Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!Καλή βδομάδα!!!!!!!!

Βίκυ είχατε επέτειο;;Να ζήσετε!!!να στε ευτυχισμένοι!!!

Ντίνα περαστικά!!!...και στη μικρή σου!!

Το Σάββατο είχα πάει σε γάμο!!!και ξεπάγιασα 000200BC.gif...και έφαγα!!

Έκανα και πάρα πολλές δουλειές στο σπίτι (ξεπατώθηκα)!!!...αλλά ευτυχώς τελειώνω!!!!!!!.. και σίδερο ΌΛΛΛΑ ΑΑΑ μαζί!....

Άντε, να χουμε μία καλή βδομάδα! 00020318.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κορίτσια,

Κρύο κρύο κρύο. Εχτές το βράδυ ξεπάγιασα. Ανάψαμε το καλοριφέρ αλλα δεν δούλευε. Μα τι περιμένουν να χιονίσει για να βάλουν μπροστα? Και έχουμε και παιδιά στην πολυκατοικία.

ΒΙΚΥ74 Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτιχισμένοι!

Τελικά όλα μια ιδέα είναι και ο καφές χωρίς ζάχαρη. Δεν το περίμενα αυτό.

Το βράδυ είναι λίγο πιο δύσκολο, όχι από πείνα, απλώς επειδή το βράδυ έτρωγα βλακείες ο εγκεφαλος μου δεν μπορεί να το πιστεψει οτι τελείωσαν τα βραδυνά πάρτυ. Αλλά όλα καλά.

Είχαμε κανένα νέο από maestria? Που είναι το κορίτσι?

georgiamami δεν σε συνεχάρηκα για την απώλεια στη ζυγαριά. Μπράβο κορίτσι, πάντα τέτοια!

leta800 εμένα τα κιλά της εγκυμοσύνης άρχισαν να χάνονται από τον τρίτο μήνα και μετά.

Καλημέρα

Έχει αρκετό κρυο σήμερα!!! Σήμερα πρέπει να πάω στον ΟΑΕΔ. Έκανα εδώ και 2 εβδομάδες που έκανα τα χαρτιά μου για το εξάμηνο και ακόμα δεν με πήραν τηλ για να πάω να πάρω την απόφαση!! Έχω αγχωθει λέτε να μην την έχω πάρει την άδεια;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσακια σημερα εκλεισα 17 χρονια παρεα με τον αντρουλη μου.....!!!!ωραια ευτυχισμενα χρονια ...που αν γυριζα το χρονο πισω ...θα ηθελα να τα περασω ακριβως το ιδιο!!!!

1Pxv7udKGZ0&feature=related

να εχετε μια ομορφη νυχτα.....

τα λεμε αυριο !!!!!:):)

καλημερααααααααα βικουλα...να ζησετε κοριτσακι μου...ευχομαι τα καλυτερα σε σενα , τον αντρουλη σου και τα παιδακια σου...να ειστε παντα αγαπημενοι,ερωτευμενοι, ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραιοοοοοοοο τραγουδακι...

μαρακι δ-υ-σ-μ-η-ν-ο-ρ-ρ-ο-ι-α!!!!!!

ελιζα σε ποια ταβερνα στη σταματα ησουνα?

εγω ειμαι απο την δευτερα με συναχι λαιμο και βηχα, τωρα καλυτερα ευτυχως , με ειχε κολλησει ο μιρκος που του ειχε ξεκινησει με συναχι και τωρα του εχει μεινει βηχας οταν ξαπλωνει ο γλυκος μου και ειναι ηδη 10 μερες, ελπιζω να τελειωνει σιγα σιγα κιαυτος να ησυχασει λιγο να κοιμηθει ηρεμα

αυριο θα παω για φυσικοθεραπεια θα σας πω τα νεα

μπάι που λεει και το μωρο μου!

καλημερα αχιλλεας...ειμασταν στην ''αμυγδαλεζα'' την εχει η γυναικα ενος συμφορουμιτη του αντρα μου...ειναι τελεια να πατε...

