Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαχαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κούκλα! Διαβάζω τώρα τα τελευταία ποστς και βλέπω που σε μαλώνει!;)

ασε ασε δεν ξερεις τι τραβαω χαχαχχαχαχα...

πλακα κανω...ολες οι γοργονες με βοηθανε και μου συμπαραστεκοντε παρα πολυ...

Καλησπέρα κι από εμένα, κορίτσια!

Καλώς μας ήρθες my_beba, είσαι σίγουρα στο σωστό μέρος! Να χαίρεσαι το νινί σου!

Ελιζάκι, πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ!

Άσχετο: Όταν είχα μείνει έγκυος πρώτη φορά, είπα μέσα μου "Τώρα ζώον έχεις το απόλυτο άλλοθι - φάε να σκάσεις και κανείς δεν θα σου πει τίποτα". Και πήρα 8 κιλά. Τα έχασα πριν σαραντίσω, έχασα κι άλλα τέσσερα, και στο εννιάμηνο της άδειας ανατροφής (σπίτι, μωρό, κλεισούρα κλπ) τα ξαναπήρα όλα. Στο καπάκι ξαναμένω έγκυος και ξαναλέω μέσα μου "Φάε ζώον και τα χάνεις μετά όλα μαζί". Και πήρα 4 κιλά. Και τα έχασα κι αυτά πριν σαραντίσω κι έχασα κι άλλα τρία από την καβάντζα, και ακολούθησε άλλο ένα εννιάμηνο άδεια (σπίτι, δύο μωρά, κλεισούρα κτλ) και τα ξαναπήρα όλα. Τώρα λοιπόν έχω ουσιαστικά κιλά από δύο εγκυμοσύνες. Χώρια που και πριν απ' όλα αυτά πάλι μου περισσεύανε αρκετά.

Ερώτηση: Έχω ελπίδες ή να ξαναμείνω έγκυος;

ΥΓ προς τη Γεωργία: Σου έστειλα αίτημα φιλίας από το PC στο σχολείο, αλλά τώρα είμαι σπίτι και δεν μου ανοίγει το FB... με τίποτα όμως! Κάνε τι είναι να κάνεις και θα σας δω όλες πάλι από το σχολείο αύριο! Έχω μεγάλη αγωνία... Εσύ όμως είσαι μια κούκλα, όπως ακριβώς σε φανταζόμουν!

Φιλιά σε όλες κορίτσια!

γεια σου σοφακι...

ασε δυσκολες εποχες για τριτο παιδι...

παω να σε βρω στη γιωργια να σε κανω φιλη μου στο φβ...

μαεστριαααα γιουχουυυυυ :tongue:

τι κανεις παιδι???

ο Γιαννακος σου πως ειναι?

να να και η αρχηγογοργονα τετοια ωρα στο παρεακι...

λυπει ο γατος και χωρευουν τα ποντικια χαχαχαχχαχα...

μαρακι πολυ χαιρομαι που σε βλεπω εδω και τετοια ωρα...

la vita e bella.............

γεια σου φιλεναδα ελλη...

καλε πες μου πως βαζεις βιντεακια εδω ... γιατι δοκιμασα και εγω με το [TUBE]οτι γραφει μετα το ισον [/TUBE] και δεν μου εκατσε...

αυτο το ξερω απο το φορουμ των ψαραδων που ειναι ο αντρας μου αλλα εκει πιανει...τι κανω λαθος???

αχιλλεας γεια σου τωρα σε ειδα...

ποδοσφαιρο σημερα εεε...αν και βαζελακι και εγω βαριεμαι να το δω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μαεστριαααα γιουχουυυυυ :tongue:

τι κανεις παιδι???

ο Γιαννακος σου πως ειναι?

Μια χαρά είναι, κοιμάται!

Εγώ μόλις τσάκισα μια γαβάθα μαρούλι, αγγουράκι, παξιμάδι, τόνο! :-D

la vita e bella.............

Αν σου πω ότι δεν μ' άρεσε αυτή η ταινία;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια χαρά είναι, κοιμάται!

γεια σου μαεστρια μου...

εμενα κοιματε μονο η μαρια...

ο νικολας σαπησε 4 ωρες το μεσημερι και τωρα εχουμε κεφακια γκρρρρρρρ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

πολυ ανοστο το μαρουλι βρε παιδακι μου! παξιμαδακι το μαννα?

Πλάκα κάνεις; ΑΓΑΠΩ μαρούλι! Γενικώς μ' αρέσουν οι σαλάτες του χειμώνα.

