Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια. Τσιπουριτσα μου ευχαριστω για τις πληροφοριες :)

καλώς την ! στην διάθεση σου ! αν θελήσεις παραπάνω πληροφορίες μου λες

να σου πω τί να φας σήμερα που τα λιγουρεύομαι τρελά

1) μακαρόνια με κιμά

2) παστίτσιο

3) γιουβαρλάκια με πατάτες τηγανητές ή κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο!

4) all of the above , χιχιχιχιχι

διαλλλλεξε καλλλλή μου :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

friday_aby.gif&t=1

Καλημέρες!!!! Παρασκευή!!!!! Παρασκευή!!!!!!!

παρασκευή ♪♪..παρασκευή..♪♪♪...παρασκευή οεοεοεοεοεεεε:D:tongue:

σοβαρά ; λες να πάω; είμαι και άφραγκη λόγω μετακόμισης κλπ...

αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ τα προιόντα της clarins + είναι όλα φυτικά!

το άκουσα σήμερα το πρωί στο lampsi 92,3!!

Να πας και αν σου κάνουν τους %CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%A3.jpg

......να τους πεις ότι το άκουσες στο συγκεκριμένο σταθμό!;)

QUOTE]

Γεια σου τσιπουραάαααααααα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

πάω να βρω συνταγή κρεμμυδόσουπάς σου για ΣΚ!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλώς την ! στην διάθεση σου ! αν θελήσεις παραπάνω πληροφορίες μου λες

να σου πω τί να φας σήμερα που τα λιγουρεύομαι τρελά

1) μακαρόνια με κιμά

2) παστίτσιο

3) γιουβαρλάκια με πατάτες τηγανητές ή κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο!

4) all of the above , χιχιχιχιχι

διαλλλλεξε καλλλλή μου :D

χαχαχα το 4, το 4!!!!!!

το προγραμμα λεει φακες για να φαει και ο μικρός. χτες είχαμε μουσακα made by my love!

friday_aby.gif&t=1

Καλημέρες!!!! Παρασκευή!!!!! Παρασκευή!!!!!!!

Με το καλό αδέρφω ! όλα σούπερ θα είναι δεν το συζητώ

κάτσε να σκορδίσω λίγο έτσι για το γούρι

Σκόρδαααααα!!!!!!

κι εγώ το ίδιο φοβάμαι....

συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ, τρέμω και μόνο στην ιδέα και ο άντρας μου είναι ο ίδιος δίδυμος.... όχι ιστορικό λοιπόν.... τρόμος!

:cool:βρε εσυ δεν εχει φοβο οι τσουπρεσου με το καλο που θα κανεις ναιιιιιιιιι!! μια γενια μετα και οι κορες παρακαλω οι γιοι οχι :tongue:

ΚιΟΥρία σε βρίσκω Ζουμπ κιΟΥρία με τα όλα σου

όντως κι εγώ δεν βάζω ζάχαρη σε τίποτα, δεν μου αρεσει και είναι όντως τσάμπα θερμίδες!!!! κόφτε τη και θα δείτε ότι μετά από 2 μήνες δεν θα μπορείτε να πιείτε καφέ με ζάχαρη μπλιαχ!

τα χαμηλοκάβαλα και αδύνατη να είσαι όπως εσύ Τάρα μου (μην πω και σχεδόν ολες εδώ μέσα.... χμ χμ) ένω σωσίβιο στο κάνει!

στο Marks & Spencer έχει ΜΗ χαμηλοκάβαλα και σε λογικές τιμές

σοβαρά ; λες να πάω; είμαι και άφραγκη λόγω μετακόμισης κλπ...

αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ τα προιόντα της clarins + είναι όλα φυτικά!

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! τελεια ειναι !!!

έλα βρε παραπονιάρικο!!!!! για πες θα σε πάει το amore για το ποτάκι που σου χρωστάει; είδες; ούτε εγώ ξεχνάω!!!!!! χιχιχιχιιιι

χοχοχοχο!!!! ουτε εγω ξεχνω αλλα εχουμε οικοδομοι το σκ παει περιπατο το ποτακι μου :(:(

1) πάρε σε μπεζ χρωμα μην βάλεις σκούρο χρώμα και στο πάτωμα

2) ειδικά για το παιδικό δωμάτιο να προσέξεις να μην είναι συνθετικό το υλικό γιατί αναπτύσεται ΑΚΑΡΙΑ που είναι πολύ βλαβερή ... όσο γίνεται πιο φυσικά υλικά και να μην είναι από τοίχο σε τοιχο!

