Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλύτερα..............................εδώ το΄χουμε ρίξει στο μαγείρεμα, δε βλέπεις; Μ΄έπιασε η προκοπή μου πάλι!

Σήμερα εγώ μαγειρεύω, χθες η Ζωή νοικοκύρευε..........

..ναι ...ναι ΜΕΓΑΛΕΣ νοικοκυροσύνες!!!:tongue::tongue:

...για το μόνο που χαίρομαι είναι που την Πέμπτη θα στρώσουμε κιόλας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δεν θα χω τουλάχιστον τα σφουγγαρίσματα!!;)

Γειά σου Έλλη!!!!!!!!!!:D

ετσι μπραβο......αφου ακουω καλυτερα .... :cool:

χαχαχαχαχχαχα.....ΟΚ ποια θα μου κανει ντουλαπες??? :tongue::tongue::tongue:

τι ειχε σημερα το μενου????...τι μαγειρεψες?

εγω σημερα αρακα :D

.....μη συνωστίζεστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ισα που πιανω το 81, κατι. τρεχει και ξαναπιανει το 82 και κατι. Τι να πω???

Λολαμενες ζυγαριες. Δυο μηνες τωρα με πιλατευει πανω κατω και το 7αρι απο μπροστα θα αγορασω κυαλια για να το δω.

Αλλα εγω δεν πτοουμαι. Θα το πιασω και θα το ξεφορτωθω οπως και να χει.

ΘΕΛΩ το 6αρι μπροστα ο κοσμος να χαλασει. (68 λεμε)

Εμείς οι δυο πάμε πακετάκι! Δεν το΄χεις πάρει ακόμη χαμπάρι; Κολλάω εγώ, κολλάς κι εσύ! Κάτι γίνεται ξεκολλάω, ξεκολλάς κι εσύ....φοβερό;

ευχαριστώ, γενικά ενώ μαγειρευω ΟΚ, πίτες δεν ξέρω αν φτιάχνω εκτός από μία πολύ ευκολη και νόστιμη που ειναι με φύλλο καταίφι, αλλά σκέφτηκα να κάνω κάτι διαφορετικό :)

Τσιπουράκι μου, δεν μαγειρεύεις απλώς ΟΚ, είσαι και μερακλού!!!!!! Δε θες τεμπελοδουλειές!!!! Παραδέχομαι!:)

..ναι ...ναι ΜΕΓΑΛΕΣ νοικοκυροσύνες!!!:tongue::tongue:

...για το μόνο που χαίρομαι είναι που την Πέμπτη θα στρώσουμε κιόλας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δεν θα χω τουλάχιστον τα σφουγγαρίσματα!!;)

Γειά σου Έλλη!!!!!!!!!!:D

.....μη συνωστίζεστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα στρώσεις, εεεεε;;;;;;;

Πρέπει ν΄αρχίσω να το σκέφτομαι κι αυτό τώρα;;;;;

Την Πέμπτη έχουμε παρέλαση. Πάω να καμαρώσω την κόρη μου! που όλοι την φωνάζουν "πρώτο μπόι"! ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχα.....ΟΚ ποια θα μου κανει ντουλαπες??? :tongue::tongue::tongue:

τι ειχε σημερα το μενου????...τι μαγειρεψες?

φακές με μπόλικα καρότα κι εμεις!

Αλλα εγω δεν πτοουμαι. Θα το πιασω και θα το ξεφορτωθω οπως και να χει.

ΘΕΛΩ το 6αρι μπροστα ο κοσμος να χαλασει. (68 λεμε)

δεν πτοείσαι αυτό μας ενδιαφέρει!!!! να μετριέσαι με μεζούρα να βλέπεις αν έχεις απώλεια σε πόντους!!!! είμαι σίγουρη ότι έχεις!

Ρε συ, αρρώστησες και δεν αλλάζουν οι σελίδες...:tongue::tongue::tongue:...

