Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλε μη βαρατε και οι δυο μαζι...απλα εφτιαξα φαβα για τη φαμιλια και ειπα εγω να φαω κατι πιο ελαφρυ...

θα ετρωγα μια σαλατα οχι σκετη αλλα με τονο και μια φρυγανια ή μια φετα ψωμι αναλογα πως θα αισθανομουνα...

τωρα εφαγα ενα κομματι τραχανοπιτα και δεν πειναω να φαω και σαλατα για αυτο και ειπα να την μεταφερω το βραδυ...θα φαω και κανενα φρουτακι κατα τις 5 και στις 8 την τονοσαλατα μου και θα ειμαι τζιτζι...

και απο αυριο στο καθηκον σωστα και παλι...

οχι θα την φας κατα τις 4 4,30 τη σαλατα!!!! δεν το διαπραγματευομαι....αν δεν πεινας πολυ κανε μια μικρη!!!!....η σαλατα ασχετα που εχει τοννο μεσα ειναι συνοδευτικη...δεν μπορει να αποτελει το κυριως γευμα σου!!!!...κανεις λαθος χειρισμους Ελιζακι μου....;)

λοιπον σαλατα στις 16:00

στις 19:00 το φρουτο σου εαν πεινας

και στις 20:30 το βραδινο σου...καλυτερα να φας δημητριακα με γαλα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ναι αλλα δεν μπαινει καθολου τωρα....

σου ειχα στειλει τη σελιδα του φαν κλαμπ του

(Giannis loukakos fun club)

..εκει σφαζονται :tongue:

ριξε μια ματια στο φβ σου ...σου εχω κανει suggest το ψωμι & αλατι ;)

καλε ουτε που ηξερα πως τον λενε τον χριστιανο...αν δεν εβλεπα τη φατσα του να καταλαβω ποιος ειναι...

και για αυτον καλε σφαζονται οι κοπελιες????

κατι θα ξερουν...θα μαγειρευει καλα χαχαχαχχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μολης τα βλεπεις ενθουσιασμος :ωωωωω!! μητερα τι καλη που εισαι

σου λεει αυτη :ναι ????

εσυ: καλα μητερα δεν εχω σκηλακι για να τα δωσω για να φαει θα ρωτησω την γειτονια :rolleyes::rolleyes: χιχιχι!!!

οχι ρε συ μολις τα ειδα τι ενθουσιαστηκα???..τα πηρα κρανος λεμεεεεε :shock:

και την αποκαλω κυρια ταδε:cool:

στο καλο Βικουλα μου...και μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε :D

μαεστρο εφυγες???

δεν καταλαβαινω γιατι τους αδικεις...οι ανθρωποι φοβοντουσαν την δηλήτηριαση, μηπως φερανε και δοκιμαστη φαγητων σαν τους βασιλεις?

χαχαχαχχαχα....ετσι το φοβο μου να εχουν :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα

την πρωτη φορα που ηρθαν για φαγητο σπιτι....τους ειχαμε καλεσει ...θα μαγειρευα εγω ετσι???!!!....εφτιαξα λοιπον της Παναγιας τα ματια...τι σουφλ?...τι κοκκινιστα??...τα παντα ΟΛΑ!....και σκανε μυτη με το ταψι τους που ειχε το φαγητο που ειχε μαγειρεψει εκεινη....και το ψωμι τους...και τα μαρουλια τους ....:shock::shock::shock:....

ο γιος τους κ εγω ετσι :shock::shock::shock:

εεε αυτο ηταν....ΔΕΝ τους εχω ξανακαλεσει ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και δεν ειναι οτι μαγειρευω σκατα ρε κοριτσια...μια χαρα νοστημα τα κανω...οτι φτιαχνω το κανω καλο....τι να πεις??? :tongue:

να πεις ότι οι άνθρωποι είναι γύφτοι! αυτό να πεις! έξαλλη έγινα κανονικά!

σταδιάλα με τη γυφτιά του καθενός! είναι αυτό που λέμε ντρέπομαι για λογαριασμό τους!

αχιλλέα μου δεν ξέρω πόσο είναι η μικρή μου αδελφή

βγάινει αυτό; αχ καλέ στην ηλικία έχει μέχρι 50!!!!!! μου έδωσες ένα κουράγιο.... <3

Διαφημίσεις

καλε ουτε που ηξερα πως τον λενε τον χριστιανο...αν δεν εβλεπα τη φατσα του να καταλαβω ποιος ειναι...

και για αυτον καλε σφαζονται οι κοπελιες????

κατι θα ξερουν...θα μαγειρευει καλα χαχαχαχχα

σαν ξερολουκουμο τον βλεπουν :tongue:

ρε συ αχιλεα αυτος χει μεγαλυτερο φαν κλουμπ και απο τον σακηςςςςςςςςςςςς:tongue::tongue::tongue:.....

οχι ρε συ μολις τα ειδα τι ενθουσιαστηκα???..τα πηρα κρανος λεμεεεεε :shock:

και την αποκαλω κυρια ταδε:cool:

στο καλο Βικουλα μου...και μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε :D

μαεστρο εφυγες???

