Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λοιπόοοον! Ήρθε η ώρα μου. Κανονίστε, κάντε κάτι, θέλω οδηγίες, βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη και κάποιον να με δέρνει όταν κάνω παρασπονδίες.

Έμεινα έγκυος στα 79 κιλά. Σ'αυτά τα κιλά θα με έλεγες στρουμπουλούλα αλλά προς το χαριτωμένο (το έλεγα κοιτώντας αντικειμενικά και επικριτικά στον καθρέφτη). Γέννησα 100 κιλά νταν. Σε δύο εβδομάδες έχασα τα 12 κιλά (της γέννας), που σημαίνει έφτασα 88 κιλά. Σήμερα, 4 μήνες μετά είμαι 91 κιλά:oops::oops: η γουρούνα. Πλέον δε μου αρέσει ο εαυτός μου και θέλω να κάνω κάτι γι'αυτό. Ο μόνος που το φχαριστιέται είναι ο άντρας μου που που γουστάρει να πιάνει!!;)

Το θέμα είναι πως είμαι όλη την ώρα μέσα στο σπίτι με το παιδί και όλο μαγειρεύω (και τρώω). Για γυμναστήριο δεν παίζει, γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου κρατήσει το παιδί. Θέλω λοιπόν τα φώτα σας. Έχει κάποια να προτείνει μια εφικτή δίαιτα για'μένα? Δεν με νοιάζει να χάσω κιλά γρήγορα, όσο το να είναι μόνιμα και να "ξαλαφρώσω" βρε παιδάκι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ελαααααααα δε σε μαλωνωωωω...καθολου μαλιστα...απλα επιμενω ;)...και ως γνωστον ο επιμενων νικα :tongue::tongue::tongue:

το ξερω μπουμπου μου οτι δεν με μαλωνεις...και οταν το κανεις εχεις λογο και δικαιο και θελω να το κανεις για να μπενω στο σωστο δρομο...

σ αγαπαωωωω πολυ και σε ευχαριστω...

Λοιπόοοον! Ήρθε η ώρα μου. Κανονίστε, κάντε κάτι, θέλω οδηγίες, βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη και κάποιον να με δέρνει όταν κάνω παρασπονδίες.

Έμεινα έγκυος στα 79 κιλά. Σ'αυτά τα κιλά θα με έλεγες στρουμπουλούλα αλλά προς το χαριτωμένο (το έλεγα κοιτώντας αντικειμενικά και επικριτικά στον καθρέφτη). Γέννησα 100 κιλά νταν. Σε δύο εβδομάδες έχασα τα 12 κιλά (της γέννας), που σημαίνει έφτασα 88 κιλά. Σήμερα, 4 μήνες μετά είμαι 91 κιλά:oops::oops: η γουρούνα. Πλέον δε μου αρέσει ο εαυτός μου και θέλω να κάνω κάτι γι'αυτό. Ο μόνος που το φχαριστιέται είναι ο άντρας μου που που γουστάρει να πιάνει!!;)

Το θέμα είναι πως είμαι όλη την ώρα μέσα στο σπίτι με το παιδί και όλο μαγειρεύω (και τρώω). Για γυμναστήριο δεν παίζει, γιατί δεν υπάρχει κανείς να μου κρατήσει το παιδί. Θέλω λοιπόν τα φώτα σας. Έχει κάποια να προτείνει μια εφικτή δίαιτα για'μένα? Δεν με νοιάζει να χάσω κιλά γρήγορα, όσο το να είναι μόνιμα και να "ξαλαφρώσω" βρε παιδάκι μου.

γεια σου μπεμπα...ηρθες στο σωστο μερος...

σωστες διατροφικες συμβουλες...

σωστες προτασεις γυμναστικης σε γυμναστηριο και σπιτι ...

πολυ συμπαρασταση απο ολες τις γοργονες και αληθινο ενδιαφερον ...

και φυσικα πολυ πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

καλως ορισες λοιπον στο πιο τρελο κλαμπακι...

