Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σημερα δεν εχει μαγειρεμα. Μπιφτεκια που περισσεψαν απο χθες και για τα παιδια εχω παντα σουπες σε μεριδες στην καταψυξη για να μην αγχωνομαι καθε μερα. Κοτοσουπα, κρεατοσουπα, ψαροσουπα...

να έρθω να μείνω μαζί σας; πάντα σούπα και τέτοιος καφές!!!!

μην πω για το λεμονοκέικ ..... με έχει στοιχειώσει σου λέω!

Κατι περιεργο συμβαινει με την Καλλιοπη και το φατσοβιβλιο.

Ας μας το διευκρινισει η ιδια.

Ειχα προτεινει καποια γοργονοκοριτσα εδω και παρα πολυ καιρο να γινουν φιλαρακια. Και μολις πριν λιγο ελαβα τα μηνυματα που λενε οτι εγιναν φιλες οπως ειχα προτεινει. Εντωμεταξυ τυχαινει να εκανα προσφατα προτασεις για την Σοφια.

Μηπως εκανα εγω καμια πατατα?????

Πειτε μου βρε κοριτσια. Τελικα πηρατε καμια προταση γι ατη Σοφια?? Και γιατι τωρα μου απαντησε το FB για την Καλλιοπη????

εγώ τις έχω και τις 2 κανονικά :) πριν από λίγο με την καλλιόπη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κατι περιεργο συμβαινει με την Καλλιοπη και το φατσοβιβλιο.

Ας μας το διευκρινισει η ιδια.

Ειχα προτεινει καποια γοργονοκοριτσα εδω και παρα πολυ καιρο να γινουν φιλαρακια. Και μολις πριν λιγο ελαβα τα μηνυματα που λενε οτι εγιναν φιλες οπως ειχα προτεινει. Εντωμεταξυ τυχαινει να εκανα προσφατα προτασεις για την Σοφια.

Μηπως εκανα εγω καμια πατατα?????

Πειτε μου βρε κοριτσια. Τελικα πηρατε καμια προταση γι ατη Σοφια?? Και γιατι τωρα μου απαντησε το FB για την Καλλιοπη????

ΔΕΝ εκανες καμια πατατα τα μνμ που σου ηρθαν τωρα για το καλλιοπακι σημαινουν οτι τωρα εγιναν φιλοι....τωρα εκαναν accept ;)

εμενα μου ηρθε το suggest που μου εκανες για σοφια και την εκανα φιλη.

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γεια σας και παλι γοργονες!! εφαγα, μαζεψα κουζίνα εβαλα τους αντρες για νανι και ήρθα για λίγο.. εχω να τυπώσω κατι σχεδια και πρεπει να τα σουλουπωσω πρωτα λιγο και βαριέμαι.... εσεις καλά?

Καλημέρα κορίτσια,

Πάλι συζήτηση για σίδερο βλέπω. :rolleyes: Δεν το μπορώ με τίποτα.

Για πείτε καμμια γνώμη κορίτσια. Το σαλόνι είναι σε χρώμα μαυρο (έπιπλα) Βρήκα (μάλλον) κουρτίνες σε μώβ χρώμα και παλευω να βρώ χαλί ή μοκέτα. Σκεφτομαι το μαυρο ή το μωβ. (με μια προτίμηση στο μαυρο) Δεν θα φαίνεται η σκόνη όμως? Τι χρώματα προτείνετε? Πείτε καμμιά ιδέα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και πρέπει να αποφασίσω σύντομα μιας που χειμώνιασε.

Επίσης σε παιδικό χαλί/μοκέτα, τι πάχος πρέπει να είναι? ουφ. Θα σκάσω. Έχω ένα μήνα που ψάχνω και δεν έχω καταλήξει. Η μία είναι λεπτή η άλλη είναι πιο παχιά αλλά πολύ ακριβή.

ααααα θέλω και μια καφετιέρα που να φτιάχνει καλό καπουτσίνο. (ιδανικά σαν αυτόν της elizaa's)

Αν κ δε σε ξέρω, με όλη την καλή διάθεση έχω να σου προτείνω ένα κατάστημα το οποίο έχει ρετάλια μοκετών σε υπερβολικά χαμηλές τιμές. Εμείς πήραμε χοντρότατες μοκέτες π.χ. διάσταση 240 χ 340, 80 ευρώ :shock::shock:

Κ για καφετιέρα πάρε μία που να παίρνει κόκκους καφέ κ να σου αλέθει επι τόπου τη δόση σου... Θα είναι ένα όνειρο... Μην πω κόλαση... :tongue::tongue:

να έρθω να μείνω μαζί σας; πάντα σούπα και τέτοιος καφές!!!!

