Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγω εδω!!!

Εσεις???

Ελπιζω να βρω χρονο να ασχοληθω με τη λιστα (να τελειωσω την επεξεργασια που ξεκινησα χθες και την αφησα στη μεση. Πηγα για ποτακι με χαζμπαντ)

Θα σας διαβασω μετα!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγω εδω!!!

Εσεις???

Ελπιζω να βρω χρονο να ασχοληθω με τη λιστα (να τελειωσω την επεξεργασια που ξεκινησα χθες και την αφησα στη μεση. Πηγα για ποτακι με χαζμπαντ)

Θα σας διαβασω μετα!!!!

χελλοου Τζωρτζια :D

εδω...που αλλου?

με την ησυχια σου παιδι μου....χαλαρα με τη λιστα...οποτε τελειωσει..παλι αλα που ασχολεισαι εσυ ;)

περασατε καλα???

φιλια πολλα!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λοιπον ...τις εβαλα τις φωτο στο φβ....μου ηρθαν και κατι επισκεψεις....και δεν μαζεψα το σπιτι.........!!!!ευτυχως που ο χαζμπαντ...θα τσιμπισει κατι εξω...και τα παιδακια θα συμβιβαστουν με πατατουλες και αυγα.....η ευκολη λυση...και μεχρι το βραδυ θα μαζευωωωωωωωω!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Με το καλό αδέρφω ! όλα σούπερ θα είναι δεν το συζητώ

κάτσε να σκορδίσω λίγο έτσι για το γούρι

Σκόρδαααααα!!!!!!

Θένκιου, θένκιου!

τα χαμηλοκάβαλα και αδύνατη να είσαι όπως εσύ Τάρα μου (μην πω και σχεδόν ολες εδώ μέσα.... χμ χμ) ένω σωσίβιο στο κάνει!

στο Marks & Spencer έχει ΜΗ χαμηλοκάβαλα και σε λογικές τιμές

Ακριβώς τέτοια (μη χαμηλοκάβαλα, να χωράει η κοιλούμπα) εφαρμοστά, μαλακό ύφασμα (σα φόρμες ΣΕ λέω) πήρα εγώ απ' το M&S.

Μαεστροοοοοοοοοοοο????...τι κανεις???

ο Γιαννακος σου?

Μάντεψε ποιος έχει πάλι πυρετό! Και κόλλησε και τη μαμά του; Ευτυχώς δεν έχω - ακόμα - πυρετό. :(

Καλησπέρα κορίτσια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μπααα παντα με ταλαιπωρει δυσμυννορια...πως γραφεται ρε γμτ?:tongue:

ούτε εγώ ξέρω πως γράφεται αλλά ξέρω καλά πως το νοιώθεις.... γκρ.....

γελάς;;;; εεεε;;;;;

κι όμως ήμουν χοντρό κοριτσακι και το έννοιωθα, σας το λέω που είστε μανούλες να το προσέξετε στα παιδάκια σας

πρώτον για την υγεία τους και μετά για την ψυχολογία τους

εμένα με πείραζε πολύ όταν ήμουν μικρή, έννοιωθα στο περιθώριο + μια φυσική συστολή που είχα (ναι ναι είχα.... κι ας μην το πιστεύεται) κρυβόμουν πισω από το πάχος μου.....

στα 17 έγινα στέκα, 1,70 ύψος 49 κιλά!!!! Oh yes! ούτε κατάλαβα πως! άλλαξε ο μεταβολισμός μου, κάτι τα γκομενίσματα .... δεν ξέρω

τρόμαξαν οι γονεις μου και εβαλα 3-4 και ήμουν μια κουκλα αλλά εγώ πάντα ένοιωθα ότι ήμουν το χοντρό κοριτσάκι στα βαφτίσια....

το γιατί τα ξαναπήρα; πρωτον γιατί βρέθηκε ένας μλκς γυναικολόγος και μου έδωσε αντισυλλυπτικά και μέσα σε 3 χρόνια έγινα όρκα.... τα έκοψα και ενώ έκανα διαιτες δεν έχανα τίποτα μόνο γαστρίτιδες έπαθα και νευρώσεις....