περι διατροφης καλυτερα να στα πει η αρχηγος μας γιατι απο μενα θα παρεις λαθος μαθηματα :oops::oops::oops::tongue:...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γεια σου μπεμπα...ηρθες στο σωστο μερος...

σωστες διατροφικες συμβουλες...

σωστες προτασεις γυμναστικης σε γυμναστηριο και σπιτι ...

πολυ συμπαρασταση απο ολες τις γοργονες και αληθινο ενδιαφερον ...

και φυσικα πολυ πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

καλως ορισες λοιπον στο πιο τρελο κλαμπακι...

περι διατροφης καλυτερα να στα πει η αρχηγος μας γιατι απο μενα θα παρεις λαθος μαθηματα :oops::oops::oops::tongue:...

χαχαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κούκλα! Διαβάζω τώρα τα τελευταία ποστς και βλέπω που σε μαλώνει!;)

Καλησπέρα κι από εμένα, κορίτσια!

Καλώς μας ήρθες my_beba, είσαι σίγουρα στο σωστό μέρος! Να χαίρεσαι το νινί σου!

Ελιζάκι, πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ!

Άσχετο: Όταν είχα μείνει έγκυος πρώτη φορά, είπα μέσα μου "Τώρα ζώον έχεις το απόλυτο άλλοθι - φάε να σκάσεις και κανείς δεν θα σου πει τίποτα". Και πήρα 8 κιλά. Τα έχασα πριν σαραντίσω, έχασα κι άλλα τέσσερα, και στο εννιάμηνο της άδειας ανατροφής (σπίτι, μωρό, κλεισούρα κλπ) τα ξαναπήρα όλα. Στο καπάκι ξαναμένω έγκυος και ξαναλέω μέσα μου "Φάε ζώον και τα χάνεις μετά όλα μαζί". Και πήρα 4 κιλά. Και τα έχασα κι αυτά πριν σαραντίσω κι έχασα κι άλλα τρία από την καβάντζα, και ακολούθησε άλλο ένα εννιάμηνο άδεια (σπίτι, δύο μωρά, κλεισούρα κτλ) και τα ξαναπήρα όλα. Τώρα λοιπόν έχω ουσιαστικά κιλά από δύο εγκυμοσύνες. Χώρια που και πριν απ' όλα αυτά πάλι μου περισσεύανε αρκετά.

Ερώτηση: Έχω ελπίδες ή να ξαναμείνω έγκυος;

ΥΓ προς τη Γεωργία: Σου έστειλα αίτημα φιλίας από το PC στο σχολείο, αλλά τώρα είμαι σπίτι και δεν μου ανοίγει το FB... με τίποτα όμως! Κάνε τι είναι να κάνεις και θα σας δω όλες πάλι από το σχολείο αύριο! Έχω μεγάλη αγωνία... Εσύ όμως είσαι μια κούκλα, όπως ακριβώς σε φανταζόμουν!

Φιλιά σε όλες κορίτσια!

καλως το κοριτσι μας !!!

με βλεπω να κανω υπερωριες σημερα...χαλαλι ομως :tongue:

μη μασας....ολα γινονται ....εφοσον το θελεις !!!

λοιπον για να μη μακρυγορω...παω να βρω να κανω copy paste παλιοτερα ποστ μου...γιατι αποκλειεται να τα ξαναγραψω ολα :tongue:

επανερχομαι λοιπον

Καλησπέρα κι από εμένα, κορίτσια!

Καλώς μας ήρθες my_beba, είσαι σίγουρα στο σωστό μέρος! Να χαίρεσαι το νινί σου!

Ελιζάκι, πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ!