Παξιμάδι κριθαριού παίρνω, ότι βρω. Μ' αρέσει πολύ του Βασιλόπουλου, δική τους μάρκα, αλλά δεν έχω κοντά και δεν παίρνω συχνά.

γεια σου μαεστρια μου...

εμενα κοιματε μονο η μαρια...

ο νικολας σαπησε 4 ωρες το μεσημερι και τωρα εχουμε κεφακια γκρρρρρρρ...

Μπα, ο δικός μου σπάνια να κάτσει τόσο αργά. Είναι υπναράς το παιδί μου! (ευτυχώς :D)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μονο στις ταβερνες μου αρεσει, μαλλον δεν την πετυχαινω, ασε που βαριμεαι και να το καθαριζωκοβω!

Ααααα, εσύ είσαι χειρότερη από μένα!

Και ΝΑΙ με τα γαντζάκια την πλένεις την κουρτίνα. :tongue: Δεν παθαίνει απολύτως τπτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ μπαίνω σχεδόν κάθε βράδυ, αλλά σ' αυτό το τόπικ δεν είναι ποτέ καμία.

Πως κι από 'δω απόψε;;

και εγω μπαινω βραδακι που υποτιθεται οτι ηρεμουμε λιγο....αλλα ουτε και εγω πετυχαινω ον λαιν...καμια....:D!!!!

τα ταισα και ειπα να ριξω μια ματια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μπα, ο δικός μου σπάνια να κάτσει τόσο αργά. Είναι υπναράς το παιδί μου! (ευτυχώς :D)

αααα και εμενα και τα δυο απο τις 9 νανι νανι...σημερα ειναι απο τις λιγες φορες που εχουμε ορεξη για παιχνιδι...

καλε ποσα γοργονακια ειστε μεσα;;;τι εκπληξη και αυτη....!!!!:D:D

γεια σου βικουλα...εχουμε και βραδυνο παρτυ σημερα χιχιχχι...

μονο στις ταβερνες μου αρεσει, μαλλον δεν την πετυχαινω, ασε που βαριμεαι και να το καθαριζωκοβω!

και εγω δεν το συμπαθω το μαρουλι αλλα αναγκαιο κακο τωρα στη διαιτα ...

μωρε στις ταβερνες και γενικα εξω μην το προτειμας...σιγα μην το πλαινουν εκεινοι τοσο καλα οσο εσυ...

μαρακι με την ευκαιρια να σου πω μεγια την υπογραφη...ωραιος στοιχος...

και εγω μπαινω βραδακι που υποτιθεται οτι ηρεμουμε λιγο....αλλα ουτε και εγω πετυχαινω ον λαιν...καμια....:D!!!!

τα ταισα και ειπα να ριξω μια ματια!!!!

ΟΛΑ εσύ τα τάισες;;; Ο χάζμπαντ που είναι καλέ;; :tongue:

ρε μαεστρο μπερδεψες τα γκρουπς...

εγω ειμαι χοουμ αλοουν, ο μικρος κοιμαται

Δεν μπέρδεψα, σου απάντησα εδώ να τελειώνω! Μη γράφω σ' εκατό μεριές. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αρχηγέ...

να, γι' αυτό είσαι αρχηγός αδιαφιλονίκητος, πάντα δίπλα μας με την καλή κουβέντα!

(Κανένα επίδομα δεν φτάνει για τα pampers ενός φυσιολογικού μωρού...)

Παλιότερα ήθελα και τρίτο παιδί, ο καλός μου όμως με γείωσε: "Γυναίκα, εγώ τα κρέμασα τα παπούτσια μου"... Προσπαθώ να τον πείσω ότι γίνεται και χωρίς παπούτσια αλλά δεν μου κάθεται! Τέλος πάντων, το βλέπω κι εγώ ότι και με τα δύο είναι ήδη αρκετά δύσκολα... Απλά το είπα γιατί απ' ό,τι φαίνεται λιγότερα κιλά παίρνω στις εγκυμοσύνες παρά στην καθησιά μου!

Φιλιά, καλή ξεκούραση σε όλες!

αχ!!!σοφια μου αυτη την κουβεντα εχω συνεχεια με τον αντρα μου.....τωρα που ειμαστε....χμ!!!!μικροι....μας παιρνει για αλλο ενα .....αλλα ετσι οπως γιναμε .....αστα......οσο για το επιδομα ...θα μας το κοψουν και αυτο ....και .......ιεστα!!!!εγω ομως θα το ηθελα...πολυ.....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...