Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τελικά είμαστε πολλές....... όλα καλά θα πάνε για όλες μας

αγκαθάκι....και πονάει:(:(

αλλά κοιτάμε μπροστά :Dκαι να σας πω κάτι, εγώ μάλλον θα υιοθετήσω ένα παιδάκι / και εάν ήταν στο χέρι μου μονο (πρέπει να πείσω και σύζυξ) θα το είχα κάνει ήδη!:D

σούκατσε το όνομα ε;;;; χιχιχιιχιι

και βραστά τρώμε κιΟΥρία μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην σου πω ότι θα σου κάνουμε εμεις το μπάτσελορ!!!!!! σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για αλλη Σάρκα! ;)

..αλήθεια αρχηγέ τί σκέφτεσαι για μπάτσελορ;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εμείς κάνουμε τα εμβόλια του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού.

Το αγοράκι μου δεν έχει κάνει καμία παρενέργεια σε κανένα εμβόλιο μέχρι τώρα! Μάλλον κωλόφαρδη είμαι, ε;

:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

fraoulopoulitsa μπραβο.....!!!! 000203FA.gif!!!!για το -1......

το ιδιο πιστευω οτι συμβαινει και σε μενα....οσο κατεβαινουμε η μηχανη παει και πιο αργα......βεβαια αρκει που χανει 000203FC.gif !!!!!!

sig.asp?img=ad1

Για καθιστε ρε κοριτσια. Η δικη μου μηχανη που παει τοσο αργα, στο τελος τι θα κανει? Θα τιναξει μπιελες? Με απογοητευετε......:(

Γεωργία να σου ζήσουν τα γατάκια σου.Άντε και καλά βαφτίσια τώρα...

Λοιπόν ζυγίσματος συνέχεια μετά από μία εβδομάδα ακόμη ένα κιλό κάτω.

Χοντρικά σε ένα μήνα περίπου 5 κιλά κάτω στο σύνολο. Αν καταφέρω με αυτούς τους ρυθμούς και στους επόμενους 2 μήνες θα είμαι ευτυχισμένη...

Παρατηρώ πάντως ότι τώρα που πλησιάζω στα κιλά που ανεβοκατέβαινα τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι γίνεται δύσκολο και ο οργανισμός μου αντιδρά, πεινάω περισσότερο και το βάρος χάνεται πολύ πιο δύσκολα.

Μπραβο που καταφερνεις να τα δι@ολοστειλεις τοσο γρηγορα.

Ευχαριστω και για την ευχη.

Μια καλημέρα και από μένα.

Πεμπτη μέρα διαιτας και σανννννννννν να μου φαίνεται ότι ξεφούσκωσα λίγο.

Αλλα ρε κορίτσια το τι βλεπω στα ονειρα μου δεν λεγεται.

Τι γλυκα (που δεν μου αρεσουν κιόλας) τι πιάτα με κρεατακια και μελιτζανες και πατατούλες αμαν !!!!!!!!!!

Χθες το μεσημέρι 3 τεταρτα κοιμήθηκα και μόλις ξυπνησα μαλωνα τον αντρα μου γιατι στο εστιατόριο μου παρήγγειλε ενα πιατο ρύζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλον ειναι σοβαρή η κατάσταση μου ε?

Η παροιμια που λεει "Νυστικια αλεπου καρβελια ονειρευεται" για σενα γραφτηκε??????:P:p

Ζαρουχλα ειναι ενα ''μαγικο'' χωριό κοντα στα Καλαβρυτα.....:mrgreen:

Κατι σε στρουμφοχωριο μου κανει στο μυαλο. Περιεργο?????????

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με πηρε τηλ ο παππας και εχει την ημερομηνια που θελουμε !!!!!!.....και οχι μονο αυτο με πηραν τηλ. και απο τη Ζαρουχλα να κανουμε εκει το γαμο....ολο το χωριο λεει στο πλευρο μας σε οτι χρειαστουμε !!!!!.....μεχρι και μπομπονιερες θελουν να μας φτιαξουν με γλυκο του κουταλιου!!!!!!

ΔΕΝ υπαρχει αυτο.....εκει που ψαχνομουν .....τσουπ εχω και επιλογες τωρα χαχαχαχαχχαχαχαχα......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελα βρε συ, και ανησυχουσες.Ειδες?? Ο Θεος ειναι μεγαλος. Σε δοκιμαζε μηπως αλλαξεις γνωμη. Αλλα εσυ..... βραχος.