Άσχετο: Όταν είχα μείνει έγκυος πρώτη φορά, είπα μέσα μου "Τώρα ζώον έχεις το απόλυτο άλλοθι - φάε να σκάσεις και κανείς δεν θα σου πει τίποτα". Και πήρα 8 κιλά. Τα έχασα πριν σαραντίσω, έχασα κι άλλα τέσσερα, και στο εννιάμηνο της άδειας ανατροφής (σπίτι, μωρό, κλεισούρα κλπ) τα ξαναπήρα όλα. Στο καπάκι ξαναμένω έγκυος και ξαναλέω μέσα μου "Φάε ζώον και τα χάνεις μετά όλα μαζί". Και πήρα 4 κιλά. Και τα έχασα πριν σαραντίσω κι έχασα κι άλλα τρία από την καβάντζα, και ακολούθησε άλλο ένα εννιάμηνο άδεια (σπίτι, δύο μωρά, κλεισούρα κτλ) και τα ξαναπήρα όλα. Τώρα λοιπόν έχω ουσιαστικά κιλά από δύο εγκυμοσύνες. Χώρια που και πριν απ' όλα αυτά πάλι μου περισσεύανε αρκετά.

Ερώτηση: Έχω ελπίδες ή να ξαναμείνω έγκυος;

καλως το κοριτσι μας :D

κοιταξε δεν ξερω ποσο πανε τα επιδοματα για τριτεκνους....αλλα μεταξυ μας νομιζω οτι δεν φτανουν ουτε για παμπερς :tongue:...οποτε προτεινω να διαβασεις τα ποστ που θα κανω σε λιγο και σιγα-σιγα θα εχεις την αντανακλαση σου στον καθρευτη για να σε ματιαζεις :D:D:D

επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

για να θυμηθουμε μερικα πραγματακια και να διαβασουν και οι νεοτερες !!!

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι είναι ο μεταβολισμός και πώς λειτουργεί. Αυτή η εξήγηση ίσως να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει το σώμα σας.

Όταν τρώτε ένα γεύμα, το σώμα σας αρχίζει την διαδικασία της πέψεις των τροφίμων, αντλώντας τα θρεπτικά συστατικά και επεξεργαζοντάς τα για να δημιουργήσει την ενέργεια που χρειάζεται για να διατηρήσει το σώμα σε σωστή και αποτελεσματική λειτουργία. Χρειάζονται περίπου 4 ώρες μόνο και μόνο για να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά. Αυτό επαναλαμβάνεται με κάθε γεύμα που τρώτε. Σε μία ημέρα, το σώμα σας χρειάζονται περίπου 12 για να απορρόφησης τα θρεπτικά συστατικά των γευμάτων.

Εν ολίγης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πέψης, το σώμα μας καίει θερμίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες και πρωτεΐνες τα οποία χρειάζονται περισσότερες θερμίδες από άλλα τρόφιμα για την χώνεψη. Απλά τρώγοντας, χωνεύοντας και απορροφώντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώτε περισσότερο για να θέσετε σε συνέχει λειτουργία την καύση θερμίδων;

Εδώ είναι μια άλλη απάντηση που μπορεί να σας εκπλήξει. Ναι. Αλλά κρατηθείτε πριν παρκάρετε μπροστά στο ψυγείο με το μαχαίρι και το πιρούνι στο χέρι.

Εάν παραλείψετε το πρωινό και τα άλλα γεύματα, θα μειώσετε την ταχύτητα με την οποία το σώμα σας καίει θερμίδες. Στην περίπτωση αυτή, τρώγοντας περισσότερα θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Στην πραγματικότητα, τρώγοντας πιο συχνά μικρότερα γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κρατήσετε το μεταβολισμό διαρκώς σε εργασίας, έτσι ώστε το σώμα σας να καίει συνεχεία θερμίδες.

υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που χρειάζονται περισσότεροι ενέργεια για να καούν από το σώμα σας. Ο βαθμός στον οποίο επηρεάζουν το μεταβολισμό του οργανισμού εξαρτάται από την εκάστοτε τροφή.

Η καλύτερη επιλογή είναι να τρώτε τακτικά καλά ισορροπημένα γεύματαπρωτεΐνες, μη-αμυλούχα λαχανικά, λίπη και υδατάνθρακες. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει την παραγωγή του λίπους διατηρώντας ταυτόχρονα το σάκχαρο του αίματός σας σε ένα επίπεδο που συμβάλλει στην καύση του λίπους και την οικοδόμηση των μυών. που περιέχουν

10 συγκεκριμένα τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους.

