Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

tsipoura κάτι ανέφερες για κομοδίνα. Χρειάζομαι επειγόντως! Μήπως έχεις βρέι κάτι οικονομικό? Γιατί ότι κοιτάω έχει 200 ευρώ έκαστο. Γιατί έχω την ιδέα οτι είναι πολύ ακριβά τα κομοδίνα?

είναι ακριβά όντως αλλά μπορείς να βρεις και φθηνότερα αν το ψάξεις λίγο εξαρτάτε και τί θέλεις βέβαια (στο ικέα έχει και με 50 ευρώ... ) αν θέλεις μασίφ ξύλο λογικό είναι να ανέβει η τιμή.

Κι εμένα ο διαιτολόγος οταν του ειπα τι τρώω το βράδυ, μου είπε να πείνω ένα ποτήρι γάλα αν δεν αντέχω και πως θα με βοηθήσει. Προς το παρρόν αντιστέκομαι και στο ποτήρι γάλα. Πίνω ένα μπουκάλι νερό και πάω για ύπνο.

να μην αντιστέκεσαι στο γαλατάκι, καλό είναι να το πίνεις, πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ! καμιά φορά τρελαίνομαι να φάω διάφορα και λέω: θα πιώ το γάλα και μετα βλέπουμε! κι όντως πιάνει!

Θελω κ εγω χαλι για το σαλονιιιιι!!! Καλοριφερ δεν αναψαμε ακομη αλλα καναμε ενα βημα. Βαλαμε πετρελαιο την Παρασκευη οποτε με το που θα κρυωσουμε βουρ!

γειά σου τζενάκιον! ωραία τα περάσατε; καλά είναι να φεύγει κανεις όσο μπορεί! όσο για το αλάτι, απίστευτο δεν είναι;;;;;;; μόλις το ξεσυνηθίσεις λίγο μετά γίνεσαι τούμπανο! τρομερό!

εγώ για χαλί δεν σκέφτομαι κάν προς το παρόν .... και προς το μέλλον... :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας κοριτσάρες!

Ιδιαιτέρως θα ευχηθώ στη Βίκυ μας.....να τα χιλιάσετε Βικάκι υγειείς κι αγαπημένοι....

Ζωή η ανησυχία σου είναι εντελώς ΙΝ τόπικ....

Πώς το πάθατε και δεν έχετε γράψει κατεβατά σήμερα;;;;

Γεια σας κοριτσάρες!

Ιδιαιτέρως θα ευχηθώ στη Βίκυ μας.....να τα χιλιάσετε Βικάκι υγειείς κι αγαπημένοι....

Ζωή η ανησυχία σου είναι εντελώς ΙΝ τόπικ....

Πώς το πάθατε και δεν έχετε γράψει κατεβατά σήμερα;;;;

την ίδια ερώτηση θα έκανα και εγώ:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Μαεστρία τα νέα σου παρακαλώ!

Τα 'μαθες, όχι τα καλύτερα. :rolleyes:

Μαεστρο???? που εισαι βρε???....πως ειναι ο Γιαννακος?

πηγες γιατρο?

Καλημέρα γκουρού! Ο Γιάννης πολύ καλά. Θα κάτσει σήμερα κι αύριο που είναι αργία εδώ και Τετάρτη κολείο. Εμένα κόλλησε και είμαι ΧΑΛΙΑ!

Γιατρό πήγα και θα ξαναπάω σήμερα, καθότι ... πρέπει να με δει, να δει ότι δεν έχει μείνει κάτι άσχημο απ' την αποβολή. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol:

με τον καλό το λόγο βρε ελλη μου! χχιχιχιιχιι

ερώτηση: ποιά ξέρει να μου πει καμιά ωραία και εύκολη πιτουλα να φτιάξω την πέμπτη που θα έχω μίνι τραπεζωματάκι; δεν ανοίγω φύλλο κλπ εννοείτε

μαέστρο τώρα σε είδα εδώ, τα είπαμε εμεις <3

έλα να σε γλυκάνω λίγο να γλυκαθώ κι εγώ βρε παιδί...

ckaesindia.jpg

:lol: :lol: :lol:

με τον καλό το λόγο βρε ελλη μου! χχιχιχιιχιι

ερώτηση: ποιά ξέρει να μου πει καμιά ωραία και εύκολη πιτουλα να φτιάξω την πέμπτη που θα έχω μίνι τραπεζωματάκι; δεν ανοίγω φύλλο κλπ εννοείτε

μαέστρο τώρα σε είδα εδώ, τα είπαμε εμεις <3

έλα να σε γλυκάνω λίγο να γλυκαθώ κι εγώ βρε παιδί...

ckaesindia.jpg

Κατ΄αρχήν κέρασε κι εμένα να μου φύγουν τα διαόλια μου....

Πατσαβουρόπιτα!!!!!!!!!!!! εύκολη, νόστιμη, τραγανή, αρκεί να σερβιριστεί ζεστή ;)....καλή ιδέα;

HELLO!!!!!!!!!

Ηρθα κι εγω η μεσημεριανη της παρεας.

Λοιπον, εδω εχουμε ομιχλη και λιγο κρυακι.

Το χαμομηλακι σημερα πηγε πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο χρονια.

Η Νιτνα μας αρρωστουλα.... περαστικα.

