Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δεν ξερω τι εχετε γραψει τις τελευταιες ωρες...θα σας διαβασω αργοτερα...

μαρακι εφτιαξα το ψαρονεφρι στο αντικολλητικο με μουσταρδα και λεμονι χωρις καθολου λαδι φυσικα και βγηκε σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ...ευχαριστω...

καλο απογευμα σε ολες σας....

φιλακιαααααααααααααααααα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χμμμμ. κοιτα αυτός μου είπε ότι καλό είναι να παρω τα 4 κιλά αλλά δεν μου είπε πως... καλά θα δω εγώ απο μονη μου τι κανω με αυτά που μου είπες για κανα μηνα και αν δεν, θα παω σε διατροφολόγο..

μείνε εδω και σε ένα μήνα θα τα έχεις πάρει θα δεις! χιχιχιχιι

αν θέλεις διατροφολόγο έχω να σου συστήσω (κέντρο αθήνα) η κοπέλα που είναι πριν από εμένα συνήθως θέλει να πάρει!!!!! εννοείτε πως κάνουμε απίστευτη πλάκα μεταξύ μας! :) παίρνει πάντως (πιο πολλά από αυτά που χάνω εγώ... γκρ! με ρίχνει .... )

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα....καλα τοσα τηλεφωνα σημαινει οτι εχει κανει τσιλιμπουρδισμα..μαλλον στο στριπ σοου ειναι :tongue::tongue::tongue:...πλακιτσα ;)

εμ παιδι μου γι αυτο το λενε γλυκο του κουταλιου....σε ενα κουταλι αναφερονται...αλλιως θα το λεγανε γλυκο των κουταλιων :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαχαχαχα....με εχει πιασει η λαλακια μου σημερα ...θα σοβαρευτω.....αυριο :tongue:

να μην σοβαρευτείς καθόλου μα καθόλου... αφού το' χεις καλό μου... κράτα το!

με το καλό να δεχτείς το στεφάνι!!!!!!! καλά ζαζαζου... (μιας και δεν ήρθε και η κοκσκουφ ακόμα.... ;) )

δεν ξερω τι εχετε γραψει τις τελευταιες ωρες...θα σας διαβασω αργοτερα...

μαρακι εφτιαξα το ψαρονεφρι στο αντικολλητικο με μουσταρδα και λεμονι χωρις καθολου λαδι φυσικα και βγηκε σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ...ευχαριστω...

καλο απογευμα σε ολες σας....

φιλακιαααααααααααααααααα...

γειά σου ελιζάκι! καλό έγινε; θα τα δοκιμάσω κι εγώ!

πολλά φιλιά και μου αρέσεις πολύ ανεβασμένη! αυτό είναι το στυλ σου βρε! άντε!

Διαφημίσεις

στον προισταμενο καλε χαχαχαχαχααχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φευγω πηρα το οκ γεια καλα ηταν χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον εχετε καλο λογιστη και καλο manager.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ΙΔΕΑ: Επειδη πολλες δικαιολογεισθε οτι δεν ειστε σπιτι ωστε να τηρειτε τα ωραρια δεκατιανου, δωδεκατιανου, θα σας πω εγω τι κανω για το απογευματινο που πρεπει να το τιμησω και ειμαι στη δουλεια ή καπου στους δρομους.

Αν ειμαι στο γραφειο ΟΚ εχω γιαουρτακια, φρουτακια κλπ. σε ταπερακι.

Αν ομως ειμαι εκτος εχω στη τσαντα μου ΠΑΝΤΑ συσκευασιες με μπαρες δημητριακων και ενα σακουλακι με καρυδια και αμυγδαλα. Οπου και να ειμαι, θα βρω μια γωνιτσα να ανοιξω τη τσαντουλα μου και να φαω στην ωρα μου 10 αμυγδαλακια ή μια μπαριτσα και οκ η λιγουριτσα εξαφανισθηκε. Δοκιμασθε το.

Αφηστε που εχει μαθει το στομαχι μου και οταν ειναι η "ωρα του" κατι μου "λεει" και να θελω να το ξεχασω δεν μπορω.