ποτε κατι τετοιο και το χαλι να ειναι στους 2 ποντους παρακαλω και υποαλεργικο χιχιχιχι!!! μανουλα δουλευε 14 χρονια χεριποιητα χαλια

3) εγώ έχω lavazza και φτιάχνει τέλειο καφέ αλλά για να γίνει έτσι το γάλα θέλεις ειδικό πραγμα, πολύ καλή είναι η nespresso (άρε George.... )

η οποία πουλάει ξεχωριστά και το σύστημα (κανατάκι) για το αφρόγαλο που μπορείς να το παρεις έτσι κι αλλιώς

Σε όλες πολλά πολλά φιλιά! Ολες ανεβασμένες σήμερα;;;;;!!!!!! εννοείτε!

χιχιχιχιχιχι!!!! τι να κανω ειμαι πολυ ναζιαρα χαχαχαχα!!! αλλα και πολυ κακια οταν θελω το οποιο ειναι και σπανια (μονο στην πεθερα για να μην περνει αερα χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

Γεια σου τσιπουραάαααααααα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

πάω να βρω συνταγή κρεμμυδόσουπάς σου για ΣΚ!;)

ορίστε!!!!!

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_07/01/2009_262369

δεν έκανα τα ψωμάκια γιατί μου φάνηκαν απίστευτη γουρουνιά .....

πρόσθεσα λίγο κρασάκι και πήγε σούπερ

να σου πω ότι καλό είναι να κάνεις την μισή δόση.... βγήκε πάρα πολύ......

ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την clarins!!!! για σήμερα μόνο είναι; θυμάσαι;

χαχαχα το 4, το 4!!!!!!

το προγραμμα λεει φακες για να φαει και ο μικρός. χτες είχαμε μουσακα made by my love!

μα τι χρυσοχέρης! λοιπόν εγώ θα σε παχύνω κούκλα...

με τις φακές φάε 10 ελιές, 2-3 φέτες φωμί + τυρί και θα δεις!

χρόνια στην προπόνηση ξέρω.... ;)

Διαφημίσεις

μα τι χρυσοχέρης! λοιπόν εγώ θα σε παχύνω κούκλα...

με τις φακές φάε 10 ελιές, 2-3 φέτες φωμί + τυρί και θα δεις!

χρόνια στην προπόνηση ξέρω.... ;)

τελεια!!! σε 1 εβδομαδα θα ειμαι έτοιμη!! χαχα.. το γοργόν και χάρη εχει..γιατι η γοργον(α) τα εχει κανει θάλασσα! :)

πήζω τρελααα:confused:

Τα έχω πάρει κιολας γιατί θέλουν να έρθω για δουλεια σβκ:shock::shock:δεν τους κάνω την χάρη 1 μήνα τώρα κάθε Σάββατο είμαι εδώ..Τέλος θα κάτσω σπιτάκι με το παιδάκι μου.:cool:το αποφάσισα..

¨οσον αφορά τα υποκατάστατα ζάχαρης οκ ήσασταν σαφέστατες.θα προσπαθήσω να τον πίνω σκέτο απο εδώ και πέρα.

με τα παντελόνια και εγώ έχω ένα θέμα δεν μου αρέσουν καθόλου τα κοντοκάβαλα και τα στενά...δεν αναπνέω ρε παιδί μου...εγώ έχω βολευτεί απίστευτα με μπλουζοφορεματάκια,κολανάκια και μποτούλες..:D:Dσούπερ.παρεπιπτόντως πέρσυ λόγο γέννας - κιλά δεν είχα πάρει τίποτα.και κατα συνέπεια δεν ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ..:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΡΓΟΝΑΚΙΑ???

πφφφ...πηζωωωωω....κουτουλάω απο τη νυστα...2η μερα άυπνη....γκρρρ..

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ορίστε!!!!!

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_07/01/2009_262369

δεν έκανα τα ψωμάκια γιατί μου φάνηκαν απίστευτη γουρουνιά .....