Να πάμε όλες μαζί μία εκδρομή μόλις φτάσουμε τους στόχους μας

(το τέλειο φαγητό στη ζαρούχλα...... αχ αχ αχ)

Φαντασικη προταση. Μονο να μην ειναι Αποκριες. Γιατι στουμφοχωριο και εμεις οι στρουμφιτες!!!!!!!!!!!!

Για την παλλινδρομη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει και ενημερωθηκα πριν λιγο καιρο απο το φορουμ. Ειλικρινα ειναι ασχημη περιπτωση αλλα το θετικο ειναι οτι εφοσον υπαρχει μια εγκυμοσυνη θα ακολουθησουν κι αλλες. Περαστικα σε οσες συμβαινει και να κρατανε ψηλα το ηθικο. Η αποκτηση παιδιων θελει πολλες θυσιες.

Στις υπολοιπες, καλα χασιματα.

Φιλια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εμείς κάνουμε τα εμβόλια του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού.

Το αγοράκι μου δεν έχει κάνει καμία παρενέργεια σε κανένα εμβόλιο μέχρι τώρα! Μάλλον κωλόφαρδη είμαι, ε;

:D

και τα δικα μου Μαρακι για την ωρα μια χαρα χωρις παρενεργειες σοβαρες...αντε λιγο γκρινια ή λιγο πυρετο αλλα σε συγκεκριμενα εμβολια και αντε να εχει συμβει 1-2 φορες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Για καθιστε ρε κοριτσια. Η δικη μου μηχανη που παει τοσο αργα, στο τελος τι θα κανει? Θα τιναξει μπιελες? Με απογοητευετε......:(

Για την παλλινδρομη δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει και ενημερωθηκα πριν λιγο καιρο απο το φορουμ. Ειλικρινα ειναι ασχημη περιπτωση αλλα το θετικο ειναι οτι εφοσον υπαρχει μια εγκυμοσυνη θα ακολουθησουν κι αλλες. Περαστικα σε οσες συμβαινει και να κρατανε ψηλα το ηθικο. Η αποκτηση παιδιων θελει πολλες θυσιες.

Φιλια

:) να είσαι καλά γεωργία μου, είναι δύσκολη φάση..... σαν να ξυπνάς από το όνειρο και να ζεις τον εφιάλτη ένα πράγμα.... αλλά προχωράμε με θετική διάθεση!

για αυτό κι εγώ λέω να χάσω τουλάχιστον 15 κιλάκια για να πω ότι μπορώ να ξεκινήσω πάλι να το ονειρεύομαι ..... αλλά δεν είμαι και μικρή 38..... οπότε .... άντε να πάρει μπρος αυτή η ρημάδα η μηχανή να προχωρήσουμε!

Διαφημίσεις

Κατι σε στρουμφοχωριο μου κανει στο μυαλο. Περιεργο?????????

Ελα βρε συ, και ανησυχουσες.Ειδες?? Ο Θεος ειναι μεγαλος. Σε δοκιμαζε μηπως αλλαξεις γνωμη. Αλλα εσυ..... βραχος.

Φαντασικη προταση. Μονο να μην ειναι Αποκριες. Γιατι στουμφοχωριο και εμεις οι στρουμφιτες!!!!!!!!!!!!

Φιλια

Μην απογοητευεσαι λεμε!!!!!!!....κανε αυτο που κανεις και το συστημα δουλευει....μπορει να χανονται με μεγαλυτερο κοπο....αλλα χανονται!!!!...και ψιιιιτ να σου πω....οταν κανεις τοσο καλη διατροφη κανεις ΠΟΛΥ καλο στην υγεια σου.....εχεις καλυτερη διαθεση , δεν εισαι ''βαρια'' , νιωθεις γενικα καλυτερα και σιγουρα πιο υγειης !!!....πολυ σημαντικο αυτο να μην το ξεχναμε ;)

χαχαχαχχα στρομφοχωριο !!!! χαχαχαχαχχα...:tongue:

συμφωνω...η αποκτηση παιδιου δεν ειναι ευκολο θεμα πλεον στην εποχη μας....υπαρχουν πολλες δυσκολιες....μακαρι να μην ειναι παλλινδρομη της κοπελας για να ηρεμησει !!!

τι φιλια???...φευγεις???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τι φιλια???...φευγεις???

