Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μαλώστε με.

Από τις 7 που ξύπνησα σήμερα ηπια εναν καφε , εφαγα δυο κριτσίνια και ενα μήλο (αυτο ειχα για σημερα μεχρι το μεσημεριανο) και τώρα μοοολιις εφαγα αλλα δυο κριτσίνια γιατι ζαλιζομουνα.

Ε δεν το παλευω αλλο γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ααααα ωραια βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα χιχιχιιχ

να σας κανω βρε κοριτσια μια ερωτηση...την εκανα και στο πρωην στεκι μας μιας και απο κει την εμπνευστηκα (μα τι ειπα τωρα...παει μου σαλεψε...)

μιλαγανε τα κοριτσια εκει για μια κρεμα της nivea για την κυταρρυτιδα ...και οι συμβουλες της αρχηγου εννοειτε οτι ειναι σουπερ και σωστοτατες οπως παντα αλλωστε...η δικη μου τωρα ερωτηση ειναι...

αξιζει τον κοπο και τα χρηματα ενα ατομο με πολλααααααα κιλα οπως εγω και με κυταρρυτιδα να παρει μια κρεμα και να βαζει ή πρεπει πρωτα να χαθουν καποια τουλαχιστον απο τα πολλα κιλα???????

η φαρμακοποιος μου ειπε να μην χαλασω λεφτα αν δεν χασω πρωτα κιλα...ποια η δικη σας γνωμη?????και επειδη δεν περισευουν κιολας θα ηθαλα να κανω την κινηση μονο να οντως θα κανει δουλεια πανω μου...

αυταααααα...

Από ότι μου έχουν πει στο ίδιο ερώτημα: η κυταρίτιδα που έχουμε στα πολλά κιλά είναι παχυσαρκική και αν φύγουν κάμποσα θα υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμο (μου έχει συμβεί ισχύει όντως)

οι κρέμες κλπ δεν κάνουν καμία μεγάλη διαφορά γενικότερα

υπάρχει κάποια βελτίωση αν βάζεις συνέχεια, όλο το χρόνο 365 μέρες και όχι 2 μήνες πριν την παραλία

εμένα μου αρέσει ενα σαπούνι της ocean vital που τρίβομαι, κάνει και scrub και δεν είναι πανάκριβο - κρατάει πολύ!

ένα σημαντικό θέμα και θα ήθελα να μου πείτε αν συμβαίνει και σε εσάς

οι κοτιές :tongue: (σαπούνια, κρέμες κλπ) βοηθάνε στην διαίτα

γενικά το να περιποιησαι τον εαυτό σου, νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό που είπε η γεωργία

σας φαίνεται άσχετο?

ααααα ωραια βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα χιχιχιιχ

να σας κανω βρε κοριτσια μια ερωτηση...την εκανα και στο πρωην στεκι μας μιας και απο κει την εμπνευστηκα (μα τι ειπα τωρα...παει μου σαλεψε...)

μιλαγανε τα κοριτσια εκει για μια κρεμα της nivea για την κυταρρυτιδα ...και οι συμβουλες της αρχηγου εννοειτε οτι ειναι σουπερ και σωστοτατες οπως παντα αλλωστε...η δικη μου τωρα ερωτηση ειναι...

αξιζει τον κοπο και τα χρηματα ενα ατομο με πολλααααααα κιλα οπως εγω και με κυταρρυτιδα να παρει μια κρεμα και να βαζει ή πρεπει πρωτα να χαθουν καποια τουλαχιστον απο τα πολλα κιλα???????

η φαρμακοποιος μου ειπε να μην χαλασω λεφτα αν δεν χασω πρωτα κιλα...ποια η δικη σας γνωμη?????και επειδη δεν περισευουν κιολας θα ηθαλα να κανω την κινηση μονο να οντως θα κανει δουλεια πανω μου...

αυταααααα...

