Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αχ κ εσυ κοριτσακι μου???

Μινουλα το μονο ενθαρρυντικο που εχω να σου πω αοπ την εμπειρια πολλων μελών του parents ειναι οτι μια φορα εγκυος???....θα μεινει και δευτερη!!!!....και συνηθως ολα πανε καλα!!!!!

...

τελικά είμαστε πολλές....... όλα καλά θα πάνε για όλες μας

Μόνο και μόνο για το ΘΕΙΚΟ όνομα, ΖΑΡΟΥΧΛΑ φορέβερ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σούκατσε το όνομα ε;;;; χιχιχιιχιι

αντε βαλτε μπρος τις σαλατες σας ....τις διατροφες σας......και να δειτε τι τραπεζι θα σας κανω.....

@ τσιπουριτσα χωρις βραστα θα ειναι μη φοβου :tongue::tongue::tongue:

και βραστά τρώμε κιΟΥρία μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην σου πω ότι θα σου κάνουμε εμεις το μπάτσελορ!!!!!! σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για αλλη Σάρκα! ;)

11 Σεπτεμβριου....ελπιζω μην πεσει κανας πυργος....δεν εχουμε αλλους διδυμους πουθενα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

μπορεί να έχουμε και δίδυμους ... δεν ξέρεις.... indoors ... και να αρχίσεις να στρογγυλεύεις κι εσύ αρχηγέ μου!!!!! αν το επιθυμείς βέβαια... :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

το MMR - Ιλαρα, Ερυθρα, Παρωτιτιδα.

ε καλα αυτο ειναι βρωμοεμβολιο κιεμεις ειχαμε κανει λιγο πυρετο για μια μερα και λιγα σπυρακια, αλλα ειχαμε κανει το priorix που θεωρειται καλυτερο εμβολιο, πιο ηπιο

bgx2ye5lc.png

11 Σεπτεμβριου....ελπιζω μην πεσει κανας πυργος....δεν εχουμε αλλους διδυμους πουθενα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

Πρέπει να 'χει κι άλλους. Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, θα σε γελάσω :rolleyes:.

σούκατσε το όνομα ε;;;; χιχιχιιχιι

Καλέ θεϊκό όνομα ΣΕ λέω!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου βρε Μίνα!!! Καλώς μας ξανάλθες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε καλα αυτο ειναι βρωμοεμβολιο κιεμεις ειχαμε κανει λιγο πυρετο για μια μερα και λιγα σπυρακια, αλλα ειχαμε κανει το priorix που θεωρειται καλυτερο εμβολιο, πιο ηπιο

Τωρα την επομενη βδομαδα εχουμε αλλο για την ανεμοβλογια. Μολις παμε στο γιατρο θα του τα πω ενα χερακι. Αιντε.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω? Ετσι ειπε ο παιδιατρος. Συν ότι θα κανουμε και το μαντου?

Ναι κι εμείς το κάναμε

Μαντού κάνεις κάθε χρόνο, δοκιμαστικό, και στο Δημοτικό κάνουν το εμβόλιο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τελος παντων. Να μη σας ζαλιζω με τα εμβολια. Ειμαστε τελειως οφ.

δε μας ζαλιζεις....ισα -ισα εγω που ειμαι ασχετη...μαθαινω κιολας ;)

αλλωστε εδω το καφε ειναι Free να λεμε οτι θελουμε ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

δε μας ζαλιζεις....ισα -ισα εγω που ειμαι ασχετη...μαθαινω κιολας ;)

αλλωστε εδω το καφε ειναι Free να λεμε οτι θελουμε ;)

Ε ναι οντως ειναι φρι αλλα ειχατε αλλη κουβεντα.

Ζαρουχλο κουβεντα:mrgreen::mrgreen:

Τεσπα. Μπηκα για ενα γεια. Ειναι η ωρα μου να φυγω. Θα σας δω πιο πολυ αυριο το πρωι. Φιλια σε ολες.

Y9MXp3.png

μια επιλογη θαλασσα ειναι εδω

http://www.matihotel-weddings.com/agios-andreas.jpg

ή εδω βουνο

http://www.zarouhla.gr/near.html

αχ αχ τι ονειρεμενα μερη ειναι αυτα???? λοιπον εγω πριν δω τις φωτο θα σου ελεγα θαλασσα αλλα μολις ειδα τις φωτο απο τη Ζαρουχλα που δεν την ηξερα κιολας ...επαθα σοκ...ειναι ονειρικο λεμε ... οποτε και εγω δαγνωτο ΖΑΡΟΥΧΛΑ ...

αντε με το καλο ... να που βρεθηκε και ο παπας...οχι αν μπορουσε ας εκανε και αλλιως...