δεύτερον γιατί αν είσαι από μικρός παχύσαρκος η τάση σου πάντα είναι να παχαίνεις (σε αυτή την ηλικία δημιουργούνται οι λιποαποθήκες) και να θέλεις να τρως κακά πράγματα....

τρίτον δεν απεθύνθηκα πότε σε διαιτολόγο ή ενδοκρινολόγο μέχρι πριν από λίγα χρόνια... δυστηχως

ψυχολογικά το είδα αλλιώς βέβαια γιατί αλλιώς θα είχα αυτοκτονήσει δεν το συζητάμε.... αλλά κάπου μέσα πάντα βρίσκεται αυτό το χοντρό κοριτσάκι στα βαφτίσια... ναι την ξέρετε την εικόνα όλες το εχουμε δει κάποιες από εμας και στον καθρέπτη....

ματς

τί με έπιασε; ο καιρός; αυτά ουτε στη μάνα μου δεν τα έχω πει...

Μάντεψε ποιος έχει πάλι πυρετό! Και κόλλησε και τη μαμά του; Ευτυχώς δεν έχω - ακόμα - πυρετό. :(

Καλησπέρα κορίτσια.

μαεστρια ...παλι πυρετο ..εχει το παιδι!!!!

και εσυ χαλια;;......ρωτα και τον γιατρο σου σημερα για το ντεπον....

περαστικα σας βρε κοπελα μου.....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γελάς;;;; εεεε;;;;;

κι όμως ήμουν χοντρό κοριτσακι και το έννοιωθα, σας το λέω που είστε μανούλες να το προσέξετε στα παιδάκια σας

εμένα με πείραζε πολύ όταν ήμουν μικρή, έννοιωθα στο περιθώριο + μια φυσική συστολή που είχα (ναι ναι είχα.... κι ας μην το πιστεύεται) κρυβόμουν πισω από το πάχος μου.....

στα 17 έγινα στέκα, 1,70 ύψος 49 κιλά!!!! Oh yes! ούτε κατάλαβα πως!

εσυ δεν ησουν στεκα σκελετος ησουν κουκλι μου στους δευτεροετοις γιατρους επρεπε να πας αντε και σε πανεπιστιμιακο νοσοκομειο σε εσετηλα με τα κιλα που λες 49 κιλα θα ημουν στο δημοτικο κατι τετοιο χαχαχαχα!!

άλλαξε ο μεταβολισμός μου, κάτι τα γκομενίσματα .... δεν ξέρω

τρόμαξαν οι γονεις μου και εβαλα 3-4 και ήμουν μια κουκλα αλλά εγώ πάντα ένοιωθα ότι ήμουν το χοντρό κοριτσάκι στα βαφτίσια....

το γιατί τα ξαναπήρα; πρωτον γιατί βρέθηκε ένας μλκς γυναικολόγος και μου έδωσε αντισυλλυπτικά και μέσα σε 3 χρόνια έγινα όρκα.... τα έκοψα και ενώ έκανα διαιτες δεν έχανα τίποτα μόνο γαστρίτιδες έπαθα και νευρώσεις....

δεύτερον γιατί αν είσαι από μικρός παχύσαρκος η τάση σου πάντα είναι να παχαίνεις (σε αυτή την ηλικία δημιουργούνται οι λιποαποθήκες) και να θέλεις να τρως κακά πράγματα....

τρίτον δεν απεθύνθηκα πότε σε διαιτολόγο ή ενδοκρινολόγο μέχρι πριν από λίγα χρόνια... δυστηχως

ψυχολογικά το είδα αλλιώς βέβαια γιατί αλλιώς θα είχα αυτοκτονήσει δεν το συζητάμε.... αλλά κάπου μέσα πάντα βρίσκεται αυτό το χοντρό κοριτσάκι στα βαφτίσια... ναι την ξέρετε την εικόνα όλες το εχουμε δει κάποιες από εμας και στον καθρέπτη....

