Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ηταν τιγκα και δεν ειχαμε κλεισει....αλλα πηγα διπλα για καφε....

περιττο να σου πω τι γινεται στη σελιδα των φαν του στο φβ....σκοτωμος :tongue:

σου λεω μαλλιοτραβηγμα ποια θα τον καπαρωσει :tongue:χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

εχει σελιδα στο φβ?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αλλά αν είναι κορίτσι το δεύτερο; :shock:

μα θα είναι κορίτσι σίγουρα!

πωωωω....τι κουβεντες λετε τωρα και ειμαι και παρμενη με το πεθερικον που θελει να κανω τραπεζια???!!!!!.....αχχχχ

διαλογος....

αυτη: τωρα που παντρευτηκατε να κανετε ενα τραπεζι σπιτι να καλεσω το σοι να δει και το σπιτι

εγω: χαχαχαχαχχαχα....ξερετε εγω τραπεζια δεν κανω...δεν ειμαι η κλασσικη νοικοκυρα

αυτη: μα πως??? ειναι θεμα εντυπωσεων

εγω: εγω ειμαι απλος ανθρωπος δεν μου αρεσει να εντυπωσιαζω χαχαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αλλα ντα αλλα χαχαχαχαχχχαχα:tongue::tongue::tongue:...τα νευρα μου αι στα διαλα

τί λες τωρα;;;;; ξαναχτύπησε το πεθερικόν τσούχτρα;;;;;;;

ο Θεοι ακούραστη αυτή η γυναίκα!

ακους εκει ειναι θέμα εντυπώσεων!!!!! μου που ζούμε;

εγώ είμαι περίεργη, με τα φεγγάρια μου

άλλοτε θέλω κόσμο άλλοτε όχι, αλλά όχι στο τυπικό..... δεν παίζει, μόνο φίλους και αγαπημένους συγγενεις

σου ειπα μαρηηη δεν το λεω για σενα...γενικα με αφορμη εσενα ;)

ναι να τη φας 10% μια χαρα εισαι:cool:

πωωωω....τι κουβεντες λετε τωρα και ειμαι και παρμενη με το πεθερικον που θελει να κανω τραπεζια???!!!!!.....αχχχχ

διαλογος....

αυτη: τωρα που παντρευτηκατε να κανετε ενα τραπεζι σπιτι να καλεσω το σοι να δει και το σπιτι

εγω: χαχαχαχαχχαχα....ξερετε εγω τραπεζια δεν κανω...δεν ειμαι η κλασσικη νοικοκυρα

αυτη: μα πως??? ειναι θεμα εντυπωσεων:idea::?:

εγω: εγω ειμαι απλος ανθρωπος δεν μου αρεσει να εντυπωσιαζω χαχαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αλλα ντα αλλα χαχαχαχαχχχαχα:tongue::tongue::tongue:...τα νευρα μου αι στα διαλα

??????????????????????????????????????????????????????????????????

δεν θα σου τι θα της ελεγα γιατι γινομαι στριγκλα χαχαχαχα!!!

σημειωση !!!: ο πεθερος δεν εχει ερθει ποτε σε γιορτη του γιου και εχουν το ιδιο ονομα ?????????????:!:

εχει σελιδα στο φβ?

ναι αλλα δεν μπαινει καθολου τωρα....

σου ειχα στειλει τη σελιδα του φαν κλαμπ του

(Giannis loukakos fun club)

..εκει σφαζονται :tongue:

ριξε μια ματια στο φβ σου ...σου εχω κανει suggest το ψωμι & αλατι ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

σου ειπα μαρηηη δεν το λεω για σενα...γενικα με αφορμη εσενα ;)

ναι να τη φας 10% μια χαρα εισαι:cool:

διαλογος....

αυτη: μα πως??? ειναι θεμα εντυπωσεων

Να τους κάνεις!!!!!...χουνέρια;)

θα φτιάξεις ένα μενού super διαιτητικό με θέμα το βραστό κολοκυθάκι;)...και μην τους ξαναματαείδατε!!!!!

και ΑΝΑΛΑΤΑ όλα -ούτε από την πράσινη συσκευασία!

χαχααχααχαχα:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

τί λες τωρα;;;;; ξαναχτύπησε το πεθερικόν τσούχτρα;;;;;;;

ο Θεοι ακούραστη αυτή η γυναίκα!

