Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εφυγεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

επιτελους ας πει καποια στη μαεστρια οτι δεν βλεπουμε το μαστερ για την αδωνού!

Γιατί εσύ δεν μπορείς να μου το πεις δηλαδή; :tongue::tongue::tongue: (ΤΩΡΑ φεύγω)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί εσύ δεν μπορείς να μου το πεις δηλαδή; :tongue::tongue::tongue: (ΤΩΡΑ φεύγω)

επειδη εγω ειμαι καρφι θα της το πω τωρα χαχαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

μας αρεσει η μαγειρικη χαχαχαχαχ ΛΟΛ....καιιιιιιιιιιιιι

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

και ο Λουκακος !!!! :cool:

καληνυχταααααααααααααα γκερλςςςςςςςςςςςςςςς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ετσι εεεεεεεεε???? Λειπουν οι γατοι και χορευουν τα ποντικια!!!!!!

Δεν υπαρχειπεριπτωση να σας διαβασω τωρα γιατι τα ματια μου κλεινουν. Μπηκα να δω για λιγο και τρομαξα. Αρχηγε, τετοια ωρα??????? Κριμα που δεν ημουν κι εγω. Ειχα επισκεψεις.

Τεσπα.

Σας εχω στειλει προταση να δεχτειτε ως φιλη στο φατσοβιβλιο, την Σοφια. Να εχετε το νου σας να τη δεχτειτε!!!

Αυτες τις μερες δεν εχω internet στη δουλεια κι ετσι σας αφηνω να ξεκουραστειτε λιγακι απο την παρουσια μου.

Ενημερωτικα σας λεω οτι η γυμναστικουλα μου παει πολυ καλα οπως και η διατροφουλα μου. Παλευω να προσθεσω μερικες πρωτεινες ακομη στην καθημερινη μου διατροφη γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν μου αρκουν.

Και επιτελους πηρα παλι την κατιουσα. 82 σημερα (οπως δηλαδη και τον Αυγουστο αλλα το +3 κατεβηκε.Δεν με οφελουν οι διακοπες στη διαιτα)

Φιλακια σε ολες

Θα σας "δω" το πρωι!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!πρωι πρωι σημερα ......ξεπροβοδισα τον μεγαλο μου καο τωρα παω να ετοιμασω τ'α΄λλα δυο για σχολειο......

καποιο μπερδεμα εγινε στο φβ....με το add...της σοφιας ..ενω εκανα αποδοχη .αλλα.....δεν την εχω στους φιλους μου......μια επαναληψη παρακαλω......ας μου την προτεινει καποια....

βρε με τον Λουκακο......καψα ολες!!!!χαχα!!!

φιλακια................ τα λεμε σε λιγοοοοοο!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! Αρχηγέ τύπωσα όλα όσα έγραψες, τα διάβασα τόσο που πόνεσαν τα ματάκια μου και κοντεύω να τα αποστηθίσω. Ξεκινάω λοιπόν σήμερα.

Φιλιά πολλά σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!γοργονες μου σας λατρευω ολες αλλα μωρα μου χθες το βραδι του αλλαξατε τα φωτα στα μπλα μπλα πω !πω!! αρχηγε εισαι η πετρα του σκανδαλου χαχαχα!!:rolleyes::rolleyes::D εφυγε ο χασμπαν και ξεσαλωσες εεεεεεε!!

απο που να αρχησω και απο που να τελειωσω μμμμμμμμμ!! θα πω ενα καλωσορησμα στα νεα γοργονακια και τους ευχομαι να πετυχουν τον στοχο τους με τις συμβουλες του αρχηγου ....

οσο αφορα τις γοργονες που θελουν πολλα παιδακια σε εκεινες θα πω μακαρι να τα φερει ατσι η ζωη τους που να μπορεσουν να κανουν οσα παιδακια θελουν και να χερονται την ζωη τους ....