ματς

εισαι αστερι γιαυτο αντεχεις !!!!:)

χελλοου :D

οχι ειχα κατι μεταμεσονυκτιες επισκεψεις απο την κοκκινοσκουφιτσα στα αγια χαράματα....:mad:

εσυ τι κανεις??

καλο το καναπεδισταν???:tongue:

Γειαααα αρχηγέεεεεεε!!!!!

θέλει τον κακό το λύκο της η άτιμη!!!!!θα την πετύχει!;)..στη γωνία την περιμένει!!

.

Περαστικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά αποτελέσματα σήμερα!!!!:D;)[/url]

Χάλλοου λέιντιςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ελλη!!!!!!!!!!!!!που χάθηκεςςςςςςς;;;;;;;;;;

γελάς;;;; εεεε;;;;;

0002020B.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Εγώ γιατί δεν θυμάμαι ποτέ τον ευατό μου 49 κιλα;;;:rolleyes::cool::tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

αλλά κάπου μέσα πάντα βρίσκεται αυτό το χοντρό κοριτσάκι στα βαφτίσια... ναι την ξέρετε την εικόνα όλες το εχουμε δει κάποιες από εμας και στον καθρέπτη....

ματς

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν κι εγώ μικρή ήμουν αδύνατη! Αλλά πάντα θα 'μαι αυτό το κοριτσάκι που το στραβοκοιτάει η υπόλοιπη παρέα στα διαλείμματα ή στα πάρτυ, γιατί απλώς - εμφανισιακά ή αλλιώς - δεν πολυκολλάει. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια ...παλι πυρετο ..εχει το παιδι!!!!

και εσυ χαλια;;......ρωτα και τον γιατρο σου σημερα για το ντεπον....

περαστικα σας βρε κοπελα μου.....!!!!

Ε, στάνταρ μπορώ, το θυμάμαι κι απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη!

Χάλια, το κεφάλι μου κουδουνίζει. Τώρα ετοιμάζω λίγο να φάω, μια που κοιμήθηκε ο μικρός και να ξαπλώσω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον ...τις εβαλα τις φωτο στο φβ....μου ηρθαν και κατι επισκεψεις....και δεν μαζεψα το σπιτι.........!!!!ευτυχως που ο χαζμπαντ...θα τσιμπισει κατι εξω...και τα παιδακια θα συμβιβαστουν με πατατουλες και αυγα.....η ευκολη λυση...και μεχρι το βραδυ θα μαζευωωωωωωωω!!!

δε μου λες ...με το παιδι ολα καλα???

πως περασε???

Θένκιου, θένκιου!

Καλησπέρα κορίτσια.

οχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

ποσο εχει?

αντε παλι το καημενο !!!...περαστικα και στους 2 σας ...ελπιζω να μη ''σε ριξει κατω'' η γριπη

ποτε πας γιατρο ?

Χάλλοου λέιντιςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

χελλοου γκερλ !!

τι κανεις?

γελάς;;;; εεεε;;;;;

στα 17 έγινα στέκα, 1,70 ύψος 49 κιλά!!!! Oh yes! ούτε κατάλαβα πως! άλλαξε ο μεταβολισμός μου, κάτι τα γκομενίσματα .... δεν ξέρω

ματς

να σου πω....μ αρεσει ετσι οπως εκφραζεσαι....καμια φορα πιο ευκολα εκφραζομαστε σε ''ξενους'' παρα στους δικους μας....

όλοι εχουμε τα ''δικα'' μας....σημασια έχει το παρον και οτι καταφερες να ερθεις σε μια ισορροπια και να παρεις την αποφαση να κανεις το καλυτερο για σενα....αυτο μετραει περισσοτερο!!!!....το παρελθον μας δεν μας καθοριζει...απλα υπαρχει ! :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Kαλά είναι τώρα ο μικρός γκουρού, πήρε αντιπυρετικό βράδυ και πρωί. Εύχομαι ότι αυτό ήταν. Απλά δε λέει να τον αφήσει εντελώς!

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ θέλω να βγάλω στον παιδικό σερί και τι στον κόρακα!!!

Σήμερα τ' απόγευμα πάω γιατρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...