Οχι καλε. Που να παω? :confused:Στη δουλεια ειμαι και αλλαζω γραφειο συνεχως. Ευτυχως γιατι κινουμε. Αλλιως τα ποδια μου θα ηταν νταουλια απο το καθησιο.

Και οσων αφορα στη διατροφη, ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα γιατι ειμαι αποφασισμενη χωρις να τιμωρω τον εαυτο μου. Με αγαπαω γι' αυτο εχω υπομονη και επιμονη. Σημαντικες αξιες για τη συνεχιση της προσπαθειας.

Υ.Γ. Αυριο- αν δεν ξεχαστω- θα ζυγιστω.

Γοργονουλες, εσεις που ευχεστε απο τη ψυχουλα σας και αλλαζουν τα καθεκαστα (οπως με την θετικη σκεψη mας διωξαmε τα εμποδια για το γαμο της αρχηγου) καντε μια ευχη και για μενα

να ΕΚΠΛΑΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ με το νουμερο της ζυγαριας!!!!

PLEASE!!!!!!!!!!!;)

Οχι καλε. Που να παω? :confused:Στη δουλεια ειμαι και αλλαζω γραφειο συνεχως. Ευτυχως γιατι κινουμε. Αλλιως τα ποδια μου θα ηταν νταουλια απο το καθησιο.

Και οσων αφορα στη διατροφη, ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα γιατι ειμαι αποφασισμενη χωρις να τιμωρω τον εαυτο μου. Με αγαπαω γι' αυτο εχω υπομονη και επιμονη. Σημαντικες αξιες για τη συνεχιση της προσπαθειας.

Υ.Γ. Αυριο- αν δεν ξεχαστω- θα ζυγιστω.

Γοργονουλες, εσεις που ευχεστε απο τη ψυχουλα σας και αλλαζουν τα καθεκαστα (οπως με την θετικη σκεψη mας διωξαmε τα εμποδια για το γαμο της αρχηγου) καντε μια ευχη και για μενα

ναΕΚΠΛΑΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ με το νουμερο της ζυγαριας!!!!

PLEASE!!!!!!!!!!!;)

χαχααχα....κ εγω στη δουλεια το συρραπτικο, το πεφορατερ τα εχω στο απεναντι γραφειο....και πηγαινοερχομαι καθε 3 και λιγο.... ;););)

ετσι μπραβο !!!

κάτσε θα κανουμε τα γνωστα ahhhhuuuummmmmmmmmmmmmm....(διαλογισμος) :tongue:

περα απο την πλακα...εκτος απο τη ζυγαρια σημαντικο ειναι να βλεπεις τη διαφορα στα ρουχα σου ...που σιγουρα υπαρχει λογω του συνδιασμου ασκησης-διατροφης....!!! στανταρ θα εχεις χασει και ποντους......για τσεκαρε κανα παλιο παντελονακι.....αυτο θα ειναι ΠΟΛΥ ευχαριστο...πιο ευχαριστο απο το νουμερο της ζυγαριας!!!! 8-)8-):cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ναΕΚΠΛΑΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ με το νουμερο της ζυγαριας!!!!

PLEASE!!!!!!!!!!!;)

σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια...:D

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

χαχααχα....κ εγω στη δουλεια το συρραπτικο, το πεφορατερ τα εχω στο απεναντι γραφειο....και πηγαινοερχομαι καθε 3 και λιγο.... ;););)

ετσι μπραβο !!!

κάτσε θα κανουμε τα γνωστα ahhhhuuuummmmmmmmmmmmmm....(διαλογισμος) :tongue:

περα απο την πλακα...εκτος απο τη ζυγαρια σημαντικο ειναι να βλεπεις τη διαφορα στα ρουχα σου ...που σιγουρα υπαρχει λογω του συνδιασμου ασκησης-διατροφης....!!! στανταρ θα εχεις χασει και ποντους......για τσεκαρε κανα παλιο παντελονακι.....αυτο θα ειναι ΠΟΛΥ ευχαριστο...πιο ευχαριστο απο το νουμερο της ζυγαριας!!!! 8-)8-):cool:

Ναι! Ναι! Εχω σιγουρο αποτελεσμα σε αυτο τον τομεα. Ορατο δια γυμνου οφθαλμου. Χαχαχαχαχαχα

(Σημερα μου λεει ο δικος μου : Καλε, εγω τι θα πι@νω?)

σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια...:D

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! Thank you!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Τι σκεφτηκα η αμοιρη!!!!!