σε καποια φαση υποθηκε η φραση οτι μανα ειναι εκεινη που κανει παιδακι με φυσιολογικο τοκετο ..... για εμενα μανα ειναι εκεινη που ξερει να φρονιζει να προσεχει , να νιαζεται , να λαχταραει , να αγωνιει για το παιδι της μανα ειναι εκεινη που θα ξενυχτησει πανω απο το προσκεφαλι του παιδιου της που θα ειναι αρωστο , μανα ειναι εκεινη που θα χαρει με την χαρα του παιδιου της και θα κλαψει απο συγκηνησει γιατι το παιδι της μεγαλωσε και εχει μια προσωπικοτητα που εχε βοηθησει και εκεινη να δημιουργηθει γενικα η μανα ειναι μια δημιουργια που δεν μπορει να καθοριστη μονο απο μια στιγμη εμενα η λεξη μανα μου φερνει την εικονα της γυναικας που δινει τα παντα για την ψυχη που εχει διπλατης και ακομα και την ιδια της την ψυχη και ζωη .... εγω και τα δυο μου παιδια τα εκανα με προκληση φυσιολογικου τοκετου ολα παιζονταν βεβαια δεν ηξερα πως θα καταληξω αν θα ειναι φυσιολογικα η με εκαισαρικη ειχα περασει και στα δυο μου παιδια και τους 9 μηνες και ειχα παρει και μερες απο τον 10 μηνα ο γιατρος εξαντηλε καθε περιθωριο με την αποψη να σπασουν νερα φυσιλογικα , δεν ειχα καμια απολεια αμιαντικου υγρου και ετσι με αφινε να παει οσο βεβαια μεχρι ενα οριο με ελενχε καθε εβδομαδα αλλα τιποτα ....ετσι μου ειπε με προκληση τα παιδια μου ηταν πολυ μα πολυ ψιλα οταν ομως μου εβαζαν τον ορο λες και ηταν το μαγικο τσουπ γενουσα μεσα σε ενα τεταρο βεβαια ο γιατρος μου ειχε πει την καθε περιπτωση που μπορουσε να μου συμβει ετσι και εγω του ειπα μονο μια κουβεντα το μωρο που μεγαλωνω στα σπλαχνα μου για 9 μηνες θελω να το καρτησω στα χερια μου και ο τροπος γεννας δεν με νιαζει θελω το παιδι που για 9 μηνες του τραγουδαγα ,το χαιδεβα απο την κοιλια μου , που επιανα συζητησεις να το εχω στην αγκαλια μου μολης τελειωση η διαδικασια τοκετου .... εγινα μανα απο την μερα συλιψεις ενιωσα την καθε αλλαγη μεσα στην καρδια μου και το σωμα μου αγαπησα αυτο το πλασμα απο την ωρα που ακουσα ενα οιχο που ηταν η καριδια του και εγινα ενα με αυτο .... γεννηθηκαν και τα δυο μου παιδια ακριβως με τον ιδιο τροπο οταν τα πειρα στα χερια μου ενιωσα την αναγκη να του προσφερω το αιμα μου οσο θα ειχα και θα εκανα καλο στην ψυχη του αν το σωμα μου δεν εκανε την σωστη λειτουργια για θυλασμο η ψυχη μου θα του αναπληρωνε ολοι την τριφερωτητα που προσφερει ο θυλασμος με αγαπη ... καποιες γυναικες δεν εχουν την δυνατοτητα να προσφερουν τον θυλασμο οχι γιατι το θελουν αλλα γιατι η φυση τις εκανε να μην μπορουν ομως αυτο δεν συμενει οτι χανομαι η μανα εχει παντα τα οπλα που θα προστατεψει την ψυχη του μωρου της και θα το κανει να νιωσει ασφαλεια και ηρεμια με μια αγκλαγια με ενα χαδι θα κανει τα μαγικας της....

τον γιο μου τον θυλασα 9 μηνες την κορη μου 16 μηνες εκανα οτι μπορουσα σαν μαμα αν δεν ειχα την δυνατοτητα θα εκανα αλλα και παλι το παιδ μου να ειναι καλα μονο αυτο πιστευω ειναι αυτο που θελουμε σαν μανες τα παιδια μας να ειναι καλα και ολα τα αλλα θα ερθουν και θα βοηθησουν ....

η ζωη ειναι ενα δωρο ο τροπος που θα μας την προσφερουν δεν εχει συμασεια αυτο που για μενα εχει αξια ειναι να υπρχει ΥΓΕΙΑ !!!!

ΜΑΚΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΡΓΟΝΟΚΟΡΙΤΣΑ ΣΑς ΥΠΕΡΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!;);)

1410349wphgfn9w89.gif

καλημερα!!!!!πρωι πρωι σημερα ......ξεπροβοδισα τον μεγαλο μου καο τωρα παω να ετοιμασω τ'α΄λλα δυο για σχολειο......

καποιο μπερδεμα εγινε στο φβ....με το add...της σοφιας ..ενω εκανα αποδοχη .αλλα.....δεν την εχω στους φιλους μου......μια επαναληψη παρακαλω......ας μου την προτεινει καποια....

