Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημεραααααα τζενη να χαιρεσαι τον πιτσιρικα σου...

καλημερααααα ταρα, μαριλινα, λετα, ζωουλα, ντελακι , ερυ, αρχηγε μας...

Kalimera kai xronia polla se olous tous eortazodes...

eiste poli wraia pareoula ap osa prolaba na diabasw diladi giati einai kai polla. Prepei na adinatisw kai gw koritsia...Prin kanena mina pou piga ston ginaikologo mou kai me eide mou ebale tis fwnes, an kai exoun perasei 3mines apo tote pou genisa den exw xasei oute ena kilo, xepristika bebaia alla i roufiana i zigaria den katebainei...Loipon arxizw apo simera diatrofi.

Eimai 1.70 kai 82 kila...ax pws tha ta xasw???

καλημερα, καλως ορισες στο παρεακι μας...καλη αρχη με τη διατροφουλα σου...να σου ζησει το μωρακι σου...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κι από εμένα!

κερνάω γιατί χθες το ζύγι έδειξε -900 , το κατωχειρώνουμε - 1 παρακαλώ!

Oh yes!!!!!!! επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό είδα - !!!!!!

tsipouraaaaaaaaaa!!!!!!!!!για σένααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

congratulation_graphics_2.gif

μπράβο !!!!!είδες που έλεγες ότι δεν θα χεις χάσει΄;

μια χαράαααααα:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα κι από εμένα!

Γεωργία και Τζενάκι να χαίρεστε τα αγοράκια σας!!!!

Δεν ξέρω ποια άλλη έχει δημήτρη ή δημητρούλα, ότι έχετε να το χαίρεστε!!!!

Εχω ξεκινήσει 2 φορές να γράφω και κάτι γίνεται εδώ και μετά ξανά από την αρχή ... τέλος πάντων

assets_LARGE_t_23761_2002292_type11586.jpg

Ντινάκι μου περαστικά σου και γρήγορα γιατί έχεις και τις ντουλάπες όλων μας να κάνεις!!!! χιχιχιχιι πως είσαι αγαπάκι; η μικρή λατρεμένη ξένια;;;;;

Ταρα μου ναι θέλω να φτιάξω πίτα, κι εγώ λόγω διατροφής ποτέ δεν έφτιαχνα (ας πω λόγω γουρουνιάς καλύτερα γιατί διατροφή δεν έκανα αλλά τις τσάκιζα), η αντιμετώπιση σου μου άρεσε, πολύ μπλαζέ και άνετη προς τις πίττες (όπως και με όλα άλλωστε !!!!) με ξεκόμπλαρες, μερσί!

Ελλη θα φτιάξω την πατσαβουρόπιτα άμμεσα, την λιγουρεύμαι ήδη! :)

Αντε βρε βικυ έλα μπας και φιλοτιμηθούμε να βρεθούμε!!!!!!!!

Μαριλίνα ξενύχτησες ε; και δεν βοήθησε και το πλέξιμο να αποφύγεις τελικά τις γουρουνιές..... ντεκαφεινέ από τις 5 και μετά, εγώ αυτό κάνω γιατί δεν αντέχω ούτε να ξενυχτάω αλλά ούτε να τρωω .....

αλήθεια που είναι τα πλεκτικά μου; δεν τα έχω συναντήσει ακόμα παρόλο που ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο με τις κούτες

Ντελάκι ελπίζω να ανέβει η διάθεση σου άμεσα!

Ερι μπράβο για την απώλεια! ήρεμα και χαλαρά και είδες; όλα γίνονται

Σε όλες πολλά φιλιά!!!!!!

Σας είπα ότι ζηλεύω τις Σαλονικιές σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα;;;;;;; σας το είπα;;;;;;;;:mrgreen:

τσιπουριτσα καλημερααααααααααααα...

μπραβοοοοοοοοοοοο σου κοριτσαρα μου...........

1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

ειδες ολα καλα...το καινουριο σπιτακι εφερε γουρι και ξεκολλησε η ριμαδοζυγαρια...καλη συνεχεια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

eiste poli wraia pareoula ap osa prolaba na diabasw diladi giati einai kai polla. Prepei na adinatisw kai gw koritsia...Prin kanena mina pou piga ston ginaikologo mou kai me eide mou ebale tis fwnes, an kai exoun perasei 3mines apo tote pou genisa den exw xasei oute ena kilo, xepristika bebaia alla i roufiana i zigaria den katebainei...Loipon arxizw apo simera diatrofi.

