Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα σε ολες και παλι !!!

Γιωργια μου....:oops::oops::oops:....η τιμη ειναι ΟΛΗ δικη μου....ας μην τα ξαναρχιζουμε :tongue:αυτα...εχουμε πει ολες γουσταρουμε να βοηθαμε η μια την αλλη ;):D:D:D

Μπονζουρ τσιπουριδιον !!!

πως εισαι?...ηρθε η κακια κοκκινοσκουφιτσα?

μπραβο ρε συ ευχαριστουμε για τη συνταγη...πολυ μου αρεσε που τη διαφοροποιησες :cool:

Μπεμπα μια χαρα μου πηγαινει η πρασινη σαλατα με τα ρεβυθια...αν δεν μπορεις....φαε τη σαλατουλα σου αρογτερα μετα το γευμα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τζενυ μου περαστικουλια στο ζουζουνακι σου...

τσιπουριτσα ....ωραια συνταγη....θα την επιχειρησω

γεωργια κανε αλλη μια προσπαθεια σε μενα με τη σοφη....

τελειωνω το φαι και επιστρεφωω!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

my_beba εμενα η διαιτολογος μου τα οσπρια μου τα εβαζε με 1 φετα ψωμι ολικης κ μια μεριδα τυρι. Τα οσπρια σαν ποσοτητα τωρα μου ειχε μια μιση κουπα(μια κανονικη κουπα οχι τις τεραστιες αλλα ουτε κ τις μικρουλες).

Γιωργια μου....:oops::oops::oops:....η τιμη ειναι ΟΛΗ δικη μου....ας μην τα ξαναρχιζουμε :tongue:αυτα...εχουμε πει ολες γουσταρουμε να βοηθαμε η μια την αλλη

Αντε καλε, μη με αποπαιρνεις. Ειμαι πολυ αυθορμητη στις εκφρασεις των συναισθηματων μου. Ετσι ενιωσα, ετσι εκφραστηκα. Χαχαχαχαχαχα

Γκουρου μου!!!! Γουτσου γουτσου!!!!!:-P

γεωργια κανε αλλη μια προσπαθεια σε μενα με τη σοφη....

Το εκανα ηδη.

Να πω κατι (αν ειναι λαθος διορθωστε με). Τα φασολια εχουν περισσοτερο σιδηρο απο τις φακες. Και οπως ολες οι "σιδηρουχες" τροφες δεν πρεπει να συνδυαζονται με "ασβεστουχες" γιατι δεν απορροφαται καλα ο σιδηρος απο τον οργανισμο οταν παει πακετο με ασβεστιο. Εγω δεν τρωω φασολια, φακες, κλπ με τυρι. Ελιτσες και σαλατουλα.

Επισης μια υπεροχη σαλατουλα που τιμαω ιδαιτερα ειναι : Βραστα : κολοκυθακια (πολυ καλα για τον μεταβολισμο), καροτα, σεληνο. Βραζω ποσοτητα για δυο μερες. Με αρκετο λεμονι, ελαχιστο λαδι και αλατι απο λιγο εως καθολου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Αντε καλε, μη με αποπαιρνεις. Ειμαι πολυ αυθορμητη στις εκφρασεις των συναισθηματων μου. Ετσι ενιωσα, ετσι εκφραστηκα. Χαχαχαχαχαχα

Το εκανα ηδη.

Να πω κατι (αν ειναι λαθος διορθωστε με). Τα φασολια εχουν περισσοτερο σιδηρο απο τις φακες. Και οπως ολες οι "σιδηρουχες" τροφες δεν πρεπει να συνδυαζονται με "ασβεστουχες" γιατι δεν απορροφαται καλα ο σιδηρος απο τον οργανισμο οταν παει πακετο με ασβεστιο. Εγω δεν τρωω φασολια, φακες, κλπ με τυρι. Ελιτσες και σαλατουλα.

Επισης μια υπεροχη σαλατουλα που τιμαω ιδαιτερα ειναι : Βραστα : κολοκυθακια (πολυ καλα για τον μεταβολισμο), καροτα, σεληνο. Βραζω ποσοτητα για δυο μερες. Με αρκετο λεμονι, ελαχιστο λαδι και αλατι απο λιγο εως καθολου.

