Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα σας ομορφες!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και συγνωμη που εβαλα ενα τετοιο θεμα σε αυτο το τοπικ. Μακαρι να πανε ολα καλα!

Μπραβο σε οσες εχασαν(δεν θυμαμαι ακριβως ονοματα, εχω και μνημη χρυσοψαρου) εγω τελικα απο πολυφαγια, το γυρισα σε αφαγια, χτες δεν εφαγα τιποτα:?.

Δεν μετριεμαι γιατι ειναι να αδιαθετησω, μετα, μια και καλη.

(Σημερα θα εχουμε νεα απο την σις μου, και ειμαι λιγο αγχωμενη).

Σας ευχαριστω που ειστε εδω, και αν και δεν με ξερετε, μου συμπαραστεκεστε...ειναι πολυ σημαντικο για μενα αυτο.

Φιλακια!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημεραααααααααααααααααα στην πιο ζεστη παρεα του φορουμ!!!!!!!

καλημερα!!!!!χθες ειχαμε τη γιορτη του σχολειου....και τα δυο παιδια μου χορευαν επτανησα ο ενας.....και ο αλλος κρητη....απλα σαν κουκουβαγια που ειμαι ...ηταν τελεια!!!!το καλυτερο ηταν το ντυσιμο του γιου μου του μεγαλου στο θεατρικο....τον θυμαστε....τον ''φλωρα''παπαμιχαηλ ...στο ξυλο βγηκε απο το παραδεισο;;ετσι ηταν το καμαρι μου!!!μετα βεβαια βαλαμε και ενα μουστακι για να γινει πιο ....μεγαλος....ειχαμε γκριζαρει και κροταφους....τελεια ηταν!!!

οσο για μενα...ολοι λεγανε ποσο πολυ φαινεται οτι εχω αδυνατησει......η αληθεια ειναι οτι χθες εβαλα ενα παντελονι που μου κουμπωνε .....δυσκολα εως καθολου...ανετα!!!!

αχ γοργονοσυμπεθερα ειμαι πολυ περηφανη για τους μελλοντικους γαμπρους μου...επειδη ακομα δεν εχουμε διαλεξει ποιον θελουμε τους αναφερω ολους χιχιχιχιχι.....

καλα χωρις πλακα τωρα...μπραβοοοο στα παιδακια σου βικουλα μου ...πολλα συγχαρητιρια ...πρεπει να ειναι μαγικο ολο αυτο, να βλεπεις τα παιδια σου να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο σε καποια εκδηλωση...αχ ποτε θα ερθει και η σειρα μας...

και σε σενα γλυκια μανουλα μπραβοοοοοο που εβαλες το παντελονακι που πιο παλια δεν κουμπωνε και ησουνα το κεντρο καλου σχολιασμου!!!!!!!ευγεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Γιωργια μου να χαιρεσαι το παιδακι σου...να τα εκατοστησει και να ειναι παντα καλοτυχο και φυσικα υγεια πανω απο ολα!!!!!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα σας ομορφες!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και συγνωμη που εβαλα ενα τετοιο θεμα σε αυτο το τοπικ. Μακαρι να πανε ολα καλα!

Μπραβο σε οσες εχασαν(δεν θυμαμαι ακριβως ονοματα, εχω και μνημη χρυσοψαρου) εγω τελικα απο πολυφαγια, το γυρισα σε αφαγια, χτες δεν εφαγα τιποτα:?.

Σας ευχαριστω που ειστε εδω, και αν και δεν με ξερετε, μου συμπαραστεκεστε...ειναι πολυ σημαντικο για μενα αυτο.

Φιλακια!!!

καλημερα Μινουλα...αντε με το καλο να ερθουν τα ευχαριστα νεα για την αδερφουλα σου...

και εννοειτε οτι ειμαστε εδω η μια για την αλλη...σε ευχαριστα και δυσαρεστα...

κανουμε ιντερνετικη ψυχαναλυση και συμπαρασταση και το γουσταρουμε πολυυυυυ!!!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα σας ομορφες!

Φιλακια!!!

μινουλα....ενημερωσε μας οταν βρεις λιγο χρονο........!!!!

ευχομαστε να πανε ολα καλα....αλλα οτι και να γινει ειπαμε....η ζωη ειναι μπροστα.....ψυχραιμια και δυναμη ψυχολογικη.....

ελπιζουμε για καλα νεα!!!!!!

καλημεραααααααααααααααααα στην πιο ζεστη παρεα του φορουμ!!!!!!!

αχ γοργονοσυμπεθερα ειμαι πολυ περηφανη για τους μελλοντικους γαμπρους μου...επειδη ακομα δεν εχουμε διαλεξει ποιον θελουμε τους αναφερω ολους χιχιχιχιχι.....

καλα χωρις πλακα τωρα...μπραβοοοο στα παιδακια σου βικουλα μου ...πολλα συγχαρητιρια ...πρεπει να ειναι μαγικο ολο αυτο, να βλεπεις τα παιδια σου να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο σε καποια εκδηλωση...αχ ποτε θα ερθει και η σειρα μας...