ακους εκει ειναι θέμα εντυπώσεων!!!!! μου που ζούμε;

εγώ είμαι περίεργη, με τα φεγγάρια μου

άλλοτε θέλω κόσμο άλλοτε όχι, αλλά όχι στο τυπικό..... δεν παίζει, μόνο φίλους και αγαπημένους συγγενεις

ποτε δεν εφησυχαζει...απλα ξαποσταινει....:tongue::tongue::tongue:

ζουμε στην παρανοιαααααααα.....:tongue::tongue::tongue:...εκεινη δλδ γιατι εγω....ζω στο τρελισταν :tongue:...τ παιζω τρελα χαχαχαχαχαχαχ

κ εγω θελω κοσμο...αλλα τον κοσμο που θελω ΕΓΩ !!! ;)...και σιγουρα οχι και να μου το επιβαλλει καποιος τι θα κανω σπιτι μου....βεβαια αυτη θεωρει οτι δεν ειναι σπιτι μου...μαλλον....χαχαχαχαχαχα

??????????????????????????????????????????????????????????????????

δεν θα σου τι θα της ελεγα γιατι γινομαι στριγκλα χαχαχαχα!!!

σημειωση !!!: ο πεθερος δεν εχει ερθει ποτε σε γιορτη του γιου και εχουν το ιδιο ονομα ?????????????:!:

χαχαχαχαχα....χαλαρα το ριχνω στο χιουμορ και τη δπυλευω...βεβαια δεν δειχνει να το καταλαβαινει...αλλα θα το πιασει το νοημα ...προσεχως χαχαχαχα :cool::tongue:

καλυτερα...για μενα ευπροσδεκτος στο σπιτι μου ειναι αυτος που ερχεται επειδη το θελει...αμα δεν το θελει...ας μην ερθει ΠΟΤΕ!!! :cool:

θα φτιάξεις ένα μενού super διαιτητικό με θέμα το βραστό κολοκυθάκι;)...και μην τους ξαναματαείδατε!!!!!

σου έχω και καλύτερο!

καλεί τα πεθερικά , δεν έχει μαγειρέψει τίποτα και ερχόμαστε εμεις με πίτσες!!!!!!

μαράκι καλά κάνεις, μην μασάς! σημασία να μην της δίνεις, είναι μυστήρια γυναίκα

πολυ καλη ιδεα εγω παντος θα την εκανα ανετα οτι ποιο ξενερωτο τοσο καλητερα μια χαρα το βρησκω !!!!:cool:

σου έχω και καλύτερο!

καλεί τα πεθερικά , δεν έχει μαγειρέψει τίποτα και ερχόμαστε εμεις με πίτσες!!!!!!

μαράκι καλά κάνεις, μην μασάς! σημασία να μην της δίνεις, είναι μυστήρια γυναίκα

χιχιχι!! να παρουμε και τα παιδια μας μαζι οεο!!!!:tongue::tongue:

σου έχω και καλύτερο!

χαχαχαχαχαχχαχαχα.....τρελοκομεια. !!!

ασε και το εχουν πιασει το νοημα του τι μαγειρευω :tongue::tongue::tongue:

την πρωτη φορα που ηρθαν για φαγητο σπιτι....τους ειχαμε καλεσει ...θα μαγειρευα εγω ετσι???!!!....εφτιαξα λοιπον της Παναγιας τα ματια...τι σουφλ?...τι κοκκινιστα??...τα παντα ΟΛΑ!....και σκανε μυτη με το ταψι τους που ειχε το φαγητο που ειχε μαγειρεψει εκεινη....και το ψωμι τους...και τα μαρουλια τους ....:shock::shock::shock:....

ο γιος τους κ εγω ετσι :shock::shock::shock:

εεε αυτο ηταν....ΔΕΝ τους εχω ξανακαλεσει ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και δεν ειναι οτι μαγειρευω σκατα ρε κοριτσια...μια χαρα νοστημα τα κανω...οτι φτιαχνω το κανω καλο....τι να πεις??? :tongue:

Διαφημίσεις

ναι αλλα δεν μπαινει καθολου τωρα....

σου ειχα στειλει τη σελιδα του φαν κλαμπ του

(Giannis loukakos fun club)

..εκει σφαζονται :tongue:

ριξε μια ματια στο φβ σου ...σου εχω κανει suggest το ψωμι & αλατι ;)

αυτο εννοουσα κιεγω βρε, σελιδα του μαγαζιου, οχι του ιδιου, τι να τον κανω τον ξενο ανθρωπο?