1. Ψωμί ολικής αλέσεως ,δημητριακα κτλ
  2. Κοτόπουλο
  3. Σολομός
  4. Αυγά
  5. Φρέσκο τυρί
  6. Φασολάκια
  7. Κολοκύθια (τα πράσινα μικρά)
  8. Λάχανο
  9. Σπαράγγια και άλλων μη αμυλούχα λαχανικά
  10. Κρέατα πλούσια σε πρωτεΐνες

θυμηθείτε ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν ελέγχονται από εσάς που μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα του μεταβολισμού, όπως η ηλικία, το φύλο, κάποια πάθηση και άλλα. Αν και τα τρόφιμα αυτά μπορεί να επιταχύνουν τον μεταβολισμό, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι με ένα σωστό συνδυασμό τακτικών γευμάτων και σωματικής άσκησης, ιδιαίτερα εκείνων που δημιουργούν μυς επειδή οι μυς καίει θερμίδες.

καλως το κοριτσι μας !!!

με βλεπω να κανω υπερωριες σημερα...χαλαλι ομως :tongue:

μη μασας....ολα γινονται ....εφοσον το θελεις !!!

λοιπον για να μη μακρυγορω...παω να βρω να κανω copy paste παλιοτερα ποστ μου...γιατι αποκλειεται να τα ξαναγραψω ολα :tongue:

επανερχομαι λοιπον

Άντε κούκλα περιμένω! Όταν χάσω τα κιλά, μετά θα μου μάθετε και μπάνιο???? Τι σόι γοργόνα θα γίνω μωρέεεεε????:tongue:

Αρχηγέ...

να, γι' αυτό είσαι αρχηγός αδιαφιλονίκητος, πάντα δίπλα μας με την καλή κουβέντα!

(Κανένα επίδομα δεν φτάνει για τα pampers ενός φυσιολογικού μωρού...)

Παλιότερα ήθελα και τρίτο παιδί, ο καλός μου όμως με γείωσε: "Γυναίκα, εγώ τα κρέμασα τα παπούτσια μου"... Προσπαθώ να τον πείσω ότι γίνεται και χωρίς παπούτσια αλλά δεν μου κάθεται! Τέλος πάντων, το βλέπω κι εγώ ότι και με τα δύο είναι ήδη αρκετά δύσκολα... Απλά το είπα γιατί απ' ό,τι φαίνεται λιγότερα κιλά παίρνω στις εγκυμοσύνες παρά στην καθησιά μου!

Φιλιά, καλή ξεκούραση σε όλες!

απαραιτητως ακουστε αυτο το τραγουδι !!! ειναι ο υμνος μας....θα καταλαβετε μολις το ακουσετε

επισης καποια tips μπορει να τα διαβασετε 2 φορες...σορρυ απλα κανω copy paste

Μην τρελενεστε με τα κιλα.....σιγααααααααααα..ειναι θεμα σωστης διατροφης και μόνο....εεε...και λιγο περπατημα (2-3 φορες την εβδομαδα- 30λεπτα)....icon_mrgreen.gif