πρόσθεσα λίγο κρασάκι και πήγε σούπερ

να σου πω ότι καλό είναι να κάνεις την μισή δόση.... βγήκε πάρα πολύ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!:D

ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την clarins!!!! για σήμερα μόνο είναι; θυμάσαι;

Τσιπούρα αυτό δεν το θυμάμαι:oops:!!...δεν νομίζω να είναι όμως μόνο για σήμερα:confused:

πήζω τρελααα:confused:

Τα έχω πάρει κιολας γιατί θέλουν να έρθω για δουλεια σβκ:shock::shock:δεν τους κάνω την χάρη 1 μήνα τώρα κάθε Σάββατο είμαι εδώ..Τέλος θα κάτσω σπιτάκι με το παιδάκι μου.:cool:το αποφάσισα..

¨οσον αφορά τα υποκατάστατα ζάχαρης οκ ήσασταν σαφέστατες.θα προσπαθήσω να τον πίνω σκέτο απο εδώ και πέρα.

με τα παντελόνια και εγώ έχω ένα θέμα δεν μου αρέσουν καθόλου τα κοντοκάβαλα και τα στενά...δεν αναπνέω ρε παιδί μου...εγώ έχω βολευτεί απίστευτα με μπλουζοφορεματάκια,κολανάκια και μποτούλες..:D:Dσούπερ.παρεπιπτόντως πέρσυ λόγο γέννας - κιλά δεν είχα πάρει τίποτα.και κατα συνέπεια δεν ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ..:rolleyes:

Δεν υπάρχει πιο άνετο ντύσιμο από αυτό!!!!!Και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα μπλουζοφορέματα, καλά όσο για τις μπότες...το φετίχ μου!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

γιατί καλό μου πάλι άυπνη; μήπως σε ξενύχτησε το στεφάνι σου;;;;; ;)

χελλοου :D

οχι ειχα κατι μεταμεσονυκτιες επισκεψεις απο την κοκκινοσκουφιτσα στα αγια χαράματα....:mad:

εσυ τι κανεις??

καλο το καναπεδισταν???:tongue:

οχι ειχα κατι μεταμεσονυκτιες επισκεψεις απο την κοκκινοσκουφιτσα στα αγια χαράματα....:mad:

ΧΑΧΑΧΑ!!! εγω τις ειχα χθες το πρωι πρωι και σημερα το βραδυ τον γιο μου καιτ ην κορη μου να κανουν τσαλιμακια χαχαχαχαχα!!!

εσυ τι κανεις??

γιαυτο και με ειδατε με το πρασινο συκατο μαλλακι μου χαχαχαχαχα!!!!

παω να κανω μαμ την σαλατουλα μου χιιχι!!! δεν σας λεω τι ετσι για να ζειλεψεται χαχαχα!!

Δεν υπάρχει πιο άνετο ντύσιμο από αυτό!!!!!Και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα μπλουζοφορέματα, καλά όσο για τις μπότες...το φετίχ μου!!!!:D

εμένα δεν μου πάνε στα τόσα ++++ κιλά μου.... θα είμαι σαν χοντρό κοριστάκι σε βαφτίσια.... :(

εσυ τι κανεις??

την θκατούλα .... :mad::-x:-x κουράγιο ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ

εγώ χαλάρωσα χθες είναι η αλήθεια καναπεδάκι και νάνι νωρίς

γιαυτο και με ειδατε με το πρασινο συκατο μαλλακι μου χαχαχαχαχα!!!!

παω να κανω μαμ την σαλατουλα μου χιιχι!!! δεν σας λεω τι ετσι για να ζειλεψεται χαχαχα!!

χαχαχαχαχχαχαχα τρελοκομειο :tongue:

τι εχεις βαλει μαρη στη σαλατα για να ζηλεψουμε???...μουσακα??? :tongue:

εμένα δεν μου πάνε στα τόσα ++++ κιλά μου.... θα είμαι σαν χοντρό κοριστάκι σε βαφτίσια.... :(

την θκατούλα .... :mad::-x:-x κουράγιο ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ

εγώ χαλάρωσα χθες είναι η αλήθεια καναπεδάκι και νάνι νωρίς

χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα....ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑ.....εγραψες !!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα....ΔΕΝ υπαρχεις ρεεεε :tongue:

μπααα παντα με ταλαιπωρει δυσμυννορια...πως γραφεται ρε γμτ?:tongue:

που ειναι οι υπολοιπες???

Μαεστροοοοοοοοοοοο????...τι κανεις???

ο Γιαννακος σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...