Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπερα στις απογευματινες εως βραδυνες.

Την επεξεργαζομαι τωρα (τη λιστα)αλλα θα πρεπει να διακοψω. Ο χαζμπαντ ρεπαρει σημερα και θελει να τον συνοδευσω για ποτακι (εχω απαγορευσει τις υπερβολικες βραδυνες εξοδους για μασες) .Παω λοιπον να πιω ποτάκι!!!

Αν καποια εχει εντοπισει καποιο λαθος στην επεξεργασια ας μου στειλει ΠΜ γιατι δεν πρτολαβαινω να σας διαβασω μερικες φορες. Ή ας μπει στη λιστα και ας κανει τις απαραιτητες επεξεργασιες ή αλλαγες.

Κανω οτι μπορω στον χαχαχαχα ελευθερο χρονο μου.

Φιλακια πολλα πολλα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εδώ έχουμε - όπως ξαναείπα - ολόκληρη εβδομάδα με ενδιάμεσες αργίες! Αν όλα πάνε καλά και βρω γιατρό στο ΙΚΑ συνεννοήσιμο, θα την πάρω ΟΛΗ άδεια. :tongue:

και καλα θα κανεις!!!!................

Καλέ μια κουκλάρα έχει γίνει. Είδα στο φβ τελευταίες φωτογραφίες της και πρασίνισα! (απ' τη ζήλια μου :oops:)

σορυ..............:confused::shock:για μενα μιλας;;;;:Pγιατι για να γινω κουκλαρα .....εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυ μελλον....!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εγω ζηλευωω που ..θα φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!!!οποτε πατσισαμε χαχαχα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλά να περάσεις georgia.

Τη βαρεμάρα είναι αυτή! Εγώ έχω τρελά νευρα. Μάλλον έρχεται η περίοδος. :-( Απ΄την άλλη σκέφτομαι οτι αμα μείνω έγκυος και πάω στο γιατρό έτσι όπως είμαι θα με ρωτήσει γιατί άφησα να φτάσω στον 8ο. :confused: Είμαι μια κινούμενη κοιλιά.

maestria77 αυριο έχεις γιατρό ε? Πρώτη φορά έτσι δεν είναι?

σορυ..............:confused::shock:για μενα μιλας;;;;:Pγιατι για να γινω κουκλαρα .....εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυ μελλον....!!!!

Ναι, καλά! :tongue:

εγω ζηλευωω που ..θα φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!!!οποτε πατσισαμε χαχαχα!!!!

Ε, είσαι μαζόχα, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;;;; :shock::shock::shock::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ενω σε μενα υπαρχει αλλα δεν μου εκατσε.....:D...μη με βρισεις!!1:D:D

Κι εγώ έχω ιστορικό αλλά επίσης δεν μου έτυχε. Κρίμα. Αλλα αν με το ένα έφτασα σχεδόν 97 κιλά, με δύο πόση μπορεί να γίνω?:rolleyes:

Κι εγώ έχω ιστορικό αλλά επίσης δεν μου έτυχε. Κρίμα. Αλλα αν με το ένα έφτασα σχεδόν 97 κιλά, με δύο πόση μπορεί να γίνω?:rolleyes:

Άσε, το όριο είναι το άπειρο μάλλον!!! :tongue: Άρχισαν κι εμένα να με πιάνουν οι λιγούρες και τι θα γίνω;;;

Καλό βράδυ κοπελιές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...