Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τσιπουρίτσα μου ,

Σήμερα και το δικο μου μενου εχει μπιφτεκάκια και εκανα και ρυζι για να φαει ο καλός μου και από τώρα το σκεφτομαι πως θα αντισταθώ στον πειρασμο και να φαω σκετο μπιφτεκι.

Παντως δεν πειραζει να κανουμε καμμια "κουτσουκέλα" που και που .Ανθρωποι ειμαστε καλε!!!!!!!!!!!!

Ε ας τα χασουμε πιο αργα τα κιλα μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πω πω πολλα μπιφτεκια βλεπω χιχιχιχι...

και εγω σημερα μπιφτεκακια θα φαω με κολοκυθακια αλλα πειτε μου οχι πειτε μου πως θα μπορεσω να αντισταθω στα γιουβαρλακια που θα μαγειρεψω για τους υπολοιπους ...βλεπετε ο αντρουλης μου τα πεθυμησε και ειχα ειδικη παραγγελια σημερα...φτου...σκεφτομαι λοιπον να τα φτιαξω μετρημενα ισα ισα για τον αντρα μου και τα παιδια...να μην περισευει ουτε ενα για το βραδυ...και μετα θα λεει ο καλος μου...μα δεν εχει αλλα?????

αχ τι θα κανω???? τα σκεφτομαι αλλα θα καταφερω να αντισταθω ειμαι σιγουρη ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

και εγω σημερα μπιφτεκακια θα φαω με κολοκυθακια αλλα πειτε μου οχι πειτε μου πως θα μπορεσω να αντισταθω στα γιουβαρλακια που θα μαγειρεψω για τους υπολοιπους ...βλεπετε ο αντρουλης μου τα πεθυμησε και ειχα ειδικη παραγγελια σημερα...φτου...σκεφτομαι λοιπον να τα φτιαξω μετρημενα ισα ισα για τον αντρα μου και τα παιδια...να μην περισευει ουτε ενα για το βραδυ...και μετα θα λεει ο καλος μου...μα δεν εχει αλλα?????

θα το καταφέρεις γιατί όπως είπε η γεωργία :

αγαπάμε τον εαυτό μας

γεωργία αυτό το σκέφτομαι από το πρωί που το διάβαζα, είναι μία μεγάλη αλήθεια που όλοι ξέρουμε αλλά δεν την ακούμε συχνά πόσο μάλλον να την λέμε.......

ελιζα...και γιατι αντι για μπιφτεκι δε τρως γιουβαρλακια;;

εγω προχθες τα εφτιαξα και εφαγα 2 με 3 χωρις πολλες σαλτσες και ψωμια!!!αυγολεμονο.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ελιζα...και γιατι αντι για μπιφτεκι δε τρως γιουβαρλακια;;

εγω προχθες τα εφτιαξα και εφαγα 2 με 3 χωρις πολλες σαλτσες και ψωμια!!!αυγολεμονο.....

μωρέ άστην να κρατήσει επακριβώς το πρόγραμμα όπως της το έχει δώσει για αρχή

δεν θα πάθει τίποτα με τα γιουβαρλάκια αλλά ..... είναι θέμα πειθαρχίας προς την διαιτολόγο

Ελίζα πάρε την διαιτολόγο τηλέφωνο και ρώτα την

Να σας πω κάτι που πιστεύω, ότι από τα πιο βοηθητικά πράγματα στην διατροφή είναι το τηλέφωνο της διαιτολόγου, όχι για να την πρήζεις βέβαια .... αλλά για μία τέτοια ερώτηση, καθώς κι αν έχεις κάνει κουτσουκέλα.... για να σε βάλει να επανορθώσεις :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

ΒΙΚΥ να χαίρεσαι τ' αγοράκια σου! Πρέπει να ήταν πολύ γλυκό θέαμα! :)

Γεωργία να χαίρεσαι τον γιο!

Πες του ένα 712621bnockccvv7.gif κι από εμένα!

Εγώ σήμερα είμαι οριακά ψύχραιμη! Ευτυχώς έχω λίγη δουλίτσα, οπότε θα ξεχαστώ.