Επισης η τσαντα μου εκτος των αλλων παντα περιεχει και ενα μπουκαλακι ΝΕΡΟ. Αυτο μου εχει μεινει συνηθεια απο τα χρονια που πηγαινα καπου με τα μωρα μου.

Κορίτσια; Γιατί όχι μακαρόνια με κιμά;;;;; Τι γίνεται;;; Άρα ούτε παστίτσιο :-(

Επίσης αυτό το μαραφέτι για το λάχανο μου το πήρε η πεθερά μου, αλλά εγώ

γιατί δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω;; Πάλι με το μαχαίρι το κόβω.. Και βαριέμαι....

ΙΔΕΑ: Επειδη πολλες δικαιολογεισθε οτι δεν ειστε σπιτι ωστε να τηρειτε τα ωραρια δεκατιανου, δωδεκατιανου, θα σας πω εγω τι κανω για το απογευματινο που πρεπει να το τιμησω και ειμαι στη δουλεια ή καπου στους δρομους.

Αν ειμαι στο γραφειο ΟΚ εχω γιαουρτακια, φρουτακια κλπ. σε ταπερακι.

Αν ομως ειμαι εκτος εχω στη τσαντα μου ΠΑΝΤΑ συσκευασιες με μπαρες δημητριακων και ενα σακουλακι με καρυδια και αμυγδαλα. Οπου και να ειμαι, θα βρω μια γωνιτσα να ανοιξω τη τσαντουλα μου και να φαω στην ωρα μου 10 αμυγδαλακια ή μια μπαριτσα και οκ η λιγουριτσα εξαφανισθηκε. Δοκιμασθε το.

Αφηστε που εχει μαθει το στομαχι μου και οταν ειναι η "ωρα του" κατι μου "λεει" και να θελω να το ξεχασω δεν μπορω.

Επισης η τσαντα μου εκτος των αλλων παντα περιεχει και ενα μπουκαλακι ΝΕΡΟ. Αυτο μου εχει μεινει συνηθεια απο τα χρονια που πηγαινα καπου με τα μωρα μου.

Αυτό κάνω κ εγώ Γεωργία μου.. και όντως .. όταν έρθει η ώρα του.. αρχίζει κ δε σταματάει..

Είναι η καλύτερη λύση , ξηροί καρποί σε ένα σακουλάκι κ τσούκου τσούκου τους μασουλάς κ εύκολα όπου κ να είσαι :wink: χιχι

Κορτσούδια βρήκα αυτό σε ένα φόρουμ για ωμοφαγία και είπα να το παραθέσω.. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά λέει πολλά καλά και μπορεί κάποιες από εμάς να μας ενδιαφέρει.

Κατʼαρχήν η πρώτη θεμελιώδες αρχή της διατροφής λέει ότι υγιεινό είναι το πρωτογενές.

Ότι δηλαδή παράγει και μας προσφέρει η Μητέρα Φύση χωρίς καμμία παρέμβαση ή επεξεργασία. Η διατροφή μας λοιπόν για να είναι υγιεινή πρέπει να περιλαμβάνει αποκλειστικά πρωτογενή συστατικά και μάλιστα μονάχα βιολογικής καλλιέργειας. Άρα λοιπόν τρώμε πορτοκάλια και πίνουμε φυσικό χυμό που στίψαμε μόνοι μας αλλά ποτέ δεν πίνουμε ¨χυμό πορτοκαλιού¨ σε συσκευασία.

Η δεύτερη θεμελιώδης αρχή της διατροφής λέει ότι υγιεινό είναι το ωμό και όχι το μαγειρεμένο.Κανένα αλλό πλάσμα στη φύση δεν μαγειρεύει την τροφή του. Αλλά ούτε και ο άνθρωπος μέχρι που ανακάλυψε την φωτιά μερικές χιλιετίες πριν. Η θερμότητα καταστρέφει τα ένζυμα και αλλοιώνει την τροφή κάνοντας την άπεπτη. Έτσι η μαγειρεμένη τροφή όχι μόνο δεν δίνει θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό αλλά αντίθετα παίρνει διότι για να βγουν οι άπεπτες τροφές από τον οργανισμό απαιτείται ενέργεια. Για παράδειγμα αντί να μαγειρέψουμε τη πιπεριά θα πρέπει να τη φάμε ωμή στη σαλάτα. Έτσι θα διασπαστεί και θα χωνευτεί με τα δικά της ένζυμα χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό και θα προσφέρει τις βιταμίνες της και τα ιχνοστοιχεία της σε ζωντανή οργανική μορφή, άμεσα προσλήψιμη και αξιοποιήσιμη από τα κύτταρα και τους ιστούς. Μπορούμε να κανουμε την μετάβαση μας στην ωμοφαγία σταδιακά τρώγοντας ένα πιάτο την ημέρα ωμό(π.χ. σαλάτα εποχής ή φρούτα) και ένα μαγειρεμένο με τελικό στόχο άν οχι το 100 % τουλάχιστον 80% ωμοφαγία και 20% μαγειρεμένη τροφή.