• Κοψτε το αλατι ή παρτε αυτο στην πρασινη συσκευασια -51% νατριο
  • Πινετε τουλαχιστον 2 λιτα νερο την ημερα
  • Κοψτε τυρια-αλλαντικα-αναψυκτικα-αλκοολ
  • Καντε 6 γευματα την ημερα (πρωινο-10ατιανο-12κατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο
  • Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεινασει....οταν νιωθετε λιγουρες καντε ενα τσικκκκ και πιαστε ενα φρουτακι....αυτη την εποχη υπαρχουν τα καλυτερα φρουτα!!!
  • Θελετε γλυκο???....οκ φτιαξτε ζελε ή δοκιμαστε τα κελλογκς μπαρ ή σε μεγαλα ζαχαροπλαστεια ζητηστε γλυκα για διαβητικους!!!
  • Προσθεστε στη διατροφη σας φυτικες ινες (δημητριακα-ψωμι ολικης κτλ)
  • Βραδινο προτειμηστε ή ενα μπωλ δημητριακων με γαλα ή μια πρασινη σαλατα ή ωραιοτατα βλητα εποχης!!!
  • Βγαινετε εξω για φαγητο και νομιζετε οτι θα στερειθητε???....ΟΧΙ !!!...διαλεξτε ενα φιλετακι ψητο (κοτοπουλο-μοσχαρι κτλ ή ψαρι)....και συνοδευστε το με μια πρασινη σαλατα
  • Παραγγελνει ο αντρας σας σουβλακια????....εσεις παραγγειλτε 2-3 καλαμακια κοτοπουλο και μια σαλατουλα icon_mrgreen.gif
  • Θελει ο αντρας σας πιτσα???...ας φαει ...παραγγειλτε μια ωραιοτατη σαλατουλα του καισαρα εσεις!!!
  • Καντε με περισσοτερη ενταση τις δουλειες του σπιτιου....π.χ τζαμια δεν καθαριζουμε δεξια-αριστερα...πανω κατω με βαθια καθισματα icon_wink.gif...θελετε να πιασετε απο το ντουλαπι τη χλωρινη???...μην τουρλωνετε πωπο....καντε βαθυ καθισμα και πιαστε την !!!
  • Ασανσερ ΤΕΛΟΣ !!!....σκαλιτσες
  • Παρκαρετε παντα πιο μακρια απο τον προορισμο σας....το περπατημα θα σας ωφελησει....περπατατε ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ...το ιδιο και με το λεωφορειο κατεβειτε μια σταση νωριτερα
  • Καντε σωστους συνδιασμους τροφων...μην τρωτε πρωτεινη (κρεας) με αμυλο (πατατες-μακαρονια) ουτε με υδατανθρακες (γιγαντες ας πουμε)
  • Πατε με τα παιδια σας στην παιδικη χαρα και θελουν να κανουν τραμπαλα??? αφηστε το παγκακι που αραζετε....απο την αλλη πλευρα της τραμπαλας καθιστε εσεις!!!!....η καλυτερη ασκηση για γλουτους!!!!!
  • Δεν εχετε χρονο για γυμναστηριο αλλα ο πωπος ειναι λιγο στα down του???...παρτε μια σταθερη καρεκλα και καντε στεπ!!!....καντε 15 κοιλιακους τουλαχιστον τη μερα(για αρχη...μη μου πιαστειτε κιολας....τελος καντε λιγες διατατικες...να τεντωσουν και να τονωθουν οι μυες σας

Το κολπο στην ολη ιστορια (διατροφη) ειναι να γινει τροπος ζωης.....εεεε ΟΚ και αν παρασπονδουμε καποιες φορες δεν κανει κακο....μια στο τοσο icon_wink.gif

Δεν θελει κοπο, θελει τροπο.

Μη μασατε....ολα στο μυαλο μας ειναι....θα τα χασετε!!! icon_cool.gif

Οταν ξαφνικα σταματησει ο οργανισμος να χανει κιλα-λιπος, κοινως κολλησατε, η λυση ειναι απλη. Δωστε ενα τρανταγμα στο σωμα σας με μια εντονη αλλαγη στις συνηθειες σας. Προφανως κανετε τα ιδια ακριβως για μεγαλο χρονικο διαστημα και ο οργανισμος επεσε σε αδρανεια. Ξυπνηστε τον λοιπον!

Ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας....μην κανετε πολυ αυστηρη διαιτα με αποτελεσμα να πεινατε ή να στερειστε απαραιτητες τροφες.

Η λυση για να χασετε κιλα-λιπος ειναι η σωστη διατροφη.....και το αποτελεσμα μακροχρονιο γιατι πλεον γινεται τροπος ζωης !!!

Ειδικα εαν προσθεσετε και ενα ειδος ασκησης......τα αποτελεσματα ειναι θαυματουργα!!!

