διακοπή του τσιγάρου !!!!!!

Κι εμενα μου αρεσει το πλεξιμο, ιδιαιτερα με βελονακι. Οταν ημουν μικρη ειχα φτιαξει μαξιλαρια, κουρτινα και κασκολ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη που ημουν σε ακινησια και δεν ειχα ιντερνετ, ειχα φτιαξει κουβερτουλες και κουρτινα. Στη δευτερη εγκυμοσυνη ειχα ιντερνετ...:tongue:

age.png age.png

Μερικες φορες, βρε καλα μου κοριτσια, ειναι τοση η δουλεια μου , που μπαινω, και βγαινω χωρις να εχω καταφερει να διαβασω κατι. Ετσι λοιπον χανω καποια επεισόδια σας. Και.... λυπαμαι πολυ γι αυτο. Αν συνεβη κατι πολυ SOS, ριξτε μου μια ενημερωση please!!!!

Καπου πηρε το ματι μου (το αετησιο !!!!! ) μια νεα γοργονουλα????

Ευχαριστω επισης ολα τα κοριτσια που μου ευχηθηκαν για το παλικαρι μου και ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου σε ολες οσες εχετε καποιο αγαπημενο προσωπο που γιορταζει, να το χαιρεστε. Καμια Δημητρα δεν εχουμε εδω?????

Μακια για την ωρα.....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Maestria λυπάμαι πολύ, αυτά συμβαίνουν δυστυχώς πιο συχνά από ό,τι θα 'πρεπε... Τα έχω περάσει κι εγώ, υπομονή και όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα!

Eυχαριστώ κοριτσάκι μου, να 'σαι καλά. :)

μαεστρο εγω σε αγαπω αυτο μονο !!!

Σ' ευχαριστώ μαρή τρελή! :cry:

Γοργόνες μην ξεχάσετε να κάνετε θυσίες- πολλές θυσίες!!! (πρωθυπουργός speaking).......:tongue:...:tongue::tongue:.:P:tongue:

φιλιάαααααααα

Ναι, ναι, για την Ελλάδα ρε μαμώτο!

Μαεστρακι τι να πω σε αυτες τις περιπτωσεις τα λογια ειναι περιτα..... Φιλια πολλα πολλα ((((()))))

Ευχαριστώ κορίτσι!!! Να χαίρεσαι το γιόκα σου! :D

Μαεστρία και geny να χαίρεστε τα παιδάκια σας.Να είναι πολύχρονα γερά και τυχερά.

Ευχαριστώ και θα τον χαίρομαι, αλλά δε γιορτάζει ο δικός μου σήμερα! :mrgreen:

κερνάω γιατί χθες το ζύγι έδειξε -900 , το κατωχειρώνουμε - 1 παρακαλώ!

Oh yes!!!!!!! επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό είδα - !!!!!!

Σας είπα ότι ζηλεύω τις Σαλονικιές σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα;;;;;;; σας το είπα;;;;;;;;:mrgreen:

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Να μας ζηλεύεις, γιατί - ειδικά αυτή τη βδομάδα - περνάμε χάρμα! :tongue:

ρε κοριτσια κανα νεο απο μαεστρο???....πως ειναι?

κολλησε και απο τον Γιαννακο.....

Εδώ είμαι κοριτσάκι, μπαίνω βράδια μόνο. Έχω τρελή κούραση και κομμάρες, γιατί έχω αρκετό αίμα και θα έχω - σύμφωνα με τη γιατρό μου - για μέρες ακόμα. Αλλά αυτό είναι καλό σημάδι, "καθαρίζω". :rolleyes:

Απλά μου συνέστησε ξεκούραση και τη βγάζω στον καναπέ.

Το αλλο μου μισό έχει αργία σήμερα και ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα κέφια της και να βολτάρει :)

Καλύτερα τα κέφια, έχω σαπίσει και στον ύπνο. Η γρίππη να 'φευγε!

Γεια σε όλα τα γοργονοκόριτσα!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Εκ μέρους της φτωχομάνας, ΘΕΝΚΙΟΥ!!!

Καλά είσαι εσύ Ελλάκι;;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα ...

σημερα εχουμε γιορτουλα στο σχολειο και θα παμε λιγο πιο αργα...θα γινει βεβαια χωρις γονεις και ετσι δεν θα δω το μαρακι να λεει το ποιηματακι της...δεν πειραζει ομως την επομενη φορα...

να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον που δειξατε για τον μικρουλη τον ανηψιο μου...δυστηχως οι ανδειξεις για την ωρα δειχνουν οχι καλα πραγματα...σημερα θα κανουνε στον μικρουλη παρακεντηση , θα παρουν δειγμα μυελου των οστων και αυτη ειναι η εξαιταση που θα δειξει 100% το τι συμβαινει...το κακο ειναι οτι περνει καποιες μερες για να βγουν τα αποτελεσματα και θα πεθανουμε απο την αγωνια μας...το καλο ειναι οτι η θεια του παναγιωτη ειναι μεσα στο δημοκριτο και ισως η γυναικα μπορει λιγο να πιεσει για κατι πιο γρηγορα...

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου κατι να εχουν κανει λαθος οι γιατροι...να ειναι απλα καποιο μικροβιο στο αιμα του παιδιου που ακομη δεν το εχουν δει...να κανει μια αγωγη και να παει σπιτι το μωρο χωρις περετερω ταλαιπωρεια για το ιδιο αλλα και για τους γονεις...

συγνωμη αν σας ψυχοπλακωνω...

καλημερα σας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερα ...

σημερα εχουμε γιορτουλα στο σχολειο και θα παμε λιγο πιο αργα...θα γινει βεβαια χωρις γονεις και ετσι δεν θα δω το μαρακι να λεει το ποιηματακι της...δεν πειραζει ομως την επομενη φορα...

να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον που δειξατε για τον μικρουλη τον ανηψιο μου...δυστηχως οι ανδειξεις για την ωρα δειχνουν οχι καλα πραγματα...σημερα θα κανουνε στον μικρουλη παρακεντηση , θα παρουν δειγμα μυελου των οστων και αυτη ειναι η εξαιταση που θα δειξει 100% το τι συμβαινει...το κακο ειναι οτι περνει καποιες μερες για να βγουν τα αποτελεσματα και θα πεθανουμε απο την αγωνια μας...το καλο ειναι οτι η θεια του παναγιωτη ειναι μεσα στο δημοκριτο και ισως η γυναικα μπορει λιγο να πιεσει για κατι πιο γρηγορα...

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου κατι να εχουν κανει λαθος οι γιατροι...να ειναι απλα καποιο μικροβιο στο αιμα του παιδιου που ακομη δεν το εχουν δει...να κανει μια αγωγη και να παει σπιτι το μωρο χωρις περετερω ταλαιπωρεια για το ιδιο αλλα και για τους γονεις...

συγνωμη αν σας ψυχοπλακωνω...

καλημερα καλη μου δεν μας ψυχοπλακωνεις καλα κανεις και τα λες λυπαμαι πολυ για τον μικρουλι ελπιζω να ειναι ολα ενα τιποτα και το παιδακι να εχει την υγεια του πανω απο ολα και συντομα να ξεχασθει καθε ασχημο .... εχει ολοι την αγαπη μας και την σκεψη μας να γινει καλα .... ελιζα και εμεις σημερα γιορτη στο σχολειο και οι γονεις απον τι να κανουμε αυριο θα εχουμε τα ΚΑΛΑ μας μακια κουκλα μου ........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...