Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

και ψηφιζω......ΖΑΡΟΥΧΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααααααααα......................ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΟΛΕ!!!!

Θα πάω και εγώ να δω πως είναι!!!!Δεν έχω πάει ποτέ....:D:tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με πηρε τηλ ο παππας και εχει την ημερομηνια που θελουμε !!!!!!.....και οχι μονο αυτο με πηραν τηλ. και απο τη Ζαρουχλα να κανουμε εκει το γαμο....ολο το χωριο λεει στο πλευρο μας σε οτι χρειαστουμε !!!!!.....μεχρι και μπομπονιερες θελουν να μας φτιαξουν με γλυκο του κουταλιου!!!!!!

ΔΕΝ υπαρχει αυτο.....εκει που ψαχνομουν .....τσουπ εχω και επιλογες τωρα χαχαχαχαχχαχαχαχα......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μόνο και μόνο για το ΘΕΙΚΟ όνομα, ΖΑΡΟΥΧΛΑ φορέβερ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1317309lsk5aj07xu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και ψηφιζω......ΖΑΡΟΥΧΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αααααααααα......................ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΟΛΕ!!!!

Θα πάω και εγώ να δω πως είναι!!!!Δεν έχω πάει ποτέ....:D:tongue::tongue::tongue:

Να πάμε όλες μαζί μία εκδρομή μόλις φτάσουμε τους στόχους μας

(το τέλειο φαγητό στη ζαρούχλα...... αχ αχ αχ)

Μόνο και μόνο για το ΘΕΙΚΟ όνομα, ΖΑΡΟΥΧΛΑ φορέβερ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1317309lsk5aj07xu.gif

Χα χα χαααααααααααααααααα !!! ΟΚ ......αντε να δουμε τι θα ψηφισει και ο γαμπρος

Τσιπουριτσααααααα....ωραια ιδεα!!!!!!

Λοιπον βαλτε σκοπο να φτασετε στο στοχο σας και οι 44.....και θα σας κανω το τραπεζι στη Ζαρουχλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Πως τα περνατε? Λιγο ελειψα και δεν προλαβαινω να διαβασω. Το τελευταιο τωρα που διαβασα ειναι για γαμο. Τι γινεται ρε παιδι μου μεσα σε λιγες μερες?

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Χα χα χαααααααααααααααααα !!! ΟΚ ......αντε να δουμε τι θα ψηφισει και ο γαμπρος

Τσιπουριτσααααααα....ωραια ιδεα!!!!!!

Λοιπον βαλτε σκοπο να φτασετε στο στοχο σας και οι 44.....και θα σας κανω το τραπεζι στη Ζαρουχλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΙ εγω δαγκωτο για ΖΑΡΟΥΧΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Πως τα περνατε? Λιγο ελειψα και δεν προλαβαινω να διαβασω. Το τελευταιο τωρα που διαβασα ειναι για γαμο. Τι γινεται ρε παιδι μου μεσα σε λιγες μερες?

Καλως το κοριτσι μας!!!

τι κανεις Μινα μας?....για πες εχεις νεα απο τη διατροφουλα σου?

Ευχαριστω πολυ Μινα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια να ευχηθώ καλό απόγευμα.

mpap αντε κουκλα μου επιτελους ηρέμησες.

Ολοες μαζί για τη ΖΑΡΟΥΧΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

καλο απογευμα κοριτσι!!!

κ σε ευχαριστω :mrgreen:

αντε βαλτε μπρος τις σαλατες σας ....τις διατροφες σας......και να δειτε τι τραπεζι θα σας κανω.....

@ τσιπουριτσα χωρις βραστα θα ειναι μη φοβου :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλως το κοριτσι μας!!!

τι κανεις Μινα μας?....για πες εχεις νεα απο τη διατροφουλα σου?

Ευχαριστω πολυ Μινα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε Γενικα καλα ειμαι. Ειχα κατι τρελο ανησυχιες με ένα εμβολιο που εκανε το μωρο και ξεσκονιζα το άλλο φορουμ να δω τι γινεται και γενικα με τα εμβολια. Και εχω μεινει στασιμη πανω από βδομαδα στα 60 δαγκωτο χωρις χοντρο-ατασθαλειες. Ετσι κατι ψιλα. Τωρα θα πω σιγουρα αποτελεσματα όταν ερθει με το καλο η αδιαθεσια μου και ξεπρηστω.

Επειδη τα διαβαζα στα γρηγορα. Ποτε με το καλο ο γαμος????

Y9MXp3.png

Ε Γενικα καλα ειμαι. Ειχα κατι τρελο ανησυχιες με ένα εμβολιο που εκανε το μωρο και ξεσκονιζα το άλλο φορουμ να δω τι γινεται και γενικα με τα εμβολια. Και εχω μεινει στασιμη πανω από βδομαδα στα 60 δαγκωτο χωρις χοντρο-ατασθαλειες. Ετσι κατι ψιλα. Τωρα θα πω σιγουρα αποτελεσματα όταν ερθει με το καλο η αδιαθεσια μου και ξεπρηστω.

Επειδη τα διαβαζα στα γρηγορα. Ποτε με το καλο ο γαμος????

τι εμβολιο παιδι μου?...εκανε πυρετο?

μια χαρα τα πας....να ζυγιστεις παλι μια μερα μετα την τελευταια μερα της περιοδου....μη σου πω και 2 μερες μετα ;)

11 Σεπτεμβριου....ελπιζω μην πεσει κανας πυργος....δεν εχουμε αλλους διδυμους πουθενα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

τι εμβολιο παιδι μου?...εκανε πυρετο?

μια χαρα τα πας....να ζυγιστεις παλι μια μερα μετα την τελευταια μερα της περιοδου....μη σου πω και 2 μερες μετα ;)

11 Σεπτεμβριου....ελπιζω μην πεσει κανας πυργος....δεν εχουμε αλλους διδυμους πουθενα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

Εκανε ένα τριπλο και για περιπου μια βδομαδα τα νευρα του / μας ηταν αστα να πανε. Γκρινια, κλαμα χωρις λογο, ανορεξια, σπυρακια, δεν κοιμοταν και δεν συμαζευεται. Τελος παντων. Από το Σαββατο είναι μια χαρα..

11 Σεπτεμβριου??? Μπα δε νομιζω να εχουμε αλλους διδυμους. Θα την γλιτωσεις. Μην ανησυχεις. Όλα καλα θα πανε.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...