Η Ελιζα.... αδυνατει να κανει αλλαγες στο σπιτι!!!! Αλλα σιγουρα μπορει να κανει καπου αλλου......:!:

Η Βικουλα μας να ζησει ευτυχισμενη για παντα με τον αντρουλη της και τα παιδακια της.

Η Αρχηγος, να περναει σουπερ.

Και ολα φυσικα τα γοργονοκοριτσα να περνατε σουπερ.

Καλη εβδομαδα σε ολες.

Γοργονοκόριτσα να μοιραστώ μία ανησυχία μου μαζί σας;

Φοβάμαι πάααααρα πολύ για τό τί μας περιμένει γενικότερα με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Δεν πάνε καλά τα πράγματα και συν τοις άλλοις ακούγεται πάααααρα πολύ ότι θα πάμε για εκλογές:confused::rolleyes:

sorry για το off topic.

Πιστευετε οτι "αν αλλαξει ο Μανολιος και βαλει τα ρουχα του αλλιως" θα σωθει η Ελλαδα???

Εδω χρειαζονται πολλα τσεκουρια που θα σπασουν οχι κεφαλια αλλα καρεκλες εξουσιας. Οσες με "πιασατε" με πιασατε!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κατ΄αρχήν κέρασε κι εμένα να μου φύγουν τα διαόλια μου....

Πατσαβουρόπιτα!!!!!!!!!!!! εύκολη, νόστιμη, τραγανή, αρκεί να σερβιριστεί ζεστή ;)....καλή ιδέα;

κερνάω όλες!!!!!

για πες συνταγή!

Γεωργία μου Καλή σου εβδμάδα, σε πιάσαμε μια χαρά ;)

πολλά σου φιλιά, έχασες κι αλλο βρε θηρίο;;;;;;;;

Τα 'μαθες, όχι τα καλύτερα. :rolleyes:

Καλημέρα γκουρού! Ο Γιάννης πολύ καλά. Θα κάτσει σήμερα κι αύριο που είναι αργία εδώ και Τετάρτη κολείο. Εμένα κόλλησε και είμαι ΧΑΛΙΑ!

Γιατρό πήγα και θα ξαναπάω σήμερα, καθότι ... πρέπει να με δει, να δει ότι δεν έχει μείνει κάτι άσχημο απ' την αποβολή. :(

:confused::confused::confused:εγινε κατι ασχημο;;ελπιζω να καταλαβα λαθος.......!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused:εγινε κατι ασχημο;;ελπιζω να καταλαβα λαθος.......!!!!!!

και εγω μπερδευτηκα...ελπιζω και εγω να εχω καταλαβει λαθος...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

και εγω μπερδευτηκα...ελπιζω και εγω να εχω καταλαβει λαθος...

Αρχικό μήνυμα απο ΒΙΚΥ74

εγινε κατι ασχημο;;ελπιζω να καταλαβα λαθος.......!!!!!!

μια απο τα ιδια γιατι σημερα ειμαι και συφουνας και δεν σας διαβαζω καλα ???:confused::confused::confused:

για πες συνταγή

Θα χρειαστείς:

μισό κιλό φύλλο κρούστας

διάφορα τυριά

πιπέρι

4 αυγά

1 κουτί σόδα (απ΄αυτή που πίνουμε)

ελαιόλαδο

Τρίβεις τα τυριά (κι αν σου τριφτούν ακανόνιστα, καλύτερα)

Αλοίφεις το ταψί σου με λίγο λάδι.

Πατσαβουριάζεις μέσα 3 φύλλα.

Τα πασπαλίζεις με τριμένο τυρί και λίγο πιπέρι.

Πατσαβουριάζεις 2 φύλλα.

Πασπαλίζεις με τυρί,πιπέρι και συνεχίζεις έτσι, μέχρι να σου τελειώσουν τα υλικά. ΔΕΝ αλοίφεις τα φύλλα με λάδι.

Στο τέλος χαράζεις με το μαχαίρι σου μέχρι κάτω, γιατί εν συνεχεία θα ρίξεις υγρά και θες να απορροφηθούν.

Χτυπάς τ΄αυγά σου καλά, σε βαθιά λεκανίτσα και μετά ρίχνεις τη σόδα. Θα σου φουσκώσει. Προσπάθησε όσο είναι φουσκωμένη να τη ρίξεις πάνω στην πίτα και να πάει παντού.

Άφησε για λίγο να πιει τα υγρά. Ράντισε από πάνω λίγο λάδι.

Την ψήνεις στους 200 βαθμούς, περίπου 45 λεπτά.

Εννοείται ότι την φιάχνεις με ό,τι γέμιση θέλεις (την κάνεις δλδ σπανακόπιτα, μανιταρόπιτα κ.ο.κ). Πρότεινα τυρόπιτα, διότι είναι η πιο γρήγορη.....

Ελλη ευχαριστώ, έχω ερώτηση

τα πατσαβουριασμένα φύλλα τα βάζω δίπλα δίπλα; σμιχτά;

ή το ένα πάνω από το αλλο;

ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ η ασχετίδου!

εγώ έλεγα να κανω αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kremmidopita-me-manitaria-kai-tiri.html

αλλά όχι με σφιλιάτα γιατί είναι πάρα πολύ βουτηρένια, μαλλον με κουρου

τι λες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...