Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ξαναλεω αυτες οι πλαστικες σακουλες δεν ειναι ανθυγιεινες?το λαδοιχαρτο δεν ειναι καλυτερο?επισης, για τις φανατικες του πουρε, ο πιο νοστιμος που εω φαει ειναι αυτος στα fridays γενικα στην αμερικη φτιαχνουν τον τελειο πουρε παντου!

προσκυνώ!!!!!!

jack daniel's pork chops και πουρές! αυτό είναι το πιάτο μου όποτε πάω

λαθος ήταν... :mad:

πως είναι ο κιμάς διαίτης; για πες! αν και δεν με βλέπω για μακαρόνια .... τη δευτέρα έχω ζύγι και ελπίζω σε απώλεια αυτή τη φορά για να ανέβει και η ψυχολογία μου λίγο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

προσκυνώ!!!!!!

jack daniel's pork chops και πουρές! αυτό είναι το πιάτο μου όποτε πάω

λαθος ήταν... :mad:

ααααααααααα! εμενα το jack daniels κοτοπουλο με πουρε σταθερα εδω και πολλα χρονια! ο συνδυασμος της σαλτσουλας με τον πουρε...

bgx2ye5lc.png

Δε σταματάτε με τα Friday's;;; Είμαι γκαστρωμένη κι έχω λιγούρες λέμεεεεεεεεεε!

Σπανακόρυζο, σπανακόρυζο, σπανακόρυζο, σπανακόρυζο, σπανακόρυζο, σπανακόρυζο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειά σου βίκυ μου!!!!!!

τί θα γίνει με τις δουλειές μου θα τις κάνετε;

πες μας ποτε θες και ερχομαστε...και μετα ερχεστε εσεις σε μενα.....γιατι και εγω........

έχω σίδερο, πολύ σίδερο μα πάρα πολύ σίδερο!

Ζωή; που είσαι έτερο συνεργείο;

Αχιλέας τρελαίνομαι για κάθε είδους πουρέ, πατάτες, σπανακιού, μελιτζάνας δεν το συζητώ τρελαίνομαι! γλυκοπατάτας δεν έχω φάει καλά (????:P???? ) που μου το είπες! θα το δοκιμάσω προς γιορτές!

τον πουρε ....τον λατρευω!!!!!!

κάτι έπαθα (βλακεία λέγεται ) και έκοψα τους χυμούς πορτοκάλι που έπινα....

θα αλλάξει !

Γεια σου Βίκυ!!!!!!!:D

Γιατί έχεις άγχος για τον μικρό;QUOTE]

μωρε η πρωτη.......μας φορα ειναι.....!!!αγχωνομαι....δεν ξερω....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

κουκλες μια φιλη γιατρος μου μου εστηλε μια λιστα απο την greenpeace τα μεταλαγμενα τροφημα που μπορουμε να αγορασουμε θα κανω προοθηση του μηνυματος και θα σας το στηλω ... μεσα απο αυτο θα δειτε πολλα και χρησημα ...

ααααααααααα! εμενα το jack daniels κοτοπουλο με πουρε σταθερα εδω και πολλα χρονια! ο συνδυασμος της σαλτσουλας με τον πουρε...

αχ αχ αχ

καλέ που είναι η κοπελιά που θέλει να πάρει βάρος να δει πως γίνεται;;;;;;

εδώ είμαστε επιστήμονες στο θέμα!

κομμένα τα friday's τέλειο το σπανακόρυζο κι εχω έφτιαξα τη δευτέρα ωραιότατο !

Νομίζω ότι το 'λεγε ειρωνικά μαρή ξανθιά! :tongue:

κρίμα..... και χάρηκα το ξανθούν......

άσε μωρέ είμαι τα χάλια μου, εχω το αντίθετο από σένα (περίοδο) πονάω πολύ δεν παίρνω κάτι ακόμα γιατί μου το χαλάει και καθυστερεί.... πνοκοέφαλος φουλ και η μέση μου κομμάτια (εμ με τόσα κουβαλήματα ο σουγλάκος!)

βικούλα τί να σου πω να μην αγχώνεσαι; λογικό έιναι αλλά λογικό είναι να πάει και με το σχολείο του την εκδρομούλα και όλα καλά όλα ανθηρά!!!!!!!

έλα για τις δουλειές και θα ξεχαστείς χιχιχιχιχιι

φιλί

Διαφημίσεις

δεν καταλαβα που παει το παιδι?

το παιδι μου ερχεται αθηνα...... αχιλεας......πρωτη του εκδρομη....μονος του......με το σχολειο.......ε!!!ψιλοαγχωνομαι.....τοσα εχουν γινει....βλακειες μου το ξερω.....:oops::oops:!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κρίμα..... και χάρηκα το ξανθούν......

άσε μωρέ είμαι τα χάλια μου, εχω το αντίθετο από σένα (περίοδο) πονάω πολύ δεν παίρνω κάτι ακόμα γιατί μου το χαλάει και καθυστερεί.... πνοκοέφαλος φουλ και η μέση μου κομμάτια (εμ με τόσα κουβαλήματα ο σουγλάκος!)

Ωχ, υπομονή κορίτσι!!! Αμα κάνεις ένα μπεμπε θα στρώσει η περίοδος, τραστ μι!

Χάρηκες, ε; Ορέχτηκες μακαρόνια με κιμά, ε; Ε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ λοιπόν!!! :twisted:

(εκτός αν κάνεις μια παρασπονδία για το σοκ που λέμε :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το παιδι μου ερχεται αθηνα...... αχιλεας......πρωτη του εκδρομη....μονος του......με το σχολειο.......ε!!!ψιλοαγχωνομαι.....τοσα εχουν γινει....βλακειες μου το ξερω.....:oops::oops:!!!!

Ααααααααααα! Έλα καλέ, μην κακομελετάς!!! Και τ' ανήψια μου 100 φορές πήγαν Αθήνα εκδρομή, απ' το Δημοτικό! Δεν συνοδεύετε;

Μια χαρά θα περάσουνε! Καλή διασκέδαση να του πεις!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο μικρος?με το προνηπιο?τοσο μικρα?και που τα πανε?

bgx2ye5lc.png

γεια σας κοριτσακια!!

μολις μπηκα σπιτι απο μια βολτα στα μαγαζια που πηγα με το γιο μου!!!εκανα το σπανακορυζο μου και ειπα να μπω και να δω τι κανετε!!βεβαια εχετε γραψει παρα πολλα και δεν προλαβα να τα δω ολα!!!

mpap ευχαριστω για τις ασκησεις θα τις κανω!!!

καλησπερα λοιπον σε ολα τα κοριτσακια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...