Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ελίζακι το είδα στο ιντερνέτ αλλά μόλις πήγα να σου απαντήσω είδα ότι είχε προλάβει η ντίνα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου! :)

Οτι είναι να σας πούνε θα σας το πούνε, εύχομαι τα νέα να είναι καλά!

Ντινάκι την είδα την Γοργόνα στο γιαπί με πυλοφόρι και μυστρί!

τί παιδί είναι αυτό; φτου της!

Vickoyla μακαρόνια με άφθονη σαλάτα, καλό είναι να αποφύγεις το τυρί, βάλε μόνο λίγη κόκκινη σάλτσα και εννοείτε δεν βάζουμε ούτε καίμε βούτηρα κλπ στα μακαρόνια με τίποτα! Βασικά χορταίνεις με την σαλάτα και γευεσαι λίγα μακαρόνια :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέρα.Χρόνια πολλά στις εορτάζοντες,στους άντρες και τα παιδάκια τους και γενικά για όλο το σοϊ:rolleyes:

πνίγομαι στην δουλεια.......προτώτυπο.....:cool:

και ΝΑΙ το πρωΪ ζυγίστηκα.έχασα 1 ολόκληρο κιλό + κάτι γραμμάρια.δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ ακριβώς να πω το πόσα έχασα;)ήμουν πάντως λίγο λιγότερο απο 74....όλα καλά.....

φιλιά σε όλες:lol:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε ολες καλα!

Ντινακι ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι, ειναι τελειο! επεσες μεσα στο γουστο του!

Τσιπουριτσα χιλια μπραβο! τελεια ! αντε να παει στον αγυριστο κ αυτο !

ωικουλα καλως ηρθες! Σιγα σιγα θα φυγουν δεν ειναι στο χερι τους! Ουτος η αλλως ειναι ανεπιθυμητα !!!

Στο γραφειο εχουμε 4 Δημητρηδες. Το τι γινετε απο γλυκα κ τυροπιτοειδη δεν περιγραφετε!

4 επι 2 κουτες ο καθε ενας φανταστειτε !!! Δεν εχω δοκιμασει ΤΙΠΟΤΑ!!! Εφαγα τωρα το μηλαρακι μου κ μια μπαρα κ ειμαι μια χαρα! Το μεσημερι εχω τονοσαλατα με μια φετα ψωμι.

καλημερα κοριτσι!!!

ασε τους Δημητρηδες να κερνανε...τους άλλους!!!....δωσε τις καλυτερες ευχες σου και ΤΕΛΟΣ!!!!....στασου στο ''υψος '' σου κΙΟΥρια!!!! :cool:

Ax koritsia sas euxaristw oles polu polu!!!!

Me tetoia simparastasi nomizw tha ta kataferw....

filakia polla polla

μην ευχαριστεις!

εδω ολες στηριζουμε πολυ η μια την άλλη!!!

να ερχεσαι καθε μερα ''να πινουμε καφεδακι'' και θα δεις ποσα θα μαθεις...εξυπνα κοπλακια....τιποτα δεν ειναι κοριτσακι μου...καλη αρχη!!!!

ξερει καμια απο σας κοριτσια τι ειναι το τμημα ΤΑΟ στο παιδων αγ.σοφιας...??????????????

εκανε εισαγωγη χτες ο ανηψιος του αντρα μου στο παιδων πεντελης...κοντευει τα 3 ο μικρος και του βρηκανε λεει κατι ασχημο στο αιμα του χωρις να πουνε κατι παραπανο...αυτη τη στιγμη που μιλαμε το στελνουν το παιδι αρων αρων με ασθενοφορο στο αγ,σοφιας στο τμημα ταο... και εδβ ξερω τι ειναι αυτο...

αν ξερει καποια ας μου πει σας παρακαλω...

Ελιζακι μου καλημερα!!!

Πρωτα απο ολα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!....οτι και αν ειναι , ελπιζω να ειναι ολα καλα για το παιδακι , πρεπει να υπαρχει καποιος να κρατα ισορροπιες!!!

