Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

to podi poly kalytera, kaue mera kai kalytera!παρασκευη παω για ακτινα και γιατρο, θα κανω υποθετω και φυσικοθεραπειες (θα δουμε), το περπαταω κανονικα πλεον χωρις πατεριτσες, με ενοχλει λιγο στο σημειο που ειχε σπασει

μπραβο ρε κοριτσι!!!

λογικα θα σου δωει φυσιοθεραπειες ...να τις κανεις ...βοηθουν στη γρηγορη και σωστη αποκατασταση ;)

κ σενα αρρωστο ειναι το μικρο???

περαστικααααααααααααααααααααααα :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα και απο μενα.....ειχα παει σε γιατρο τη γιαγια και εμπλεξα ....καποια στιγμη την παρατησα την κακομοιρα γιατη η ωρα ειχε παει 12 και επρεπε να παρω το παιδι...ο δρομος με κινηση φουλ....ισα που προλαβα ...απο το αγχος μ'εχει πιασει το κεφαλι μου και μια ανακατωσουρα ....αλλο πραγμα.....!!!

αχ!!!μια καινουρια γοργονα που θελει να βαλει κιλακια βλεπω και τη ζηλευωωωω!!!!

καλως ηρθες εμι.......

αχιλεας μπραβο για το ποδαρακι .....ο αγοραρος κανα κρυωματακι;;;εμενα το βραδυ δε σταματαει να βηχει....τι να πω;;;τη μερα σχεδον καθολου...και το βραδυ τον πιανει....

λιζακι θα ερθω ενα απο ταδυο πρωτα σκ του δεκεμβριου......περιμεντε με.....!!!!!!

ο γιος μου ερχεται αυριο ......αλλο αγχος........για βουλη και πλανηταριο!!!!....

ντινακι ...παλι τα πηρες τα κοπλιμεντα σου ε;;;;αχ!!!!μα που ειναι αυτο ο ντινος ηθελα να'ξερα...

..ζωουλα ..μαρακι..... ντελ.....μαριλινα ....τζενυ...και μαεστρια να εχετε μια ομορφη μερα......δε πιστευω να μη πηρε το ματι μου καμια γοργονιτσα...στα γρηγορα κοιταξα την σελιδα......:oops:

αντε βρε και με κοψοχωλιασες σημερα που πηγες ....αλλη φορα θα μπενεις θα δινεις αναφορα και μετα θα κανεις ολες τις δουλειες σου και ας ειναι και 5 το πρωι αααα!!ξεχασα μονο εγω ξυπναω τετοια ωρα χαχαχα!!:tongue: ....

καλα αμα τις βαλεις στο φουρνο με αλατι ...ιγο πιπερακι...ετσι σκετες....να ψηθουν λουκουμι !!!!!!...μιαμμμμμμμμμμμμ

Καλέ έτσι σκέτες βάζω κι απλές πατάτες (και με λίγη μουστάρδα), που να τρέχω να ψάχνω γλυκοπατάτες τώρα; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βικυ το βραδυ εχει πολυ γρασια με τοσες βροχες, γιαυτο τον πιανει τοτε και γενικα ο βηχας οταν ξαπλωνεις εντεινεται

φτιαχνω πουρε απο γλυξκοπατατες τα χριστουγεννα, τελειος!

αυτες οι σακουλες φουρνου δεν ειναι ανθυγιειενες βρε κοριτσια?πολυ πλαστικουρα σε τοση ζεστη...

de rien, tsipouridion

bgx2ye5lc.png

το βράδυ θα έρθουν οι γονείς μου στο σπίτι για να το δούνε :D

Θα φτιάξω την κρεμυδόσουπα που λέγαμε (αλλά χωρίς ψωμάκια και τυρί, όποιος θέλει κρουτονάκια) , ο καλός μου θα φτιάξει πέννες με τόννο (εγώ δεν θα φάω) και ψητά λαχανικά με μπαλσάμικο που θα φάω!

γλυκό δεν έχουμε πλεον ούτε δεχόμαστε ..... γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά! το παραδέχομαι

(παίρνω καμιά σακουλίτσα twix που δεν τρωω για να υπάρχει ή σοκολατάκια και κάνω ότι δεν υπάρχουν)

τσιπουριτσα καλημερα κοριτσακι....καλα να περασετε σημερα....!!!:D

αντε βρε και με κοψοχωλιασες σημερα που πηγες ....αλλη φορα θα μπενεις θα δινεις αναφορα και μετα θα κανεις ολες τις δουλειες σου και ας ειναι και 5 το πρωι αααα!!ξεχασα μονο εγω ξυπναω τετοια ωρα χαχαχα!!:tongue: ....