κιεμας οταν ειχαμε παμντρευτει μας ειχαν πεταξει 2-3 φορες να κανουμε τραπεζι σε θειους-θειες κλπ. αλλα φωνη βοωντος... ελεος!

bgx2ye5lc.png

λοιπον εκανες που εκανες την πρασπονδια αοπ το προγραμμα σου...την σαλατα σου θα την φας κανονικα!!!!....ηθελα να στο πω απο πριν....μονο σαλατα το μεσημερι????.....κακως Ελιζα μου πολυ κακως!!!!...

η σαλατα ειναι συνοδευτικο του γευματος μας εχουμε πει !

λοιπον τη σαλατα θα τη φας κανονικα .....ετσι θα σωσεις την κατασταση...το απογευμα θα φας και το φρουτακι σου και το βραδυ ενα μπωλ με δημητριακα ή οτι αλλο γραφει η διατροφη που κανεις!!!! ;)

αυτό θα έλεγα κι εγώ! ελίζα να φας κανονικά τη σαλάτα σου!

κατσε να ξεκαθαρίσω κάτι μιας και με την ελίζα κάνουμε την ίδια δίαιτα, αυτή η διατροφή εχει αντεστραμένα τα μεσσημεριανά με τα βραδυνά γιατί δεν μπορώ να φέρνω μπιφτέκια κλπ στο γραφείο! συνήθως για μεσημέρι έχει σαλάτα + αυγά ή τόννο ή τοστ, σπανιότερα γιαούρτι με 2-3 φρυγανιές και 2 φρούτα ή δημητριακά με γάλα που τελευταία δεν πολυτρώω γιατί μετά θέλω να ξαναφάω .... δεν ξέρω γιατί αλλάζουν αυτά.

εννοείτε πως είναι καλύτερο να τρωμε το μεγάλο γεύμα το μεσημέρι και τη σαλάτα, δημητριακά κλπ το βράδυ

καλε μη βαρατε και οι δυο μαζι...απλα εφτιαξα φαβα για τη φαμιλια και ειπα εγω να φαω κατι πιο ελαφρυ...

θα ετρωγα μια σαλατα οχι σκετη αλλα με τονο και μια φρυγανια ή μια φετα ψωμι αναλογα πως θα αισθανομουνα...

τωρα εφαγα ενα κομματι τραχανοπιτα και δεν πειναω να φαω και σαλατα για αυτο και ειπα να την μεταφερω το βραδυ...θα φαω και κανενα φρουτακι κατα τις 5 και στις 8 την τονοσαλατα μου και θα ειμαι τζιτζι...

και απο αυριο στο καθηκον σωστα και παλι...

κοριτσακια καλη συνεχεια ...και καλο απογευμα να εχετε....την κανω μ'ελαφρια πηδηματακια....φιλια!!!!

καλο απογευμα βικουλα συμπεθερουλα...

ηταν τιγκα και δεν ειχαμε κλεισει....αλλα πηγα διπλα για καφε....

περιττο να σου πω τι γινεται στη σελιδα των φαν του στο φβ....σκοτωμος :tongue:

σου λεω μαλλιοτραβηγμα ποια θα τον καπαρωσει :tongue:χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

σνιφ κλαψ...γιατι εμεις δεν καταλαβαινουμε τι λετε????

ποιο ειναι καλε αυτο το στεκι και για ποιον κουκλο μαλλιοτραβιουντε ολες????

μαεστρια καλο απογευμα και σε σενα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

την πρωτη φορα που ηρθαν για φαγητο σπιτι....τους ειχαμε καλεσει ...θα μαγειρευα εγω ετσι???!!!....εφτιαξα λοιπον της Παναγιας τα ματια...τι σουφλ?...τι κοκκινιστα??...τα παντα ΟΛΑ!....και σκανε μυτη με το ταψι τους που ειχε το φαγητο που ειχε μαγειρεψει εκεινη....και το ψωμι τους...και τα μαρουλια τους ....:shock::shock::shock:....

και δεν ειναι οτι μαγειρευω σκατα ρε κοριτσια...μια χαρα νοστημα τα κανω...οτι φτιαχνω το κανω καλο....τι να πεις??? :tongue:

δεν καταλαβαινω γιατι τους αδικεις...οι ανθρωποι φοβοντουσαν την δηλήτηριαση, μηπως φερανε και δοκιμαστη φαγητων σαν τους βασιλεις?

bgx2ye5lc.png

μολης τα βλεπεις ενθουσιασμος :ωωωωω!! μητερα τι καλη που εισαι

σου λεει αυτη :ναι ????

εσυ: καλα μητερα δεν εχω σκηλακι για να τα δωσω για να φαει θα ρωτησω την γειτονια :rolleyes::rolleyes: χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...