Ακολουθηστε μας και θα δειτε οτι ΔΕΝ ειναι δυσκολο να χασετε κιλα και λιπος icon_wink.gif

Αλλαγη συνηθειων και ασκηση και διατροφη

1) Κομμενο ασανσερ...ΜΟΝΟ σκαλες!!!...ακομα καλυτερα κι αν εισαι ελαφρα φορτωμενη με ψωνια....δεν αφηνεις τις σακουλες να κρεμονται ....ανεβαινεις ανασηκωνοντας λιγο τους αγκωνες ...(βαρακια)

μετα τον πρωτο μηνα περιπου...ανεβαινεις 2-2 τα σκαλοπατια (αυτο ομως χωρις να εισαι φορτωμενη με πραγματα)

2)Πλυσιμο τζαμιων...οχι δεξια αριστερα κοριτσια....πανω -κατω....που σημαινει οτι λυγιζεις ποδια και κανεις βαθια καθισματα

3) Σιδερο παντα ορθια με σφιγμενους τους γλουτους και τις γαμπες....αυτο οσο συχνα μπορεις....οταν σε κουραζει αυτο...σιδερωνεις με τα ποδια στις μυτες....σαν τις μπαλλαρινες

4)Παντα πανω στο γραφειο σου θα υπαρχει ενα μεγαλο μπουκαλι νερο που θα το πινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ μεσα στο 8ωρο...αν μπορεις και παραπανω σουπερ!!!

5) ΠΟτε δεν παρκαρεις κατω απο τη δουλεια...παντα στο επομενο τετραγωνο...αν χρησιμοποιεις λεωφορειο κατεβαινεις μια σταση νωριτερα

6) Κοψε το αλατι ....για σενα θα κανεις φαγητα που χρησιμοποιοντας λεμονι ή ξυδι και θα εχεις κανονικοτατα τη γευση του φαγητου

7)ΜΟΝΟ τα σ/κ θα τρως οτι τρωει και η υπολοιπη οικογενεια!!!...αλλα αυτο δεν ισχυει για το βραδινο...

8 )Μαχαιρι το βραδινο....Kellogs all bran με γαλατακι....και να δεις πως μεσα σε 4 μερες θα μπαινει το τζην και θα ειναι 1 νουμερο μεγαλυτερο

9)Σκυβεις να πιασεις τη χλωρινη???....μην τουρλωνεις πωπο....κανε βαθυ καθισμα και πιαστην!!!!

10)Καθε μερα μειωνεις ολο και περισσοτερο την ποσοτητα της ζαχαρης (οσο αντεχεις)

11)Μη μασας τσιχλες....μην παιρνεις καραμελες...κοψε τα αναψυκτικα....αγοραζε να πινεις νερο ανθρακουχο κ σταξε λιγο λεμονακι ή πορτοκαλακι μεσα γι γευση

12)Οταν βλεπεις τηλεοραση κ θελεις κατι να μασουλας καθαρισε 2-3 μανταρινια και τα τρως σαν πατατακια

13) Πρωινο καθε μερα 1 ποτηρι στιμενο χυμο και 1 φρυγανια με μελι...και κατα τις 12 kellogs Με γαλατακι

16) ΠΟΛΥ καλο θα ηταν και ενα γυμναστηριακι....αλλα αν δεν μπορεις καθιερωσε οπωσδηποτε ενα γρηγορο περπατημα τουλαχιστον 30λεπτα τη μερα 3 φορες τη βδομαδα ....αν και παλι δεν μπορεις....περπατα παντα γρηγορα....ΠΟΤΕ αργα....βημα ταχυ που λεμε???

