Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Και μία ερώτηση ακόμα: Το υποκατάστατο του καφέ το έχει δοκιμάσει κανείς;; Κάνει για δίαιτα;;

το απόγευμα δεν πίνω καφέ με καφεϊνη, λόγω του θηλασμού αλλά και γιατί είχα παρατηρήσει ότι μου προξενούσε πολλά νεύρα:

Ο ντεκαφεϊνέ είναι πολύ ανθυγιεινός;; Τι να προτιμήσω;;;

Λέω να πάω μία βόλτα στο βιολογικάδικο για να δω αυτό το σιρόπι αγάυης.

NDPXp3.png eJ01p3.png

χαχα και γω!! ετοιμαζω παθητική πυροπροστασία! μη μου πεις! Αρχιτέκτων και συ?

διακοσμήτρια αλλά έχω προαχθεί σε αρχιτεκτόνισσα ....

κατασκευαστικά φτιάχνω τώρα που δεν έχουν καμια σχέση με τα αρχιτεκτονικά που κατέθεσα....

http://delicieuses.forumotion.net/forum-f1/topic-t1983.htm

Ελα, εγω θα φτιαξω το καφεδακι, κι εσυ το κεκακι!:tongue:

κεκάκι δεν φτιάχνω - αρνούμε γιατί δεν θα χωράω από τις πόρτες

να φέρω τις μπυρίτσες;

Μηχανικοί βλέπω στην παρέα!!! Τοπογράφος εγώ!!!

βρε καλώς την, ο λόγος που έχω άλλα κατασκευαστικά σχεδια είναι γατι μπαλαμούτιασα τα υψόμετρα ..... (όχι δεν βρίζω είναι ορολογία του συναφιού μας χιχιχιχιχι )

λες να είσαι κι εσύ γκάστρω;;;;;; νύστες, νευράκια.... λες;

απαπαπαπαπα οχι οχι εγω δεν κυνηγαω αλλο...αλλωστε η κοκκινοσκουφιτσα μου ειναι στο τελος...

φτιάξε μαλλί βάψου κλπ να πας κουκλα !

ναι σιγα...με τι ορεξη βρε...με δυο παιδια να κυνηγαω μεσα στο σπιτι...με τη μαμα μου που θα ερθει ισα πριν φυγω και με τον αντρα μου να μην ειναι στο σπιτι γιατι εχει φρακαρει στη δουλεια και την ωρα που θα τελειωσει δεν θα προλαβει ουτε σπιτι να ερθει...θα παει στο πατρικο και θα με κανει ντελιβερι στον αντρα μου ενα αλλο ζευγαρι που μενουμε κοντα...

αυτα τα λιγα αρκουν για να μην κανω τα παραπανω...

ουφφφφφφφφ κουραστηκα και μονο που τα σκεφτηκα...

καλο απογευμα στα γοργονακια που εφυγαν δεν ειπα ντροπη μου...

εγω παντως δεν ειμαι του χωρου σας...εχω σπουδασει νηπιαγωγος και εχω δουλεψει σαν γραμματεας...ααααα και ενα φεγγαρι ειχα παει και σε μια σχολη για ΜΠΤ (μανικιουρ-πεντικιουρ-τεχνητα) στη φαση μαθε τεχνη και αστηνε και αν πεινασεις πιαστηνε...

πω πω πολλα ειπα παλι...

ελληηηηηηηη κοριτσακι μου δεν σε κοβω πολυ σοι...για ελα να τα πουμε...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλε κανενα μεσημερι δεν κοιμαμαι...απλα σημερα που δεν ξερω γιατι ειμαι φυτο και νυσταζω τα παρατησα ολα και επεσα στο κρεβατι μπας και κοιμηθω αλλα που τετοια τυχη...

μωρε λες κι εσυ????? .....:D:D:D

και εγω ετσι το εκανα καποτε που ειχα ενα τυπου μπρικακι για εσπρεσσο-καπουτσινο...χωρις σχεδια ομως...δεν το χω αυτο...μετα τα επαιξε το μπρικακι και τελος το καπουτσινακι...

ελα βρωμαει ο τοπος απο αυτα τα μπρικακια !!!! ;)

λοιπον θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι σημερα το βραδυ θα πηγαινε σε ενα ταβερνακι με τους ψαραδες συμφορουμιτες του? και στην κακη μου ψυχολογια το ειχα κανει θεμα????

λοιπον το σκηνικο αλλαξε...θα ειναι οι ψαραδες με τις γυναικες τους οποτε και η ελιζα χιχιχιχι...οχι που θα μου γλυτωνε :tongue:...

αν δεν στραβωσει βεβαια τιποτα...