να σε αποπαρω εγω???? οχι παιδι μου!!!!!

απλα όλες το ιδιο προσφερουμε στο γοργονοκλαμπ μας ;)

αυτο νομιζω πρωτη φορα το ακουω....πολυ καλη πληροφορια !!!! ;)

κ εγω κανω αυτη τη σαλατουλα και με μπροκολο...και δεν βαζω ουτε αλατι , ουτε λαδι ....τπτ !!! ειναι απο μονα τους σκετη γλυκα!!!!...δοκιμαστε το καμια φορα :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Mμμμ!!!! Μου ανοίξατε την όρεξη, αλλά για υγιεινές συνταγές!!!

mpap,

αυτό το ψαρονέφρι θα το κάνω σίγουρα τις προσεχείς ημέρες. Φαίνεται θεϊκό. :P:p:p

georgiamammi,

είναι αλήθεια ότι τα κολοκυθάκια κάνουν καλό στον μεταβολισμό; Αν ναι, να τα προτιμάω, γιατί μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα καρότα κλπ. Επίσης, μου θυμίσατε το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Πρέπει να πω στον άντρα μου να πάρει!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εμένα η διαιτολόγος μου έχει όσπρια με τυρί. Βέβαια, εγώ παίρνω συμπλήρωμα ασβεστίου και σιδήρου για τον θηλασμό μου έχουν πει.

my_beba,

αν και αφήνω τους ειδικούς να μιλήσουν, να προτείνω κάτι; Επειδή η σαλάτα σε βοηθάει να χορταίνεις, όταν δεν μου πάει με το φαί κάνω το εξής: την τρώω πρώτα μόνη της και σε λίγη ώρα τρώω και το φαί μου.

Στο μεταξύ εμένα μη μου μιλάτε για μαρούλι. Το να το φάω μου φαίνεται κινέζικο βασανιστήριο. Αυτό και τα χόρτα. Χίλιες φορές νηστική. Η τελευταία φορά που το είχα φάει ήτανε... σος με μαρούλι και όχι μαρούλι με σος. Μάλλον δεν συνίσταται, εεε;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Το εκανα ηδη.

και απαντω χιχιχι!! η ξερολα τα φασολια εχουν σιδερο αλλα δεν ξερω αν εχουν περισοτερο απο τις φακες ,..αυτο που λες ομως με το σιδηρο και το ασβεστιο ειναι παρα μα παρα πολυ σωστο η λακτοζει αν θυμαμε καλα εμποδιζει να αποροφηθει ο σιδηρος με αποτελεσμα μην πενεις τα απετουμενα ποσοστα , οπως και με το ψαρι ειναι ακριβως ιδιος συνδιασμος καλες μου .πληροφορια γιατι ο γιος μου επενρε συμπηρωμα απο σιδηρο λογο αναπτυξης πεφταν τα αποθεματα του μακια !! γοργονακια μου και εσυ γωγω επρεπε να το ξερεις αφου εχεις τελεσει το καθηκον της μαμας χαχαχα!!! και οι γυναικολογοι οταν δινουν τα δυο παραπανω παντα λενε ποτε μαζι παρακαλω ....

τι κανετε κοριτσια? πολυ υποτονικες σας βρισκω σημερα :tongue: μαλλον τα ειπαμε ολα πρωι πρωι και μετα πεσαν οι τονοι...

θα μου πειτε εχουμε και δουλειες κοπελιααααα...

αχχχ ποσο σας ζηλευω...

μαρακι θα κανω την συνταγουλα σου σημερα στο αντικολλητικο ομως...

εκοψα και λαχανο ασπρο , κοκκινο και καροτακι να ειναι ετοιμη η σαλατουλα...και το ψαρονεφρι θα το βαλω αργοτερα να μην γινει σαν αχυρο μεχρι να ερθει ο αντρουλης μου...

καλε αυτο το μαραφετι που κοβει το λαχανο ευκολα πως ειπατε οτι το λενε και που το βρισκουμε?

τσιπουρακι καπου σε πηρε το ματι μου πιο πριν...ολα καλα κοριτσακι μου???