δευτερον μπορει να το πηγαινουν εκει το παιδι γιατι ολα τα νοσοκομεια δεν εχουν ολα τα αντιδραστηρια για συγκεκριμενες εξετασεις.....μπορει να ειδαν κατι ανησυχιτικο που να θελουν να το ψαξουν καλυτερα ....και να το αντιμετωπισουν εκει.Μην πανικοβαλεσαι.....ευχομαι να πανε ολα καλα και να μας ενημερωνεις για το παιδακι.....εδω ειμαστε να τα λεμε....

Elizaa mou euxome na pane ola kala....!!!

Kai asxeto...simera pou exw makaronia me ti na ta sinidepsw?

εγω θα ελεγα να φαει τα μακαρονια η υπολοιπη οικογενεια και εσυ να βγαλεις να ψησεις κανα κορτοπουλακι, κανα μπιφτεκι , καμια μπριζολιτσα με μπολικη σαλατα!!!! :cool:

Ελίζακι το είδα στο ιντερνέτ αλλά μόλις πήγα να σου απαντήσω είδα ότι είχε προλάβει η ντίνα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου! :)

Οτι είναι να σας πούνε θα σας το πούνε, εύχομαι τα νέα να είναι καλά!

Ντινάκι την είδα την Γοργόνα στο γιαπί με πυλοφόρι και μυστρί!

τί παιδί είναι αυτό; φτου της!

Vickoyla μακαρόνια με άφθονη σαλάτα, καλό είναι να αποφύγεις το τυρί, βάλε μόνο λίγη κόκκινη σάλτσα και εννοείτε δεν βάζουμε ούτε καίμε βούτηρα κλπ στα μακαρόνια με τίποτα! Βασικά χορταίνεις με την σαλάτα και γευεσαι λίγα μακαρόνια :)

αν παλι δεν μπορεις να μαγειρεψεις κατι αλλο....θα ΣΥΜΦΩνησω με τσιπουρακι!!! :cool::cool::cool:

τσιπουριδιον πως πας με το σπιτι???

καλημέρα.Χρόνια πολλά στις εορτάζοντες,στους άντρες και τα παιδάκια τους και γενικά για όλο το σοϊ:rolleyes:

πνίγομαι στην δουλεια.......προτώτυπο.....:cool:

και ΝΑΙ το πρωΪ ζυγίστηκα.έχασα 1 ολόκληρο κιλό + κάτι γραμμάρια.δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ ακριβώς να πω το πόσα έχασα;)ήμουν πάντως λίγο λιγότερο απο 74....όλα καλά.....

καλημερα Ζουμπιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ βρε θηριο !!!

μειον ενα?!!!!...στον αγυριστο :tongue::tongue::tongue:

συνεχισε δυναμικα ....μια χαρα τα πας :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μα τί είναι σήμερα του Αη Δημητρη ή του Αη Χάση ;;;;;;

μπράβο βρε ζούμπη!!!!!! 10000 μπράβο! κιΟΥριες μας θέλω τώρα να μην γουρουνιάσουμε !

μην ευχαριστεις!

εδω ολες στηριζουμε πολυ η μια την άλλη!!!

να ερχεσαι καθε μερα ''να πινουμε καφεδακι'' και θα δεις ποσα θα μαθεις...εξυπνα κοπλακια....τιποτα δεν ειναι κοριτσακι μου...καλη αρχη!!!!

ναι ναι δεν στα λεΕΙ όλα: μην ευχαριστείς θα έρθει η ώρα να μας ευχαριστήσεις κι εσύ με πράξεις: σίδερο, ντουλάπες, κουρτίνες, πατζούρια ..... χιχιχιχιχιχιχιχιχιιχι

έτσι κάνουμε εδώ η μια τις δουλειές της αλλης και είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτο το σύστημα.... !!!!!

εγω θα ελεγα να φαει τα μακαρονια η υπολοιπη οικογενεια και εσυ να βγαλεις να ψησεις κανα κορτοπουλακι, κανα μπιφτεκι , καμια μπριζολιτσα με μπολικη σαλατα!!!! :cool:

είπα να μην την αποθαρρύνω από νται γουαν! ;)

καλά λες αν μπορεί να τα αποφύγει τα φτου κακά μακαρόνια καλό θα ήταν

τσιπουριδιον πως πας με το σπιτι???

