Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Για πες μας Ντινακι τι αλλα?

Εγω χτες κοριτσια εκανα μια μυξη των συνταγων σας για κοτοπουλο με πιπεριες κ βγηκε πεντανοστιμο. Πηρα ενα φιλετο το εκοψα κομματακια. Σε μια κατσαρολιτσα εριξα ελαχιστι νερακι κ αχνισα το λειωμενο κρεμμυδι κ μετα μαζι κ το κοτοπουλο. Μετα προσθεσα λιγο κρασι κ το αφησα να εξατμιστει. Εριξα αλατακι λιγο πιπερι κ το σκεπασα με νερο. Κανα 25 λεπτο πριν γινει εριξα σε μεγαλα κομματια πιπεριες ( απο μιση μεγαλη κοκκινη-κιτρινη-πορτοκαλι κ πρασινη ) κ 5 μανιταρια στα 4 κομμενα κ ενα καροτο σε φετες. Οταν γιναν κ ειχε ελαχιστο ζουμι εριξα λεμονι με μουσταρδα κ ριγανι κ τελος μια κουταλια λαδι. Το συνοδεψα σημερα με μιση κουπα ρυζι. Υπεροχο. Σαλατα εξτρα δεν εκανα γιατι τα λαχανικα ηταν ηδη πολλα. Αλλαξα λιγο γευση !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εσενα σ'ελενχουν ...που ολο στο φβ..εισαι ...και στο καφε;;;;;:tongue:

για φωναξε τους και απο'δω!!!!να τους πω τι κανεις!!!!:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! ατσα τσα χαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα τέτοια ανάρτηση!!!!!!! αλίμονο!!!! αχαχαχαααα

όλα τα προσέχεις εσύ όλα!!!!!! είσαι τα ματια και τα αυτιά του γοργονοκαφέ ... μην σου πω και η μεγαλύτερη καρδιά γιατί για όλες μας νοιάζεσαι παρα μα πάρα πολυ!!!!!!!!!!!

ντινάκι αλχάδι σήμερα; καλοφάγωτο προσεχε μην βαρυστομαχιάσεις χρυσουλΑΚΙ μου (που είναι η γκάστρω να αηδιάσει με το ΑΚΙ ????χιχιχιχιχι )

εισηγμένη ντινάκι εισηγμένη;;;;άτσα! :rolleyes: καλά λεει η βίκυ.... όχι αχλάδι αλλά για αγγούρι σε βλέπω!

αλλά μην το μελετάω γιατί αν δεν τελειώσω τα σχέδια με βλέπω εδώ ολονύχτιο

βίκυ τι θα φάτε σήμερα;

στον προισταμενο καλε χαχαχαχαχααχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φευγω πηρα το οκ γεια καλα ηταν χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! ατσα τσα χαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γελας ...ντινακι;;;;;γελας ε!!!χαχαχα:tongue::tongue:!!!!

α!!και ξεχασα το απογευμα παω για χορο...κρητικα ....μαρακι!!!οπα μας!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

γεια σου τσιπουριτσα με μελέταγες λεω και γω τι βήχας ήταν αυτός που με έπιασε? και βικυ καλως σας βρήκα ! είστε πολύ μεγάλη παρεα θα σας μαθω σιγα σιγα!!

μαράκι μου ξεχασα να σου πω ότι εχω θυρεοειδή hashimoto αυτο που παχαινει δηλ. και παιρνω καθημερινά Τ4. λες αυτό να με κανει να μην παιρνω ευκολα βάρος??

τι ελεγχουν μαρη???....αν εφαγες ενα αχλαδι και ποσα ποστ εκανες σημερα??? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

εγ τσακισα 1 μπιφτεκι με 4 πατατες φουρνου και σαλατα....εχω ηδη πιει 1.5 λιτρο νερο ...και ....ψιλογουσταρω κατι γλυκο...αλλα τι;;;;;;;;

χμμμμ....λιγη σοκολατιτσα???

ενα γλυκο του κουταλιου?...μια κουταλια ομως ετσι? :tongue:

το παιδι ολα ΟΚ στας Αθηνας???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

στον προισταμενο καλε χαχαχαχαχααχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φευγω πηρα το οκ γεια καλα ηταν χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!

σου αρεσε ντινακι ε;;;α ρε ντινο ..αρε ντινο!!!!:tongue::D

φιλακια κοκονα μου ...αυριο παλι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σου τσιπουριτσα με μελέταγες λεω και γω τι βήχας ήταν αυτός που με έπιασε? και βικυ καλως σας βρήκα ! είστε πολύ μεγάλη παρεα θα σας μαθω σιγα σιγα!!

μαράκι μου ξεχασα να σου πω ότι εχω θυρεωειδή hashimoto αυτο που παχαινει δηλ. και παιρνω καθημερινά Τ4. λες αυτό να με κανει να μην παιρνω ευκολα βάρος??

ααααααααααα...Εμυ μου ετσι αλλαζει το θεμα....σε ειχα ρωτησει αν θυμαμαι καλα

οπσδηποτε μια επισκεψη ή ενα τηλεφωνο στον ενδοκρινολογο για διατροφουλα!!!!;)

οκ αυτα που σου ειπα εγω δεν ειναι καμια διαιτα ή κατι βλαβερο....αλλα οταν υπαρχει συγεκριμενο προβληματακι εγω φοβαμαι να πω κατι ;)...δεν ειμαι γιατρος :-)

καλο απογευμα Ντινακι!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)...και αυριο ασε τους ελεγκτες και δωσε μας λιγη σημασια χαχαχαχαχαχαχχα

τι ελεγχουν μαρη???....αν εφαγες ενα αχλαδι και ποσα ποστ εκανες σημερα??? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

πες τα βρε μαρακι ..πες τα ..!!!!:tongue::D

χμμμμ....λιγη σοκολατιτσα???

