Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ελαστικο ειναι. Γυρισε η μοδα με τα παντελονια σωληνες, αλλα αυτο που πηρα εγω ειναι ελαστικο ως το γονατο και καμπανα κατω.

Πω πω... είμαι απαράδεκτη.. Άλλες χρονιές ήξερα τα πάντα από μόδα...

Φέτος με τον μικρό με έχω αμελήσει !! Βγαίνω έξω κ κοιτάω μόνο παιδικά :D:D:D:D

Καλημέρα γοργόνες!!!Παρασκευούλα ζάχαρη παρασκευούλα μέλι!!!!!:D:D:D

χθες βγήκαμε και ψιλογουρούνιασα!αλλά ...σήμερα its a new day!!!;):D

Εδώ έχουμε - όπως ξαναείπα - ολόκληρη εβδομάδα με ενδιάμεσες αργίες! Αν όλα πάνε καλά και βρω γιατρό στο ΙΚΑ συνεννοήσιμο, θα την πάρω ΟΛΗ άδεια. :tongue:

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις maestro!!!!!!!;):D

καλημέρα.πως και δεν έχετε αρχίσει ακόμα να γεμίζετε σελίδες;;:tongue::tongue:;)

με την δίαιτα καλα κρατώ.το πρωϊ έφαγα το τοστάκι μου με τυράκι μόνο και τώρα είμαι δουλειά κ πίνω το καφεδάκι μου.Τώρα που είπα καφέ...να ρωτήσω....χτες πήρα απο super μαυρη ζάχαρι΄΄τι λέτε;;

Είναι πιο υγιεινή η μαύρη ζάχαρη, αλλά από θερμίδες έχει τις ίδιες περίπου με λευκή!;)

καλημερα ταρα....αυτο με τα χαμηλοκαβαλα ...το εχω και εγω...δε τα μπορω καθολου.....πηρα ενα κανονικο και εγω 20 απο ενα μαγαζι αλλα ρε παιδι μου κολλητο...ετσι ειναι τωρα η μοδα μου λεει η πωλητρια...ρε κοριτσια ..οκ. λεω αλλα τοσο ...σαν κολαν ειναι:(

Παρομοίως!!!30€ αλλά τσίτα!!!...:tongue::D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ουπς:shock:!!!!ακυρο δλδ;;;η μαυρη ειναι χειροτερη η'ιδια απο την λευκη;!!

Σε ένα άρθρο που διάβαζα για όλα αυτά τα γλυκαντικά, σε εφημερίδα από βιολογικά νομίζω, έλεγε ότι καλύτερα να χρησιμοποιείς π.χ.σιρόπι αγαύης που γλυκαινει κ έχει ελαχιστότατες θερμίδες, παρά ζάχαρες κ τα σχετικά γνωστά. Έλεγε κ άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι, γιατί πήρα την αγαύη για μια συνταγή με ελαφριές βάφλες κ μας άρεσε πολύυυ ;);););)

Διαφημίσεις

Σε ένα άρθρο που διάβαζα για όλα αυτά τα γλυκαντικά, σε εφημερίδα από βιολογικά νομίζω, έλεγε ότι καλύτερα να χρησιμοποιείς π.χ.σιρόπι αγαύης που γλυκαινει κ έχει ελαχιστότατες θερμίδες, παρά ζάχαρες κ τα σχετικά γνωστά. Έλεγε κ άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι, γιατί πήρα την αγαύη για μια συνταγή με ελαφριές βάφλες κ μας άρεσε πολύυυ ;);););)

τι ακριβως ειναι αυτο...και που το βρισκεις;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ουπς:shock:!!!!ακυρο δλδ;;;η μαυρη ειναι χειροτερη η'ιδια απο την λευκη;!!

Ειναι πιο υγιεινη η μαυρη. Εγω αυτη χρησιμοποιω και μονο στα γλυκα, γιατι τα αφεψηματα τα πινουμε σκετα.

age.png age.png

καλημερα ζωουλα...

τι ειναι καλε η αγαυγη ... πρωτη φορα το ακουω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ειναι πιο υγιεινη η μαυρη. Εγω αυτη χρησιμοποιω και μονο στα γλυκα, γιατι τα αφεψηματα τα πινουμε σκετα.

ναι αλλα απο θερμιδες δε γλυτωνεις τπτ..αν καταλαβα καλα!!μια κουταλιτσα την θελω και στο καφε και στο γαλα...οποτε ποια ειναι καλο να χρησιμοποιω;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Σε καταστήματα με βιολογικά. Σιρόπι Αγαύης λέγεται.

ααα απαντησες την ωρα που ρωταγα...

ευχαριστω...

αλλα τι ακριβως ειναι? απο που προερχεται?

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

guten_morgen1.gif

χιχιχι!!! γοργονες καπως ετσι σηκωθηκα σημερα το πρωι χαχαχαχα!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα γοργονίτσες!!

Έτσι είμαι εγώ κάθε μέρα προ καφέ!!!! Εξού και όταν έκοψα το τσιγάρο, δεν μπορούσα να διανοηθώ να κόβω τον πρωινό καφέ.

Θα δώσω μία ιδέα για νες καφέ και φραπέ. Μην με πάρετε με τις πέτρες: Λοιπόν, δεν μπορούσα να πιω χτυπημένο καφέ χωρίς καθόλου ζάχαρη. Μου πίκριζε πάρα πολύ. Δοκίμασα από έναν συνάδελφο (το πέρασα για κόκα κόλα) αυτό που έπινε: νες καφέ όχι χτυπημένο και χωρίς καθόλου ζάχαρη. Από εκείνη την ημέρα ζάχαρη ζητάω μόνο στους καφέδες (τους χτυπημένους) που πίνω έξω. Εάν δεν σας ξενίζει πολύ η εμφάνιση, δοκιμάστε το. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!!!

Εάν το σιρόπι αγάβης έχει πολύ λίγες θερμίδες, θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε και για γλυκά;; Είχα φτιάξει κάποια στιγμή (μετά από προτροπή μίας συμφορουμίτισας) ένα κέικ χωρίς καθόλου ζάχαρη, αλλά με μήλα για "γλυκαντικό". Είχε πολύ βγει πολύ νόστιμο (για κέικ χωρίς ζάχαρη, έτσι;; όχι για κανονικό)...

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα ζωιτσα!!!!!α!!τα εκανες και εσυ τα ψωνακια σου ε;:D

...ένα παντελονάκι...!:tongue::tongue:...

μπροστά στις ορέξεις που έχω για ψώνια, είναι κάτι τόοοσο δα μικρό..:tongue::D

Πήγες από τα hondos να παρεις δειγματάκια;

για όποιον ενδιαφέρεται, άκουσα σήμερα στο ράδιο ότι η clarins έχει μία προσφορά ως εξής..αν πάρεις προϊόντα μέχρι 59 ευρώ -παίρνεις Plus άλλα 4 προϊόντα free..

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

στα βιολογικα ...στο σουπερ μαρκερτ το βρισκεις;;;

Στο σούπερ μάρκετ δεν την έχω δει. Μόνο σε βιολογικά.

Τις θερμίδες σίγουρα δεν θα τις γλιτώσεις. Κανένα δεν έχει μηδενικές

θερμίδες. Απλά είναι μερικά που είναι τόοοοσο γλυκά και έτσι βάζεις

ελάχιστη ποσότητα. ;)

Θα το ψάξω κ θα σε πω ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...