βρε με τον Λουκακο......καψα ολες!!!!χαχα!!!

φιλακια................ τα λεμε σε λιγοοοοοο!!!!!

καλημερα βικουλα...

μην ανησυχεις για το μικρο ετσι...μια χαρα θα ειναι...

βικουλα οσων αφορα τη σοφια στο φβ...αν εκανες αποδοχη της προτασης της γιωργιας εχεις στιλει αυτοματα αιτημα φιλιας στο σοφακι...μολις το αποδεχτει θα την εχεις στους φιλους σου...αυτο εκανα εγω και περιμενω να με δεχτει...ακους σοφια???

Καλημέρα! Αρχηγέ τύπωσα όλα όσα έγραψες, τα διάβασα τόσο που πόνεσαν τα ματάκια μου και κοντεύω να τα αποστηθίσω. Ξεκινάω λοιπόν σήμερα.

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλημερα μπεμπα (σου εκοψα λιγο το νικ σου :rolleyes:) ...επεσε μελετη εεεε...

καλη αρχη κοριτσακι...

καλημερα ντινακι τρελοκομειο...

καλημεραααααααααααααααααα σε ολες τις τσουπρες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!γοργονες μου σας λατρευω ολες αλλα μωρα μου χθες το βραδι του αλλαξατε τα φωτα στα μπλα μπλα πω !πω!! αρχηγε εισαι η πετρα του σκανδαλου χαχαχα!!:rolleyes::rolleyes::D εφυγε ο χασμπαν και ξεσαλωσες εεεεεεε!!

απο που να αρχησω και απο που να τελειωσω μμμμμμμμμ!! θα πω ενα καλωσορησμα στα νεα γοργονακια και τους ευχομαι να πετυχουν τον στοχο τους με τις συμβουλες του αρχηγου ....

οσο αφορα τις γοργονες που θελουν πολλα παιδακια σε εκεινες θα πω μακαρι να τα φερει ατσι η ζωη τους που να μπορεσουν να κανουν οσα παιδακια θελουν και να χερονται την ζωη τους ....

σε καποια φαση υποθηκε η φραση οτι μανα ειναι εκεινη που κανει παιδακι με φυσιολογικο τοκετο ..... για εμενα μανα ειναι εκεινη που ξερει να φρονιζει να προσεχει , να νιαζεται , να λαχταραει , να αγωνιει για το παιδι της μανα ειναι εκεινη που θα ξενυχτησει πανω απο το προσκεφαλι του παιδιου της που θα ειναι αρωστο , μανα ειναι εκεινη που θα χαρει με την χαρα του παιδιου της και θα κλαψει απο συγκηνησει γιατι το παιδι της μεγαλωσε και εχει μια προσωπικοτητα που εχε βοηθησει και εκεινη να δημιουργηθει γενικα η μανα ειναι μια δημιουργια που δεν μπορει να καθοριστη μονο απο μια στιγμη εμενα η λεξη μανα μου φερνει την εικονα της γυναικας που δινει τα παντα για την ψυχη που εχει διπλατης και ακομα και την ιδια της την ψυχη και ζωη .... εγω και τα δυο μου παιδια τα εκανα με προκληση φυσιολογικου τοκετου ολα παιζονταν βεβαια δεν ηξερα πως θα καταληξω αν θα ειναι φυσιολογικα η με εκαισαρικη ειχα περασει και στα δυο μου παιδια και τους 9 μηνες και ειχα παρει και μερες απο τον 10 μηνα ο γιατρος εξαντηλε καθε περιθωριο με την αποψη να σπασουν νερα φυσιλογικα , δεν ειχα καμια απολεια αμιαντικου υγρου και ετσι με αφινε να παει οσο βεβαια μεχρι ενα οριο με ελενχε καθε εβδομαδα αλλα τιποτα ....ετσι μου ειπε με προκληση τα παιδια μου ηταν πολυ μα πολυ ψιλα οταν ομως μου εβαζαν τον ορο λες και ηταν το μαγικο τσουπ γενουσα μεσα σε ενα τεταρο βεβαια ο γιατρος μου ειχε πει την καθε περιπτωση που μπορουσε να μου συμβει ετσι και εγω του ειπα μονο μια κουβεντα το μωρο που μεγαλωνω στα σπλαχνα μου για 9 μηνες θελω να το καρτησω στα χερια μου και ο τροπος γεννας δεν με νιαζει θελω το παιδι που για 9 μηνες του τραγουδαγα ,το χαιδεβα απο την κοιλια μου , που επιανα συζητησεις να το εχω στην αγκαλια μου μολης τελειωση η διαδικασια τοκετου .... εγινα μανα απο την μερα συλιψεις ενιωσα την καθε αλλαγη μεσα στην καρδια μου και το σωμα μου αγαπησα αυτο το πλασμα απο την ωρα που ακουσα ενα οιχο που ηταν η καριδια του και εγινα ενα με αυτο .... γεννηθηκαν και τα δυο μου παιδια ακριβως με τον ιδιο τροπο οταν τα πειρα στα χερια μου ενιωσα την αναγκη να του προσφερω το αιμα μου οσο θα ειχα και θα εκανα καλο στην ψυχη του αν το σωμα μου δεν εκανε την σωστη λειτουργια για θυλασμο η ψυχη μου θα του αναπληρωνε ολοι την τριφερωτητα που προσφερει ο θυλασμος με αγαπη ... καποιες γυναικες δεν εχουν την δυνατοτητα να προσφερουν τον θυλασμο οχι γιατι το θελουν αλλα γιατι η φυση τις εκανε να μην μπορουν ομως αυτο δεν συμενει οτι χανομαι η μανα εχει παντα τα οπλα που θα προστατεψει την ψυχη του μωρου της και θα το κανει να νιωσει ασφαλεια και ηρεμια με μια αγκλαγια με ενα χαδι θα κανει τα μαγικας της....