ελααααααααααααααα !!!!! να περασετε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ελιζακι !!! ....να φας ψητα ναι????!!! οχι τηγανιλες βραδιατικα ....και να το απολαυσεις και χωρις τυψεις :cool::D:D:D

Ουφ! Ευχαριστω βρε κοριτσια. Και ειχε παει η καρδια μου στη κουλουρη!!!

Ενας απο τους λογους που σας αγαπαω ιδιαιτερα ειναι η αμεσοτητα με την οποια απαντατε σε ο,τι ρωταμε.

Καλο Σ/Κ σε ολες οσες φευγετε. Εγω ακομη εδω θα ειμαι μεχρι τις 8. Μετα γυμναστηριο και αυριο παω στη μανουλα να κανω καμια δουλεια στο σπιτακι της.

Σας φιλω ολες

ειμαστε πιο γρηγοροι και απο το καρτουν....πως το λενε αυτον που τρεχει σφαιρα....σβιιννννννννννννν???!!! :tongue::tongue::tongue:

λες να είσαι κι εσύ γκάστρω;;;;;; νύστες, νευράκια.... λες;

φτιάξε μαλλί βάψου κλπ να πας κουκλα !

μολις αυτο της εγραψα πιο πανω....μωρε λες???!!!! :D:D:D

γεια σας και παλι γοργονες!! εφαγα, μαζεψα κουζίνα εβαλα τους αντρες για νανι και ήρθα για λίγο.. εχω να τυπώσω κατι σχεδια και πρεπει να τα σουλουπωσω πρωτα λιγο και βαριέμαι.... εσεις καλά?

καλως το Εμακι μας :D:D:D

καλα κοριτσια ο γιος της ΔΕΝ υπαρχει!!!!!....ειναι ενας ΘΕΟΣ!!!!!!!!! :D:D:D

εγω εδω σας αποχαιρετω....δεν προλαβα πολυ σημερα να σας δω...

Φιλια πολλα σε ολες !

Να περασετε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ σ/κ....και το νου σας στα τσιμπολογηματα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εάν εκτός από το να ομορφαίνεις ένα σπίτι, μπορείς και να το κάνεις πιο λειτουργικό... πέρασε και από το δικό μου...

100 τ.μ. και δεν έχω χώρους να βολέψω τα πράγματά μας!!!

Και σου υπόσχομαι... μμμ... την πρώτη μου προσπάθεια από κέικ με αγάβη.

NDPXp3.png eJ01p3.png

βρε βρε το κοριτσι...καλα οτι σε συμπαθουσα το ηξερες ... οτι σε αγαπουσα επισης το ηξερες...

τωρα μαθε οτι σε λατρεψαααααααααααααααααααααα...:rolleyes:

και ελεγα ποια θα ερθει να με βοηθησει να ανανεωσω το σπιτι μου να γινει ανθρωπινα διακοσμημενο γιατι τωρα ειναι διακοσμημενο με παιχνιδια :oops::oops::oops::tongue:...

σας ειπα οτι εχω βαρεθει το σπιτι μου??? οτι θελω να κανω του κοσμου τις αλλαγες και δεν εχω μια? οτι θελω να βαλω χρωμα μεσα στο σπιτι?

αχχχ το πα και αυτο...

καλα θα βγαλω πολλα αποθυμενα φαινεται...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ειμαστε πιο γρηγοροι και απο το καρτουν....πως το λενε αυτον που τρεχει σφαιρα....σβιιννννννννννννν???!!! :tongue::tongue::tongue:

μπιπ μπιπ ... road ranner ... μπιπ μπιπ

μολις αυτο της εγραψα πιο πανω....μωρε λες???!!!! :D:D:D

απαπαπαπαππα ειπαμε...

Φιλια πολλα σε ολες !

γεια σου κοριτσακι μου...να εχεις και εσυ ενα τελειοοοοοοοοοοοο σκ και πολλα φιλακια στην ομορφη φατσουλα σου...

κατασκευαστικά φτιάχνω τώρα που δεν έχουν καμια σχέση με τα αρχιτεκτονικά που κατέθεσα....

βρε καλώς την, ο λόγος που έχω άλλα κατασκευαστικά σχεδια είναι γατι μπαλαμούτιασα τα υψόμετρα ..... (όχι δεν βρίζω είναι ορολογία του συναφιού μας χιχιχιχιχι )

αντε ρε ωραια η διακοσμητική!! ασχολείσαι πιο πολύ με αρχιτεκτονικ΄η διακοσμητική?θα σε εχω υποψην για καμια συνεργασία..

Διαφημίσεις

Φιλια πολλα σε ολες !

κι εσύ να περάσεις τέλεια!!!!! πολλά φιλιά!

Εάν εκτός από το να ομορφαίνεις ένα σπίτι, μπορείς και να το κάνεις πιο λειτουργικό... πέρασε και από το δικό μου...