Αυριο ο μικρος μου εχει γενεθλια (κλεινει τα 17).

Πως ειναι δυνατον να μη φαω τουρτα????????????????

Και μετα απορω γιατι χανω τοσο αργα....... (τρομαρα μου):roll:

απο τωρα της ανεμοβλογιας βρε?δεν ειναι νωρις?δεν πρεπει να περασει και λιγος χρονος απο το mmr?
Ε Γενικα καλα ειμαι. Ειχα κατι τρελο ανησυχιες με ένα εμβολιο που εκανε το μωρο και ξεσκονιζα το άλλο φορουμ να δω τι γινεται και γενικα με τα εμβολια. Και εχω μεινει στασιμη πανω από βδομαδα στα 60 δαγκωτο χωρις χοντρο-ατασθαλειες. Ετσι κατι ψιλα. Τωρα θα πω σιγουρα αποτελεσματα όταν ερθει με το καλο η αδιαθεσια μου και ξεπρηστω.

Επειδη τα διαβαζα στα γρηγορα. Ποτε με το καλο ο γαμος????

αχ!!μινα ...εγω το ειχα αυτη την βδομαδα και ετυχε να δω το τοπικ στο παρεντς και τα επαιξα!!!!την 2 δοση!!!....και τελικα μου κανει ενα 39 πυρετο και μια διαρροια και το ακυρωσα!!!!!....για την αλλη βδομαδα....εχω τρομοκρατηθει...................εφιαλτες βλεπω!!!!και καπακι θα μου κανει και της ανεμοβλογιας αχιλεας ......ολα μαζι!!!!τρεμω!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα!!!!!χθες ειχαμε τη γιορτη του σχολειου....και τα δυο παιδια μου χορευαν επτανησα ο ενας.....και ο αλλος κρητη....απλα σαν κουκουβαγια που ειμαι ...ηταν τελεια!!!!το καλυτερο ηταν το ντυσιμο του γιου μου του μεγαλου στο θεατρικο....τον θυμαστε....τον ''φλωρα''παπαμιχαηλ ...στο ξυλο βγηκε απο το παραδεισο;;ετσι ηταν το καμαρι μου!!!μετα βεβαια βαλαμε και ενα μουστακι για να γινει πιο ....μεγαλος....ειχαμε γκριζαρει και κροταφους....τελεια ηταν!!!

οσο για μενα...ολοι λεγανε ποσο πολυ φαινεται οτι εχω αδυνατησει......η αληθεια ειναι οτι χθες εβαλα ενα παντελονι που μου κουμπωνε .....δυσκολα εως καθολου...ανετα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλως το κοριτσι!!!

μαζευτηκε η κοιλιτσα????!!!!!....μπραβο Ταρα μου!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι εντελως! Αρκετα ομως.

μπράβο Ταρα!:D

διαβαζα σε ένα αμερικάνικο site και έλεγε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τη ζυγαριά πλέον αλλά τη μεζούρα στη μέση μας!!! νέα θεωρία :)

τί να πω; προς το παρόν εγώ είμαι τούρλα.... αλλά μιλώντας και όχι μασώντας θα τα καταφέρουμε!!!

Δε μ΄ενδιαφερει η ζυγαρια πλεον. Εχασα τα κιλα που ηθελα. Τωρα θ΄αρχισω το μετρημα με τη μεζουρα!;)

Καλημερα κοριτσια!

Γεωργια να χαιρεσαι τον γιο σου!:D

Η ανιψια μου ειναι 19 ετων και μεσα σε 3 χρονια πηρε πολλα κιλα. Εφτασε τα 92 και αποφασισε μετα απο πολυ μπλα μπλα απο μερους μου, να παει σε διαιτολογο. Αν και φοιτητρια και με πολυ εντονο προγραμμα δραστηριοτητων ολη μερα, ειναι πολυ τυπικη στη διατροφη της. Ξεκινησε και γυμναστηριο, και χανει με πολυ γρηγορους ρυθμους. Ο μεταβολισμος βλεπετε δουλευει σουπερ σ΄αυτη την ηλικια! Εμεις πρεπει να εχουμε περισσοτερη υπομονη...:rolleyes:

Αντιθετα, η κουμπαρα μου παει κι αυτη σε διαιτολογο, αλλα οποτε βγαινει εξω κανει αυτοματη διαγραφη η μνημη της!:mrgreen: Την επομενη μερα ξεκιναει απ΄την αρχη!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...