Πάντως, ένα απ' τα καλά της ζέστης που ΜΙΣΩ, είναι ότι σου κόβει την όρεξη ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μωρέ άστην να κρατήσει επακριβώς το πρόγραμμα όπως της το έχει δώσει για αρχή

δεν θα πάθει τίποτα με τα γιουβαρλάκια αλλά ..... είναι θέμα πειθαρχίας προς την διαιτολόγο

Ελίζα πάρε την διαιτολόγο τηλέφωνο και ρώτα την

Να σας πω κάτι που πιστεύω, ότι από τα πιο βοηθητικά πράγματα στην διατροφή είναι το τηλέφωνο της διαιτολόγου, όχι για να την πρήζεις βέβαια .... αλλά για μία τέτοια ερώτηση, καθώς κι αν έχεις κάνει κουτσουκέλα.... για να σε βάλει να επανορθώσεις :)

το αποφασισα θα φαω μπιφτεκια ... τελος ...δεν υπαρχει τιποτα αλλο στο σπιτι...αυτο θα σκεφτομαι...

Καλημέρα κοριτσάκια!!

εμενα παλι το μονο καλο που μου κανει η ζεστη ειναι οτι πινω νερο γιατι υπο κανονικες συνθηκες δεν πινω ουτε ενα ποτηρι ...

να μην εχω και εγω κατι να μου κοβει την ορεξη γμτ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα κοριτσάκια!!

μαρακι μου οντως.......:D:D!!!!

κρατα ψυχραιμια...ετσι!!!αυριο η' μεθαυριο ειπαμε;;

κοβει την ορεξη για φαγητο η ζεστη ....αλλα ανοιγει την ορεξη για .....παγωτο ....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια. Καποια κοπελα ειπε αν εχω χρονο να πω τι εγινε... Χρονο εχω (μην πω οτι δεν περναει κιολας γρηγορα) και σημερα ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ (:rolleyes: ) υπομονη δεν εχω να περιμενω.

Θα σας ενημερωσω οπως και να εχει.

Φιλακια!

Καλημερα μινουλα !!!

ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα και πάλι!!!

Καλημέρα γοργόνες!!!

Εγώ χθες την έκανα την κουτσουκέλα μου (δεν λέω γουρουνιά.....) έφαγα μπιφτέκια μεν αλλά με ρύζι δε (αρκετό κι επι τούτου).

Επαθα στέρηση αμύλου! σκέφτηκα ποιο ανώδυνο το ρύζι από τα μακαρόνια...... ήταν καθαρά ψυχολογικό το ξέρω (ήμουν περίεργα) τέλος πάντων έγινε

σήμερα φόρεσα επίτηδες μία πιο στενή μπλούζα.... για να το εμπεδώσω.......

και στο πρόγραμμά μου κανονικά

εσεις πως τα πάτε κοριτσάκια; εύχομαι καλύτερα από εμένα

καλημερα τσιπουριτσα μας !!!

οκ λιγο ρυζακι δεν βλάπτει....επιζω μ΄νο να ηταν στο μεσημεριανο γευμα και οχι στο βραδινο ;)

λοιπον μπαπ....και υπολοιπες γοργονες.....ξετρελλαθηκα με αυτα τα παππουτσια.....

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000478067639&v=app_2309869772#!/album.php?aid=20065&id=100000478067639&ref=pb

ψαξτε λιγο τις φωτογραφιες...ειναι θεικα...υποτιθεται οτι ειναι παππουτσια για ταγκο αλλα εγω θα τα φοραγα...και εκτος...μεχρι και νυφη τα φορεσε...ενα μωβ θεικο παππουτσι ...ψαξτε λιγο και θα δειτε....

tsipoura δε πειραζει......παντως να ξερεις οτι επειδη το μπιφτεκι εχει ψωμακι μεσα ...καλο ειναι να μη το συνοδευουμε με ρυζι...πατατες...μακαρονια......

μια σαλατα ας πουμε θα ηταν καλυτερη και δε σου κανει ζημια!!!!;)

κρατα ...γερααααα!!!:D

μπονζουρρρρρρρρρρρρρ Βικυ !!!