χα χα χα

Τσιπουράκι μου, δεν μαγειρεύεις απλώς ΟΚ, είσαι και μερακλού!!!!!! Δε θες τεμπελοδουλειές!!!! Παραδέχομαι!:)

αχ βρε κοριτσάκι παλιά το είχα εύκολο, πραγματικά κοντεύω να ξεχάσω να μαγειρεύω εδώ και 3 χρόνια όλο νόμιζα ότι έκανα διαιτα και δεν μαγείρευα και στο τέλος έτρωγα ότι βλακεια έβρισκα! τώρα θα μαγειρεύω και κάτι διαφορετικό αλλά θα τρωω μόνο μια φορά την εβδομάδα και λίγο :)

Θα στρώσεις, εεεεε;;;;;;;

Πρέπει ν΄αρχίσω να το σκέφτομαι κι αυτό τώρα;;;;;

Την Πέμπτη έχουμε παρέλαση. Πάω να καμαρώσω την κόρη μου! που όλοι την φωνάζουν "πρώτο μπόι"! ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....

παρέλαση!!!! μπράβο! και καθόλου κουκουβάου!

τσιπουρα αντι για κρεμμυδια που εχει η συνταγη σου, βαλε πρασα που ειναι γλυκα, αφου τα αχνισεις λιγο με λιγο νερακι...

ωραία ιδέα! μπορώ να βάλω λίγα και λίγα;

όσο για τον μικρό καλό είναι σιγά σιγά να μαθαίνει να κάθετε και με κάποιον αλλον. αλήθεια θα γυρίσεις στη δουλειά; τί σκέφτεσαι;

Μα βρε Ζωή δεν με κάλεσες να σου στρώσω θα παρεξηγηθώ χιχιχιχιιιι

Α, και για να μην το ξεχάσω! να σας θυμίσω σήμερα 9:00 μ.μ. μη χάσετε τη διακαναλική....................

WmPm1vb8q1c&feature=related

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:......

δεν μπορούμε να φάμε και ποπ κορν!φτου!

Μα βρε Ζωή δεν με κάλεσες να σου στρώσω θα παρεξηγηθώ χιχιχιχιιιι

...αααα:eek:!!!!τότε να σε έχω υπόψιν μου για τις κουρτίνες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol:

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:......

δεν μπορούμε να φάμε και ποπ κορν!φτου!

Όχι, αλλά μπορούμε απλά να τα βάζουμε στο στόμα και να τους τα φτύνουμε :tongue::tongue::tongue:

Μαεστρία, λυπάμαι πολύ. :(:(:(

leta,

ωραία νέα. μπορείς τώρα να χαλαρώσεις με τον μπεμπούλη σου!!! :-P:-P

Ax, πιτούλες διαβάζω, και λιγουρεύομαι!!! Έχω μία γλυκιά κολοκυθόπιτα στην κατάψυξη. Θα την καταβροχθίσω όταν πέσω κάτω από τα 70 (ένα πράγμα σαν μπόνους!!!)

georgiammami,

είσαι συναγωνίστρια!!! Μου θυμίζεις εμένα γιατί και στους δύο τα αρχικά κιλά από τον στόχο... ούτε με κυάλια δεν τα βλέπαμε!!! :rolleyes::rolleyes:

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Α, και για να μην το ξεχάσω! να σας θυμίσω σήμερα 9:00 μ.μ. μη χάσετε τη διακαναλική....................

WmPm1vb8q1c&feature=related

ναι!!!:(...και δυστυχως γι'αυτο δεβλεπουμε ΝΗΣΙ......

ελλη μου εσυ πως εισαι;;;

τα κοριτσια σου καλα;;βγαινετε και παρελαση ....!!!ωραια....!!!

ελλη κατι μου λεει οτι περα απ την συντηση μας οταν με το καλο γινει ..θα κανω μια βολτα και απο το φουρνο σας...να τιμησω εκεινα τα μελομακαρονα με την σοκολατα!!:P

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βικυ, απαντησα στο ΠΜ σου αλλα κολλησε ο ΗΥ κια δεν ξερω αν ελαβες τελικα το μηνυμα. Παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...