χιχιχι!! μωρο οσο σε βλεπει να τα περνεις τοσο θα κανει χαλαρωσε ξερω το εχω δει το εργο χιλιες φορες να παιζεται αλλα αμ δε δεν χαλαω ζαχαρενια με τιποτα ακου κουλο που εκανε στη γιορτη της ξενιας.... γενικα δεν δινω βασει σε οτι λεει η κανει στα τ../////. μου χιχι ...εχω κανω δουλειες σερβιρω κλπ ξαφνηκα ερχεται ο αντρας μου μου λεει εγω φευγω καλα του κανω που θα πας παω την μαμα μου σπιτι της ????.... προσεχε δεν χερετησε κανεναν ουτε το παιδι να του πει κατι καπνος η τυπησα ... ξεφνηκα η μαμα μου λεει η πεθερα σου που πηγε της λεω εφυγε και μου λεει χερετησε και δεν τηςς μηλησα της γυναικας οχι της λεω και που πηγε .... :shock::shock: η μανα μου κοκκαλο ... θυμωσε με την μια νυφη της και δεν μηλησε σε εμας και αστην απο κει να κουρεβεται χαλαρα και δεν εχει και καλη κομωτρια το ειδατε :mrgreen::mrgreen:. βεβαια οταν ηρθε ο ντινο ο μπαμπας μου τον ρωτησε και εκεινος εμεινε :oops::oops: τι να κανεις η ζωη ειναι ωφ και σιγα να μην σκασω για την βλακια που τρεφει στο κεφαλι της .....

να πεις ότι οι άνθρωποι είναι γύφτοι! αυτό να πεις! έξαλλη έγινα κανονικά!

σταδιάλα με τη γυφτιά του καθενός! είναι αυτό που λέμε ντρέπομαι για λογαριασμό τους!

αχιλλέα μου δεν ξέρω πόσο είναι η μικρή μου αδελφή (30)

βγάινει αυτό; αχ καλέ στην ηλικία έχει μέχρι 50!!!!!! μου έδωσες ένα κουράγιο.... <3

και μην πεις οτι το ειπα χχαχαχα!!!

χιχιχι!! μωρο οσο σε βλεπει να τα περνεις τοσο θα κανει χαλαρωσε ξερω το εχω δει το εργο χιλιες φορες να παιζεται αλλα αμ δε δεν χαλαω ζαχαρενια με τιποτα ακου κουλο που εκανε στη γιορτη της ξενιας.... γενικα δεν δινω βασει σε οτι λεει η κανει στα τ../////. μου χιχι ...εχω κανω δουλειες σερβιρω κλπ ξαφνηκα ερχεται ο αντρας μου μου λεει εγω φευγω καλα του κανω που θα πας παω την μαμα μου σπιτι της ????.... προσεχε δεν χερετησε κανεναν ουτε το παιδι να του πει κατι καπνος η τυπησα ... ξεφνηκα η μαμα μου λεει η πεθερα σου που πηγε της λεω εφυγε και μου λεει χερετησε και δεν τηςς μηλησα της γυναικας οχι της λεω και που πηγε .... :shock::shock: η μανα μου κοκκαλο ... θυμωσε με την μια νυφη της και δεν μηλησε σε εμας και αστην απο κει να κουρεβεται χαλαρα και δεν εχει και καλη κομωτρια το ειδατε :mrgreen::mrgreen:. βεβαια οταν ηρθε ο ντινο ο μπαμπας μου τον ρωτησε και εκεινος εμεινε :oops::oops: τι να κανεις η ζωη ειναι ωφ και σιγα να μην σκασω για την βλακια που τρεφει στο κεφαλι της .....

ναι ρε συ δεν σκαω πλεον !!!

παλια και τπτ να μην εκανε και τπτ να μη ελεγε ...και μονο η υπαρξη της με ενοχλουσε....οχι γιατι ειμαι περιεργη...απλα καμια φορα το βλεμμα της εφτανε ....μι πιανς???

ριξτο κ εσυ στο χαβαλε...ενημερωσε και τους γονεις σου σχετικα...για τη συμπεριφορα της να ξερουν οι ανθρωποι και ολα ΟΚ

εγω πλεον το εχω ριξει στο χιουμορακι....ξερετε μεταξυ σοβαρου και αστειου...το εχει πιασει το νοημα ;)

Διαφημίσεις

τσιπουρα εσυ που την εχεις αδερφη ψυχη, ποσο χρονων ειναι η μαεστρια?τσεκαρε αυτο

http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

κατι δεν εχω καταλαβει το σπιρτο !!!....

ριξε μια ματια στη συσκευασια στα συστατικα του ;)

δεν ξερω για το συγκεκριμενο...απλα ξερω πως ολοι οι συσκευασμενοι εχουν ζαχαρη !!!

Παντως οι χυμοι ανεβαζουν στα υψη τον γλυκαιμικο δεικτη, ακομη και αν ειναι φυσικοι. Ο διαβητολογος μου τους ειχε απαγορευσει στην εγκυμοσυνη που ειχα διαβητη.

Δοκίμασα γλυκοπατάτες σ' ένα εστιατόριο με πιάτα καραϊβικής. Δεν μ' άρεσαν ιδιαίτερα. :rolleyes:

Ποιος ξερει πως τις μαγειρεψαν... Βαλε να ψησεις στο τζακι στη χοβολη και θα γλυφεις τα δαχτυλα σου! Εχουν γευση σαν καστανα!

jack daniel's pork chops και πουρές!

Τιγκα στα λιπη! Ασε θα παρω το κλασσικο Jack daniel's bourbon! Λιγοτερες θερμιδες θα εχει!

Μα αφού είναι φέτα με λιπαρά μέχρι 10%. Ούτε τέτοια κάνει;;;;!!!! :shock:

Εσυ εισαι εγκυος, το ξεχασες? Ειναι δυνατον να μη τρως γαλακτοκομικα?:shock:

age.png age.png

αριστερα στην καθετη στηλη βρισκεις την ηλικα που εισαι οταν γινεται η συλληψη, δεξια στην οριζοντια τον μηνα που εγινε η συλληψη και βλεπεις αν θα ειναι κοριτσι ή αγορι, παντως το δικο μου βγηκε!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...