τον γιο μου τον θυλασα 9 μηνες την κορη μου 16 μηνες εκανα οτι μπορουσα σαν μαμα αν δεν ειχα την δυνατοτητα θα εκανα αλλα και παλι το παιδ μου να ειναι καλα μονο αυτο πιστευω ειναι αυτο που θελουμε σαν μανες τα παιδια μας να ειναι καλα και ολα τα αλλα θα ερθουν και θα βοηθησουν ....

η ζωη ειναι ενα δωρο ο τροπος που θα μας την προσφερουν δεν εχει συμασεια αυτο που για μενα εχει αξια ειναι να υπρχει ΥΓΕΙΑ !!!!

ΜΑΚΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΡΓΟΝΟΚΟΡΙΤΣΑ ΣΑς ΥΠΕΡΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!;);)

αχχχ βρε ντινακι με συγκισησες πρωι πρωι κοριτσακι μου...

εχεις απολυτο δικαιο σε οτι αφορα την εννοια της μανας...δεν εχω λογια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

καλημερα γοργονακια!!!!

Βικυ μου καλως να το δεχτουμε τον κανακαρη σου στας Αθηνας :D

μην ανησυχεις....ολα μια χαρα θα πάνε και θα περασει και καλα και θα επιστρεψει το βραδυ να φαει το φαγητο της μανουλας :D

my_beba καλημερααααα και καλη αρχη !!!

είναι ισως ''δυσκολο'' να κάνεις ''κτημα σου'' όλα αυτα μέσα σε μια στιγμη....εμεις εδω τα συζηταμε πολυ καιρο.σκοπος φυσικα δεν ειναι να τα αποστηθισεις ....εχε τα tips στην τσαντουλα σου και που και που ριχνε μια ματια .....η υγειηνη διατροφη θα σου γινει τρόπος ζωης οπως στις περισσοτερες της πάρεας....θα δεις μεγαλες αλλαγες προς το καλυτερο...αυτο ειναι το μόνο σιγουρο !!!

εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις :D

Τρελοκομειο μου καλημερααααα !!!

ένα θα πω για το πόστ σου.....βούρκωσα !!!

Γιωργία μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε κοριτσι !!!

μη μασας....ΟΚ στη διαιτα-διατροφη παντα υπαρχουν σκαμπανεβασματα , το θεμα ειναι οτι το ισορροπησες !!!!! :cool:....δε σε φοβαμαι εσενα....:cool::cool::cool:

Καλημερα Ελιζααα πως ειναι τα παιδια????

εσυ???

Να ρωτησω κ εγω κατι βρε γοργονακια....ξερει καμια σας απο όνειρα???

είδα χθες ενα θσκατο-ονειρο.....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

βρε βρε !! αρχηγε , ελιζακι καλημερα πρωινες σημερα χιχιχιχι!!

βικυ μου ελα χαλαρωσε ξερω εχεις ανχως για το παιδι αλλα κανει υπομωνη τι να κανουμε μεγαλωνουν το μπομπιρακια μας ...;);););)

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

Πολυ στεναχωρήθηκα που έχασα τόσο ενδιαφέρουσα κουβέντα εχθές βράδυ.