QUOTE]

λιζακι αν σου πω οτι ολη την ωρα ημουν μεσα στο βουρκωμα ...δε θα πω ψεμματα!!!!τρελλαθηκα με τον ηλια[τον μεσαιο]που ηταν η πρωτη αποπειρα για χορο ..και δε το πιστευα οτι το παιδακι μου χορευει......και ξετρελλαθηκα με τον γιαννακη μου στα κρητικα.....ειδικα οταν ενας φιλος [μπαμπας συμμαθητριας του γιαννη που χορευαν μαζι]μου ειπε οτι καμαρωνε τον γιαννη σαν να ηταν δικο του παιδι...φουσκωσα σαν παγωνι...κοριτσια ειμαι ψωνιο το ξερω ...συγχωρεστε με...αλλα για τα παιδια ...τρελλαινομαι....και το πιο μικρο που κανουν με κανει και συγκινουμαι....φιλακια!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια ,

Σήμερα ξεκιναει η 6η μέρα πείνας και αυριο η στιγμή της αλήθειας (οχι αυτη με τη Μανωλίδου) παω να ζυγιστώ!!!!!!!!!!!!!

Μινούλα μου ευχομαι να ακούσετε τα πιο ευχαριστα νεα κοριτσι μου!!!

Γεωργία ζυγίστηκες???????????

Βίκυ μου ποσο ζηλεψα που καμαρωσες τα παιδακια σου!!!Αντε ποτε θα μεγαλωσει και η δικια μου.

Να τα χαιρεσαι γλυκεια μου.

Την καλημερα μου σε ολες!!!!!

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaa! το μαντου ποτε το κανουμε?

κιεμεις πλεον παμε και σε ομοιοπαθητικο, γιατι εχω σιχαθει τα φαρμακα και τα εμβολια, παιρναμε και αντιβιωση για εναν χρονο λογω καποιου θεματος με το νεφρακι του μικρου και τα σιχαθηκα,αλλα εμβολια κανουμε ακομα, γιατι δεν ειμαστε αρκετα αποφασιστικοι για να μην τα κανουμε!ταρα, σε ποιον ομοιοπαθητικο πατε?

bgx2ye5lc.png

Και οσων αφορα στη διατροφη, ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα γιατι ειμαι αποφασισμενη χωρις να τιμωρω τον εαυτο μου. Με αγαπαω γι' αυτο εχω υπομονη και επιμονη. Σημαντικες αξιες για τη συνεχιση της προσπαθειας.

αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα, αφού έχεις φτάσει εκει .... ο στόχος σου είναι πλέον ξεκάθαρος και η επιτυχία σίγουρη! (εγώ το παλεύω....)

ζυγίστηκες τελικά;;;; πες μας τα καλά τα νούμερα!!!

Ναι! Ναι! Εχω σιγουρο αποτελεσμα σε αυτο τον τομεα. Ορατο δια γυμνου οφθαλμου. Χαχαχαχαχαχα

(Σημερα μου λεει ο δικος μου : Καλε, εγω τι θα πι@νω?)

;) ;) ;)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! Thank you!!!!!!!1

καλημερα!!!!!χθες ειχαμε τη γιορτη του σχολειου....και τα δυο παιδια μου χορευαν επτανησα ο ενας.....και ο αλλος κρητη....απλα σαν κουκουβαγια που ειμαι ...ηταν τελεια!!!!

!

μπράβο στα παλικάρια σου!!! είσαι μία περήφανη και κομψή μαμά!

Οχι εντελως! Αρκετα ομως.

Δε μ΄ενδιαφερει η ζυγαρια πλεον. Εχασα τα κιλα που ηθελα. Τωρα θ΄αρχισω το μετρημα με τη μεζουρα!;)

είσαι πρότυπο!!!

Καλημερα σας ομορφες!

Φιλακια!!!

να είστε καλά και όλες μας ευχές κοντά σας!

Και οσων αφορα στη διατροφη, ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα γιατι ειμαι αποφασισμενη χωρις να τιμωρω τον εαυτο μου. Με αγαπαω γι' αυτο εχω υπομονη και επιμονη. Σημαντικες αξιες για τη συνεχιση της προσπαθειας.

αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα, αφού έχεις φτάσει εκει .... ο στόχος σου είναι πλέον ξεκάθαρος και η επιτυχία σίγουρη! (εγώ το παλεύω....)

ζυγίστηκες τελικά;;;; πες μας τα καλά τα νούμερα!!!

Ναι! Ναι! Εχω σιγουρο αποτελεσμα σε αυτο τον τομεα. Ορατο δια γυμνου οφθαλμου. Χαχαχαχαχαχα

(Σημερα μου λεει ο δικος μου : Καλε, εγω τι θα πι@νω?)

;) ;) ;)

καλημερα!!!!!χθες ειχαμε τη γιορτη του σχολειου....και τα δυο παιδια μου χορευαν επτανησα ο ενας.....και ο αλλος κρητη....απλα σαν κουκουβαγια που ειμαι ...ηταν τελεια!!!!

!