εγω παντως φτιαχνω και μπιφτεκια απο κοτοπουλο ....ΝΟΣΤΗΜΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!....λεω στον χασαπη να κοψει κιμα απο στηθος κοτοπουλο....βαζω κρεμυδακι,πιπεριτσα , λιγο λαδακι και στο γκριλ !!!!....κολλανε λιγο βεβαια στο πλασιμο....αλλα ειναι υγειινο και χωρις λιπη !

πολυ χαιρομαι για τα αγορακια σου!!!!...ο ενας χορεψε και Κρητη εεε????....οι αγαπημενοι μου χοροι ....και μετα η Θρακη...ξερεις εσυ τα εχουμε πει!!!

Οσο για τον αλλο γιο....τον κυριο Φλωρα βεβαιως βεβαιως....μου τον κρατας στην καταψυξη παρακαλω μηπως κανω καμια κορη....οταν....λεμε τωρα χαχαχαχαχα :mrgreen:

ωραια τα παππουτσια χορου.....αλλα ρε συ καθε μερα τα φοράω....οχι και στο γαμο χαχαχαχχααχχαχα:tongue::mrgreen:

εγω παλι στα μπιφτεκια βαζω ο,τι βρω! συνηθως καροτο όμως, του παει πολυ...

ωραια ιδεα....καλημερα κοριτσι!!!

Τσιπουρίτσα μου ,

Σήμερα και το δικο μου μενου εχει μπιφτεκάκια και εκανα και ρυζι για να φαει ο καλός μου και από τώρα το σκεφτομαι πως θα αντισταθώ στον πειρασμο και να φαω σκετο μπιφτεκι.

Παντως δεν πειραζει να κανουμε καμμια "κουτσουκέλα" που και που .Ανθρωποι ειμαστε καλε!!!!!!!!!!!!

Ε ας τα χασουμε πιο αργα τα κιλα μας.

καλημερα Σουλα !!!

μπιφτεκι σε συνδιασμο με μια ωραιοτατη πρασινη σαλατουλα με ρόκα και μπαλσαμικο νομίζω είναι καλυτερο απο το ρυζακι :cool::mrgreen:

του μπιφτεκιου γινεται σημερααααα χαχαχαχαχαχχα

καλημερα καλο μου!!!!

οπως ειπαν και τα κοριτσια μια ερωτηση στη διαιτολογο δεν πειραζει ;)

και απο την αλλη οταν φτιαχνεις τα γιουβαρλακια να σκεφτεσαι τα 2 κιλακια που εχεις χασει οτι χωρις τα γιουβαρλακια μπορει να γινουν μειον 3 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

@ Γιωργια μου ΠΟΛΥχρόνος ο γιος!!!! πάντα γερος κ ευτυχισμενος !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Γεωργία να χαίρεσαι τον γιο!

Πες του ένα 712621bnockccvv7.gif κι από εμένα!

μπονζουρρρρρρ μαεστρια μας !!!

το καλο επισης με τη ζεστη ειναι οτι πινεις και πιο ευχαριστα νερο !!!!....δεν μπορεις να το ξεχασεις :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα. Εχω μια απιστευτη βαρεμαρα. Δεν εχω ορεξη να δουλεψω με τιποτα.

Τι βλεπω βρε παιδια πολυ μπιφτεκι πεφτει σημερα. Εγω εχω φερει κοτοπουλο ψητο με σαλατα μαρουλι. Και τα γιουβαρλακια ωραια ειναι. Εχω καιρο να φαω.

Γεωργια Χρονια πολλα να χαιρεσαι και γιο σου.

Y9MXp3.png

μαρακι μου οντως.......:D:D!!!!

κρατα ψυχραιμια...ετσι!!!αυριο η' μεθαυριο ειπαμε;;

κοβει την ορεξη για φαγητο η ζεστη ....αλλα ανοιγει την ορεξη για .....παγωτο ....!!!!

Σάββατο πουρνό πουρνό!

μπονζουρρρρρρ μαεστρια μας !!!

το καλο επισης με τη ζεστη ειναι οτι πινεις και πιο ευχαριστα νερο !!!!....δεν μπορεις να το ξεχασεις :mrgreen:

Α, εγώ νερό πίνω όλο το χρόνο ούτως ή άλλως, είναι νεροφίδα!!!