μην πω για το λεμονοκέικ ..... με έχει στοιχειώσει σου λέω!

Κι εμενα...! Τοσο πολυ, που κρατιεμαι να μην το ξαναφτιαξω τοσο συντομα!!! Αυτη τη φορα θα κανω διπλη ποσοτητα ομως, δεν ειχε βγει πολυ!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

τι εννοείες δεν κοιμήθηκες καθόλου σήμερα;;;; στις 12????

αν κοιμάσαι 12-2 καθημερινά θα σου πω ότι είσαι το προτυπό μου!!!!!!!!

καλε κανενα μεσημερι δεν κοιμαμαι...απλα σημερα που δεν ξερω γιατι ειμαι φυτο και νυσταζω τα παρατησα ολα και επεσα στο κρεβατι μπας και κοιμηθω αλλα που τετοια τυχη...

Ο αντρας μου που φτιαχνει εκπληκτικο καπουτσινο, παγωνει γαλα μακρας διαρκειας για λιγο στην καταψυξη, και μετα το χτυπαει στην φραπιερα και γινεται παααααααααρα πολυ αφρατο!;)

και εγω ετσι το εκανα καποτε που ειχα ενα τυπου μπρικακι για εσπρεσσο-καπουτσινο...χωρις σχεδια ομως...δεν το χω αυτο...μετα τα επαιξε το μπρικακι και τελος το καπουτσινακι...

εμένα δεν πίνει καφέ οπότε δεν έχει το μεράκι ....

ουτε ο δικος μου πινει καφε...ουτε καπνιζει...μα που τον βρηκα...πολυ της υγειηνης μας βγηκε χαχαχχαχα...

λοιπον θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι σημερα το βραδυ θα πηγαινε σε ενα ταβερνακι με τους ψαραδες συμφορουμιτες του? και στην κακη μου ψυχολογια το ειχα κανει θεμα????

λοιπον το σκηνικο αλλαξε...θα ειναι οι ψαραδες με τις γυναικες τους οποτε και η ελιζα χιχιχιχι...οχι που θα μου γλυτωνε :tongue:...

αν δεν στραβωσει βεβαια τιποτα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Κι εμενα...! Τοσο πολυ, που κρατιεμαι να μην το ξαναφτιαξω τοσο συντομα!!! Αυτη τη φορα θα κανω διπλη ποσοτητα ομως, δεν ειχε βγει πολυ!:tongue:

Που είναι αυτή η συνταγή;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μπορώ να την έχω;;;;;;;;; :D

γεια σας και παλι γοργονες!! εφαγα, μαζεψα κουζίνα εβαλα τους αντρες για νανι και ήρθα για λίγο.. εχω να τυπώσω κατι σχεδια και πρεπει να τα σουλουπωσω πρωτα λιγο και βαριέμαι.... εσεις καλά?

τί σχέδια καλό μου; κι εγώ τυπώνω τώρα, αρχιτεκτονικά...

έρχομαι!!!!!! :)

Ουφ! Ευχαριστω βρε κοριτσια. Και ειχε παει η καρδια μου στη κουλουρη!!!

Ενας απο τους λογους που σας αγαπαω ιδιαιτερα ειναι η αμεσοτητα με την οποια απαντατε σε ο,τι ρωταμε.

Καλο Σ/Κ σε ολες οσες φευγετε. Εγω ακομη εδω θα ειμαι μεχρι τις 8. Μετα γυμναστηριο και αυριο παω στη μανουλα να κανω καμια δουλεια στο σπιτακι της.

Σας φιλω ολες

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλε κανενα μεσημερι δεν κοιμαμαι...απλα σημερα που δεν ξερω γιατι ειμαι φυτο και νυσταζω τα παρατησα ολα και επεσα στο κρεβατι μπας και κοιμηθω αλλα που τετοια τυχη...

????[/color][/size]

λοιπον το σκηνικο αλλαξε...θα ειναι οι ψαραδες με τις γυναικες τους οποτε και η ελιζα χιχιχιχι...οχι που θα μου γλυτωνε :tongue:...

αν δεν στραβωσει βεβαια τιποτα...

λες να είσαι κι εσύ γκάστρω;;;;;; νύστες, νευράκια.... λες;

φτιάξε μαλλί βάψου κλπ να πας κουκλα !

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου που φτιαχνει εκπληκτικο καπουτσινο, παγωνει γαλα μακρας διαρκειας για λιγο στην καταψυξη, και μετα το χτυπαει στην φραπιερα και γινεται παααααααααρα πολυ αφρατο!;)

Η μητέρα μου το φτιάχνει με γάλα κουτιού και Light!!! Δοκιμάστε το... για να μην νιώθετε τύψεις... :P:p:p

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...