Η τρίτη θεμελιώδης αρχή της διατροφής λέει ότι πρέπει να πίνουμε οπωσδήποτε 1,5 - 2 λίτρα νερό την ημέρα. Αυτό σημαίνει 8 ποτήρια εκτός αν πίνουμε και χυμούς που στίβουμε μόνοι μας οπότε μπορούμε να τους υπολογίσουμε ως νερό. Ο καφές, το τσάϊ και οτιδήποτε ποτό κυκλοφορεί σε συσκευασία δεν πρέπει να καταναλώνονται γιατί όχι μόνο δεν μας δίνουν νερό αλλά μας αφυδατώνουν. Επίσης το νερό που πίνουμε πρέπει να είναι χωρίς χλώριο. Για να φύγει το χλώριο από το νερό βάζουμε το νερό της βρύσης σε μια γυάλινη κανάτα με ανοικτό στόμιο και σε 1 ώρα το χλώριο θα έχει εξατμιστεί. Το ιδανικό φυσικά είναι να πίνουμε νερό πηγής.

Η τέταρτη θεμελιώδης αρχή της διατροφής λέει ότι πρέπει να τρώμε αλκαλικές τροφές και όχι όξινες. Το ph του οργανισμού μας είναι 7,4 δηλαδή ελαφρά αλκαλικό. Για να το διατηρήσουμε στην τιμή αυτή πρέπει να τρώμε κατα 80% αλκαλικές τροφές όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, και όχι όξινες όπως τα κρεατικά , τα γαλακτοκομικά , τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γλυκά κ.λ.π.

Η πέμπτη θεμελιώδης αρχή της διατροφής έχει να κάνει με τον σωστό συνδυασμό των τροφών. Το πεπτικό μας σύστημα - όπως κατʼαναλογία ένα πλυντήριο μπορεί να πλύνει τα πάντα τέλεια αλλά ξεχωριστά - μπορεί να χωνέψει τις τροφές αρκεί να είναι μεμονωμένες και όχι ανακατεμένες σε περίεργους συνδυασμούς. Κάθε κατηγορία τροφής θέλει τα δικά της ένζυμα για να χωνευθεί οπότε όταν μέσα στο στομάχι υπάρχουν και υδατάνθρακες και πρωτεϊνες και λίπη πολύ απλά το πεπτικό μας σύστημα δεν ξέρει ποιό ένζυμο να χρησιμοποιήσει. Σʼαυτή την περίπτωση αντί της πέψης των τροφών έχουμε τη ζύμωση τους και τη σήψη τους. Έτσι λοιπόν ποτέ δεν συνδυάζουμε πρωτεϊνες με υδατάνθρακες όπως κρέας με πατάτες ή μακαρόνια με κιμά. Συνδυάζουμε πρωτεϊνες με λαχανικά ή υδατάνθρακες με λαχανικά. Και ποτέ δεν τρώμε φρούτα μετά το γεύμα επειδή τα φρούτα χωνεύονται στο λεπτό έντερο και όχι στο στομάχι. Θα πρέπει πάντα λοιπόν να βρίσκουν το στομάχι άδειο για να κατευθυνθούν ανεμπόδιστα στο λεπτό έντερο. Αν βρουν το στομάχι γεμάτο και εγκλωβιστούν εκεί θα υποστούν ζύμωση.