περαστικα στον μικρο σου ... ξερω πολυ καλα απο ξενυχτια λογω βηχα και γενικοτερα απο ξενυχτια ... αχχχχχχχχ

χαχαχα!! βρε γορογνες μου τι κανεται εμεις ξενια καιμ εγω ταβλα απο τον πυρετο και οι δυο αν και ηρθα σημερα δουλεια δεν γινοταν αχ!! ατιμη κριση που δεν μας αφινες να αγιασουμε λιγο στο κρεβατι μας χιχιχιχι!! πλακα κανω δεν γινοταν να μην ερθω γιατι εχω 9 μηνο και τους αγαπητους απο το χρηματιστηριο χιχιχι!!!!!!!!!!!!!

καλημερα με ενα ωραιο καφε !!!

καλημερα ντινακι...περαστικουλια σε μαμα και κορη...χαιρομαι που και αρρωστη που εισαι δεν χανεις το χιουμορ σου ...

Καλημερα, καλη εβδομαδα! Τελευταια του Οκτωβρη, εχουμε γιορτες, αργιες, πολυ καλος καιρος μεχρι στιγμης στην Αθηνα τουλαχιστον, το κακο ειναι οτι αλλαζει η ωρα το σκ και ψυχοπλακωνομαι απο τωρα...:?

Το Σαββατο περασα πολυ ομορφα με τα κοριτσια απο το καφε μας, οπως παντα αλλωστε. Ηπιαμε τα καφεδακια μας, τα ποτακια μας, τα σφηνακια μας, εφεραν και πολλα γλυκα αυτη τη φορα...κολαση, δε σας λεω τιποτα!;)

καλημερα ταρα...ανηπομωνω να οργανωσουμε και εμεις μια συναντηση...μαλλον με το καλο οταν ερθει η βικουλα αθηνα...

καλημέρα.κρύοοοοοοοοοοοοοοοοο...

καλημερα ζουμπι...καλη συνεχεια στη διαιτουλα σου...

Καλημέρα!!!!!!Καλή βδομάδα!!!!!!!!

Έκανα και πάρα πολλές δουλειές στο σπίτι (ξεπατώθηκα)!!!...αλλά ευτυχώς τελειώνω!!!!!!!.. και σίδερο ΌΛΛΛΑ ΑΑΑ μαζί!

καλημερα ζωουλα...μη μιλας για σιδερο...το αγνωω και με στραβοκοιταζει...

Καλημέρα κορίτσια,

Το βράδυ είναι λίγο πιο δύσκολο, όχι από πείνα, απλώς επειδή το βράδυ έτρωγα βλακείες ο εγκεφαλος μου δεν μπορεί ν α το πιστεψει οτι τελείωσαν τα βραδυνά πάρτυ. Αλλά όλα καλά.

καλημερα angel mammy ...αχχχχ ποσο θελω και εγω να κανω αλλαγες στο σπιτι μου και δυστηχως αν και μου αρεσουν πολυ οι γωνιακοι καναπεδες μετανιωσα που τον πηρα γιατι δεν μπορω να τον κουνησω απο εκει που τον εχω...σνιφ κλαψ και ετσι δεν μπορω να κανω την παραμικρη αλλαγη στο σαλονι μου σε οτι αγορα τη διαρυθμιση των επιπλων...

καλημερααααα λετακι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

καλή εβδομάδα!!!!!! και να πω και καλό χειμώνα :)

το κουτιστάν υποχωρεί αρκετά! το σάββατο πήγα για μαλλάκια, επιτέλους έγινα άνθρωπος !!!! έφτιαξα και χεράκια ποδαράκια, ξέφυγε και το μυαλό μου από τις κούτες!

το σαββατο το βράδυ είχαμε γιορτή πεθερά, κουνιάδος και ανηψιά ωραία τα περάσαμε, κιΟΥρία με το φαγητό όσο γινόταν, αρνάκι στον φούρνο, έφαγα ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι πιπερόπιτα που λατρεύω όπως την κανει η πεθερά μου, σαλάτα άφθονη, δεν έφαγα: πατάτες, μανιταρόπιτα (την είδα στον υπνο μου όμως...) , τυριά μμμμιαμμμμ, ψωμί, γλυκό

Υπια όμως πολύ , 6-7 ποτήρια κόκκινο κρασί! το ξέρω ότι ήταν πολύ κακό αλλά το ήθελα πάρα πολύ η ΕΑ (επώνυμη αλκολική χιχιχιχιιχι )

Χθες προσπάθησα να ρεφάρω με λαχανο (τέλειο το μαντολίνο αχιλλέας!!!! πήρα ένα καταπληκτικό από το cook shop που είναι κεραμικό)

Σήμερα το απόγευμα έχω ζύγι, δεν ελπίζω σε κάτι καλό μετά τα σαββατιάτικα ....