ααααααα και βαζακια για το γλυκο του κουταλιου αν το αποφασισεις πες μου να σε στειλω στον κυριουλη που τα φερνει απο το εξωτερικο μην τα παρεις απο αλλου ακριβοτερα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Τελος παντων. Να μη σας ζαλιζω με τα εμβολια. Ειμαστε τελειως οφ.

Γεια σας κοριτσια! Διαβαζω που και που τα νεα σας, ευχομαι, παρα τις ατασθαλιες, να βοηθαει η ομαδα στην επιτευξη του στοχου!

Δεν εχω κατι νεοτερο να γραψω, διατροφη, γυμναστηριο, ολα καλα, δεν παρεκκλινω ιδιαιτερα, και αν το κανω, φροντιζω να ειναι πιο ελαφρια τα υπολοιπα γευματα της ημερας. Χανω ομως, πιο αργα μεν, αλλα χανω, και σε ποντους, και η κοιλιτσα μαζευτηκε πολυ!

Να μην κανουμε καταχρηση του θεματος, αν και ολες μας ενδιαφερει, εγω μετα απο παρα πολυ ψαξιμο και μελετη, πηγα τα παιδια μου σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο, και κανουμε τα απολυτως απαραιτητα εμβολια. Το mmr θα το κανει η κορη μου μετα τα 8-10 χρονια, για να εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος, ο γιος μου ειχε κανει την πρωτη δοση, αλλα δεν το επαναλαβαμε.

age.png age.png

Ε ναι οντως ειναι φρι αλλα ειχατε αλλη κουβεντα.

Ζαρουχλο κουβεντα:mrgreen::mrgreen:

Τεσπα. Μπηκα για ενα γεια. Ειναι η ωρα μου να φυγω. Θα σας δω πιο πολυ αυριο το πρωι. Φιλια σε ολες.

εεε..ενταξει ειπαμε για τη Ζαρουχλα....το θεμα εμβολια ομως νομιζω ενδιαφερει πιο πολυ ;)

καλη συνεχεια !!!

αχ αχ τι ονειρεμενα μερη ειναι αυτα???? λοιπον εγω πριν δω τις φωτο θα σου ελεγα θαλασσα αλλα μολις ειδα τις φωτο απο τη Ζαρουχλα που δεν την ηξερα κιολας ...επαθα σοκ...ειναι ονειρικο λεμε ... οποτε και εγω δαγνωτο ΖΑΡΟΥΧΛΑ ...

αντε με το καλο ... να που βρεθηκε και ο παπας...οχι αν μπορουσε ας εκανε και αλλιως...

ααααααα και βαζακια για το γλυκο του κουταλιου αν το αποφασισεις πες μου να σε στειλω στον κυριουλη που τα φερνει απο το εξωτερικο μην τα παρεις απο αλλου ακριβοτερα...

να σαι καλα ελιζακι ευχαριστω !!!!:mrgreen:

αλλα τις μπομπονιερες-βαζακια με τα γλυκα θελουν να τα φτιαξουν οι γυναικες του χωριου.....;)

Γεια σας κοριτσια! Διαβαζω που και που τα νεα σας, ευχομαι, παρα τις ατασθαλιες, να βοηθαει η ομαδα στην επιτευξη του στοχου!

Δεν εχω κατι νεοτερο να γραψω, διατροφη, γυμναστηριο, ολα καλα, δεν παρεκκλινω ιδιαιτερα, και αν το κανω, φροντιζω να ειναι πιο ελαφρια τα υπολοιπα γευματα της ημερας. Χανω ομως, πιο αργα μεν, αλλα χανω, και σε ποντους, και η κοιλιτσα μαζευτηκε πολυ!

Να μην κανουμε καταχρηση του θεματος, αν και ολες μας ενδιαφερει, εγω μετα απο παρα πολυ ψαξιμο και μελετη, πηγα τα παιδια μου σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο, και κανουμε τα απολυτως απαραιτητα εμβολια. Το mmr θα το κανει η κορη μου μετα τα 8-10 χρονια, για να εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος, ο γιος μου ειχε κανει την πρωτη δοση, αλλα δεν το επαναλαβαμε.

καλως το κοριτσι!!!

μαζευτηκε η κοιλιτσα????!!!!!....μπραβο Ταρα μου!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για τα εμβολια δεν εχω αποψη....;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

.

μπράβο Ταρα!:D

διαβαζα σε ένα αμερικάνικο site και έλεγε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τη ζυγαριά πλέον αλλά τη μεζούρα στη μέση μας!!! νέα θεωρία :)

τί να πω; προς το παρόν εγώ είμαι τούρλα.... αλλά μιλώντας και όχι μασώντας θα τα καταφέρουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...