Η έκτη θεμελιώδης αρχή της διατροφής αναφέρεται στην ηθική διάσταση της καθημερινής αυτής πράξης. Είναι βέβαιο ό,τι θα αισθανόμαστε πολύ όμορφα όταν γνωρίζουμε ό,τι αυτό που τρώμε δεν προξενεί καμιά ζημία στο περιβάλλον ή σε άλλους ανθρώπους του πλανήτη ούτε προκαλεί σκληρότητα και θάνατο σε ζώα. Και θα αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα όταν γνωρίζουμε ό,τι αυτό που επιλέξαμε να φάμε συμβάλλει σε ένα άλλο μέλλον για τον πλανήτη, αειφόρο και βιώσιμο.

Τα παραπάνω είναι η πεμπτουσία της διατροφής και αν τα τηρήσουμε τότε μπορούμε να πούμε ότι κάνουμε υγιεινή διατροφή που είναι και ο πυλώνας της υγείας γιατί έτσι ενδυναμώνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποτρέποντας την εμφάνιση ασθένειας και ο οργανισμός μας βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους λειτουργικότητας ενώ ταυτόχρονα πηγάζει από μέσα μας ζωντάνια, διάθεση και καλή ψυχολογία.

Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα υπʼόψιν μας είναι ότι η υγιεινή διατροφή είναι ο κυρίαρχος και πρωτεύων παράγοντας υγιείας. Με άλλα λόγια είναι υπεύθυνη κατα 90% για την συνολική κατάσταση υγιείας του οργανισμού μας και όλοι οι άλλοι παράγοντες όπως περιβάλλον, άσκηση, κληρονομικότητα, στρες κ.λ.π. είναι δευτερεύοντες και εξαρτώμενοι σε μεγάλο βαθμό από αυτήν.

Και τέλος η υγιεινή διατροφή είναι το ηθικό χρέος κάθε υπεύθυνου και σκεπτόμενου ανθρώπου απέναντι στο περιβάλλον, τους ανθρώπους, τη Φύση. Ζώντας στην εποχή που οι πολυεθνικές με τα προϊόντα τους προσπαθούν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν την υγεία μας και το περιβάλλον, το να προσέχεις την διατροφή σου και τον εαυτό σου γενικότερα δεν είναι μόνο μια επιβεβλημένη πράξη άμυνας και αντίστασης αλλά πολύ περισσότερο μια πραγματικά δημιουργική στάση ζωής που βιώνει από σήμερα τον κόσμο του αύριο. Είναι ο δρόμος που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα της συμβατικής, χημικής γεωργίας, από τα αδιέξοδα του junk food, από τα αδιέξοδα της ασθένειας , από τα αδιέξοδα του καταναλωτισμού και της κατασπατάλησης των φυσικών πόρων, από τα αδιέξοδα της πείνας και της φτώχειας για ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Ότι κάνει καλό στην υγεία μας κάνει καλό και στο πλανήτη μας

και η υγιεινή διατροφή υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον αρμονίας με την Φύση και σεβασμού του πλανήτη και όλων των πλασμάτων που ζουν σʼαυτόν. Και το σημαντικό είναι ότι αυτό το μέλλον μπορεί να το ζήσει ο καθένας από σήμερα.Φτάνει μόνο να το επιλέξει και να το υποστηρίξει.

Διαφημίσεις

το πατρικο μου ειναι Χαλανδρι ;)...δεν μενω πλεον εκει...αλλα που με χανεις που με βρισκεις....ολο στο Χαλανδρι ειμαι :D

ωστε ειμαστε ''πατριωτακια''???

Eτσι φαινεται! Κι εμεις τωρα ετοιμαζομαστε να περασουμε να παρουμε κατι απ΄το μαγαζι και μετα βολτα στην παιδικη χαρα στην πλατεια.

ταρα τι ειδους μαγαζι?

Ηλεκτρολογικος εξοπλισμος και εγκαταστασεις.

age.png age.png

γεια σας γοργονιτσες!!

μολις εκανα τσαι,κοιμησα τον γιο μου και μπηκα να δω τα νεα σας!!!καλε δεν σας προλαβαινω ενα σωρο γραφετε!!!

ιφιγενεια ωραια αυτα που βρηκες!!!

ελιζα εισαι καλυτερα χαιρομαι!!

