Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα μαμαλευτερακι...

να και ο πλουταρχος στο παρεακι μας...

αχχχχ σας εχω πει ποσο πολυ θελω να τον γνωρισω???

εχω την εξης ηλιθια φαντασιωση ... να κανουμε παρεα οικογενειακος...τα παιδια μου να παιζουν με τα δικα του και εμεις οι γονεις μπουρου μπουρου ή ακομη καλυτερα τραγουδι και μουσικη :rolleyes:

μπας και τον ξερει καμια να με συστησει ??? :oops::oops::oops:

καλε μη μου δινετε σημασια ονειροπολω παλι...

ΧΑΧΧΑ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΒΛΙΑ ΤΠΥ ΠΑΙΖΗ ? παντοσ κ εγω εχω τετοιεσ φανατσιο σησ http://www.youtube.com/watch?v=xi67m1vLLVc&feature=related θαλω τοσο να σε δω αφιερωμενω :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τελειωνω το διαβασμα (ειμαι γρηγορη) να ρωτησω την μπαπα

καστανα γλυκοπατατες και ροδι πως ειναι θερμιδικα?

επισης, προς τσιπουρα το εξαρτημα για το λαχανο και τα αλλα λεγεται μαντολινο και υπαρχει και προστατευτικο δαχτυλων

bgx2ye5lc.png

Εγω σημερα και αυριο Home alone...λειπει ο χασμπαντ στο Βελγιο κα ηδη νιωθω μοναξιες :tongue::tongue::tongue:

Aχ, ζηλεύω!

Να φευγε κι ο δικός μου, να 'παιρνε και τον Τζόνυ μαζί 1, 2 μέρες. :tongue:

kalhmeraaaaa

θα διαβασω τα χθεσινα προχθεσινα νεα σας και θα επανελθω!!!!!

ΟΚ, τα λέμε σε 2-3 ώρες δηλαδή. :mrgreen:

καλημερα μαεστρια...ειστε λιγο καλυτερα???

Μαεστροοοοοοοογκαστρωωωωωω καλημερα!!!!

πως ειναι το παιδι????????...εσυ ΟΚ?

Γεια σας γεια σας κοπελιές!

Το μωρό μια χαρά, χθες ανέβασε λίγο πυρετό (37) το πρωί, μετά τίποτις. Ευδιάθετος και με όρεξη. Σήμερα θα κάτσει με παππούδες κι αύριο κανονικά, στο πρόγραμμά μας! :D

Εγώ καλά, κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη σαβουρντιάσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΑΧ ΣΤΗΣ ΜΑΠ ΤΟΝ ΑΝΗΡΟΦΟ:tongue::tongue: ΚΑΝΕΛΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΣΩ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ .......

ΑΧ ΜΕ ΓΕΛΑΣΑΣ ΔΥΟ ΚΕΦΤΕΔΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΕΣ .....

ΟΡΕ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΝΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ .............

:tongue::tongue:

καλημερα κορίτσια!

μπαπακι ευχαριστώ για τη διτροφή!! θα το προσπαθησω... το προβλημα ειναι οτι εχει κλεισει το στομάχι μου και λίγο που τρωω περισσότερο αυτες τις μερες αισθάνομαι βαρυστομαχιά... μηπως να το αρχίσω πιο ομαλά?

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια!

μπαπακι ευχαριστώ για τη διτροφή!! θα το προσπαθησω... το προβλημα ειναι οτι εχει κλεισει το στομάχι μου και λίγο που τρωω περισσότερο αυτες τις μερες αισθάνομαι βαρυστομαχιά... μηπως να το αρχίσω πιο ομαλά?

καλως το κοριτσι μας!!!!

Κοριτσια να σας συστησω την γλυκεια Εμυ!!!...Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο πλασμα!!!

η Εμυ μας θελει να παρει κιλα...οποτε οτι της γραφω δεν ισχυει για εσας ;)

Εμυ μου γιατι βαρυστομαχια???....κανεις και τα 5-6 γευματα την ημερα ή μονο τα 2???....εαν κανεις μονο τα 2 (μεσημεριανο-βραδινο) λογικο ειναι !!!

παρτο πιο χαλαρα εφοσον νιωθεις ετσι....ομως μην ξεχνας τα ζυμαρικα σου και τα τυρακια σου !!!

