Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε?

ΒΙΚΥ74 θέλω να πιστευω οτι θα τα καταφέρω. Πάντως η ψυχολογία μου είναι ήδη ανεβασμένη μιας που νιώθω οτι κάνω μια πραγματική αρχή με τη βοήθεια του διαιτολόγου.

georgiamami τι κάνεις? Σήμερα έχει κρύο φαντάζομαι εκεί τι θα γίνεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σας γοργονιτσες!!!

πως περασατε το σκ???

εμεις παρα πολυ ωραια!!!οικογενειακα!!!

χθες ζυγιστηκα(1 φορα την εβδομαδα) και ειμαι 69.8!!αλλα 200 γρ!!σιγα σιγα προχωραμε!!!

ελιζακι χαιρομαι που περασες καλα!!!και ελπιζω να ξεπερασατε τον καβγα σας και να πηγατε εκει που θελατε!!

αντε φιλια και καλο βραδυ!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

angel_mammy[/b];638713]georgiamami τι κάνεις? Σήμερα έχει κρύο φαντάζομαι εκεί τι θα γίνεται.

Αngel μου, οπως καθε Σ/Κ κανω καποιες extra δουλιτσες του σπιτιου αλλα και ξεκουραζομαι. Οσο για το κρυο, οχι δεν ειχαμε καθολου. Αντιθετα ηταν μια υπεροχη μερα με ηλιοφανεια και χωρις αερα.

Γοργονιτσες μου σας ευχομαι μια υπεροχη βδομαδα. Τα λεμε αυριο. :):):):D

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

angel_mammy χαιρομαι που ξεκινας με καλη διαθεση ....αυτο ειναι πολυ θετικο για το αποτελεσμα!!!!!θα πανε ολα καλα!!!

leta800 μπραβοο...αργα αλλα σταθερα προς τα κατω!!!!

κοριτσακια σημερα εκλεισα 17 χρονια παρεα με τον αντρουλη μου.....!!!!ωραια ευτυχισμενα χρονια ...που αν γυριζα το χρονο πισω ...θα ηθελα να τα περασω ακριβως το ιδιο!!!!

1Pxv7udKGZ0&feature=related

να εχετε μια ομορφη νυχτα.....

τα λεμε αυριο !!!!!:):)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

μαρακι δ-υ-σ-μ-η-ν-ο-ρ-ρ-ο-ι-α!!!!!!

ελιζα σε ποια ταβερνα στη σταματα ησουνα?

εγω ειμαι απο την δευτερα με συναχι λαιμο και βηχα, τωρα καλυτερα ευτυχως , με ειχε κολλησει ο μιρκος που του ειχε ξεκινησει με συναχι και τωρα του εχει μεινει βηχας οταν ξαπλωνει ο γλυκος μου και ειναι ηδη 10 μερες, ελπιζω να τελειωνει σιγα σιγα κιαυτος να ησυχασει λιγο να κοιμηθει ηρεμα

αυριο θα παω για φυσικοθεραπεια θα σας πω τα νεα

μπάι που λεει και το μωρο μου!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

μαρακι δ-υ-σ-μ-η-ν-ο-ρ-ρ-ο-ι-α!!!!!!

ελιζα σε ποια ταβερνα στη σταματα ησουνα?

εγω ειμαι απο την δευτερα με συναχι λαιμο και βηχα, τωρα καλυτερα ευτυχως , με ειχε κολλησει ο μιρκος που του ειχε ξεκινησει με συναχι και τωρα του εχει μεινει βηχας οταν ξαπλωνει ο γλυκος μου και ειναι ηδη 10 μερες, ελπιζω να τελειωνει σιγα σιγα κιαυτος να ησυχασει λιγο να κοιμηθει ηρεμα

αυριο θα παω για φυσικοθεραπεια θα σας πω τα νεα

μπάι που λεει και το μωρο μου!

περαστικουλια σας.....αχιλεας!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

χαχαχα!! βρε γορογνες μου τι κανεται εμεις ξενια καιμ εγω ταβλα απο τον πυρετο και οι δυο αν και ηρθα σημερα δουλεια δεν γινοταν αχ!! ατιμη κριση που δεν μας αφινες να αγιασουμε λιγο στο κρεβατι μας χιχιχιχι!! πλακα κανω δεν γινοταν να μην ερθω γιατι εχω 9 μηνο και τους αγαπητους απο το χρηματιστηριο χιχιχι!!!!!!!!!!!!!