γεωργια εισαι καλα???εγω ακομα και στο σπιτι ξεχναω και δεν τρωω τα ενδιαμεσα!!!

αυριο λεω να παω μια βολτα στο ικεα!!μακαρι να ειναι καλος ο καιρος γιατι ακουσα οτι θα εχει αρκετο κρυο!!!

τωρα εβαλα να δω star ειδησεις για να χαλαρωσω λιγο.........:P:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εγω ακομα και στο σπιτι ξεχναω και δεν τρωω τα ενδιαμεσα γευματα!!!

Λετα Κακώς. Πολυ κακως. Παρα πολυ κακως!!!!Κακιστως.

Μελετησε ολα τα παραπανω που εχουμε πει στις γοργονοσυμβουλες και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναξεχασεις ποτε τα ενδιαμεσα γευματα.

Ιφιγενεια, πραγματικα πολυ χρησιμο το ποστ σου. Οπως και ολα τα χρησιμα ποστς θα αναγραφει το νουμερο της αναρτησης του στη λιστα.

Διαβαστε καλε λιγο. Μονο τα παιδακια σας θα διαβαζετε????? Και φυσικα ολα αυτα μας χρησιμευουν για να διδαξουμε και στα παιδια μας τη σημασια της σωστης διατροφης στη ζωη μας. (Εσεις τουλαχιστο που εχετε ακομη μικρα παιδια).

που σαι???!!!

ααα τετραημερο με αδεια την Παρασκευη απο τη σημαια εε??? :tongue:

Εδώ έχουμε - όπως ξαναείπα - ολόκληρη εβδομάδα με ενδιάμεσες αργίες! Αν όλα πάνε καλά και βρω γιατρό στο ΙΚΑ συνεννοήσιμο, θα την πάρω ΟΛΗ άδεια. :tongue:

θα παω στο σπίτι και θα έχω καναπεδισταν!!!!!!!!

oh yes!!!!!! that's the good life!

Indeed my sister!

100 ) .................. Ετων : 30 Υψος : 1,70 Αρχικο βαρος : 100 Τωρινο Βαρος: 80 Στοχος : 60

101 ) .................. Ετων : 30 Υψος : 1,70 Αρχικο βαρος : 100 Τωρινο Βαρος: 80 Στοχος : 60

102 ) .................. Ετων : 30 Υψος : 1,70 Αρχικο βαρος : 100 Τωρινο Βαρος: 80 Στοχος : 60

ΤEST

Λετε να κανω σε αυτη τη μορφη τη λιστα????

Ριξτε ιδεες.............

Γεωργία μου όντως, καλύτερα έτσι!

βρήκα τί θα αναρτήσω έξω από την κουζίνα σήμερα:

19216804v1_350x350_Front_Color-Black.jpg

μαεστρία στο αφιερώνω που δεν σου αρέσει το μαγείρεμα!

Είσαι η πραγματική αδελφή ψυχή μου! Σ' ευχαριστώ! Σ' αγαπώ! :mrgreen:

ναι με εχει παρει ποσα τηλ.....φτανουμε ..μπαινουμε βουλη...βγαινουμε βουλη...μπαινουμε πλανηταριο ...βγαινουμε πλανηταριο....παω γκουντις....εκει εχουμε μεινει.....!!χαχα!!

Ωχου το μωρέ, δίνει αναφορά! :D

εγω θα ελεγα απλα να κοψεις λιγο τις βλακειουλες και θα εισαι ΟΚ !!!:cool:

δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...εχεις φτασει το στοχο σου...εισαι στη συντηρηση....κανε λοιπον τη συντηρηση που σου εχει δωσει....απλα απευφευγε για λιγο τις παρασπονδιες :cool:

Καλέ μια κουκλάρα έχει γίνει. Είδα στο φβ τελευταίες φωτογραφίες της και πρασίνισα! (απ' τη ζήλια μου :oops:)

Κοριτσάρες κατάφερα να κοιμηθώ 1 ωρίτσα, με το ζόρι, αλλά τουλάχιστον συνήλθα λίγο.

Αύριο έχω δουλειά (λέμε τώρα), καφέ με κουμπάρο, συνάντηση με χάζμπαντ και γιατρόοοοοοο! Άντε να δούμε αν όλα πάνε καλά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...