Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα μαριλινα...

δεν καταλαβα καλα ειμαι κα ξανθια...τι ακριβως ειναι αυτο το ροφημα...ο γνωστος νες απλα οχι χτυπημενος ή κατι αλλο?

Ακριβώς!! Φαίνεται σα νεροζούμι, αλλά εγώ δεν τον αλλάζω με τίποτα, ούτε με χτυπημένο με ζάχαρη μπορώ να σου πω. Έτσι καταλαβαίνεις πολύ καλά τη γεύση του καφέ.

NDPXp3.png eJ01p3.png

μπηκα μια στα γρηγορα να δω τι μπουρμπουριασατε και παω να παρω τη μαρια...

σημερα δεν ξερω γιατι ειμαι σαν φυτο...ειμαι απο τις 12,00 στο κρεβατι σε μια φαση να κοιμηθω και φυσικα να μην μπορω γιατι ειχα το νικολα να παιζει αυτοκινητακια στο κεφαλι μου...και δεν κοιμηθηκε καθολου σημερα...

νυσταζω νυσταζω νυσταζω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μπηκα μια στα γρηγορα να δω τι μπουρμπουριασατε και παω να παρω τη μαρια...

σημερα δεν ξερω γιατι ειμαι σαν φυτο...ειμαι απο τις 12,00 στο κρεβατι σε μια φαση να κοιμηθω και φυσικα να μην μπορω γιατι ειχα το νικολα να παιζει αυτοκινητακια στο κεφαλι μου...και δεν κοιμηθηκε καθολου σημερα...

νυσταζω νυσταζω νυσταζω...

τι εννοείες δεν κοιμήθηκες καθόλου σήμερα;;;; στις 12????

αν κοιμάσαι 12-2 καθημερινά θα σου πω ότι είσαι το προτυπό μου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τα χαμηλοκάβαλα και αδύνατη να είσαι όπως εσύ Τάρα μου (μην πω και σχεδόν ολες εδώ μέσα.... χμ χμ) ένω σωσίβιο στο κάνει!

στο Marks & Spencer έχει ΜΗ χαμηλοκάβαλα και σε λογικές τιμές

Μου το ειπε και μια φιλη και θα παω καποια στιγμη, απ΄οτι βλεπω εχει και στο Γερακα καταστημα.

1) πάρε σε μπεζ χρωμα μην βάλεις σκούρο χρώμα και στο πάτωμα

2) ειδικά για το παιδικό δωμάτιο να προσέξεις να μην είναι συνθετικό το υλικό γιατί αναπτύσεται ΑΚΑΡΙΑ που είναι πολύ βλαβερή ... όσο γίνεται πιο φυσικά υλικά και να μην είναι από τοίχο σε τοιχο!

Πολυ σωστα!

3) εγώ έχω lavazza και φτιάχνει τέλειο καφέ αλλά για να γίνει έτσι το γάλα θέλεις ειδικό πραγμα, πολύ καλή είναι η nespresso (άρε George.... )

η οποία πουλάει ξεχωριστά και το σύστημα (κανατάκι) για το αφρόγαλο που μπορείς να το παρεις έτσι κι αλλιώς

Ο αντρας μου που φτιαχνει εκπληκτικο καπουτσινο, παγωνει γαλα μακρας διαρκειας για λιγο στην καταψυξη, και μετα το χτυπαει στην φραπιερα και γινεται παααααααααρα πολυ αφρατο!;)

age.png age.png

ΣΑς ΛΕΩ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΟΡΓΟΝΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σου καλό μου! καλό σκ και το νού σου μην σε ρίξει ο ντινος!!!! το ποτό διπλο! :)

Ο αντρας μου που φτιαχνει εκπληκτικο καπουτσινο, παγωνει γαλα μακρας διαρκειας για λιγο στην καταψυξη, και μετα το χτυπαει στην φραπιερα και γινεται παααααααααρα πολυ αφρατο!;)

σουπερ ιδεα αλλά για το κρυο, για το ζεστο ;

εγώ θέλω να το πάρω αυτο το αεροτσίνο (70 ευρώ κάνει και θα τα βγάλει τα λεφτά του ... δεν το συζητώ) αλλά εχω βαρεθεί να έχω τόσα πράγματα στην κουζίνα! γκρ!

εγώ θέλω να το πάρω αυτο το αεροτσίνο (70 ευρώ κάνει και θα τα βγάλει τα λεφτά του ... δεν το συζητώ) αλλά εχω βαρεθεί να έχω τόσα πράγματα στην κουζίνα! γκρ!

Για το ζεστο μιλαω! 10 λεπτα το αφηνει στην καταψυξη, μεχρι να ετοιμασει τον εσπρεσσο δηλαδη. Αλλωστε ο καφες ειναι τοσο ζεστος που δε σου φαινεται καθολου κρυο το αφρογαλα. Μου φτιαχνει και σχεδια με κανελλα, σαν τη φωτο της Ελιζας!;)

age.png age.png

Γειά σου καλό μου! καλό σκ και το νού σου μην σε ρίξει ο ντινος!!!! το ποτό διπλο! :)

ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟς ΠΡΩΤΟς ΧΑΧΑΧΑΑ!! ΚΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΜΑΙ ΧΙΧΙΧΙ!!

ΜΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΑς ΛΕΩ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΟΡΓΟΝΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο σ/κ !!!!

να περασετε καλααααααααααααααααα

φιλια στα ζουζουνια σου...ΟΚ πιο πολλα στη μικρη ...κανω διακρισεις ...αλλα αυτο το παιδι...ειναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!! :D:D:D

καλησπερα Ταρα !!! :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Για το ζεστο μιλαω! 10 λεπτα το αφηνει στην καταψυξη, μεχρι να ετοιμασει τον εσπρεσσο δηλαδη. Αλλωστε ο καφες ειναι τοσο ζεστος που δε σου φαινεται καθολου κρυο το αφρογαλα. Μου φτιαχνει και σχεδια με κανελλα, σαν τη φωτο της Ελιζας!;)

θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!! σε ευχαριστώ!!! :)

τι τρωτε σήμερα Τάρα;

σωστοςςςςςςςςςςςςςς !!!

κ μενα ετσι τον φτιαχνει ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Σημερα δεν εχει μαγειρεμα. Μπιφτεκια που περισσεψαν απο χθες και για τα παιδια εχω παντα σουπες σε μεριδες στην καταψυξη για να μην αγχωνομαι καθε μερα. Κοτοσουπα, κρεατοσουπα, ψαροσουπα...

age.png age.png

Κατι περιεργο συμβαινει με την Καλλιοπη και το φατσοβιβλιο.

Ας μας το διευκρινισει η ιδια.

Ειχα προτεινει καποια γοργονοκοριτσα εδω και παρα πολυ καιρο να γινουν φιλαρακια. Και μολις πριν λιγο ελαβα τα μηνυματα που λενε οτι εγιναν φιλες οπως ειχα προτεινει. Εντωμεταξυ τυχαινει να εκανα προσφατα προτασεις για την Σοφια.

Μηπως εκανα εγω καμια πατατα?????

Πειτε μου βρε κοριτσια. Τελικα πηρατε καμια προταση γι ατη Σοφια?? Και γιατι τωρα μου απαντησε το FB για την Καλλιοπη????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...