γιωργια τα φιλια μου...

αν ξεχναω καποια γοργονουλα να με συγχωρεσει...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ σήμερα ζυγίστηκα όπως κάθε πρωί. Και είχα ανέβει ένα κιλό πάνω. Ξύπνησα βέβαια το πρωί με μια δίψα απίστευτη. Ήπια 1μιση λίτρο νερό με τη μία. ίσως φταίει και αυτό γιατί μετά ζυγίστηκα. Και δεν έφαγα και κάτι αλμυρό εχθές.:confused:

Σήμερα έχουμε αρακά (μιαμ) Ελπίζω να μείνω σε μια φέτα ψωμί και στο σπιρτόκουτο φέτας.

elizaa είσαι κι εσύ σπίτι απ'οτι έχω καταλάβει?

εγώ σήμερα έχω φτιάξει μακαρόνια με κιμά.τα δικά μου θα είναι ολικής..μου είναι δύσκολο να μαγειρεύω ρε κορίτσια 2 φαγητά.κάθε μέρα βάζω το φαϊ στις 10 το βράδυ.που να βάζω και 2 κατσαρόλες.΄και ειναι και το παιδί που δεν μπορώ να το προσαρμόσω σε ότι θα φάω εγώ.έίναι και αδυνατούλη για να αρχίσει απο τώρα δίαιτα:rolleyes::D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

τι κανετε κοριτσια? πολυ υποτονικες σας βρισκω σημερα :tongue: μαλλον τα ειπαμε ολα πρωι πρωι και μετα πεσαν οι τονοι...

θα μου πειτε εχουμε και δουλειες κοπελιααααα...

αχχχ ποσο σας ζηλευω...

μαρακι θα κανω την συνταγουλα σου σημερα στο αντικολλητικο ομως...

εκοψα και λαχανο ασπρο , κοκκινο και καροτακι να ειναι ετοιμη η σαλατουλα...και το ψαρονεφρι θα το βαλω αργοτερα να μην γινει σαν αχυρο μεχρι να ερθει ο αντρουλης μου...

καλε αυτο το μαραφετι που κοβει το λαχανο ευκολα πως ειπατε οτι το λενε και που το βρισκουμε?

τσιπουρακι καπου σε πηρε το ματι μου πιο πριν...ολα καλα κοριτσακι μου???

γιωργια τα φιλια μου...

αν ξεχναω καποια γοργονουλα να με συγχωρεσει...

Το μαραφέτι το έχω δεί σε σούπερ μάρκετ, σε λαϊκές, μέχρι και σε πανυγύρια:D. Εγώ ούτε που θυμάμαι που το πήρα. Αλλα αν δεν ήταν αυτό δεν θα έτρωγα ποτέ λάχανο. Μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες. Αλλα βαριέμαι τόσο πολύ την προετοιμασία τους. Ειδικά το μαρούλι. Κανένα μαραφέτι να πλένει φύλλο φύλλο το μαρούλι/ανιθο/κρεμμυδάκι και να το ψιλοκόβει υπάρχει?:confused:

εγώ σήμερα έχω φτιάξει μακαρόνια με κιμά.τα δικά μου θα είναι ολικής..μου είναι δύσκολο να μαγειρεύω ρε κορίτσια 2 φαγητά.κάθε μέρα βάζω το φαϊ στις 10 το βράδυ.που να βάζω και 2 κατσαρόλες.΄και ειναι και το παιδί που δεν μπορώ να το προσαρμόσω σε ότι θα φάω εγώ.έίναι και αδυνατούλη για να αρχίσει απο τώρα δίαιτα:rolleyes::D

Απλά αν κάνεις κάτι παχυντικό, φάε λίγο. Αλλά μπορείς να κάνεις λαδερά, που είναι για όλους, ή κρέας με κάτι στο φούρνο κι εσύ να τρως μόνο κρέας με λαχανικά, όχι πατάτες ή ρύζι.

Και να ξέρεις μακαρόνια καλύτερα με σάλτσα, όχι με κιμά, είναι ο χειρότερος συνδυασμός! (κι ο νοστιμότερος, το ξέρω :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...