εγω ενα εχω να σου πω....και οι αδυνατες εχουν κυτταριτιδα.....ειναι και θεμα κιλων σιγουρα.....αλλα εχω φιλες που ειναι 50 κιλα και εχουν κυτταριτιδα μεχρι και στη γαμπα.....εγω θα σου προτεινα αντι για κρεμουλα να παρεις ενα σκραμπ της απιβιτα που ειναι και σχετικα οικονομικο (12,5 ευρω)....και να επιμενεις λιγο παραπανω αντι για 3 λεπτα μασαζ....καντα 5-6.....θα γινεται καλυτερα η αιματωση της προβληματικης περιοχης και θα εχεις καποιο αποτελεσμα σε συνδιασμο με πολυ νερο και σωστη διατροφη....

δηλαδη οχι δεν τα πετας τα χρηματα σου....μην περιμενεις να χασεις κιλα :cool:

edit ....και το σαπουνι που σου λεει η τσιπουρα μας....πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Αχ κορίτσια μαλώστε με.

Από τις 7 που ξύπνησα σήμερα ηπια εναν καφε , εφαγα δυο κριτσίνια και ενα μήλο (αυτο ειχα για σημερα μεχρι το μεσημεριανο) και τώρα μοοολιις εφαγα αλλα δυο κριτσίνια γιατι ζαλιζομουνα.

Ε δεν το παλευω αλλο γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε καλεεεε γιατι να σε μαλωσουμε....κριτσινια εφαγες....οχι σουβλακια ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Και εγω ειδα κυτταριτιδα και δεν μαρεσε. Οχι οτι την απεκτησα τωρα. Ειχα απο παλια αλλα κοιτωντας τα ποδια μου την ιδια και νευριασα. Αλλα βρε κοριτσια δεν πιστευω στις κρεμες.

Y9MXp3.png

απο δευτερα καυσωνα! με φρουτα θα την βγαζουμε και ΠΟΛΥΥΥΥ νερο!

ΚΑΥΣΩΝΑ?????????Δεν θα το αντεγω. Με κανει χαλια η πολυ ζεστη. Μηπως να παρω καμμια αδεια για κανα μπανιο? 8)8)8):cool:

Y9MXp3.png

αμαν!!! δεν αντέχω τη ζέστη με τίποτα

φρούτα, νερά άντε και κανένα γιαούρτιο στο τσακίρ κέφι!

Και εγω ειδα κυτταριτιδα και δεν μαρεσε. Οχι οτι την απεκτησα τωρα. Ειχα απο παλια αλλα κοιτωντας τα ποδια μου την ιδια και νευριασα. Αλλα βρε κοριτσια δεν πιστευω στις κρεμες.

και οι δερματολόγοι και οι διαιτολόγοι δεν πιστεύουν στις κρέμες αλλά πιστεύουν οι ψυχολόγοι... ότι κάνουν πολύ καλό στην ψυχολογία μας!!!

:tongue:

Η αρχηγός είπε το καλύτερο : ΝΕΡΟ !!!

επίσης όχι τηγανιτά, ζάχαρη, αναψυκτικά, τσιγάρο ... τι άλλο;

αυτό που κάνει δουλειά για την κυταρίτιδα είναι το μασάζ (από άνθρωπο που να ξέρεις βέβαια και όχι αγύρτη) έχω δει φίλη με τρομερά αποτελέσματα, αλλά είναι ολόκληρη ιστορία

μωρέ ας φύγουν τα κιλά .... και βλέπουμε... :D

ποσο πια νερο .....δεν αντεχω αλλο .....ολο στη τουαλετα την βγαζω!!!:D

απο φρουτα ...τα τρωμε ολα;;πεστε ναι........ 00020367.gif!!!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αμαν!!! δεν αντέχω τη ζέστη με τίποτα

φρούτα, νερά άντε και κανένα γιαούρτιο στο τσακίρ κέφι!