:

Ελα μου, με το σπίτι πάω καλά, χθες κάναμε μια πολύ καλή κίνηση εκκαθάρισης πολλών πραγμάτων (στον αγύριστο μαζί με το κιλό που έχασα), ανέβηκαν πολλά στο πατάρι (αγύριστος κι αυτό αλλά λέμε... ), τώρα έχω: 3 κούτες (μικρές) με διακοσμητικά που θα τα κάνω με τα χριστουγεννιάτικα!

επίσης έχω να κάνω τις τσάντες και τα μαντήλια μου (εχω ενα τρελό κόλλημα με τσάντες και μαντήλια, εσάρπες, πασμίνες κλπ) καθώς και μία μεγάλη σακούλα για ρούχα που έχει μέσα διάφορα ριχτάρια, κουβερτάκια, κάτι άσχετα σεντόνια κλπ.

Είμαι νομίζω σε τελική ευθεία!!!!!!

Το σίδερο ποια θα έρθει να το κάνει ; η καινούργια;;;;; χιχιχιχιχιχιχιχιι

Για πες εσύ όλα καλά; τα μαθήματα πως πάνε; ξεκίνησες ζούμπα;

καλημερα!

τσιπουριδιο εκτος απο πρασα αντι για κρεμμυδια, εχω να σου προτειενω να βαλεις γαλοπουλα αντι για μπεικον, ανθοτυρο και καποιο light τυρι και αντι για κρεμα γαλακτος στραγγιστο γιαουρτι και λιιγο γαλα και αντι για βουτυρο, λαδι φυσικα για να φας κιεσυ χωρις τυψεις (ασε που εμενα μου αρεσει περισσοτερο ετσι-σιχαινομαι το μπεικον)

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μια ματια εριξα και ειδα πολλα χασιματα

.........

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

λιζακι ....ελπιζω τα νεα σου αργοτερα να ειναι καλα.....να μας ενημερωσεις!!!!

ειδα και καινουρια γοργονα βικουλα......τελικα εχει περαση τ'ονομα μας χαχα!!!

καλως μας ηρθες.....!!!

και τελος τζενη να χαιρεσαι το γιοκα σου.....δε καταλαβα λαθος ετσι;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

μα τί είναι σήμερα του Αη Δημητρη ή του Αη Χάση ;;;;;;

μπράβο βρε ζούμπη!!!!!! 10000 μπράβο! κιΟΥριες μας θέλω τώρα να μην γουρουνιάσουμε !

Ελα μου, με το σπίτι πάω καλά, χθες κάναμε μια πολύ καλή κίνηση εκκαθάρισης πολλών πραγμάτων (στον αγύριστο μαζί με το κιλό που έχασα), ανέβηκαν πολλά στο πατάρι (αγύριστος κι αυτό αλλά λέμε... ), τώρα έχω: 3 κούτες (μικρές) με διακοσμητικά που θα τα κάνω με τα χριστουγεννιάτικα!

επίσης έχω να κάνω τις τσάντες και τα μαντήλια μου (εχω ενα τρελό κόλλημα με τσάντες και μαντήλια, εσάρπες, πασμίνες κλπ) καθώς και μία μεγάλη σακούλα για ρούχα που έχει μέσα διάφορα ριχτάρια, κουβερτάκια, κάτι άσχετα σεντόνια κλπ.

Είμαι νομίζω σε τελική ευθεία!!!!!!

Το σίδερο ποια θα έρθει να το κάνει ; η καινούργια;;;;; χιχιχιχιχιχιχιχιι

Για πες εσύ όλα καλά; τα μαθήματα πως πάνε; ξεκίνησες ζούμπα;

μια χαρα ρε συ!!!...ψιλά σου εμειναν!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ προκομενο μου κοριτσι....εχμμμ...σορρυ προκομενο μου ψαρακι :tongue:

ναι ρε συ δεν ειπα στο νεο μελος για τις δουλειες....μη λακισει απο τωρα....μονο για τα μακαρονια της ειπα :tongue::tongue::tongue:

τι να κανω???