καλημερα με ενα ωραιο καφε !!!

kardia_kafes_small.jpg

463462ggmc7cj16v.gif

Καλημερα, καλη εβδομαδα! Τελευταια του Οκτωβρη, εχουμε γιορτες, αργιες, πολυ καλος καιρος μεχρι στιγμης στην Αθηνα τουλαχιστον, το κακο ειναι οτι αλλαζει η ωρα το σκ και ψυχοπλακωνομαι απο τωρα...:?

Το Σαββατο περασα πολυ ομορφα με τα κοριτσια απο το καφε μας, οπως παντα αλλωστε. Ηπιαμε τα καφεδακια μας, τα ποτακια μας, τα σφηνακια μας, εφεραν και πολλα γλυκα αυτη τη φορα...κολαση, δε σας λεω τιποτα!;)

age.png age.png

463462ggmc7cj16v.gif

Καλημερα, καλη εβδομαδα! Τελευταια του Οκτωβρη, εχουμε γιορτες, αργιες, πολυ καλος καιρος μεχρι στιγμης στην Αθηνα τουλαχιστον, το κακο ειναι οτι αλλαζει η ωρα το σκ και ψυχοπλακωνομαι απο τωρα...:?

Το Σαββατο περασα πολυ ομορφα με τα κοριτσια απο το καφε μας, οπως παντα αλλωστε. Ηπιαμε τα καφεδακια μας, τα ποτακια μας, τα σφηνακια μας, εφεραν και πολλα γλυκα αυτη τη φορα...κολαση, δε σας λεω τιποτα!;)

καλημερα ΤΑΡΑ χαχαχαα!! γλυκα κολαση εεεεεεεεεεε!! ηταν καλα δηλαδι αχ!! και εγω ξεφυγα λιγο το σκ εφαγα κουνελι στιφαδο χιχιχιχι!!! ηταν δικο μας τι να εκανα να μην το τιμουσα λιγο χοχοχοχο!!! αλλα εκαψα λοιπος οσο δεν φανταζεσται χχεεχεχεχεχεχε!! :rolleyes:

καλημερα!!!!καλη βδομαδα!!!!

ντινακι αρρωστουλες οι γυναικες του σπιτιου;;;περαστικα σας κουκλιτσες!!!

ταρα ...ωραια που εχετε γνωριστει και περνατε καλα!!!να δουμε εμεις ποτε θα γνωριστουμε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ΤΑΡΑ χαχαχαα!! γλυκα κολαση εεεεεεεεεεε!! ηταν καλα δηλαδι αχ!! και εγω ξεφυγα λιγο το σκ εφαγα κουνελι στιφαδο χιχιχιχι!!! ηταν δικο μας τι να εκανα να μην το τιμουσα λιγο χοχοχοχο!!! αλλα εκαψα λοιπος οσο δεν φανταζεσται χχεεχεχεχεχεχε!! :rolleyes:

χμ!!!!πως το εκαψες ντινακι;;;;;;;;;

με το καλο παραδοσιακο τροπο;;;!!!!;)χαχαα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ειχα τον αδελφο μου και τα ανιψια μου χθες το απογευμα σπιτι, και εφτιαξα διπλη δοση πατενταρισμενη απο το κεικ λεμονι χθες και δεν εμεινε τιποτα!:lol:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! μην μας κολαζεις πρωι πρωι!!!!:lol:

καλημέρα.κρύοοοοοοοοοοοοοοοοο...μην λέτε για φαγητά πρωι πρωι..Τυχερή η Τάρα με την συνάντηση..εμείς για να πάμε πρέπει να κάνουμε ταξίδι 3 ώρες:(

Τέσπα εχτές ξεπ@τ@θηκα.όλη μέρα καθάριζα το σπίτι.έκανα όμως και αλλαγούλες.το αποτέλεσμα βέβαια τέλειο.ήθελα μια αναναίωση βρε παιδί μου.

όσο για την διαίτα κάλα κρατεί αν και εχτές το βράδυ έφαγα λίγα πατατάκια:cool:αύριο θα ζυγιστώ και θα σας πώ τα χαμπέρια μου.:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

κοριτσακια παω να μαζεψω ......και να παω ικα ....να παρω το χαρτι για την λογοθεραπεια του αλεξανδρου................φιλάκια!!τα λεμε σε λιγο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...