Δεν θελει και πολυ κοπο... προγραμμα θελει και να γινουν συνηθεια ορισμενα πραγματακια

''Αν ασπαστειτε'' αυτες τις συνηθειες.....θα δειτε πως μετα θα πρεπει να πατε για καινουργια ρουχα και στενεματα τα παλια......ΔΕΝ θα χασετε!!!!.... ...οσες με εχουν ακουσει ...εχουν χασει...κιλα !!

post της georgiammami

Τι πρέπει να κάνω για να τρώω λιγότερα γλυκά

• Προσπαθώ τα γεύματά μου να συνοδεύονται πάντα από φρούτα ή λαχανικά. Επίσης, αλλάζω το ψωμί, τα δημητριακά και τις φρυγανιές μου σε πολύσπορες ή ολικής άλεσης. Τα παραπάνω καθυστερούν την απορρόφηση του σακχάρου στο αίμα και κρατούν το σάκχαρο στο αίμα σε υψηλά επίπεδα για περισσότερο, άρα το σάκχαρο στο αίμα είναι πιο καλά ρυθμισμένο
  • Τρώω συχνά φρούτα μέσα στην ημέρα, ειδικά όταν νιώθω την ανάγκη για γλυκό. Προτιμώ τα φρέσκα ή τα αποξηραμένα και αποφεύγω τους χυμούς και τα αναψυκτικά με ζάχαρη.
  • Κρατώ ένα ημερολόγιο διατροφής για μια εβδομάδα όπου καταγράφω πώς αισθάνομαι πριν φάω γλυκά. Αν παρατηρήσω ότι παράγοντες άλλοι όπως είναι το άγχος, η στενοχώρια, η ανία ή ο εκνευρισμός με οδηγούν στο να φάω κάτι γλυκό, τότε συζητώ το θέμα με ένα ψυχολόγο και προσπαθώ να βρω άλλο τρόπο να αποφορτίζομαι από τα αρνητικά αυτά συναισθήματα
  • Σε περιόδους όπου τρώω πολλά γλυκά όπως πριν τον μηνιαίο κύκλο, φροντίζω να πίνω λιγότερη καφεΐνη, να τρώω πολλά φρούτα-λαχανικά και ολικής άλεσης προϊόντα και αν χρειαστεί να πάρω ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα βιταμινών που θα μου συστήσει η διαιτολόγος μου.

=====================================================

Διατροφη υγειηνη (στελνει τα κιλα κ το λιπος μακρια....) ..3-4 εβδομαδων (χωρις παρασπονδιες ομως εεε???!!!)...στην 4η ελατε να σας δωσω συγχαρητηρια!!!

πρωι : χυμος-καφες(προαιρετικος) -μια φρυγανια με μελι

Δεκατιανο: ενα γιαουρτι με φρουτο ή kellogss με γαλατακι ή σκετο φρουτο

Μεσημεριανο : αποκλειουμε τα λιπαρα οχι πολλους υδατανθρακες(ρυζι-μακαρονια-πατατες) εαν φας υδατανρακες να ειναι μικρες ποσοτητες

Μπορεις να τρως σουπες λαχανικων , φακες , ρεβυθια , κοτοπουλο, ψαρι , μοσχαρι , σε συνδιασμο με πρασινες σαλατες !!!

εαν φατε ζυμαρικα ή πατατες ή ρυζι να ειναι 1 φορα την εβδομαδα στο παιτακι του γλυκου...τα υπολοιπα γευματα σας κανονικες μεριδες

Απογευματινο : οτι και στο δεκατιανο

Βραδινο :μια πρασινη σαλατα ή kellogss με γαλατακι, στη σαλατα μπορεις να προσθετεις και ενα τονο νερου

σε αυτη τη διατροφη δεν παιζει ρολλο η ποσοτητα αλλα το τι τρως ,γενικα ομως επειδη δεν ειναι διαιτα ....αλλα διατροφη παιρνεις ολες τις βιταμινες απο φρουτα , λαχανικα και πρωτεϊνη!!!!!!

Στην ουσια σε αυτη τη διατροφη ξεχνατε για λιγο τα εξης : τυρια, αλλαντικα , αναψυκτικα , μακαρονια , χοιρινο....απο πρωτεινη τρωτε μονο κοτοπουλο, μοσχαρι και ψαρια !!!

καλο θα ηταν να αποφυγετε για 3 εβδομαδες μονο τις ντοματες...οι τοξινες κανουν κατακρατηση λιπους !!!!