Οσες ετυχε να μπειτε χθες στο παρεντς, θα προσεξατε οτι ηταν μπλοκαρισμενο. Οι λογοι: απο τα γραφομενα των αρμοδιων για διαδικτυακες επαφες, για λογους ασφαλειας. Δεν ξερω τι ακριβως εχει συμβει αλλα καλα ειναι να προσεχουμε πολυ τι λεμε και τι γραφουμε οσων αφορα προσωπικα και απορρητα στοιχεια. Και δεν ξερω τι αλλο. Καλο θα ηταν να μας ενημερωσουν οι συντονιστες (εμας που ειμαστε καλα μελη).

Φιλακια σε ολες

κι εγώ δεν μπορούσα να μπω!!!! τρόμαξα κιόλας! τί να μην λέμε βρε γεωργία μου; εδώ λέμε τα σώψυχά μας.... τί να πω; με τα προσωπικά μηνύματα κανονίζουμε τα του facebook οπότε αν κάποιος έχει χακέψει και θέλει να βρει ποια είναι ποιά θα το βρει! γκρ!

κοριτσακια σημερα εκλεισα 17 χρονια παρεα με τον αντρουλη μου.....!!!!ωραια ευτυχισμενα χρονια ...που αν γυριζα το χρονο πισω ...θα ηθελα να τα περασω ακριβως το ιδιο!!!!

Να ζήσετε!!!!! πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!!!!!!

εγω ειμαι απο την δευτερα με συναχι λαιμο και βηχα, τωρα καλυτερα ευτυχως , με ειχε κολλησει ο μιρκος που του ειχε ξεκινησει με συναχι και τωρα του εχει μεινει βηχας οταν ξαπλωνει ο γλυκος μου και ειναι ηδη 10 μερες, ελπιζω να τελειωνει σιγα σιγα κιαυτος να ησυχασει λιγο να κοιμηθει ηρεμα

αυριο θα παω για φυσικοθεραπεια θα σας πω τα νεα

μπάι που λεει και το μωρο μου!

περαστικά σας και ελπίζω να λειτουργεί καλά η φυσικοθεραπεία!!!!!

χαχαχα!! βρε γορογνες μου τι κανεται εμεις ξενια καιμ εγω ταβλα απο τον πυρετο και οι δυο αν και ηρθα σημερα δουλεια δεν γινοταν αχ!! ατιμη κριση που δεν μας αφινες να αγιασουμε λιγο στο κρεβατι μας χιχιχιχι!! πλακα κανω δεν γινοταν να μην ερθω γιατι εχω 9 μηνο και τους αγαπητους απο το χρηματιστηριο χιχιχι!!!!!!!!!!!!!

περαστικά σας!!!!!!! μα τι εγινε μας χάκεψαν ή μας μάτιαξαν εδώ μέσα;;;;;

αν μπορείς φύγε νωρίτερα να πας να ξαπλώσεις βρε ντινάκι :)

Ειχα τον αδελφο μου και τα ανιψια μου χθες το απογευμα σπιτι, και εφτιαξα διπλη δοση πατενταρισμενη απο το κεικ λεμονι χθες και δεν εμεινε τιποτα!:lol:

τί να πω; με αρρωσταίνεις με το κεικ λεμόνι!!!!!!! μιαμ! είσαι και χρυσοχέρα!

Κ

Το Σάββατο είχα πάει σε γάμο!!!και ξεπάγιασα ...και έφαγα!!

Έκανα και πάρα πολλές δουλειές στο σπίτι (ξεπατώθηκα)!!!...αλλά ευτυχώς τελειώνω!!!!!!!.. και σίδερο ΌΛΛΛΑ ΑΑΑ μαζί!....

Αντε, να χουμε μία καλή βδομάδα!