ενα γλυκο του κουταλιου?...μια κουταλια ομως ετσι? :tongue:

μια κουταλια!!!τι να μου κανει βρε μαρακι μια κουταλια ...εγω ενα μπωλ προφιτερολ θα ηθελα τωρα ...αλλα πουντο;;

το παιδι ολα ΟΚ στας Αθηνας???

ναι με εχει παρει ποσα τηλ.....φτανουμε ..μπαινουμε βουλη...βγαινουμε βουλη...μπαινουμε πλανηταριο ...βγαινουμε πλανηταριο....παω γκουντις....εκει εχουμε μεινει.....!!χαχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

ααααααααααα...Εμυ μου ετσι αλλαζει το θεμα....σε ειχα ρωτησει αν θυμαμαι καλα

οπσδηποτε μια επισκεψη ή ενα τηλεφωνο στον ενδοκρινολογο για διατροφουλα!!!!;)

οκ αυτα που σου ειπα εγω δεν ειναι καμια διαιτα ή κατι βλαβερο....αλλα οταν υπαρχει συγεκριμενο προβληματακι εγω φοβαμαι να πω κατι ;)

χμμμμ. κοιτα αυτός μου είπε ότι καλό είναι να παρω τα 4 κιλά αλλά δεν μου είπε πως... καλά θα δω εγώ απο μονη μου τι κανω με αυτά που μου είπες για κανα μηνα και αν δεν, θα παω σε διατροφολόγο..

ναι με εχει παρει ποσα τηλ.....φτανουμε ..μπαινουμε βουλη...βγαινουμε βουλη...μπαινουμε πλανηταριο ...βγαινουμε πλανηταριο....παω γκουντις....εκει εχουμε μεινει.....!!χαχα!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα....καλα τοσα τηλεφωνα σημαινει οτι εχει κανει τσιλιμπουρδισμα..μαλλον στο στριπ σοου ειναι :tongue::tongue::tongue:...πλακιτσα ;)

εμ παιδι μου γι αυτο το λενε γλυκο του κουταλιου....σε ενα κουταλι αναφερονται...αλλιως θα το λεγανε γλυκο των κουταλιων :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαχαχαχα....με εχει πιασει η λαλακια μου σημερα ...θα σοβαρευτω.....αυριο :tongue:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα....καλα τοσα τηλεφωνα σημαινει οτι εχει κανει τσιλιμπουρδισμα..μαλλον στο στριπ σοου ειναι :tongue::tongue::tongue:...πλακιτσα ;)

αντε βρε ..πλακιτσα..δε το καταλαβα...!!!:tongue::tongue::tongue::D

εμ παιδι μου γι αυτο το λενε γλυκο του κουταλιου....σε ενα κουταλι αναφερονται...αλλιως θα το λεγανε γλυκο των κουταλιων :tongue::tongue::tongue:

γι'αυτο και εγω ποτε δε τα τρωω αυτα θελω κατι πιο ουσιαστικο!!!

χαχαχαχχαχαχαχα....με εχει πιασει η λαλακια μου σημερα ...θα σοβαρευτω.....αυριο :tongue:

να σου πω μαρακι ....εχω κανει πολλες ..χμ!!!πως να τις πω .....ατσθαλιες...παρασπονδιες....του εχω αλλαξει τα φωτα....ε.καπως ετσι....ηταν να παω διαιτολογο αυτην τη βδομαδα αλλα το απεφυγα......τι κανω τωρα;;;.να; κανω αυτα που λες ....τα για 3-4 βδομαδεςλιπος και κιλα;;;η'θα χαλασω το μεταβολιμο μου και να κανω μια ελαφρια μειωση της συντηρησης;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

να σου πω μαρακι ....εχω κανει πολλες ..χμ!!!πως να τις πω .....ατσθαλιες...παρασπονδιες....του εχω αλλαξει τα φωτα....ε.καπως ετσι....ηταν να παω διαιτολογο αυτην τη βδομαδα αλλα το απεφυγα......τι κανω τωρα;;;.να; κανω αυτα που λες ....τα για 3-4 βδομαδεςλιπος και κιλα;;;η'θα χαλασω το μεταβολιμο μου και να κανω μια ελαφρια μειωση της συντηρησης;;;

εγω θα ελεγα απλα να κοψεις λιγο τις βλακειουλες και θα εισαι ΟΚ !!!:cool:

δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...εχεις φτασει το στοχο σου...εισαι στη συντηρηση....κανε λοιπον τη συντηρηση που σου εχει δωσει....απλα απευφευγε για λιγο τις παρασπονδιες :cool:

κοριτσακια μου σας χαιρετω....επεσε λιγη δουλιτσα ;)

καλο απογευμα σε ολες σας ...τα λεμε αυριο !!!

εγω θα ελεγα απλα να κοψεις λιγο τις βλακειουλες και θα εισαι ΟΚ !!!:cool:

δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...εχεις φτασει το στοχο σου...εισαι στη συντηρηση....κανε λοιπον τη συντηρηση που σου εχει δωσει....απλα απευφευγε για λιγο τις παρασπονδιες :cool:

κοριτσακια μου σας χαιρετω....επεσε λιγη δουλιτσα ;)

καλο απογευμα σε ολες σας ...τα λεμε αυριο !!!

φιλακια μαρακι καλο απογευμα....

θα προσπαθησω να προσεχω ...!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...