και οι δερματολόγοι και οι διαιτολόγοι δεν πιστεύουν στις κρέμες αλλά πιστεύουν οι ψυχολόγοι... ότι κάνουν πολύ καλό στην ψυχολογία μας!!!

:tongue:

Η αρχηγός είπε το καλύτερο : ΝΕΡΟ !!!

επίσης όχι τηγανιτά, ζάχαρη, αναψυκτικά, τσιγάρο ... τι άλλο;

αυτό που κάνει δουλειά για την κυταρίτιδα είναι το μασάζ (από άνθρωπο που να ξέρεις βέβαια και όχι αγύρτη) έχω δει φίλη με τρομερά αποτελέσματα, αλλά είναι ολόκληρη ιστορία

μωρέ ας φύγουν τα κιλά .... και βλέπουμε... :D

Ναι αν το θετεις ψυχολογικα το θεμα. Ενταξει παω πασο.

Επισης βρε να ξεχναω αυτο το νερο. Το εχω γραψει ξανα. Εχω θεμα με το νερο. Πινω καφε, πινω χυμους, τρωω τωρα καρπουζι (δεν ξερω ειναι κακο??)

πινω ανθρακουχα νερα οχι πολυ, αλλα το νερο το εχω γραμμενο. Κακως αλλα..... Και η πλακα ειναι οτι κυνηγαω τον μικρο να πινει συχνα πυκνα νερο.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

ποσο πια νερο .....δεν αντεχω αλλο .....ολο στη τουαλετα την βγαζω!!!:D

απο φρουτα ...τα τρωμε ολα;;πεστε ναι........ 00020367.gif!!!!!

sig.asp?img=ad1

Ειμαι ασχετη αλλα και εγω τα τρωω ολα. Δεν ξερω ποια μπορει να ειναι ''φτου κακα''

Y9MXp3.png

Καλημερα γοργονες μου. Τα ευχαριστα μου ειναι οτι ειμαι 83,8. Συνολικη απωλεια βαρους : 8,6 χαζοκιλα.

Ευχαριστω για τις ευχες σας για το παλικαρι μου και ανταποδιδωσ σε ολες να χαιρεστε τα δικα σας και οσες δεν εχετε και επιθυμειτε, γρηγορα να αποκτησετε.

Σας παραθετω δυο Link προς αναγνωση απο το Dietup.gr που εμενα με βοηθησαν πολυ.

http://www.dietup.gr/gynaika/diatrofi/2710-eksypna-kolpa-gia-na-meiwsete-tis-thermides.html

http://www.dietup.gr/gynaika/diatrofi/230-7-.html

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ειμαι ασχετη αλλα και εγω τα τρωω ολα. Δεν ξερω ποια μπορει να ειναι ''φτου κακα''

ψιλοαποφεύγουμε : μπανάνες , κεράσια και πεπόνι με μέτρο

τουλάχιστον αυτό γράφει το χαρτί της διαιτολόγου

συμφωνείτε;

εγώ τρελαίνομαι για νεκταρίνια, δεν έχω πάρει ακόμα

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 742481rubaj90658.gif

Καλημερα γοργονες μου. Τα ευχαριστα μου ειναι οτι ειμαι 83,8. Συνολικη απωλεια βαρους : 8,6 χαζοκιλα.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ψιλοαποφεύγουμε : μπανάνες , κεράσια και πεπόνι με μέτρο

τουλάχιστον αυτό γράφει το χαρτί της διαιτολόγου

συμφωνείτε;

εγώ τρελαίνομαι για νεκταρίνια, δεν έχω πάρει ακόμα

Κι εγώ τρελαίνομαι!!!

Εμένα μου 'χε πει να μην τρώω μπανάνα, για άλλα φρούτα δεν μου 'χε πει τπτ!

Αχ, πείνασα κορίτσια. Περιμένω το κοτοπουλάκι μου να 'ρθει για να σαβουρντιάσω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...