Καλώς την! κάτσε εδώ και θα τα χάσεις μια χαρά :)

εγώ θα σου πρότεινα να πας σε διατροφολόγο και παράλληλα εδώ θα μάθεις πολλά πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα και ακόμα πιο πολλά άχρηστα αλλα άκρως διασκεδαστικά χιχιχιχιιι

καλώς μας ήλθες και καλά χασίματα με υγεία και χαμόγελα!

δες πιο κάτω που λεει σε ποια ποστάκια εχει σημαντικές πληροφορίες, θα το δεις στην γοργονολίστα μας!

Ελιζάκι και Ζωή ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης!!!!!

σήμερα με πονάει το στομάχι μου γιατί ξεκίνησα πάλι σίδηρο και τον είχα ξεσυνηθίσει ....

καλημερα !!!

καλως ορισες στην παρέα μας και να σου ζησει το παιδάκι σου!!!!

ενα θα σου πώ....ΜΗ μασας!!!!....θα τα χάσεις ;)...πρωτος κανονας ....σωστη διατροφη και ασκηση!!!!....θα γραψω στα γρηγορα λιγα πραγματακια...

• Πινε πολυ νερο 8-10 ποτηρια την ημερα
  • Κοψε το πολυ αλατι...ελαττωσε το ή ακομα καλυτερα παρε αυτο στην πρασινη συσκευασια με 51% λιγοτερο νατριο....καμια διαφορα στη γευση...αλλα πιο υγειινο
  • Κανε 5-6 γευματα την ημερα δηλαδη πρωινο , δεκατιανο, δωδεκατιανο, μεσημεριανο, απογευματινο, βραδινο.Οταν λεμε 6 γευματα δεν εννοουμε να κατσεις 6 φορες στο τραπεζι!!! ΠΟΤΕ δεν πρεπει να φηνεις αδειο το στομαχι σου και τον οργανισμο σου χωρις ενεργεια αν δεν φας δεν θα καψεις θερμιδες....και αν δεν καψεις θερμιδες παει κολλησε ο μεταβολισμος ....και οτι και να τρως ...εστω και ενα μαρουλι αυτο θα μετατρεπεται σε λιπος!

Οποτε πρωινο : ενα καφε-μια φρυγανια με μελι , ενα χυμο πορτοκαλι

Δεκατιανο: ενα μπωλ δημητριακα

Δωδεκατιναο: ενα φρουτο και ενα γιαουρτι ή ενα κουλουρι ή ενα τοστ με γαλοπουλαή οτιδηποτε χαμηλοθερμιδικο και με λιγα λιπαρα

Μεσημεριανο:Μπορεις ανετα οσπρια, σουπες, ψητα...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα γευματα σου θα συνοδευονται με μια σαλατα και μια φετα ψωμι

Βραδινο: κατι πολυ ελαφρυ και νωρις...μη μου τρως στις 23:00!!!...ενα μπωλ δημητριακα ή μια σαλατα πρασινη με τοννο νερου.....κατι πολυ ελαφρυ!!!

• Περιορισε τα γλυκα....μαυρη σοκολατα μπορει να βοηθησει τις υπογλυκαιμιες
  • Περιορισε τυρια, αλλαντικα ,αλκοολ, αναψυκτικα, καραμελες κτλ κτλ
  • Το ξερω οτι θα ειναι δυσκολο ενα γυμναστηριο τωρα με το μωρο αλλα μπορεις και στο σπιτι να γυμναζεσαι...απλα πραγματακια μη φανταστεις

*Σκυβεις να πιασεις τη χλωρινη???....μην τουρλωνεις πωπο....κανε βαθυ καθισμα και πιαστην!!!!

*Πλυσιμο τζαμιων...οχι δεξια αριστερα κοριτσια....πανω -κατω....που σημαινει οτι λυγιζεις ποδια και κανεις βαθια καθισματα

*Σιδερο παντα ορθια με σφιγμενους τους γλουτους και τις γαμπες....αυτο οσο συχνα μπορεις....οταν σε κουραζει αυτο...σιδερωνεις με τα ποδια στις μυτες....σαν τις μπαλλαρινες

*Πριν σηκωθεις το πρωι απο το κρεββατι τεντωσε ολο σου το κορμι για δεκα δευτερολεπτα....χαλαρωσε και επανελαβε 3 φορες....μετα κανε 10 κοιλιακους για αρχη και καθε μερα προσθετε και 5 !!!