100 τ.μ. και δεν έχω χώρους να βολέψω τα πράγματά μας!!!

Και σου υπόσχομαι... μμμ... την πρώτη μου προσπάθεια από κέικ με αγάβη.

αν θέλεις έρχομαι, και με σκέτο καφεδάκι :)

ειμαι της άποψης ότι για να είναι ωραίος ένα χώρος πρέπει να είναι πρώτα λειτουργικός αλλιώς δεν υπάρχει ισορροπία

(το αντίθετο με τα παπούτσια δηλαδή! χιχιχιχιχι )

εμυ μου αρχιτεκτονικά κάνω (συνθέσεις, προσχέδια, άδειες, κατασκευές όλα τα σφαζω όλα τα μαχαιρώνω)

δεν δουλεύω μόνη μου είμαι σε γραφειο, αλλά ειδικά στις εποχές που ζούμε κάθε δουλίτσα είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά για σχεδιασμό που μου είναι πιο εύκολο λόγω χρόνου κλπ

μου έχει λείψει η διακοσμητική είναι η αλήθεια ότι τελευταία δεν ...

Λιζάκι θέλει πολύ όρεξη και λίγα λεφτά :)

όσο για το βράδυ μην το μιζερεύεις βρε! κάνε ωραίο μπανάκι, φτιάξε μαλλάκι, βάψου και κάνε την έκπληξη στον καλό σου αλλά και στον εαυτό σου!

ξέρεις μανικιουρ - πεντικιουρ και μας λες ότι δεν βρίσκεις δουλειά;;;;; με κοροιδεύεις; που μια εβδομάδα την παρακαλάω την κοπελιά να έρθει να μου κάνει ποδαράκια και χεράκια γιατί λόγω της μετακόμισης δεν αντέχω να τα βλέπω;;;;;;;;;; που εχουν γίνει οι πιο δυσευρετες κι από τους υδραυλικούς; μην πω για αμοιβές..... για δες το αλλιώς, ψάξε το αλλιώς!!!!!!

Λιζάκι θέλει πολύ όρεξη και λίγα λεφτά :)

όσο για το βράδυ μην το μιζερεύεις βρε! κάνε ωραίο μπανάκι, φτιάξε μαλλάκι, βάψου και κάνε την έκπληξη στον καλό σου αλλά και στον εαυτό σου!

ξέρεις μανικιουρ - πεντικιουρ και μας λες ότι δεν βρίσκεις δουλειά;;;;; με κοροιδεύεις; που μια εβδομάδα την παρακαλάω την κοπελιά να έρθει να μου κάνει ποδαράκια και χεράκια γιατί λόγω της μετακόμισης δεν αντέχω να τα βλέπω;;;;;;;;;; που εχουν γίνει οι πιο δυσευρετες κι από τους υδραυλικούς; μην πω για αμοιβές..... για δες το αλλιώς, ψάξε το αλλιώς!!!!!!

κοιτα τσιπουριτσα μου εγω ειχα παει στη σχολη 8 χρονια πριν...εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα και οι μεθοδοι γενικοτερα...για να στησω ξανα το βαλιτσακι μου θελω το λιγοτερο ενα 600αρι ...ποσο απαγορευμενο για μενα..

ασε που δεν θυμαμαι και τιποτα και θα πρεπει να ξαναπαω στη σχολη...

αυτο που εχω αγαπησει περισσοτερο ειναι οταν ασχοληθηκα με γαμους-βαστισεις με μπομπονιερες - προσκλητηρια κλπ εκει ενιωσα οτι βρηκα τον εαυτο μου...μου αρεσε πολυ να δημιουργω σε αυτον τον τομεα αλλα δυστηχως εχει πεσει πολυ η δουλεια εκει που δουλευα και δεν με χρειαζεται και δεν εχει τυχει να βρω κατι αλλο αντιστοιχο...

και σαν γραμματεας καλη ημουνα...ωραια η επικοινωνια με τον κοσμο...πολυ μου αρεσε και αυτο...

εγω εχω δικο μου γραφειο εδω και λιγους μηνες.. η ασφαλεια του μηνιάτικου όμως είναι άλλο πραγμα. κι εγω μελετες αδειες διεκπεραιώσεις επιβλεψεις κλπ..

βρε μπας και σου χρειαζεται καμια γραμματεας??? χαχχαχαχαχαχα

ελιζα έχεις ψαξει για επιδοτήσεις για νεους επαγγελματίες. εγώ πηρα απο τον οαεδ και ανοιξα γραφειο.. και δεν χρειαζομουν 600 αλλά κατι χιλιάδες για να ανοιξω γραφείο.. δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να περιλαμβάνει εσένα αλλά δεν χανεις τπτ να δεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...