ζουμπα νοτ δις γίαρ σουιτχαρτ.... :-(

μερικη ριξη χιαστών....οπότε φετος θα κατσω στα αυγα μου :(

τα μαθηματα τα κανω κανονικα , μόνο που φέτος πήρα και βοηθο....μην κουτσαθω.....έκοψα αρκετες ώρες και κρατησα μονο αυτα που ηθελα πολυ ;)...βεβαια μένω πίσω χορευτικά ...αλλα καλυτερα πισω...παρα κουτση....και με λενε και Μαρια...δεν θελω να ζησω να το ακουσω και η κουτση Μαρια :tongue::tongue::tongue:

καλημερα!

τσιπουριδιο εκτος απο πρασα αντι για κρεμμυδια, εχω να σου προτειενω να βαλεις γαλοπουλα αντι για μπεικον, ανθοτυρο και καποιο light τυρι και αντι για κρεμα γαλακτος στραγγιστο γιαουρτι και λιιγο γαλα και αντι για βουτυρο, λαδι φυσικα για να φας κιεσυ χωρις τυψεις (ασε που εμενα μου αρεσει περισσοτερο ετσι-σιχαινομαι το μπεικον)

μπονζουρρρρ μον αμουρ :D

τι κανεις?

πως πηγε η φυσιοθεραπεια???..ξεκινησες?

ρε κοριτσια κανα νεο απο μαεστρο???....πως ειναι?

κολλησε και απο τον Γιαννακο.....

vickoyla και εσυ εδω????αντε καλο χασιμο!!ηρθες στην πιο σωστη παρεα!!!

βρε κοριτσια τι βλεπω???χανετε κιλα?????μπραβοο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μονο εγω χανω 100 και 200γρ μονο!!!

τι να κανω υπομονη!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

η μαεστρω εχει αδεια προφανως σημερα λογω εορτης και θα πηγε καμια βολτα με τον τζωνη της

αρχισα χθες θα κανω και σημερα και βλεπουμε αυτος εθιπε 4 φορες την εβδομαδα, αλλα δυσκολο, ελπιζω να καταφερω 3 φορες να πηγαινω

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Αχιλλέας ευχαριστώ για τις συμβουλές! κρέμα γάλακτος σκεφτόμουν να πάρω την light και να βάλω μισή + γάλα εβαπορέ, το έχω ξανακάνει έτσι σε αλλη περίπτωση (γιαούρτι δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα σε πίττες να πω την αλήθεια). Ωραία η ιδέα για τη γαλοπούλα! Θα βάλω πράσα και κρεμμύδια μαζί. Να τα σωτάρω και τα πράσα μαζί με τα κρεμμύδια τί λες;

Δεν ξέρω αν είδες που έγραψα χθες αλλά το πήρα το μαντολίνο και είναι σούπερ! Τα έσκασα κάπως στο cook shop αλλά είναι κεραμικό και μου φάνηκε στιβαρό γιατί ένα αλλο που είχα δει στο σουπερμάρκετ μου φάνηκε ότι δεν θα κράταγε πάνω από 2 φορές, το φοβήθηκα να πω την αλήθεια (με είχατε τρομοκρατήσει και για τα δάχτυλα), αυτό έχει και προστατευτικό σούπερ :)

Μαριώ καλά κάνεις και δεν κουράζεις πολύ το πόδι (λέμε τώρα... γιατί είμαι σίγουρη ότι το κουράζεις... ) , όσο για τη ζουμπα να οργανωθούμε ώστε του χρόνου να μας κάνει κανονικά μάθημα!

Το αλλο μου μισό έχει αργία σήμερα και ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα κέφια της και να βολτάρει :)

Λέτα εγώ δεν έχανα τίποτα για αρκετό καιρό, υπομονή και επιμονή!

Βικυ μου έφτιαξα κι εγώ το κοτοπουλάκι την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έβαλα καθόλου λάδι, ακριβώς όπως μου είπαν οι κυρίες εδώ! Εβαλα όμως ένα κουταλάκι του γλυκου μουστάρδα καυτερη και άλλειψα τα φιλετάκια, εγινε Θεικό! το προτείνω και μαρία για πες ελπίζω να κάνει λίγη μουστάρα αλιμονο.....

Επίσης έβαλα πολλές χρωματιστές πιπεριές, 1 κρεμμύδι και λίγα μανιτάρια φρέσκα που είχα :)

αχ!!!μαρια εσενα ηθελα!!!

στη σακουλα ...για το κοτοπουλο ...βαζουμε λαδι;;

καλως το κοριτσι μας!!!