μπράβο στα παλικάρια σου!!! είσαι μία περήφανη και κομψή μαμά!

Δε μ΄ενδιαφερει η ζυγαρια πλεον. Εχασα τα κιλα που ηθελα. Τωρα θ΄αρχισω το μετρημα με τη μεζουρα!;)

είσαι πρότυπο!!!

Καλημερα σας ομορφες!

Φιλακια!!!

να είστε καλά και όλες μας ευχές κοντά σας!

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια. Καποια κοπελα ειπε αν εχω χρονο να πω τι εγινε... Χρονο εχω (μην πω οτι δεν περναει κιολας γρηγορα) και σημερα ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ (:rolleyes: ) υπομονη δεν εχω να περιμενω.

Θα σας ενημερωσω οπως και να εχει.

Φιλακια!

wcBmp3.png

Καλημέρα γοργόνες!!!

Εγώ χθες την έκανα την κουτσουκέλα μου (δεν λέω γουρουνιά.....) έφαγα μπιφτέκια μεν αλλά με ρύζι δε (αρκετό κι επι τούτου).

Επαθα στέρηση αμύλου! σκέφτηκα ποιο ανώδυνο το ρύζι από τα μακαρόνια...... ήταν καθαρά ψυχολογικό το ξέρω (ήμουν περίεργα) τέλος πάντων έγινε

σήμερα φόρεσα επίτηδες μία πιο στενή μπλούζα.... για να το εμπεδώσω.......

και στο πρόγραμμά μου κανονικά

εσεις πως τα πάτε κοριτσάκια; εύχομαι καλύτερα από εμένα

Διαφημίσεις

λοιπον μπαπ....και υπολοιπες γοργονες.....ξετρελλαθηκα με αυτα τα παππουτσια.....

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000478067639&v=app_2309869772#!/album.php?aid=20065&id=100000478067639&ref=pb

ψαξτε λιγο τις φωτογραφιες...ειναι θεικα...υποτιθεται οτι ειναι παππουτσια για ταγκο αλλα εγω θα τα φοραγα...και εκτος...μεχρι και νυφη τα φορεσε...ενα μωβ θεικο παππουτσι ...ψαξτε λιγο και θα δειτε....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα γοργόνες!!!

Εγώ χθες την έκανα την κουτσουκέλα μου (δεν λέω γουρουνιά.....) έφαγα μπιφτέκια μεν αλλά με ρύζι δε (αρκετό κι επι τούτου).

Επαθα στέρηση αμύλου! σκέφτηκα ποιο ανώδυνο το ρύζι από τα μακαρόνια...... ήταν καθαρά ψυχολογικό το ξέρω (ήμουν περίεργα) τέλος πάντων έγινε

σήμερα φόρεσα επίτηδες μία πιο στενή μπλούζα.... για να το εμπεδώσω.......

και στο πρόγραμμά μου κανονικά

εσεις πως τα πάτε κοριτσάκια; εύχομαι καλύτερα από εμένα

tsipoura δε πειραζει......παντως να ξερεις οτι επειδη το μπιφτεκι εχει ψωμακι μεσα ...καλο ειναι να μη το συνοδευουμε με ρυζι...πατατες...μακαρονια......

μια σαλατα ας πουμε θα ηταν καλυτερη και δε σου κανει ζημια!!!!;)

κρατα ...γερααααα!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

kalhmeraaaaaa! το μαντου ποτε το κανουμε?

κιεμεις πλεον παμε και σε ομοιοπαθητικο, γιατι εχω σιχαθει τα φαρμακα και τα εμβολια, παιρναμε και αντιβιωση για εναν χρονο λογω καποιου θεματος με το νεφρακι του μικρου και τα σιχαθηκα,αλλα εμβολια κανουμε ακομα, γιατι δεν ειμαστε αρκετα αποφασιστικοι για να μην τα κανουμε!ταρα, σε ποιον ομοιοπαθητικο πατε?

αχιλεας εμεις το μαντου το καναμε στο σχολειο ......πρωτη δημοτικου....και οι δυο!!!

δε μας το εκανε ο γιατρος!!!

παντως τρομαξαμε να φυγει η ας πουμε πληγη (στα δικα μου παιδια) ...αμαν πια....και τωρα το σκεφτομαι πολυ να το κανω στο μικρο....θα δουμε ...εχω δυο χρονακια ακομα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

tsipoura δε πειραζει......παντως να ξερεις οτι επειδη το μπιφτεκι εχει ψωμακι μεσα ...καλο ειναι να μη το συνοδευουμε με ρυζι...πατατες...μακαρονια......

μια σαλατα ας πουμε θα ηταν καλυτερη και δε σου κανει ζημια!!!!;)

κρατα ...γερααααα!!!:D

το ξέρω... αλλά το ήθελα.....

στα μιπιφτέκια βάζω τριμμένο κολοκύθι και ελάχιστη φρυγανιά , γίνεται πολύ αρφάτο και νόστιμο!

κανονικά το πρόγραμμα ήταν με σαλατούλα όπως προχθες :)

σε ευχαριστώ για το κουράγιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...