εαν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα πες μου :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Aχ, ζηλεύω!

Να φευγε κι ο δικός μου, να 'παιρνε και τον Τζόνυ μαζί 1, 2 μέρες. :tongue:

Εγώ καλά, κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη σαβουρντιάσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ! :mrgreen:

Γειά σου maestro!!!!!!!...:D

Καλωσήρθες Emi!!!...:D00020121.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Γειά σου maestro!!!!!!!...:D

Καλωσήρθες Emi!!!...:D00020121.gif

Γεια σου κορίτσι!!! Καλύτερα είσαι;;;

Γεια σου Emi! Τυχερή, μπορείς δηλαδή να τρως παραπάνω;;; Να ξέρεις όλες μας εδώ θα σε ζηλεύουμε θανάσιμα ώρες ώρες! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελιζααα μου εχω μαθηματα τα απογευματα.....εγω μπορω μονο Σαββατα πρωινα-μεσημερια μεχρι τις 16:00 γιατι μετα παλι εω μαθηματα ;)

κατι θα κανουμε και μ αυτο χιχιχιιχιχι...

καλημερα κορίτσια!

καλημερα εμυ ... καλως μας ηρθες ...

εσυ εισαι ηδη γοργονα απ οτι λεει η αρχηγος μας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Γεια σου κορίτσι!!! Καλύτερα είσαι;;;

Καλύτερα ναι...τελείως καλά όχι ακόμα!!!ταλαιπώρια οι αρρώστιες..:rolleyes:

ο Γιαννάκος καλύτερα εε;;;μπράβο του- έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και αυτός (και εσύ μαζί του)

Γεια σου Emi! Τυχερή, μπορείς δηλαδή να τρως παραπάνω;;; Να ξέρεις όλες μας εδώ θα σε ζηλεύουμε θανάσιμα ώρες ώρες! :tongue::tongue::tongue:

΄

...γεγονός!!:D, αλλά όσο δύσκολο είναι να χάσεις το ίδιο δύσκολο είναι και να πάρεις!;)...

όταν΄είδα τυράκια :shock: έτσι κοιτουσα!:D:tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ μαρή γιατί τα παίρνω τσακ μπαμ;;;; :tongue::mrgreen::mrgreen:

γιατί φιλενάδα...για άλλους τα ντορτια και οι διπλές και γι άλλους οι εξάρες!:tongue::tongue:;):D

΄

...γεγονός!!:D, αλλά όσο δύσκολο είναι να χάσεις το ίδιο δύσκολο είναι και να πάρεις!;)...

όταν΄είδα τυράκια :shock: έτσι κοιτουσα!:D:tongue:

χαχαχαχχαχαχα...το πριμενα οτι θα αντιδρουσες ετσι :shock::shock::shock: χαχαχαχαχαχχα

Εγώ μαρή γιατί τα παίρνω τσακ μπαμ;;;; :tongue::mrgreen::mrgreen:

εσυ μαρηηηηηη εχεις ''λυσσαξει'' :tongue::tongue::tongue:

τι πατατες με μαγιονεζα???!!!...τι τα γκοφρετακια του Boss ??!!!....μη συνεχισω χαχχαχχαχαχαχαχχαχαχα:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλως ηρθες Εμυ!

Τι εχει το μενου σημερα κοπελιες?

Εγω 2 μικρα μικρα μπιφτεκακια στο γκριλ με 1/2 κουπα ρυζι χωρις λαδια βουτυρα κλπ κ σαλατα λαχανο ασπρο κοκκινο καροτο κ κοκκινη πιπερια.

Μαρια εκανα χτες το βραδυ την πολιτικη σαλατα με λαχανο που ειχες γραψει χωρις σκορδο γιατι με ποναει το στομαχι οταν το τρωω κ ξετρελαθηκα! Ο συνδιασμος σελινο με κοκκινη πιπερια ( δεν εβαλα τουρσι εβαλα κανονικη) σκοτωνει! Κ πολυ χορταστικη επισης για βραδινο. Εφαγα μαζι κ μια φρυγανια κ 1 φετα μιλνερ.

Να ρωτησω το πρωι με το γαλα τρωω κουακερ. 3 κουταλιες σουπας που βαζω ειναι οκ? Ειναι πολυ χορταστικο το γαλα με την βρωμη κ με κραταει μεχρι της 11 που τρωω φρουτο μια χαρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...