*Στο μπανιο την ωρα που βουρτσιζεις τα δοντια σου κανε βαθια καθισματα...ξεκινα με 15 και καθε μερα προσθετεις

*Στο μπανιο βαλε παλαμες στον τοιχο ή στο νιπτηρα ...τεντωσε τον κορμο σου και κανε 15 πους απς !!!

αυτα για αρχη και νομιζω οτι θα τας πας περιφημα.....εχουμε και συνεχεια ομως ....μην αγχωνεσαι ομως ειναι κακος παραγοντας στην απωλεια κιλων το αγχος ;)

Καλημέρα κι από εμένα!

Γεωργία και Τζενάκι να χαίρεστε τα αγοράκια σας!!!!

Εχω ξεκινήσει 2 φορές να γράφω και κάτι γίνεται εδώ και μετά ξανά από την αρχή ... τέλος πάντων

assets_LARGE_t_23761_2002292_type11586.jpg

Ντινάκι μου περαστικά σου και γρήγορα γιατί έχεις και τις ντουλάπες όλων μας να κάνεις!!!! χιχιχιχιι πως είσαι αγαπάκι; η μικρή λατρεμένη ξένια;;;;;

Ταρα μου ναι θέλω να φτιάξω πίτα, κι εγώ λόγω διατροφής ποτέ δεν έφτιαχνα (ας πω λόγω γουρουνιάς καλύτερα γιατί διατροφή δεν έκανα αλλά τις τσάκιζα), η αντιμετώπιση σου μου άρεσε, πολύ μπλαζέ και άνετη προς τις πίττες (όπως και με όλα άλλωστε !!!!) με ξεκόμπλαρες, μερσί!

Ελλη θα φτιάξω την πατσαβουρόπιτα άμμεσα, την λιγουρεύμαι ήδη! :)

Αντε βρε βικυ έλα μπας και φιλοτιμηθούμε να βρεθούμε!!!!!!!!

Μαριλίνα ξενύχτησες ε; και δεν βοήθησε και το πλέξιμο να αποφύγεις τελικά τις γουρουνιές..... ντεκαφεινέ από τις 5 και μετά, εγώ αυτό κάνω γιατί δεν αντέχω ούτε να ξενυχτάω αλλά ούτε να τρωω .....

αλήθεια που είναι τα πλεκτικά μου; δεν τα έχω συναντήσει ακόμα παρόλο που ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο με τις κούτες

Ντελάκι ελπίζω να ανέβει η διάθεση σου άμεσα!

Ερι μπράβο για την απώλεια! ήρεμα και χαλαρά και είδες; όλα γίνονται

Σε όλες πολλά φιλιά!!!!!!

Σας είπα ότι ζηλεύω τις Σαλονικιές σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα;;;;;;; σας το είπα;;;;;;;;:mrgreen:

καλημερα τσιπουριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ βρε αγαπακι μου....100000000000000000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!

παει ακομα ενα!!!! :D:D:D....στον αγυριστο :tongue:

ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....γουελ νταν σουιτχαρτ !!!! :cool::cool::cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

welcome.jpg

Καλωσήρθες!!!!!!!.....

με υπομονή και καλές συμβουλές δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις!!!!!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μπραβο!!! Αντε πηρες μπρος!

Χα χα! Και να προσθεσω επισης οτι χρησιμοποιω αποκλειστικα φυλλο κουρου, λιγα αυγα, καθολου βουτυρο, και πολυ λιγο ελαιολαδο, ισα να μην κολλησουν τα φυλλα.

age.png age.png

καλημερα τσιπουριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ βρε αγαπακι μου....100000000000000000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!

παει ακομα ενα!!!! :D:D:D....στον αγυριστο :tongue:

ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....γουελ νταν σουιτχαρτ !!!! :cool::cool::cool:

ελα βρε αρχηγέ! αυτό είπα κι εγώ μόλις μου είπε -1

λέω πάει ακόμα ένα!!!!

αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο ζόρικη διότι την πεμπτη εχω μίνι τραπέζι

θα φτιάξω σουτζουκάκια με ρύζι + την πιτούλα που λέγαμε, εγώ θα φάω σουτζουκάκια με σαλάτα κι ενα μικρό κομμάτι πιτούλα

εννοείτε θα το ξεπληρώσω το κάθε σουτζουκάκι......

Επίσης δεσμεύομαι επισήμως σε εσάς ότι ξεκινάω άσκηση τον νοέμβριο (δεν εννοώ τέλος νοεμβρίου). Θα ήθελα να μπορώ να πειθαρχήσω να πηγαίνω για περπάτημα στη νέα μου γειτονιά που έχει και παρκάκι αλλά επειδή δεν με βλέπω πολύ συνεπή μάλλον θα πάω στο γυμναστήριο που λέγαμε αλλά θα κάνω μόνο ποδήλατο και διάδρομο για αρχή όπως τα έχουμε πει

Τάρα κι εμένα μου αρέσει πολύ η ζύμη κουρού, βούτηρο δεν θα βάλω με τίποτα.... 2 αυγά νομίζω πάντα φτάνουν. http://www.sintagespareas.gr/sintages/kremmidopita-me-manitaria-kai-tiri.html

αυτή σκέφτομαι να κάνω μεθαύριο και θα φάω ένα μικρό κομματάκι για να την δοκιμάσω μόνο

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε ολες καλα!

Ντινακι ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι, ειναι τελειο! επεσες μεσα στο γουστο του!

Τσιπουριτσα χιλια μπραβο! τελεια ! αντε να παει στον αγυριστο κ αυτο !

ωικουλα καλως ηρθες! Σιγα σιγα θα φυγουν δεν ειναι στο χερι τους! Ουτος η αλλως ειναι ανεπιθυμητα !!!

Στο γραφειο εχουμε 4 Δημητρηδες. Το τι γινετε απο γλυκα κ τυροπιτοειδη δεν περιγραφετε!

4 επι 2 κουτες ο καθε ενας φανταστειτε !!! Δεν εχω δοκιμασει ΤΙΠΟΤΑ!!! Εφαγα τωρα το μηλαρακι μου κ μια μπαρα κ ειμαι μια χαρα! Το μεσημερι εχω τονοσαλατα με μια φετα ψωμι.

Διαφημίσεις

ξερει καμια απο σας κοριτσια τι ειναι το τμημα ΤΑΟ στο παιδων αγ.σοφιας...??????????????

εκανε εισαγωγη χτες ο ανηψιος του αντρα μου στο παιδων πεντελης...κοντευει τα 3 ο μικρος και του βρηκανε λεει κατι ασχημο στο αιμα του χωρις να πουνε κατι παραπανο...αυτη τη στιγμη που μιλαμε το στελνουν το παιδι αρων αρων με ασθενοφορο στο αγ,σοφιας στο τμημα ταο... και εδβ ξερω τι ειναι αυτο...

αν ξερει καποια ας μου πει σας παρακαλω...

ξερει καμια απο σας κοριτσια τι ειναι το τμημα ΤΑΟ στο παιδων αγ.σοφιας...??????????????

εκανε εισαγωγη χτες ο ανηψιος του αντρα μου στο παιδων πεντελης...κοντευει τα 3 ο μικρος και του βρηκανε λεει κατι ασχημο στο αιμα του χωρις να πουνε κατι παραπανο...αυτη τη στιγμη που μιλαμε το στελνουν το παιδι αρων αρων με ασθενοφορο στο αγ,σοφιας στο τμημα ταο... και εδβ ξερω τι ειναι αυτο...

αν ξερει καποια ας μου πει σας παρακαλω...

μωρο συγνωμη αλλα ειναι Eπιστημονική Ημερίδα του Τμήματος Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας του Νοσοκομείου Παίδων « Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».:(:(:(

μωρο συγνωμη αλλα ειναι Eπιστημονική Ημερίδα του Τμήματος Παιδιατρικής Αιματολογίας – Ογκολογίας του Νοσοκομείου Παίδων « Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».:(:(:(

ευχαριστω ντινακι για την αμεση απαντηση...εκανα και εγω καποια τηλεφωνα και μολις αυτο εμαθα και εγω...

παω να σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

και δεν εχω και κανεκα γνωστο μεσα να μαθαινω σχετικα γιατι στην κουνιαδα μου δεν λενε τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...