Εκτός από τις καισαρικές, έχω στο ενεργητικό μου τον ελάχιστο θηλασμό του μεγάλου μου παιδιού λόγω κακής ενημέρωσης (3 μήνες με συμπλήρωμα, όπως μία άλλη κοπέλα). Την κόρη μου, την θηλάζω (τρώει και λίγο συμπλήρωμα).

Όσον αφορά τις καισαρικές - θα συμφωνήσω με τα σχόλια για την καισαρική και για τον θηλασμό στο αντίστοιχο τόπικ του παρεντσ - δεν τη μετανιώνω με τίποτα. Στον γιο μου την έκανα γιατί το παιδί δεν κατέβαινε και είχε λάθος θέση. Πήγα στο μαιευτήριο επειδή είχα δει λίγο αίμα στις 7 και μέχρι τις 2 το μεσημέρι δεν είχε προχωρήσει καθόλου η διαδικασία. Στην καισαρική ήταν παρούσα και η ξαδέλφη του άντρα μου που δουλεύει στο νοσοκομείο. Το σχόλιό της. Το παιδί δεν κατέβαινε γιατί ήτανε τόσο πολυ τυλιγμένο με τον λώρο που εάν επέμεινα και γεννούσα φυσιολογικά θα τον χάναμε. :shock::shock::shock:

Την κόρη μου είχα σκεφτεί να το ψάξω για φυσιολογικό μετά από καισαρική, τελικά δεν το έκανα. Με βόλευε ο προγραμματισμός για να κανονίσω τα του υιού. Εκεί που περίμενα για την εισαγωγή μου για την καισαρική, έπιασα κουβέντα με μία κοπέλα. Εν ολίγοις έμαθα ότι είχαμε ένα ίδιο μικρόβιο. Της είχανε πει, λοιπόν, ότι με το μικρόβιο αυτό το παιδί με φυσιολογικό μπορεί να γεννηθεί κουφό, τυφλό ή κάτι τέτοιο. :shock::shock::shock:

Και εν ολίγοις, θα συμφωνήσω με την JENIA ότι μάνα δεν είναι αυτή που το γεννάει φυσιολογικά ή το θηλάζει όλη την ώρα. Δλδ ήταν καλύτερη μάνα εκείνη που παράτησε το παιδί της στην εκκλησία μετά τον φυσιολογικό τοκετό από άλλες μανάδες που τα υιοθετούνε και τα υπεραγαπάνε;;;

Και τώρα - μετά το σεντόνι - στο θέμα μας: Είμαι πολυ χαρούμενη γιατί ζυγίστηκα και έχω χάσει μισό κιλό μεσα στην εβδομάδα που έκανα πολλές ατασθαλείες!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα γοργονακια!!!!

Καλημερα Ελιζααα πως ειναι τα παιδια????

εσυ???

καλημερα γλυκο μου κοριτσακι...

καλα ειναι τα παιδια ευχαριστω...η μαρια εβηχε λιγο το βραδυ αλλα ψιλοπραγματα ελπιζω να μην εξελιχθει...

Να ρωτησω κ εγω κατι βρε γοργονακια....ξερει καμια σας απο όνειρα???

είδα χθες ενα θσκατο-ονειρο.....

δυστηχως δεν το χω το θεματακι αλλα για πες μπας και ειναι κατι απο αυτα που εχω ακουσει...

βρε βρε !! αρχηγε , ελιζακι καλημερα πρωινες σημερα χιχιχιχι!!

ειδες ντινακι αρχισαμε απο νωρις σημερα χαχαχχαχα

καλημερα μαριλινα...

δυστηχως δεν το χω το θεματακι αλλα για πες μπας και ειναι κατι απο αυτα που εχω ακουσει...

ειδες ντινακι αρχισαμε απο νωρις σημερα χαχαχχαχα

καλημερα μαριλινα...

το κανεται επιτιδες γιατι σημερα εχω επιτρωπη κεφαλαιαγορας στο εργοστασιο γι'αυτο χιχιχιχι!!

μαριλινα καλημερα καρδια μου ..οτι μπορεις κανεις για το μωρο σου μην στεναχωριεσαι πας παρακατω ακολουθα την καρδια της μανας και ολα θα πανε τελεια μονο μην ανχωνεσαι κακος συμβουλος σε πολλα μακια γλυκα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...