Το κόλλησε κι ο μικρός αυτό (ε, μάλλον επειδή με βλέπει) και ευτυχώς πίνει.

Μη μου θυμίζετε τα παγωτά όμως, γιατί έχω και υπερβολικά πολλά ωραία ζαχαροπλαστεία με φρέσκο παγωτό κοντά στο σπίτι μου! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα σε ολη την παρεα. Εχω μια απιστευτη βαρεμαρα. Δεν εχω ορεξη να δουλεψω με τιποτα.

Τι βλεπω βρε παιδια πολυ μπιφτεκι πεφτει σημερα. Εγω εχω φερει κοτοπουλο ψητο με σαλατα μαρουλι. Και τα γιουβαρλακια ωραια ειναι. Εχω καιρο να φαω.

Γεωργια Χρονια πολλα να χαιρεσαι και γιο σου.

καλημερα Μινακι !!!

μια απο τα ιδια.....βαριεμαιιιι....νυσταζωωωωωωωω....zzz ZZZZ

κ εγω κοτοπουλακι σημερα ;)

ααααα ωραια βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα χιχιχιιχ

να σας κανω βρε κοριτσια μια ερωτηση...την εκανα και στο πρωην στεκι μας μιας και απο κει την εμπνευστηκα (μα τι ειπα τωρα...παει μου σαλεψε...)

μιλαγανε τα κοριτσια εκει για μια κρεμα της nivea για την κυταρρυτιδα ...και οι συμβουλες της αρχηγου εννοειτε οτι ειναι σουπερ και σωστοτατες οπως παντα αλλωστε...η δικη μου τωρα ερωτηση ειναι...

αξιζει τον κοπο και τα χρηματα ενα ατομο με πολλααααααα κιλα οπως εγω και με κυταρρυτιδα να παρει μια κρεμα και να βαζει ή πρεπει πρωτα να χαθουν καποια τουλαχιστον απο τα πολλα κιλα???????

η φαρμακοποιος μου ειπε να μην χαλασω λεφτα αν δεν χασω πρωτα κιλα...ποια η δικη σας γνωμη?????και επειδη δεν περισευουν κιολας θα ηθαλα να κανω την κινηση μονο να οντως θα κανει δουλεια πανω μου...

αυταααααα...

το βράδυ το έφαγα το ρύζι.... :twisted:

το κυρίως γεύμα μου είναι το βραδυνό (σχετικά νωρίς βέβαια κατά τις 8 )

ωραία η ιδέα για καροτάκι στα μπιφτέκια, δεν το είχα σκεφτεί, θα το εφαρμόσω

ευχαριστώ Αχιλέα :)

όσο για τον κοτοπουλίσιο κιμά δεν τον προτιμώ γιατί τρωω ήδη αρκετό κοτόπουλο και είναι προτιμότερο να τρωω και λίγο κόκκινο άπαχο κρεας (είναι και σίδηρος βέπετε)

Γεωργία μου να χαίρεσαι τον γιό σου!!!!! μικρή μαμά έγινες, τόσο μεγάλος γιός!

μπράβο σου!

Σήμερα έχω γιαούρτι + 2 φρυγανιές + μήλο για μεσσημεριανό και για βραδυνό σαλάτα με τόνο (για να ρεφάρω το ρύζι.......)

με τη ζέστη - που κι εγώ ΜΙΣΩ Μαεστρία μου - όντως δεν πεινάω τόσο, αλλά καμιά φορά κάνει κέφι ένα παγωτάκι... Βικούλα σε καταλαβαίνω μια χαρά!

το λινκ με τα παπούτσια δεν μου ανοίγει!

Αρχηγέ τα παπούτσια του τάγκο δεν είναι βαρυά για κάθε μέρα; είναι σαν του φλαμένκο ή κάνω λάθος?)

αλήθεια διδάσκεις χορό ; μπορούμε να έρθουμε;;;;;;;;;

Ελίζα μπράβο σου και πάλι μπράβο σου!!!!!! αυτή είναι η αντιμετώπιση!

:-D

Μίνα, Σούλα, Μινούλα, Αχιλέας :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...