Καλή εβδομάδα Ζωή μου!!!! πέρασες καλά στον γάμο;

μα γιατί έκανες δουλειές μόνη και δεν φώναξες κι εμας;;; χιχιχιχιχιχιι

κι εγώ σας περίμενα αλλά..... μόνη μου τις έκανα!

Το βράδυ είναι λίγο πιο δύσκολο, όχι από πείνα, απλώς επειδή το βράδυ έτρωγα βλακείες ο εγκεφαλος μου δεν μπορεί να το πιστεψει οτι τελείωσαν τα βραδυνά πάρτυ. Αλλά όλα καλά.

.

Angel καλή αρχή σου εύχομαι!!!!! Επιμονή και όλα θα τα χάσεις, θα δεις!

με πρόλαβες για την ζάχαρη! ευτυχώς το κατάλαβες! η ζάχαρη είναι κανονικά μια συνήθεια και μόνο, παλιά (πολύ παλιά) έπινα τον καφέ μου σχεδόν όπως εσύ με 4 κουταλιές ζάχαρη! Παιδευόμουν με γλυκαντικά κλπ τίποτα! Κάποια στιγμή είπα τέρμα η ζάχαρη, μετά από 2 μήνες δεν μπορούσα ούτε να μυρίσω ζάχαρη στον καφέ! Να σου προτείνω να πίνεις γαλλικό ή ελληνικό στην αρχή γιατί με το νες είναι πιο δύσκολο καθότι πιο πικρός (εγώ τον έχω καταργήσει εντελώς γιατί μόνο καφές δεν είναι) ή καπουτσινακι! άντε μπράβο και καλή αρχή και πάλι!!!!!! :)

ελιζάκι χαίρομαι που πέρασες όμορφα την παρασκευή!!!!! άντε να βγαίνεται λίγο να αλλάζεται παραστάσεις και διάθεση! ;)

όσο για την έκθεση... πήγατε τελικά;

ζουμπουλία καλή συνέχεια με την διαιτούλα!

λέτα καλημέρα ελπίζω όλα ΟΚ με τον ΟΑΕΔ :)

Σε όλες καλημέρες :D

Μαεστρία τα νέα σου παρακαλώ!

Αρχηγέ που είσαι;

μια γρηηηηγορη καλημέρα & καλη εβδομαδα γοργονάκια !!!

Βικυ μου καλημερα !

να ζησετε! Χρονια ΠΟλλα...παντα μαζι και αγαπημενοι!!!! :D

Ελιζαααααα τι κανεις κοριτσι?

περασες καλα ????...για πες τι ειχε το μενου στο ουζαδικο?

Τρελοκομειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο περαστικα !!!!

καμια πορτοακαλδιτσα ηπιες???

καλημερα Ταρα με τα γλυκα σου!!! :D

Ελλη μου τι κανεις???

το ρίξαμε εξω το σ/κ???:tongue:...παρασπονδησες αμαρτωλη??? :tongue:

Angel καλημερα και καλη αρχη....μια χαρα θα τα πας ;)

Μαεστρο???? που εισαι βρε???....πως ειναι ο Γιαννακος?

πηγες γιατρο?

Μπονζουρ Ζωη ....νοικοκυρα :D....αμα τελειωσεις το δικο σου σιδερο να σου στειλω και ενα δικο μου?:tongue:

κυρα δασκαλα αχιλεας ευχαριστωωω για το μαθημα ορθογραφιας :tongue: χαχαχαχα.....περαστικα βρε κοριτσι...πφφφ....ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι ρε γμτ!

κασλη αρχη με τις φυσιοθεραπειες...περιμενουμε νεα ;)

Γιωργια μας ...thnxxxx για την ενημερωση....οπως πολυ σωστα ειπες πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω ;)

Τσιπουριτσα???...που εισαι οεο?

καλα το Beyond dress codeσ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!...μακαρι να βρεις χρονο να πας....15 λεπτακια θα κανεις μονο ειναι μικρη η εκθεση αλλα ΑΞΙΖΕΙ!!!! :D

καλημερα leta και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια !!!!