αχ!!βρε ντινακι......αλλη φοραετσι θα κανω ...παω να παρω τ'αλλα καμαρια τωρα.....φιλακια πολλα......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

γειά σου βίκυ μου!!!!!!

τί θα γίνει με τις δουλειές μου θα τις κάνετε;

έχω σίδερο, πολύ σίδερο μα πάρα πολύ σίδερο!

Ζωή; που είσαι έτερο συνεργείο;

Αχιλέας τρελαίνομαι για κάθε είδους πουρέ, πατάτες, σπανακιού, μελιτζάνας δεν το συζητώ τρελαίνομαι! γλυκοπατάτας δεν έχω φάει καλά (????:P???? ) που μου το είπες! θα το δοκιμάσω προς γιορτές!

κάτι έπαθα (βλακεία λέγεται ) και έκοψα τους χυμούς πορτοκάλι που έπινα....

θα αλλάξει !

Αχιλέας τρελαίνομαι για κάθε είδους πουρέ, πατάτες, σπανακιού, μελιτζάνας δεν το συζητώ τρελαίνομαι! γλυκοπατάτας δεν έχω φάει καλά (????:P???? ) που μου το είπες! θα το δοκιμάσω προς γιορτές!

Ναι, ναι, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, τι σύμπτωση, ΚΙ ΕΓΩ τρελαίνομαι για πουρέ! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο γιος μου ερχεται αυριο ......αλλο αγχος........για βουλη και πλανηταριο!!!!....

Γεια σου Βίκυ!!!!!!!:D

Γιατί έχεις άγχος για τον μικρό;

ωραιότατα σκετίδια (μπροκολο, κουνουπίδι και καρότα βραστά)

Λοιπόν κάτι θυμάμαι σχετικά με τα βραστά καρότα, αλλά δεν το θυμάμαι καλά...

Κάποια στιγμή όταν πήγαινα στη διατροφολόγο, το πρόγραμμά μου είχε καρότα..και εγώ τα είχα κάνει βραστά.

όταν της το είχα πει, μου είχε πει καλύτερα ωμά...το γιατί δεν το θυμάμαι / μου το χε εξηγήσει όμως.

mPAP ξέρεις κάτι περισσότερο;;ή κάνω λάθος;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

γειά σου βίκυ μου!!!!!!

τί θα γίνει με τις δουλειές μου θα τις κάνετε;

έχω σίδερο, πολύ σίδερο μα πάρα πολύ σίδερο!

Ζωή; που είσαι έτερο συνεργείο;

κάτι έπαθα (βλακεία λέγεται ) και έκοψα τους χυμούς πορτοκάλι που έπινα....

θα αλλάξει !

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! μετα απο 7,5 μηνες χθες για πρωτη μερα δεν εκανα εγω σιδερο χιχιχι!! εφυγα για αλλες δουλειες και το εκανε η αδερφη μου και το ειχα το μιαλο μου ολο εκει και οτνα μπηκα στο σπιτι και τα ειδα σιδερωμενα αχ !! τι χαρα αληθεια πονα αφανταστα τα χερακια μου δεν μπορουσα αλλο βεβαια τα εκανε η εγκυουλα μου αλλα κοριτσια αληθεια ηταν σωτηρια χιχιχι!!:tongue:

Διαφημίσεις

κιεγω τρελαινομαι για πουρε!αληθεια, αυτος ο ετοιμος ειναι πολυ χαλια μπαπ?

ζωη, αυτο με τα βραστα καροτα το ειχα διαβασει καπου, απο αποψη ζαχαρου νομιζω, για καποιο λογο μαγειρεμενα εχουν πιο πολλη "ζαχαρη"

bgx2ye5lc.png

λοιπον γοργονούλες σας αφήνω πρέπει να μαγειρέψω κατιτις.. σασ ευχαριστώ και παλι για την θερμή υποδοχή :) θα προσπαθήσω να μπαινω συχνά στην παρεούλα σας, μου ανεβάζετε τη διάθεση και το χρειάζομαι.. ´ετσι να είστε παντα!!καλή συνεχεια σε όλες! καλό μεσημέρι!!

κιεγω τρελαινομαι για πουρε!αληθεια, αυτος ο ετοιμος ειναι πολυ χαλια μπαπ?

ζωη, αυτο με τα βραστα καροτα το ειχα διαβασει καπου, απο αποψη ζαχαρου νομιζω, για καποιο λογο μαγειρεμενα εχουν πιο πολλη "ζαχαρη"

....ναι, κάτι παίζει με τα βραστά καρότα..

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...