Βαλτε στην καθημερινοτητα σας ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ τουλαχιστον 8-10ποτηρια τη ν ημερα.

tips διατροφης

Στα ψητα μην βαζεις καθολου αλατι....θα προσθετεις το λεμονακι και ουτε που θα καταλαβεις τη διαφορα , το ιδιο και στη σαλατα.....βαζοντας το ξυδακι παιρνει τη γευση που πρεπει !.....για τα υπολοιπα φαγητα παρε το αλατι στην πρασινη συσκευασια που εχει 51% λιγοτερο νατριο !!!!!!!!!!!

Αυτη η διατροφη δεν ειναι διαιτα....δεν ειναι χημικη....δεν ειναι αυτες του ''εμποριου'' .Ειναι υγειινη διατροφη που παρεχει στον οργανισμο σας ολες τις βιταμινες απο φρουτα λαχανικα και ολα τα στοιχεια πρωτεινης που χρειαζεται ο οργανισμος σας !!!!

Καλη επιτυχια κοριτσια...και οτι αποριες εχετε...ολες οι γοργονες θα σας τιςε λυσουν εφοσον μπορουν...να ξεετε κατι βασικο , εδω ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ πολυ η μια την αλλη ;)

φιλια και εδω ειμαστε να τα λεμε

Διαφημίσεις

τσιπουρα εσυ που την εχεις αδερφη ψυχη, ποσο χρονων ειναι η μαεστρια?τσεκαρε αυτο

http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

πάντως εγώ που το τσέκαρα...

έπρεπε να είναι ο γιος μου κόρη και η κόρη μου γιος :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Να σας ρωτησω κατι ασχετο ειδικα οσες εχετε παιδακια κ τα στελνετε παιδικο. Την Τριτη γιορταζει ο γιος μου κ θελω να παω κατι να κερασει τα υπολοιπα παιδακια. Τι προτεινετε να φτιαξω? Εχεις τι κανετε? Εχω κατα νου να εκανα ατομικα κεικακια η καμια τουρτα ..... Κατι αλλο ?

Θα σου πω τι μου είχε απαντήσει η κολλητή μου που έχει παιδικό δικό της (δυστυχώς σε περιοχή πολύ μακριά μας) όταν την είχα ρωτήσει για την γιορτή του Βασίλη μου:

Βολεύουν περισσότερο όλα όσα είναι σε ατομικές κλειστές συσκευασίες τα μικρά, π.χ. σοκοφρετάκια, happy hippo, που μπορούν να τα δώσουν και μαζί τους στο σπίτι. Όχι τα μεγάλα σοκολατάκια, γιατί δεν θα τα φάνε και πάνε χαμένα.

NDPXp3.png eJ01p3.png

και μην πεις οτι το ειπα χχαχαχα!!!

Tι είπες καλέ; Λάθος τα είπες! Είμαι 33 παρακαλώ και το Γενάρη 34!!!

Δεν το 'κανα το τεστ κορίτσια, το είδα βράδυ και είμαι ολίγον κουρασμένη.

Ποιος ξερει πως τις μαγειρεψαν... Βαλε να ψησεις στο τζακι στη χοβολη και θα γλυφεις τα δαχτυλα σου! Εχουν γευση σαν καστανα!

Καλά, όταν φτιάξω το σπίτι ανακαίνιση και βάλω τζάκι, θα το δοκιμάσω. :mrgreen:

Εσυ εισαι εγκυος, το ξεχασες? Ειναι δυνατον να μη τρως γαλακτοκομικα?:shock:

Πίνω πάρα πολύ γάλα. Δε θέλω να βρω ευκαιρία και να το ξεσκίσω με τα τυριά!

Αν ξεφύγω ξεφεύγω πολύ, με φοβάμαι. :tongue:

για το σανατόριο είμαστε μου φαίνεται!

άντε αγαπΟΥΛΕΣ μου την κάνω σιγά σιγά

πολλά φιλιά και τα λέμε αύριο :)

Έλα αηδίες! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστριαααα γιουχουυυυυ :tongue:

τι κανεις παιδι???

ο Γιαννακος σου πως ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...