φιλια στα μουτρα σας...κατα το μεσημερακι ...επιστρεφω:cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

το κουτιστάν υποχωρεί αρκετά! το σάββατο πήγα για μαλλάκια, επιτέλους έγινα άνθρωπος !!!! έφτιαξα και χεράκια ποδαράκια, ξέφυγε και το μυαλό μου από τις κούτες!

το σαββατο το βράδυ είχαμε γιορτή πεθερά, κουνιάδος και ανηψιά ωραία τα περάσαμε, κιΟΥρία με το φαγητό όσο γινόταν, αρνάκι στον φούρνο, έφαγα ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι πιπερόπιτα που λατρεύω όπως την κανει η πεθερά μου, σαλάτα άφθονη, δεν έφαγα: πατάτες, μανιταρόπιτα (την είδα στον υπνο μου όμως...) , τυριά μμμμιαμμμμ, ψωμί, γλυκό

Υπια όμως πολύ , 6-7 ποτήρια κόκκινο κρασί! το ξέρω ότι ήταν πολύ κακό αλλά το ήθελα πάρα πολύ

Χθες προσπάθησα να ρεφάρω με λαχανο (τέλειο το μαντολίνο αχιλλέας!!!! πήρα ένα καταπληκτικό από το cook shop που είναι κεραμικό)

Σήμερα το απόγευμα έχω ζύγι, δεν ελπίζω σε κάτι καλό μετά τα σαββατιάτικα ....

καλημεραααααααα γλυκο τσιπουρακι...ωραια να ανανεωνεσαι εεεεε...μεγια μαλακια και νυχακια...

το τσουξαμε βλεπω εεεεεεεε...ωραια το κοκκινο κρασι και εγω ειμαι πολυ φαν ... ειδικα του ημιγλυκου...και το σαμιωτικο το ντουξακι αν και ασπρο σουπερρρρρρρρ το λατρευω...

ποσο το πηρες το μαντολινο τσιπουριτσα?

ελιζάκι χαίρομαι που πέρασες όμορφα την παρασκευή!!!!! άντε να βγαίνεται λίγο να αλλάζεται παραστάσεις και διάθεση! ;)

όσο για την έκθεση... πήγατε τελικά;

στην εκθεση πηγαμε τελικα και με τα δυο παιδια αλλα με μουτρα πηγαμε , με μουτρα φυγαμε...ο μικρος σηκωσε την εκθεση στο ποδι...

ο αντρουλης μου στεναχωρηθηκε αρκετα γιατι εβλεπε ολες αυτα τα σκαφακια και ητανε πολυ νταουν γιατι εκεινος το καλοκαιρι που μας περασε αναγκαστηκε να πουλησει τη βαρκουλα που ειχαμε γιατι φοβηθηκε με τις μαζικες απολυσεις που εγιναν στην εταιρεια του και την ειχε παρει με δανειο οποτε την πουλησε ετσι ωστε και καποια απολυση να γινει να μη βρεθουμε να χρωσταμε...ξεχρεωσε το δανειο και τωρα εχει μαραζωσει ο κακομοιρης γιατι χωρις βαρκουλα δεν μπορει να ψαρεψει...και η θαλασσα-ψαρεμα-ψαροντουφεκο ειναι η ζωη του και βγαζει αφρους...

τι σας λεω τωρα εεεε...

καλημεραααααααααα μαρακι...

ψητουρα επεσε στο ταβερνακι μαρια...πολυ ψητουρα ... και κοκκινο ωραιο κρασι ... και ενα τσιπουρακι με αρωμα μαστιχας σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γειά σου αρχηγέ!!!!! καλή εβδομάδα! θα προσπαθήσω να πάω την τετάρτη, το θέλω πολύ ελπίζω να μου βγει και να προλάβω γιατί την πεμπτη (28η) θα κάνω ένα μινι τραπεζωματάκι στο σπίτι

ελιζάκι μου το πήρα 35 ευρώ το οποιο θεωρώ ότι δεν είναι φθηνό αλλά επειδή ειναι κεραμικό και όχι πλαστικό ελπίζω πως θα τα βγάλει τα λεφτά του, επίσης για να πω την αλήθεια όσο περιμένα να έρθει ο καλός μου για να πάρουμε τα κομοδίνα είδα μπροστά μου το cook shop...

