Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τώρα που είπατε πατάτες, κάηκε κτλ. διαβάστε το παρακάτω κι αχρείαστο να΄ναι....

Πριν ένα μήνα είχαμε πάει στα κουμπάρια μας. Οι άντρες έβαλαν φωτιά να ψήσουν έξω, η κουμπάρα μου έβαλε το λάδι να κάψει για να τηγανίσει πατάτες για τα παιδιά και βγήκε έξω.

Όμως ξεχάστηκε....και το λάδι πήρε φωτιά κανονικότατα, πήρε φωτιά και ο αποροφητήρας...

Όταν μπήκαμε στην κουζίνα έσταζαν φωτιά τα πλαστικά και φούντωνε το τηγάνι....

Πώς μου έκοψε;;;;;; μου το είχαν στείλει με μέιλ κι αυτομάτως το θυμήθηκα.....

Κλείνουμε γενικό ηλεκτρικού.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ.

Το σώσαμε το σπίτι (...και ξεκίνησε πέρυσι το δάνειο....).....

ΕΛΛΗ πολυ καλο αυτο κριβως εκανα εγω προπερσι στο σπιτακι της γιαγιας

μου και δεν καιηκε η μαμα μου ζωντανη την φωτια ολοι να την προσεχουμε εγω παντως εχω παθει αρκετα απο το θεμα αυτο καιημουν και εγκυος στην ξενια 7 μηνων παρακαλω αλλα ευτηχος ολα καλα !!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τώρα που είπατε πατάτες, κάηκε κτλ. διαβάστε το παρακάτω κι αχρείαστο να΄ναι....

Πριν ένα μήνα είχαμε πάει στα κουμπάρια μας. Οι άντρες έβαλαν φωτιά να ψήσουν έξω, η κουμπάρα μου έβαλε το λάδι να κάψει για να τηγανίσει πατάτες για τα παιδιά και βγήκε έξω.

Όμως ξεχάστηκε....και το λάδι πήρε φωτιά κανονικότατα, πήρε φωτιά και ο αποροφητήρας...

Όταν μπήκαμε στην κουζίνα έσταζαν φωτιά τα πλαστικά και φούντωνε το τηγάνι....

Πώς μου έκοψε;;;;;; μου το είχαν στείλει με μέιλ κι αυτομάτως το θυμήθηκα.....

Κλείνουμε γενικό ηλεκτρικού.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ.

Το σώσαμε το σπίτι (...και ξεκίνησε πέρυσι το δάνειο....).....

Ωχχχχχχ ευτυχώς!!!την τρέμω τη φωτιά....

και εμείς το καλοκαίρι στο χωριό παραλίγο να καούμε...

με γκαζάκι το οποίο είχε διαροή ...και όπως φτιάχναμε καφέ ...άναψε από την κάτω μεριά...ευτυχώς ήταν κοντά στο νεροχύτη και ανοίξαμε αμέσως τη βρύση και το σώσαμε γιατί αλλιώς ....χαιρετίσματα!

Πάντως σκέφτομαι να πάρω -αχρείαστος να ναι- ένα μικρό πυροσβεστήρα να υπάρχει στο σπίτι (σαν και αυτούς που έχουμε στο αυτοκίνητο).

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ωχχχχχχ ευτυχώς!!!την τρέμω τη φωτιά....

και εμείς το καλοκαίρι στο χωριό παραλίγο να καούμε...

με γκαζάκι το οποίο είχε διαροή ...και όπως φτιάχναμε καφέ ...άναψε από την κάτω μεριά...ευτυχώς ήταν κοντά στο νεροχύτη και ανοίξαμε αμέσως τη βρύση και το σώσαμε γιατί αλλιώς ....χαιρετίσματα!

Πάντως σκέφτομαι να πάρω -αχρείαστος να ναι- ένα μικρό πυροσβεστήρα να υπάρχει στο σπίτι (σαν και αυτούς που έχουμε στο αυτοκίνητο).

Δε θες να σου πω τι έκανα πριν 11,5 μήνες με το γκαζάκι......τι κεφάλι κουβαλάω;;;;;;;;;;;;;

Δε θες να σου πω τι έκανα πριν 11,5 μήνες με το γκαζάκι......τι κεφάλι κουβαλάω;;;;;;;;;;;;;

..για πες...γιατί από άγνοια και εγώ κάνω διάφορα!

Βέβαια μετά το καλοκαιρινό χουνέρι γκαζάκι δεν έχω σπίτι!;)

..για πες...γιατί από άγνοια και εγώ κάνω διάφορα!

Βέβαια μετά το καλοκαιρινό χουνέρι γκαζάκι δεν έχω σπίτι!;)

Αχ, βρε Ζωίτσα μου, δε θέλω να το θυμάμαι....πάντως εγώ έφταιγα, όχι το γκαζάκι...:-(.....

Θα το πω κάποια άλλη στιγμή...

Διαφημίσεις

Αχ, βρε Ζωίτσα μου, δε θέλω να το θυμάμαι....πάντως εγώ έφταιγα, όχι το γκαζάκι...:-(.....

Θα το πω κάποια άλλη στιγμή...

ωχ sorry που στο θύμησα!!!!!:eek:......

Εσύ τι φταις καλέ; :P

Μια μέρα θα΄χω όρεξη και θα περιγράψω με λεπτομέρειες τη χαζομάρα που με δέρνει.......

ελα εχουμε πολλες στο κλαμπ αυτο μια απο αυτες και εγω χαχαχα!!! ολα τα χουσιουρια πανω μου χιχιχι!!! :rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

καλέ, πάλι πολυλογία!! Θα απαντήσω σε όσα θυμάμαι.

elizaa,

εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι. :(:(

vickoyla,

σε καλωσωρίζω και σε αυτή την παρεούλα!!! Με το καλό να γίνουμε κορμάρες!! :):)

leta,

κι εγώ ντεκαφεϊνέ πίνω το απόγευμα. Εχθές πήγα στον παιδικό σταθμό που είχαμε συγκέντρωση γονέων και λιγουρεύτηκα τον γαλλικό... ε, από γαλλικό δεν το περίμενα!!

tsipoura,

εσύ τι πλεκτικά ψάχνεις;;;

Να σας πω τι κάνω εγώ με τις πίτες όταν δεν αντέχω άλλο και όταν είμαι σε γιορτή: Στο σπίτι φτιάχνω μόνο τη γέμιση και την ψήνω, ούτως ώστε φύλλο δεν υπάρχει. Περιορίζω και το λάδι κλπ. Σε γιορτές, επίσης, αφαιρώ όσο πιο πολύ φύλλο μπορώ για να μην επιβαρύνω το γεύμα μου!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα ετοίμασα χοιρινό με σπανάκι και του πρόσθεσα και πράσο. Του πάει τελικά!!

Φιλάκια σε όλες και καλό απόγευμα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλινα και εγω ηπια σημερα κανονικο καφε!!γαλλικο με μαυρη σοκολατα!!μου μυρισε και ηθελα να πιω οπωσδηποτε ελπιζω να μην εχουμε θεμα με τον μικρο!!!

del καλο απογευμα και σε εσενα!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...