Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σας εχει πιασει αερας ανανεωσης βλεπω, μια η γραμματεας, μια η αρχηγος...

:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:...λογω εκλογων...επιρεαστηκαμε...λεμε κατσε μη και δε μας ξαναψηφισουν :tongue: χαχαχαχαχα

οχι ρε συ απλα καθε φορα ψαχνω να βρω τα σωστα ποστ και μου παιρνει ωρα μεσα στο παρλαρισμα μας....αντε να βρω που εχω γραψει τι?! ;)

αλλα ΟΚ τελικα εχει κ αυτο την ομορφια του ...οποτε αποσυρω την προταση :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

τι αμρκα εχεις βρε οργιαζουσα τσιπουρα?και τι μονδελο?μην πεις για παχουλες σεφαγα...
εχω κι από αυτό γιατί; ψιλοκόβει το λαχανο και δεν θα χρειαστώ το μαντολίνο τελικά;;;;;; αχαχχαχαχαχα

ΟΚ εσεις οι 2 παει με καταστρεψατε την ξανθια...προσπαθω να καταλαβω για τι μιλατε....:tongue:

για πεστε μου τωρα χαχαχαχαχα!!ακομα εδω και εγω χιχιχιχι!!!

που εισαι εσυ???? σε πηζουνε μαναρι μου?

τι να σου πουμε καλε???/

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τι αμρκα εχεις βρε οργιαζουσα τσιπουρα?και τι μονδελο?μην πεις για παχουλες σεφαγα...

olympus pen

με κατάλαβες..... αυτό θα έλεγα βρε φιλενάδιον!

γιατί για πες ξέρεις τι περίεργη ειμαι ...

για πεστε μου τωρα χαχαχαχαχα!!ακομα εδω και εγω χιχιχιχι!!!

καλώς το όργιο! έλα να γίνουμε πολλές!

βρήκα τί θα αναρτήσω έξω από την κουζίνα σήμερα:

19216804v1_350x350_Front_Color-Black.jpg

μαεστρία στο αφιερώνω που δεν σου αρέσει το μαγείρεμα!

ΟΚ εσεις οι 2 παει με καταστρεψατε την ξανθια...προσπαθω να καταλαβω για τι μιλατε....:tongue:

/

πριν κάτι μέρες ρώταγα αν υπάρχει για να κόβω το λάχανο και μου είπε η Αχιλέας το μαντολίνο!!!!!!!

αυτό :

CSN-182S-NGR_L.JPG

τώρα με ρωτάω για την μηχανή την φωτογραφική δεν ξέρω γιατί αλλά αναρωτιέμαι πόσο σουρεαλιστικά μπορεί να πάει αυτη η κουβέντα.... ιχιχιχιχιι

Διαφημίσεις

olympus pen

με κατάλαβες..... αυτό θα έλεγα βρε φιλενάδιον!

γιατί για πες ξέρεις τι περίεργη ειμαι ...

καλώς το όργιο! έλα να γίνουμε πολλές!

βρήκα τί θα αναρτήσω έξω από την κουζίνα σήμερα:

19216804v1_350x350_Front_Color-Black.jpg

μαεστρία στο αφιερώνω που δεν σου αρέσει το μαγείρεμα!

XAXAXA !!!! ηρθε το οργιο του χρηματιστηριου χαχαχαχαχαχα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα ρε θηριο!πηρες την πεν?ειχα δει σε μια φωτο σου που εισαι ιζι ραιντερ κραταγες μια αλλη μαλλον, θελω εδω και καιρο να αγορασω μαλλον νικον ή κανον

ελα, ναι τρομάρα μου ιζι ραινΔερ.... χιχιχιχιχιχιιιιι

αυτή που κράταγα είναι kodak και είναι η παλιά του καλού μου, όχι κάτι τρομερό αλλά οκ

του Πήρα δωρο την Pen ..... ακόμα την πλΕρώνω....

αλλά είναι σούπερ! πάρτην αν μπορείς! ασε που δεν έχεις να κουβαλάς ολόκληρη κουμούτσα! μόνο προσοχή γιατί δεν έχει ενσωματωμένο φλας αν θέλεις βάζεις εξωτερικό!

Γεωργία νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα έτσι.

Δεν ξέρω ίσως είναι περιττό να ανοίξουμε και άλλο τόπικ γιατί ούτως ή άλλως εδώ τα λέμε όλα.

καλό απόγευμα γοργονίτσες.

Κι εγω αυτη τη γνωμη εχω.

Αλλωστε μπαινουμε και στο παλιο (εμεις κι εμεις) και αν υπαρχει καποια κινηση, την προσκαλουμε εδω.

Αν κανουμε κι αλλο θα τρεχω σε τρεις μεριες και θα χασω κανα κιλο απο το τρεξιμο. Δε με λυπαστε????:oops::oops::oops:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...