πάντως το κόβει τέλεια έχει να αλλάζεις και το πάχος που το κόβει, με βόλεψε κι ας ήταν η πρώτη φορά!

όσο για την βάρκα είναι δύσκολες οι εποχές και καλό είναι να είναι κανεις συντηρητικός και σιγά σιγά όλα θα τα κάνουμε :)

κρασάκια μου αρέσουν μονο τα ξηρά, τα πολύ ξηρά, αντίθετα τα γλυκά δεν τα μπορώ καθόλου

Καλό χειμώνα τσιπουρίτσααααα!!!!!!!!

Με γειές!!!!:D

Καλή εβδομάδα Ζωή μου!!!! πέρασες καλά στον γάμο;

μα γιατί έκανες δουλειές μόνη και δεν φώναξες κι εμας;;; χιχιχιχιχιχιι

κι εγώ σας περίμενα αλλά..... μόνη μου τις έκανα!

Τέτοιο κρύο στο γάμο!!!!ΠΑΓΩΣΑ...αλλά ωραία ήταν!!!!

Υπάρχει περιθώριο να σας φωνάξω!!!!:tongue::tongue::tongue:

...μην ανησυχείτε....πολλές δουλειές!!!!:D:D:tongue::tongue:

Μπονζουρ Ζωη ....νοικοκυρα :D....αμα τελειωσεις το δικο σου σιδερο να σου στειλω και ενα δικο μου?:tongue:

Γειά σου αρχηγέ!!!!!!:D:D

...να σου πω, μπροστά στη γενική που έκανα+ παντζούρια -το σίδερο φάνταζε παιχνιδάκι!!!!:o:tongue::lol::lol:

Γοργονοκόριτσα να μοιραστώ μία ανησυχία μου μαζί σας;

Φοβάμαι πάααααρα πολύ για τό τί μας περιμένει γενικότερα με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Δεν πάνε καλά τα πράγματα και συν τοις άλλοις ακούγεται πάααααρα πολύ ότι θα πάμε για εκλογές:confused::rolleyes:

sorry για το off topic.

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

καλή εβδομάδα!!!

αχιλλέας,

περαστικούλια σε όλους.

Βίκυ,

να ζήσετε... Και μόνο που διάβασα τα χρόνια κάτι με έπιασε :tongue::tongue:

angelmommy,

σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για να αποφύγω τις βραδινές κρίσεις, συνήθως τρώω αργά το βραδινό μου και αφού έχουν κοιμηθεί τα τέκνα. Το ξέρω ότι δεν είναι υγιεινό τοστάκι στις 11:30, αλλά νομίζω είναι πιο υγιεινό από τοστάκι στις 9:00 και σαβούρες στις 11:30:rolleyes::rolleyes:.

leta,

τι δίαιτα κάνεις εσύ; γιατί θηλάζεις και αποκλειστικά.

elizaa,

γ#$ω το ΔΝΤ τους μέσα με τις περικοπές, τις απολύσεις κλπ. Σε λίγο καιρό θα σκεφτόμαστε και το λογαριασμό του ίντερνετ.

Tara,

ευτυχώς που δεν είμαι καθόλου φαν του λεμονιού γιατί θα είχα κάνει πρωινή πρωινή παρασπονδία...

Πάω να ρίξω μια ματιά στα φασολάκια μου και πολλές στη διπλωματική μου μιας και κοιμάται η κόρη μου!!!

CU

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ζωή τους ίδιους φόβους έχουμε όλοι ...... δυστηχώς δεν έρχονται καλύτερες μέρες

Μαριλίνα καλημέρα!

οι βραδυνές λιγούρες Ηταν το βασανιστήριο μου, το έλυσε (εκτός από πείσμα...) με ένα ποτήρι γάλα. Τρώμε κατά τις 9 (θέλω να καταφέρω να τρώμε στις :cool: κι αν πεινάσω πλέον κατά τις 11:30 πίνω ένα ποτήρι γάλα, δοκίμασέ το μπορεί να σε βοηθήσει κι εσένα :)

elizaa κι εγώ γωνιακό καναπέ πήρα. Επειδή όμως ήξερα τα μυαλά που κουβαλάω και δεν μπορώ να βλέπω το σπίτι ίδιο για πολύ καιρό. Πήρα ένα καναπέ που είναι ένα μεγάλος και ένα μικρό κομμάτι που κάνει γωνία αλλά δεν είναι κολημένο. Οπότε μια το βάζω δεξιά μια αριστερά μια απέναντι και πάει λέγοντας. Με έχει βοηθήσει πολύ να σου πώ την αλήθεια στο να μην βαριέμαι σχεδόν κάθε δευτερο σφούγγάρισμα του αλλάζω θέση. Μιας που ούτως η άλλως τον μετακινώ για να σκουπίσω και από κάτω.