τι κανεις παιδι???

οχι δεν βαζουμε λαδι!!!! ουτε σταγονα ;)

βγαζει τα δικα του λθιπαρα και μαγειρευεται με αυτα...λουκουμι σε λεω!!!

μονο τα καρικευματα βαζεις εσυ....το κλεινεις...κανεις λιγες τρυπουλες και στο φουρνο στους 200 για μια ωριτσα :cool:

η μαεστρω εχει αδεια προφανως σημερα λογω εορτης και θα πηγε καμια βολτα με τον τζωνη της

αρχισα χθες θα κανω και σημερα και βλεπουμε αυτος εθιπε 4 φορες την εβδομαδα, αλλα δυσκολο, ελπιζω να καταφερω 3 φορες να πηγαινω

ααα...ΟΚ

ελπιζω να βολταρει ...εχει και ωραια μερα σημερα ;)

4 φορες την εβδομαδα??...ποσες σου εγραψε καλε???...για ποσες εβδομαδες?

vickoyla και εσυ εδω????αντε καλο χασιμο!!ηρθες στην πιο σωστη παρεα!!!

βρε κοριτσια τι βλεπω???χανετε κιλα?????μπραβοο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μονο εγω χανω 100 και 200γρ μονο!!!

τι να κανω υπομονη!!!!

καλημερα!!!!

και τα 100 και τα 200 μια χαρα ειναι....οχι αγχος....και ζυγισμα το πολυ μια φορα την εβδομαδα !!! :cool:

μαρακι ο ορθοπαιδικος μου εγραψε 15, αλλα δεν ξερει ο φυσιοθεραπευτης ακομα ποσες θα χρειαστουν, πολλες δεν ειναι ασε που το ταμειο δικαιολογει μονο 10

τσιπουρα τα πρασοκρεμμυδια να τα αχνισεις σε λιγο νερο, μην τα τσιγαρισεις, ισα ν αμαλακωσουν λιγο

επισης μπορεις να κανεις ταρτα και οχι πιτα, για να μην εχεις πολλα φυλλα

bgx2ye5lc.png

Μαριώ καλά κάνεις και δεν κουράζεις πολύ το πόδι (λέμε τώρα... γιατί είμαι σίγουρη ότι το κουράζεις... ) , όσο για τη ζουμπα να οργανωθούμε ώστε του χρόνου να μας κάνει κανονικά μάθημα!

Το αλλο μου μισό έχει αργία σήμερα και ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα κέφια της και να βολτάρει :)

Λέτα εγώ δεν έχανα τίποτα για αρκετό καιρό, υπομονή και επιμονή!

Βικυ μου έφτιαξα κι εγώ το κοτοπουλάκι την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έβαλα καθόλου λάδι, ακριβώς όπως μου είπαν οι κυρίες εδώ! Εβαλα όμως ένα κουταλάκι του γλυκου μουστάρδα καυτερη και άλλειψα τα φιλετάκια, εγινε Θεικό! το προτείνω και μαρία για πες ελπίζω να κάνει λίγη μουστάρα αλιμονο.....

Επίσης έβαλα πολλές χρωματιστές πιπεριές, 1 κρεμμύδι και λίγα μανιτάρια φρέσκα που είχα :)

μουσταρδα γκουντ σταφ !!! :cool:

ελαχιστες θερμιδες και λιπαρα σχεδον καθολου ;)

μαρακι ο ορθοπαιδικος μου εγραψε 15, αλλα δεν ξερει ο φυσιοθεραπευτης ακομα ποσες θα χρειαστουν, πολλες δεν ειναι ασε που το ταμειο δικαιολογει μονο 10

τσιπουρα τα πρασοκρεμμυδια να τα αχνισεις σε λιγο νερο, μην τα τσιγαρισεις, ισα ν αμαλακωσουν λιγο

επισης μπορεις να κανεις ταρτα και οχι πιτα, για να μην εχεις πολλα φυλλα

καλα κανε τις δεκα.....και μολις τελειωσεις πες στο ντοκτορ να σου γραψει και τις υπολοιπες ;)

βεβαια μπορει και οι 10 να κανουν δουλεια και να μη χρειαστεις παραπανω...βλεποντας και κανοντας :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...