Αρχηγέ καλημέρα, ελπίζω να είσαι καλά.

tsipoura κάτι ανέφερες για κομοδίνα. Χρειάζομαι επειγόντως! Μήπως έχεις βρέι κάτι οικονομικό? Γιατί ότι κοιτάω έχει 200 ευρώ έκαστο. Γιατί έχω την ιδέα οτι είναι πολύ ακριβά τα κομοδίνα?

Ζωή τους ίδιους φόβους έχουμε όλοι ...... δυστηχώς δεν έρχονται καλύτερες μέρες

Μαριλίνα καλημέρα!

οι βραδυνές λιγούρες Ηταν το βασανιστήριο μου, το έλυσε (εκτός από πείσμα...) με ένα ποτήρι γάλα. Τρώμε κατά τις 9 (θέλω να καταφέρω να τρώμε στις :cool: κι αν πεινάσω πλέον κατά τις 11:30 πίνω ένα ποτήρι γάλα, δοκίμασέ το μπορεί να σε βοηθήσει κι εσένα :)

Κι εμένα ο διαιτολόγος οταν του ειπα τι τρώω το βράδυ, μου είπε να πείνω ένα ποτήρι γάλα αν δεν αντέχω και πως θα με βοηθήσει. Προς το παρρόν αντιστέκομαι και στο ποτήρι γάλα. Πίνω ένα μπουκάλι νερό και πάω για ύπνο.

Καλημερα κ καλη βδομαδα κοριτσια! Τι κανετε ολα καλα?

Την Παρασκευη δεν μπηκα καθολου μιας κ ειχαμε μετακομιση στο γραφειο. Πηγαμε ενα κτιριο δοπλα. Το καινουριο γραφειο μου ειναι χαλια αλλα μπρος στο γενικο χάλι ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να με απασχολει.

Βικακι να τα χιλιασετε! Να ειστε αγαπημενοι παντα κ ευτυχισμενοι.

Εμεις ΣΚ πηγαμε χωριο κ γυρισαμε χτες το βραδακι. Εβαλα 3 πλυντηρια εχω ακομα ενα για σημερα κ μετα που θα γυρισω σπιτι πρπεει να μαγειρεψω για αυριο να σιδερωσω κ να κανω κανα γλυκο να βρισκετε σπιτι μιας κ αυριο γιορταζει ο γιος μου κ να συμμαζεψω λιγο κ σκουπισμα σφουγγαρισμα.Να δω ποτε θα προλαβω. Γενικα το ΣΚ δεν μπορω να πω οτι εφαγα πολυ αν εξαιρεσουμε 3-4 κουταλιτσες γλυκο αλλα χτες το μεσημεριανο ηταν ψητο αλλα εξω σε ταβερνα. Παρολο που προσεξα ειμαι τοσο πολθυ πρησμενη που δεν φανταζεστε! Σαν να εχω παρει 5 κιλα ειμαι. Μαλλον απο το πολυ αλατι που βαζει η μανα μου στο φαγητο πρπεει να ειναι δεν εξηγειτε διαφορετικα. Ηταν απο τις λιγες φορες που πηγαμε κ δεν τσιμπολογησα αναμεσα στα γευματα αλλα ουτε εφαγα πολυ. Τι να πω αν ειναι να παχαινω κ με ψητα κ σαλατα τοτε ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!!!!

Ντινακι περαστικα !!!

Θελω κ εγω χαλι για το σαλονιιιιι!!! Καλοριφερ δεν αναψαμε ακομη αλλα καναμε ενα βημα. Βαλαμε πετρελαιο την Παρασκευη οποτε με το που θα κρυωσουμε βουρ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...